- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.041
benım hıkayem degıl aralık annelerınden copy paste yaptım oraya sor ıstersen cevaplarlar
canım allah bir ömür boyu ayırmasın sizi..okuyunca çok duygulandım..hurma demişsin ya hangi hurma bu yaş hurmamı yoksa diğer hurmadanmı bende doğumdan çok korkuyorumda biraz yiyeyim...
aaa aşkolsun şekerim face e de yeni girmiştim zaten ama anında yakalandım
:)pardon yanlış okumuşum...
aman kulak asma bana da dıyolardı bak hala hamıleyım:)kızlar bugün kayınvalidemde cuma okuması vardı.beni gören herkez sen erken doğum yaparsın dedi cok korktum karnım cok gergin duruyomuş.asgıya cok baskı yapıyo yoksa doğrumu dedikleri
kızlar bugün kayınvalidemde cuma okuması vardı.beni gören herkez sen erken doğum yaparsın dedi cok korktum karnım cok gergin duruyomuş.asgıya cok baskı yapıyo yoksa doğrumu dedikleri
amaaan çok biliyolar takma sen kafana..zorla doğurtur bunlar insanı yaa
dün akşam oyun parkı ve tiny love arasında gitim geldim ve kararsız kaldım bırakıp geldim hiçbişey almadanacayip canım sıkılıd zatn nasıl altı çok incemi paketi açmadı herifler çıldırttı beni kullanışlımı bilgi ver kuzumix bana.
mucizem tiny love salonda, mutfaka falan kullanmak için çok iyi. yani mesela kitap okuycaksın bebeğini emzirdin ama yanında olsun istiyorusun o zaman koy yatsın. çok hafif kurulumu çok kolay. bebek ağladıkça şarkı falan çalıyor biz çok sevdik
göbeğine iki tane yuvarlak kabloya bağlı bişey takıyor böylece seni makinaya bağlamış oluyor eline de bi buton tutuşturuyor bebek teptikçe butona basıyorsun 10-15 dk sonra bitiyor.
acıyı nereden çıkardın acı yok adriannnn
:)
aman kulak asma bana da dıyolardı bak hala hamıleyım:)
bi kaç tur dolanmış kordonla bile normal doğum yapan çokmuş. hatta ben doktor değiştirdim 2.si de öyle dedi kordonla çok normal doğum yaptırıyoruz sen kafana takma onu dedi. ertesi hafta çıkardı benim velet...
Sen normal mi istiyodun kii?
canım ben keçe düşünüyorum bikaç model topladım yollim sana hemmencik
annemler benim kuzenime de yaptı böle patikler. renk renk iplerden patikler ördüler.kurdele nazar boncuğu ve isim eklediler süper olduu çok cici bence
sagol cnm yarın okula gitmiycem zaten dinlenicem biraz
merhabalarr
bugun oturdum nihayet şekerleri bitirdimayyy bitmicek sandım birde benimki 35 adet ama kutucukların içlerini tek tek sildim badem şekeri koyucam die insanlar temiz temiz yesinler
işte yaptığım şekerden örnek size valla resim pek iyi çıkmadı kutucukun resmi çok sarı çıkmış o kadar sarı değil aslında
Eki Görüntüle 589999 Eki Görüntüle 590000
hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:
kusura bakma yeni gördüm yazınıben ziyarete gelenlere vericem saten pek kimsemiz yok az yaptım o yuzden mevlüt eğer yaparsam bunun daha üstünü olmalı bu kutucukların üstünde dua gibi kuran yazısı var daha üstün olarak kuran dağıtalım bari diorum eşime çünki ben ona bebekli emzikli figür al dedim neymiş onlar plastik atılırmış gitmiş bu porselenlerden almış
kendi düşüncek artık mevlutü
ben şampuan olarak sebamed 500 ml lik aldım 19 tl fiyatıda herkese duyruluren iyisi o çevremdekilerde bu markayı kullanıolar birde sebamedin bebek ürünleri var pişik kremi-bebe yağı vs...
birde amcamların sattıkları bir ürün var %100 doğal onun bebek şampuanını hediye edeceklermiş bana onuda alırım yeter şimdilik
meltemm sen hanıgısı aldın canımm dalınde kimyasal vardır dimi :18::18: ne alcamızıda bilmiyoz yaa kıyafetlerı için yumusatıcı deterjanı falan ne alcan fikir vern banada iyisinden alim
meltemmm kuzum ben yumuşatıcı evime sokmuyorum artık kendimize bile kullanmıyorum değil bebeğe kullanmak..son suda aldığı için en zararlı şeylerden biriymiş..sabun tozuyla yıkadım şimdi astım mi gibiler valla..ama sabun tozunda da parfüm içerir yazıyo hac şakirin de dalinin de ona üzgünüm.. aradım taradım kızım zamanındaki katkısızından bulamadım...koku varsa kimyasal vardır zati...
