2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün kayınvalidemde cuma okuması vardı.beni gören herkez sen erken doğum yaparsın dedi cok korktum karnım cok gergin duruyomuş.asgıya cok baskı yapıyo yoksa doğrumu dedikleri

canım allah bir ömür boyu ayırmasın sizi..okuyunca çok duygulandım..hurma demişsin ya hangi hurma bu yaş hurmamı yoksa diğer hurmadanmı bende doğumdan çok korkuyorumda biraz yiyeyim...

bildiğim kadarıyla trabzon hurması değilde,mekke hurması olması lazım.çünkü hadisler falanda var sanırım doğumu kolaylaştırdığına dair.birde bende düşük riski varken hurma yiyordum.dr bi arkadaşım uyardı.düşüğü tetikler.doğumu kolaylaştırır diye.

Son düzenleme:

ya bikaç yerde okudum çok canım yandı falan yazıyordu
bende dedim başıma ne geleceğini öğreneyim de ona göre hazırlıklı gideyim ::
teşekkür ederim cevabın için esinu

ewet cnm ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse hayırlısı bakalım benim halamda kuzenimi dünyaya getirirken kordonu defalarca dolanmasına rağmen normal doğumla dünyaya getirmiş benimki bir kez dolamış oyüzden çok dert etmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun evladımda bende hayırlısıyla kurtaralım da )

sagol cnm yarın okula gitmiycem zaten dinlenicem biraz

dinlen biraz en güzeli.

ama çok güzell olmuşlar berraakkk ellerine sağlık canımm

hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:

sebamed aldım aklınızda olsun bübcheni önermedi kaç yere sorduysam üzerinde son kullanma tarihi bile yok paketlerin ve bunlar açıldığı andan itibaren belli bi dönemden sonra tüketilmemesi gereken ürünlermiş kimi mağazada ewet söyledikleriniz doğru fakat burda açılmıyor bunlar diyolar.Ben ona nasıl emin olcam çıt diye açılıp kapanıyolar hani bi kilidi yokki ordan anlıyım bilmiyorum mantıklı gelmedi bübchen açıkçası

buarada inanılmaz ucuza almışsın 500 ml lik şampuanı 33 e aldım ben 19 tl ye bedavaya almışsın valla

meltemm sen hanıgısı aldın canımm dalınde kimyasal vardır dimi :18::18: ne alcamızıda bilmiyoz yaa kıyafetlerı için yumusatıcı deterjanı falan ne alcan fikir vern banada iyisinden alim

dalin şampuan ldım çamaşırlar için ama yumuşatıcı kullanmadım ben koku var diye tavsiye etmediler

bende aynı fikirdeyim ztn çok hassas tenleri var gerek yok onların kokusu yeter bence.

altımda yazanlara bakın bugunkune vuuuuuuu:)

hay maşallahhhh

1,5 tl çok uygun bence bnenimde arkadşaım kurabiye yapıyor internet üzernden sitesi bile var ama piyasaya 4-5 e yapıyorum sana tanesini 2 ye yaparım deid nerden yaptırdın sen bunları çok şahane olmuşlar

canım çok tşk.ederim verdiğin bilgi için banada sert gelmişti içine ya battaniye yada ekstradan bi yatak yaptırırım diyodum ama eşim çin malı olduğunu söyledi arkasında yazıyor ben farketmemişim meğer oyüzden vazgeçtim şimdilik

aşkımmmm çok üzülüyorum sen giidyosun diye acıklı bir knşmada yapmışsın ztn üzme bizleri hepimiz birbirimize alıştık
aile gibi olduk hepimiz evlatlarımızı kucağıma alalım sağlıkla inş.kopmayız daha kimbilir nelerini knşcaz burda topicte

Hele hastanede giymek için tek kullanımlık külotlar var ya onlardan aldım, ne çirkinler öyle :)

Bu arada kurabiye ve magnetlerimin fotolarını ekliyorum

Eki Görüntüle 590469

çok güzellerr

maşallah ne güzel darısı başımıza

kuaförden geldim saçlarımı kestirdim yıka kurut iyice işkence olmaya başlamıştı..
hamile olduğumu görünce kuaförün çenesi düştü
doğumdan sonra bebeği kabullenememiş 6 ay bunalımdan çıkamamış inş bizim başımıza gelmez kızlar çok zor bi durum gerçekten,

kızlar acaba bitkisel boya ile saç boyatılabilir mi???

slm fıstıklar biz geldik kızımla
bugün okulda biraz okumaya çalıştım tenefüslerde
ama yine kaynatıyosunuz yetişemiyorum inşallah şimdi okurum
geçmişi:) benimde meleğimin eşyaları kurudu birazdan o minnak
kıyafetleri ütülemeye başlıcam ay bu bile heyecanlandırıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…