2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
uffff sona yaklastıkca gunler gecmıyor gıbı gelıyor ama bı taraftan da hzılı gecıyor acayıp duygular ıcındeyım ben

evet canım artık finale yaklaşıyoruz aralık sonuda geliyor bizde her 10 gün yada doktora göre haftada 1 hastanedeyiz....
ayy heyecan bastı...

çok geçmiş olsun canım, karnını korumuşsun iyi, merak etme bebeğin hareket ettiği sürece sorun yoktur. ama için rahat etmiyorsa gitmelisin doktora

evet canım artık finale yaklaşıyoruz aralık sonuda geliyor bizde her 10 gün yada doktora göre haftada 1 hastanedeyiz....
ayy heyecan bastı...
:2: bak bunlar benım ruh halım dengesıze bagladımmmmmm
canım ya ben unuttum uzun zaman gecınce hastane cantasına yuz ortusu agız bezı koycazmı bırde kac tane battanıye ve bez koycaz? bırde hastaneden gecelıkle mı pıjamaylamı cıkcaz

uffff sona yaklastıkca gunler gecmıyor gıbı gelıyor ama bı taraftan da hzılı gecıyor acayıp duygular ıcındeyım ben

en son 1 ay önce doktora gittiğimde dün gibiydi ne zaman geçti günler şimdi bugün gittik derken 1 ay sonra daha amaaaaannnn valla bitti demek oluyoki bu son ayda vızz diye geçer sonram gelsin mis kokulu bebişler...

slm hanımlar naber??? geçmişi ara ara okumaya calıssam da hızınıza yetısmek ne mümkün???maşaallah. herkes iyi mi var mı bi sıkıntı?

ruh halin ......... sen o ifadeleri doğumhaneye sakla...
doğumhaneye girmeden:18: :26:

doğumdan sonra
narkozun etkisi geçince ................... beklenen son

ben çantaya ağız bezi koydum 1 tane kundak bezi yani doğumhaneye 1 tanede kalın battaniye koydum üstüne örtmesemde altına sererim sıcacık yatar.
bezini sezeryan olcağımdan 2 gün kalırım günde 5 6 kez kaka yapıyomuş bebişler ama ilk günler nası olur bilemediğimden ben en az 12 tane koydum.
hastaneden çıkarkende pijamamı çıkarmam üstüme paltomu alır çıkarım zati eve gelince direk yatış ...

ben iyiyim elhamdülillah canım sanırım cogunluk da iyi çok şükür... asıl sen nasılsın seninle pek denk gelmiyoruz su ara merak edıyorum seni

kızlar nst ye nasıl bağlanılıyor :44:
nst ye girenler merakımı giderebilir mi lütfen
nasıl bi şeydir canımız yanıyor mu hiç bilgim yok

canım ben omo baby aldım hiç parfüm kokusu yok cok az oda kuruyunca gidiyo.toz deterjan

aynen valla aslında imkanın varsa git hiç durma için içini yemez en azından rahat edersin

kızlar nst ye nasıl bağlanılıyor :44:
nst ye girenler merakımı giderebilir mi lütfen
nasıl bi şeydir canımız yanıyor mu hiç bilgim yok
göbeğine iki tane yuvarlak kabloya bağlı bişey takıyor böylece seni makinaya bağlamış oluyor eline de bi buton tutuşturuyor bebek teptikçe butona basıyorsun 10-15 dk sonra bitiyor.

acıyı nereden çıkardın acı yok adriannnn

slmlarrr naslsnz canlarr?

iyiyiz yavru sen nasılsın ? nasıl gidiyor kontroller ?

ben iyiyim elhamdülillah canım sanırım cogunluk da iyi çok şükür... asıl sen nasılsın seninle pek denk gelmiyoruz su ara merak edıyorum seni

Allahh ıılık versın cnmm,sukur bugunumepc arızalı gırmesı dert o yuzden pek gıremıorum. karnım saldı asagı kendını streslıyımm.her hafta kontrole devmm

cok sukur cnmm,valla bı tuhaff bu ara bebıs ultrsnda bası 37haftalık gozukuyo onada sıkıldım normalde33+6 yım karın 34haftasıyla uyumlu bacaklar 22 malesef suyum hala fazlaa.her hafta nst ve ultrsna gırıorum..pufffg:18:

kızlar 1 aydan beri canım ayva istiyo ee bende yiyorum tabikide.. akşam gebeler için faydalarına bakım dedim meğerse ne faydalımış:Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya IV/278).
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
benden söylemesi....

ohh düzeliyo sanki bebiş haa ? ciğerler ne alemdeymiş ? bizim bebeğin kafası da 39 haftalık gözüküyor bi sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi doktor. bi sorun yaratsa söylerdi heralde ondan kafaya çok takılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…