bübchen ben hiç kullanmadım ama kullananlar memnun hep duyduğum..
amway in bebek deterjanı var mıymış? varsa alınabilir aslında..
altımda yazanlara bakın bugunkune vuuuuuuu:)
bebek şekerleriniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık ben hazır aldım bırazda aceleye getirdim havalar çok soğumadan almak istedim eminönünden bunun aynısı birkaç farklı modelde
Eki Görüntüle 590197
hastane odası içinde şeker hamurundan kurabiye yaptırym diyorum
bu kurabiyeler istenirse magnetlide yaptırılabiliyor kafam karışık o nedenle okadar güzellerki insan yedirmeye kıyamıyor:) zaten hastane odası için çikolatamız olacak siz ne dersiniz fiyatlarıda çok uygun piyasaya göre 1,5 tl çubuksuzlar
Eki Görüntüle 590194 Eki Görüntüle 590195
canım tiny love bende aldım, pedi çok yumuşak değil bayağı sert içine ekstra bişey koymadan çocuğun uyuması için yeterli değil gibi geldi bana, ben anneme yün yatak yaptırıcam boyutlarına göre ince.. yalnız birşeyi söylemeden geçmeyim israil malıymış ben aldıktan sonra farkettim bayada üzüldüm bilgin olsun seninde..
kızlar bildiğiniz gibi yarın son iş günüm ama ben bugünden yazmak istedim cumartesileri topik pek bi sakin geçiyor öncelikle artık çok sık giremeyeceğim evde net kullanmıyoruz hiçte gerek duymadık çalıştığımız için ama sağolsun eşim dün akşam sen şimdi sıkılırsın dedi burada sizinle konuştuğumu biliyor en kısa zaman da bağlatırız dedi canım benim ya çok düşüncelidir neyse kaç aydır burada sevinçlerimizi sıkıtılarımızı paylaştık birbirimizi hiç görmeden tanımadan dostluklar arkadaşlıklar kurduk kendi adımada söylemem gerekirsede benim için aile gibi oldunuz bu geçen süre içinde istemeden de olsa sizi kıracak bi hareketim olduysa şimdiden özür dilerim kader arkadaşlarım ALLAHIM hepimizi bi avazda kurtarsın evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ve hayırlı evlatlar olsunlar ve ALLAHIM bizlerde hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin şu fani dünyada rabbim evlatlarımızı bize doyursun bizi de evlatlarımıza doyursun allahım düşmanımı bile evet acısıyla sınamasın AMİN veda konuşması gibi oldu ama benden kurtulamazsınız kendim giremesemde mucizem le haber yollarım size
Hele hastanede giymek için tek kullanımlık külotlar var ya onlardan aldım, ne çirkinler öyle :)
Bu arada kurabiye ve magnetlerimin fotolarını ekliyorum
Eki Görüntüle 590469
TARİH:14.12.2012
SAAT30
KİLO:3840
BAŞ ÇEVRESİ:35 CM
BOY:SANIRIM 52 CM
Merhaba kızlar. Ben 41.haftamın bitiminde miad geçmesi sebebiyle 14.12.2012 de hastaneye yattım. Sabah 8:00 de yatış işlemlerinden sonra dr hiç bir doğum belirtisi olmadığı için suni sancının ardından eğer herhangi bir açılma olmaması yada bebek kalp atışlarında bir sıkıntı olursa sezeryan olabileceğimi söyledi. Neyse eşimle 08:30 da vedalaştık. Drum eşime doğumumum büyük ihtimalle gece yarısı yada sabah olacağını söylemiş. Hstanede beklemesinin gereksiz olduğunu saat başı telefnla bilgi alabileceğini söylemiş. EŞİM Bana bu durumu söyleyince bende büyük bir korku aldı. Sabaha kadar suni sancı çekmek düşüncesi beni epey bir korkuttu. Neyse drum geldi bana olanları anlattı. 