- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.001
senın dr da demekkı bbegı dusunen dr lardan yawww hıc bıze acımıyo bu drlar :)
uffff sona yaklastıkca gunler gecmıyor gıbı gelıyor ama bı taraftan da hzılı gecıyor acayıp duygular ıcındeyım benayy valla canım artık 10 günde bir alcakmış nstye gircem ... son günler sıkı takiple, içinde beklediği kadar bekleticez dedi inşaallah hayırlısıyla bi gelsinlerde önce veya sonra gözümüz gibim bakıcaz onlara...
maşallah canım size bu arada aynı durumdayız benimde en son 14 şubat ama sezeryan olacağı için doktorum en son tarihi 7 şubat olarak belirledi ama oda bi ihtimal duruma göre gideceğiz dedi benim daha dikişler yeni diye kendiliğinden açılma olmaması lazımmış yani artık her hafta hastanedeyim bu hafta takibe başlıyoruz
mrb kızlar..bugün güne kötü başladım maalesef sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim çıkarken ayağım kaydı düştüm karnımı korudum bi yere değmedi çok şükür dizimin üzerine düştüm ama korkusu yetti..ayağım çok kötü üzerine basamıyorum ama bebeğime bişey olmasın da razıyım ayağımın incinmesine..karnım yere değmediği için doktora da gitmedim gitse miydim acaba diye düşündüm durdum akşama kadar
maşallah canım biz de daha tık yok sen bitirmişsin bile
evet canım artık finale yaklaşıyoruz aralık sonuda geliyor bizde her 10 gün yada doktora göre haftada 1 hastanedeyiz....
ayy heyecan bastı...
uffff sona yaklastıkca gunler gecmıyor gıbı gelıyor ama bı taraftan da hzılı gecıyor acayıp duygular ıcındeyım ben
:2: bak bunlar benım ruh halım dengesıze bagladımmmmmm
canım ya ben unuttum uzun zaman gecınce hastane cantasına yuz ortusu agız bezı koycazmı bırde kac tane battanıye ve bez koycaz? bırde hastaneden gecelıkle mı pıjamaylamı cıkcaz
canım ben her 2 oglusa da bubchen aldım dıgerlerını kullanmadım kıyaslayamam o yuzden
deterjan dalın yumusatıcıda dalın aldım ama parfum kokusu rahatsız ettı yıkadım utuledım hala parfum kokuyor o yuzden muallaktayım utulemesem 1 kere deterjansız durulucam yanı yenı sabun tozuda makınemı bozmustu cesaret edemedım mullak yanoı bende o konu
aynen valla aslında imkanın varsa git hiç durma için içini yemez en azından rahat edersineğer özel hastane çok pahalı değilse özelmiş devletmiş hiç bi farkı yok eğer doktor vicdanlı bi tipse ilgileniyor değilse yandın, şeytan diyo git acıbademe bastır parayı rahatça tedavi ol.
bende eski kilotlarımı giyiyorum, bir tane hamile kilodu almıştım deneyim diye onunla da rahat edemedim, göbeğimi kapatamadı çünküyarıda kaldı o da rahatsız etti
göbeğine iki tane yuvarlak kabloya bağlı bişey takıyor böylece seni makinaya bağlamış oluyor eline de bi buton tutuşturuyor bebek teptikçe butona basıyorsun 10-15 dk sonra bitiyor.kızlar nst ye nasıl bağlanılıyor :44:
nst ye girenler merakımı giderebilir mi lütfen
nasıl bi şeydir canımız yanıyor mu hiç bilgim yok
slmlarrr naslsnz canlarr?
ben iyiyim elhamdülillah canım sanırım cogunluk da iyi çok şükür... asıl sen nasılsın seninle pek denk gelmiyoruz su ara merak edıyorum seni
egzantiriik ressam ne zamandır görmuodum sanki seni :) hosgeldın sen konyadaydın dimi?? hangi doktora gıdıodun merak ettim
aynen valla aslında imkanın varsa git hiç durma için içini yemez en azından rahat edersin
göbeğine iki tane yuvarlak kabloya bağlı bişey takıyor böylece seni makinaya bağlamış oluyor eline de bi buton tutuşturuyor bebek teptikçe butona basıyorsun 10-15 dk sonra bitiyor.
acıyı nereden çıkardın acı yok adriannnn
iyiyiz yavru sen nasılsın ? nasıl gidiyor kontroller ?
cok sukur cnmm,valla bı tuhaff bu ara bebıs ultrsnda bası 37haftalık gozukuyo onada sıkıldım normalde33+6 yım karın 34haftasıyla uyumlu bacaklar 22 malesefsuyum hala fazlaa.her hafta nst ve ultrsna gırıorum..pufffg:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?