- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.081
yok bırı kulot ama kalınpedlı dıgerı cocuk bezı gıbımuhabbete ortasından dalıyorum hasta pedi mi hasta külodu mu alcaz şimdi yoksa ikisi aynı şey mi nasıl oluyo ki onlar? :44:
yok bırı kulot ama kalınpedlı dıgerı cocuk bezı gıbı
ya bende bu sıralar acayip bi hal var oturunca kalkmak istiyorum kalkıyorum hadi yatıyım diyorum..bişey yemek istemiyorum ama aç olunca da sinirlerim bozuluyo...dışarı çıksam diyorum giyinmeye bile üşeniyorum tuhaf tuhaf hallerim var yaa hiç bişeyden tatmin olamıyorum doğum yaklaştığı için mi acaba? herşeyden sıkılıyorum içim içime sığmıyo sürekli bi tedirginim...benim gibi beyaz'ın psikopatına benzeyen var mı başka aranızda?
bendee son bir haftadır yemek yapmama isteğ ialdı başını gidiyor, sürekli dışarıda yiyesim geliyor, ama dışarı çıkma isteğine gelince hergün işe gittiğim için öyle birşey yok, mecburen gidiyorum yani.İyice ağırlaştığmıız iç in oluyor bence, hele sabahları saatin sesinden nefret ediyorum, erteliyorum, bu defa uyuyakalıyorum, bakalım sona doğru ne olacak
ayyy aldık bugun bayağı guzel şeye benziyor eşim deneyip duruyorducnm ben aldım dediğin telsızden hatta actık kullanıyoruz bız :)))dediğin gıbı bızımevde korıdorda cok uzun benım cok hosuma gıttı dediğin gıbı 100 tane yuklü muzık var ıcınde ayrıca kendınde usb takıp dınletebıılıyorsun ses kayıt özelliği var sen yokken senın sesıını dınletıp sakınlestırebılırsın dedıler bana baya fonksyonlu anne untesındende basıp konusabılıyorsun yanına gıdene kadar gece lambası ozelliği var cok aydınlatmıyo ama bi ışık var yani.ve müziği gece lambasını ıster dakıkalıayarlayıp kendı kapannıyo ıster sen kendı telsızınden kapatabılıyorsun.wallaa bız memnunuz karı koca:))ben mutfaktayken o odada olunca duyulmuyo yanımaalıyorum konusuyoruz:)hem pratık yapıp elımızı alıstırıyoruz tavsıye ederım offf satarlarsa primimi alıcam ne cene yaptım
ewet cnm ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse hayırlısı bakalım benim halamda kuzenimi dünyaya getirirken kordonu defalarca dolanmasına rağmen normal doğumla dünyaya getirmiş benimki bir kez dolamış oyüzden çok dert etmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun evladımda bende hayırlısıyla kurtaralım da)
dinlen biraz en güzeli.
ama çok güzell olmuşlar berraakkk ellerine sağlık canımm
sebamed aldım aklınızda olsun bübcheni önermedi kaç yere sorduysam üzerinde son kullanma tarihi bile yok paketlerin ve bunlar açıldığı andan itibaren belli bi dönemden sonra tüketilmemesi gereken ürünlermiş kimi mağazada ewet söyledikleriniz doğru fakat burda açılmıyor bunlar diyolar.Ben ona nasıl emin olcam çıt diye açılıp kapanıyolar hani bi kilidi yokki ordan anlıyım bilmiyorum mantıklı gelmedi bübchen açıkçası
buarada inanılmaz ucuza almışsın 500 ml lik şampuanı 33 e aldım ben 19 tl ye bedavaya almışsın valla
dalin şampuan ldım çamaşırlar için ama yumuşatıcı kullanmadım ben koku var diye tavsiye etmediler
bende aynı fikirdeyim ztn çok hassas tenleri var gerek yok onların kokusu yeter bence.
hay maşallahhhh
1,5 tl çok uygun bence bnenimde arkadşaım kurabiye yapıyor internet üzernden sitesi bile var ama piyasaya 4-5 e yapıyorum sana tanesini 2 ye yaparım deid nerden yaptırdın sen bunları çok şahane olmuşlar
canım çok tşk.ederim verdiğin bilgi için banada sert gelmişti içine ya battaniye yada ekstradan bi yatak yaptırırım diyodum ama eşim çin malı olduğunu söyledi arkasında yazıyor ben farketmemişim meğer oyüzden vazgeçtim şimdilik
aşkımmmm çok üzülüyorum sen giidyosun diye acıklı bir knşmada yapmışsın ztn üzme bizleri hepimiz birbirimize alıştık
aile gibi olduk hepimiz evlatlarımızı kucağıma alalım sağlıkla inş.kopmayız daha kimbilir nelerini knşcaz burda topicte
çok güzellerr
maşallah ne güzel darısı başımıza
at ben gıttım geldım kımse konusmamış en cok konusan kısısı ılan edıyorum kendımı:)
maşallah berrak sizeee
zuzum sana da kolay geleee ben de 2 makina yıkadım kuruyor onlar sırayla yıkıcam diğerlerini de artık yavaş yavaş..
biz de arkadaştaydık ama çok kötü halsizim gözüm kalkmıyor midem bulanıyor
yatıcam bugün bir de cips yedim ceviz süt falan ihmal ettim kendimi kötü hissediyorum yaa
iyigeceler herkeseee
kaçıyoruz biz hemenn
bana 15 gun sonraya verdi haftaya gidicem bakalimmisafirim geldi yazamadım bişeylerbugun bebişin kontrolu vardı 35+2 gunlukmuşuz hafta 1 çağırıyor bundan sonra
bana 15 gun sonraya verdi haftaya gidicem bakalim
benimkide uyudu nst dehımmm:26:birde bugun o kadar kahvaltı yapmama rağmen nst de bebiş uyuduuuuudoktor geldi sallıo göbeğimi sonradan hareketlendi de çizikler artmaya başladııı
yok canım yaa sekreterin hiç suçu yok baya bi ilgilendi, hatta ben gitmeden doktora rica etmiş böyle böyle bi hasta geldi bakar mısınız diye, doktorun burnu o kadar havaday ki anlatamam çok yeni sanırım onun havasını yapıyor kendi çapında.. surat ifadesini görmen lazımdı o konuşmayı yaparken..
onun havasını alırlar cnm merk etme yenı ya şimdi öyle takılsın kafasına göre cok sinirlendım okuyuncageçmiş olsn
Acil alınması lazım meme yapar yolsa
Eki Görüntüle 590337 Eki Görüntüle 590338 Eki Görüntüle 590339 Eki Görüntüle 590340 Eki Görüntüle 590341
az once e- bebekten bunları aldım hepsı 108 tl tuttu 7 taksıt kargo odemedım sunger nukun sungerı bpa yokmus baby me alt cmayı kendı yatagıma sermek ıcın aldım salıhte cok carsaf batmıstı rıske gırmeyeyım dedım yastık ılk dogdugunda kullanırmıyım bılmıyorum ama bu yastık bogulma onlleyıcıymıs
bırtek uyku setı ve alt acma kaldı aslında abıden 2 takım nevresım ve yorgan var ama ıcıme sınmıyor ama en azından acıl almam gerekmıyor kemeraltından bakarım artık
kendıme de emzırme sudyenı ve atletı alıcam 1-2 de corap lazım ha bırde dıpent hasta kulodu alıcam sonra pede gecerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?