1 cm den bile daha az açıklığımın olduğunu, bunu açıklığın büyük ihtimalle ilk doğumdan kaldığını, rahimden bir krem sürüp açılmaya destek vereceğini söyledi.Eğer bu kremle birlikte rahimde açılma olursa daha sonra suni sancı vereceğini iletti. Kremi sürdü ve gitti. Bende 15 dk sonra sancılar başladı. Yarım saatte bir kontrol için geldiğinde NSTden bakıp bana durumumla ilgili bilgi verdi. Sancılarım gitgide şiddetleniyordu ama dayanılmayacak gibi değildi. Aradan 2 saat geçti, alt muayenesinde 4 cm açılmamın olduğunu ve herşeyin çok güzel gittiğini suni sancıya ihtiyaç olmadığını söyledi.Çok seviniyordum. Aradan birkaç saat daha geçti sancılarım gitgide şideetlenmeye başladı. NSTdeki ses değişince Drum yanıma geldi ve Bebeğin rahme yerleştiğini 1-2 saat içinde doğumun gerçekleşeceğini söyledi.Bende hemen eşimi arayıp gelmesini söyledim. Derken suyumun geldiğini hissettim. Dra söyledim.Dr tekrar alt muayenesi yaptıktan sonra 8 cm açılmamın olduğunu ve doğumun heran gerçekleşebileceğini söyledi. 10 dk geçmedi bebeğimin iyice aşağı indiğini hissetim ve dra seslendim. Dr hemen geldi ve doğumun başladığını sancı gelince ıkınmamı söyledi. Tek ıkınmayla yetindim ve hemen sedyeye alıp doğumhaneye gittik.Oradada tek ıkınmayla bebeğimi doğurdum ve ağlayışını duyduğumda dünyalar benim oldu. Göbeğini kestikten sonra hemen kucağıma verdiler. İlk bebeğimde bu anı yaşayamamıştım. Sanki ilk kez anne oluyormuş gibiydim. Bebek sandıklarından biraz iri olduğu için rahimde çok yırtılma olmuştu. doğum sancısından kötüydü dikiş ağrıları. Sonra beni odaya götürdüklerinde eşim, annem kayımvalidem oradaydı. Onlar doğumun olduğuna çok şaşırmışlardı. Kmse bu kadar kısa sürede doğum olacağını beklemiyordu..Drum çok şaşırmıştı. 09:30 da sancılarım gelmeye başladı 14:30 da kızımı kucağıma aldım.Sanırım yediğim hurmaların, ananasların rahmin bu kadar çabuk açılmasında çok büyük etkisi vardı. Şimdi 14 günlük olduk. Kızım çok çabuk büyüyor. İlk 2 gün emziremedim kızımı. Sütüm gelmedi. Ve göğüslerim çok yara oldu. Ablası çok güzel ilgileniyor kardeşiyle.Çok kıskanır kardeşini sanmıştım ama beklediğimin tam tersi tepkiler veriyor.
İşte bizim doğum hikayemizde bu...Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.
kuaförden geldim saçlarımı kestirdimyıka kurut iyice işkence olmaya başlamıştı..
hamile olduğumu görünce kuaförün çenesi düştü
doğumdan sonra bebeği kabullenememiş 6 ay bunalımdan çıkamamışinş bizim başımıza gelmez kızlar çok zor bi durum gerçekten,
canım şahsen ben boyatmam ama doktorlar genelde boyatılabileceğini söylüyorlar.. sadece ilk 3 ay için önermiyolar bildiğim kadarıylakızlar acaba bitkisel boya ile saç boyatılabilir mi???
dün akşam oyun parkı ve tiny love arasında gitim geldim ve kararsız kaldım bırakıp geldim hiçbişey almadanacayip canım sıkılıd zatn nasıl altı çok incemi paketi açmadı herifler çıldırttı beni kullanışlımı bilgi ver kuzumix bana.
mucizem tiny love salonda, mutfaka falan kullanmak için çok iyi. yani mesela kitap okuycaksın bebeğini emzirdin ama yanında olsun istiyorusun o zaman koy yatsın. çok hafif kurulumu çok kolay. bebek ağladıkça şarkı falan çalıyor biz çok sevdik
canım çin malıymış haberin varmı?( banada kullanışl ı gelmişti aslında ama
tiny love dan bahsediyorsun sanırım,canım daha öncede yazdım ama, çinde üretiliyor ama israil malıcanım çin malıymış haberin varmı?( banada kullanışl ı gelmişti aslında ama
ufff benım hayatta dudagım ucuklmaza hep agız ıcınde aft cıkar, nerden ucukladıysa dudagım ucukladı cok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?