2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya bende bu sıralar acayip bi hal var oturunca kalkmak istiyorum kalkıyorum hadi yatıyım diyorum..bişey yemek istemiyorum ama aç olunca da sinirlerim bozuluyo...dışarı çıksam diyorum giyinmeye bile üşeniyorum tuhaf tuhaf hallerim var yaa hiç bişeyden tatmin olamıyorum doğum yaklaştığı için mi acaba? herşeyden sıkılıyorum içim içime sığmıyo sürekli bi tedirginim...benim gibi beyaz'ın psikopatına benzeyen var mı başka aranızda?

bendee son bir haftadır yemek yapmama isteğ ialdı başını gidiyor, sürekli dışarıda yiyesim geliyor, ama dışarı çıkma isteğine gelince hergün işe gittiğim için öyle birşey yok, mecburen gidiyorum yani.İyice ağırlaştığmıız iç in oluyor bence, hele sabahları saatin sesinden nefret ediyorum, erteliyorum, bu defa uyuyakalıyorum, bakalım sona doğru ne olacak

bu gidişle evin içinde dönüp durmaktan ya kafayı yiycem ya da panik atak olcam bakalım nereye kadar gidecek bu böyle

ayyy aldık bugun bayağı guzel şeye benziyor eşim deneyip duruyordu

biz eminönündeki bir eczaneden aldık yıllardır ordan herşeyimizi alırız vitamin vs.

maşallah berrak sizeee

zuzum sana da kolay geleee ben de 2 makina yıkadım kuruyor onlar sırayla yıkıcam diğerlerini de artık yavaş yavaş..

biz de arkadaştaydık ama çok kötü halsizim gözüm kalkmıyor midem bulanıyor
yatıcam bugün bir de cips yedim ceviz süt falan ihmal ettim kendimi kötü hissediyorum yaa

iyigeceler herkeseee
kaçıyoruz biz hemenn

saol canım...geçmiş olsun sana ii geceler

oelyyy oleyyyyy yarı annemlere gidiyorum nihayettttsalı gunu döneceğiz amahafta da 1 gideceğim için hastaneye eşim kalmıyor fazlaoralarda belki takip edemem sizleri herkes kendine cici baksın
tutun tutabildiğiniz kadar bebişleri içinizde

onun havasını alırlar cnm merk etme yenı ya şimdi öyle takılsın kafasına göre cok sinirlendım okuyunca geçmiş olsn

Acil alınması lazım meme yapar yolsa

ya tam kavgalıklar işte sinir oluyorum burdada var doktorlar yazın ben bayılıyorum adama oturım sandalyeye dedim oturtmadı benı ya yere çömelmiştim öyle oturmustum bende aşerme dönemim di devlet hast.. pek sevmıyorum bu yüzden ama özelde olsa iyi insan olsn ALLAH iyilerle karsılastırsn hepimizi

meltem aldıgın eşyalar cok güzel cnm bebişinle güzel günlerde kullan inş.. bende bugun doktora gittim ft3 hormonu die bişey varmıs o yüksek cıkmıs ama ilaca gerek yok dedı tiroidle ilgili sanırsam:44: snra da bebişe kıyafet aldm eksiklerini tamamladım kapı süsü aldım 9 tl ye düşmüş tü giyecek eksigimiz yok artık ama daha bi sürü şey alıncak liste yaptım al al bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…