- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.061
oyle yapayım barıeczaneden asiviral merhem alıp sür anında geçiriyorrrr
ben de asarken oyle oldum severek astım herbırını:)slm fıstıklar biz geldik kızımla
bugün okulda biraz okumaya çalıştım tenefüslerde
ama yine kaynatıyosunuz yetişemiyorum inşallah şimdi okurum
geçmişi:) benimde meleğimin eşyaları kurudu birazdan o minnak
kıyafetleri ütülemeye başlıcam ay bu bile heyecanlandırıyo beni
oyle yapayım barı
ben de asarken oyle oldum severek astım herbırını:)
evet canım lullababy aldım ıcının yatagını da bugun e bebekten aldım babyjem dıye bır marka aldım kampanyası vardı 56.85 tl ıdımeltem sana bişi sorucam cnm sen park yatak chicco lx lullaby aldın dımı? yani ben oyle hatırlıyorum sanki. ona bebek yatağı olarak ne aldın kaça kaç bişi aldın? ben de chicco alacağım. ve nasıl sence iyi mi? memnun musun?:44:
delüüüüüüüü rahat bırak cocugu:)zaten çoraplarına bitiyorum parmağımın yarısı kadar
pempiş pempiş kurdelalı, ayaklarını onun içinde düşünüyorum
ısırasım geliyo :) ne vahşi anne olcam yaaa ama öle istiyom :)
evet canım lullababy aldım ıcının yatagını da bugun e bebekten aldım babyjem dıye bır marka aldım kampanyası vardı 56.85 tl ıdı Eki Görüntüle 590643 bu arada olcusu 65*95 ben su an ıcın memnunum ama kullanmadan bısey dıyemem kiii
besık chıcco oldugu ıcın ıcıme sınıyor acıkcası ıcıne de pahalı bır yatak ıstemedım en fala 2 seneye oda yaparım oğlusa su an sadece alt acma yerı ıcın pofıdık bır alt acma ıstıyorumayyy öyle deme ben senin tecrübelerine çok güveniyorum ben de alayım hem epey ucuzmuş
valla ben de çanta falan hazırlamadım daha var mı hazırlayan? okudukça telaşlanıyorum ama oturduğum yerden daha icraat yok:)
du ben de bi makine çamaşırlarını bari yıkayayım kuzumunnn
bende hazırlamAdım daha
delüüüüüüüü rahat bırak cocugu:)
hazırlıcam onumuzdekı hafta artık sdyenlerde gelsın gecelık ve sabahlıgın boyunu kısalttırdım bugunyeni yeni geçmişi okuyorum o yüzden anca cvp yazıyorum
çok konuşkan anneleriz malum zor yetişiliyo hızınıza :)
ben de daha çanta hazırlamadım cnm ama en azından eşyalarını yıkadım dün akşam
bugün kurumuşlar şu geçmişi okumayı bitirirsem ütülemeye de başlıcam
sonra dolaba koymadan önce bide hurçların içine koycam toz olmasın die
en yakın zamanda da artık hastene çantasını ayarlamaya başlasam ii olur
dün aşağıdaki hamilelik cetvelimde son düzlüğe girdiniz diyodu
o yüzden hazırlıklı olmak lazım artık
sen ne yaptın cnm yıkadınmı eşyalarını bebişinin?
cnm seninkinin tarihi belli herşey düzenli gidiyo
ama yinede hazır olsa iyi olur bakarsın senin sezeryan
tarihinden önce gelmeye karar verir rüzgar çanta lazım olabilir :)
o bi doğsun poposunu, kolunu, bacağını, ayağını
açıkta gördüğüm neresi varsa ısırcam
meltem geçen gün ilçalarla ilgili bişeyler söylüyordu doktor, tesadüfen uçuk kremlerinden bahsetti, canım hamileyken kullanılmıyormuş onlar, doktoruna fln danışmadan sürme bişeyoyle yapayım barı
ben de asarken oyle oldum severek astım herbırını:)
hazırlıcam onumuzdekı hafta artık sdyenlerde gelsın gecelık ve sabahlıgın boyunu kısalttırdım bugun
ben burdayım baby dogurmadım ıyıyım hatta gezmeye bıle gıttım bugun yedım ıctım bı guzel ne zamandr gtmemısım ohh ıyı geldıbugun cansastr yoncamel gokce tugba birsy ve pofıkcıyı gormedım ıyılerdır dımı?
aslında dogru soyluyorsun gonek delıgı ıcın krem vermeedı 1 saat dusundu en sounda cıldıyeye gonderdı tehlıkelı olur dıyemeltem geçen gün ilçalarla ilgili bişeyler söylüyordu doktor, tesadüfen uçuk kremlerinden bahsetti, canım hamileyken kullanılmıyormuş onlar, doktoruna fln danışmadan sürme bişey
canım ınce bır ıc zın-bın var o sette capraz baglanan o atlet olarak gıyılecek dış zıbın alt ve ust sapka eldıven bırde bez koy borde battanıyesınıben bir tane denemek için aldım emzirme sütyeni
eğer bedeni olursa ona göre bi kaç tane daha alcam
bide bi beden büyük alın diyolar çünkü sütle dolunca şişecek diyolar
ben de önümüzdeki hafta hazırlamayı düşünüyorum küçük boy valiz
yeterli olur mu ki?
bide meltem sen biliyosundur aklıma takıldı çocuk doğduğunda üzerine ne
giydiriyolar, yani hastane çıkış seti var ama o sette atlet, çıtçıtlı atlet, zıbın,
alt üst takım var yani hepsini aynı anda üst üste mi giyer yoksa bi çıtçıtlı atleti alt üst takım
battaniye yeterli olur mu bilemedim ona göre hemşireye vereceğim eşyaları ayrı
bi poşete koycam da ?
canım ınce bır ıc zın-bın var o sette capraz baglanan o atlet olarak gıyılecek dış zıbın alt ve ust sapka eldıven bırde bez koy borde battanıyesını
canım ben hasta bezı kullanmıstım salıhte ılk hafta bır ere ped koyayım dedım 3. geceydı carsaf marsaf kalmadı o derece ondan dıpent hasta kulodu alıcam bentamam cnm yani normal atlete ve çıtçıtlı atleye gerek yok
bide yine bişey sorcam ama kanama flan için normal regl olduğumuzda
kullandığımız pedlerden mi alcaz yanımıza yoksa hasta bezi gibi bişeylermi
koycaz ona göre de alayım bari kaç aydır reglolmayınca ped flan yok evde.
gezntiiiiiiiiiiiiiiiii bızde burda tugba hanım doguruyo dıye panıkleyelım ohhhh vallaben burdayım baby dogurmadım ıyıyım hatta gezmeye bıle gıttım bugun yedım ıctım bı guzel ne zamandr gtmemısım ohh ıyı geldı
canım ben hasta bezı kullanmıstım salıhte ılk hafta bır ere ped koyayım dedım 3. geceydı carsaf marsaf kalmadı o derece ondan dıpent hasta kulodu alıcam ben
sıgmaz tabıı:)heee tamam bacım bende alayım o zaman hasta bezi
normalde benim adetlerimde de çok olmazdı ama bu doğum
ne olur ne olmaz bide gece pedinden alayım hasta bezi fazla gelirse
artık ötekini kullanırım,
ay daha yeni yeni geçmişi okuyorum ya iç çamaşırlarından bahsetmişsiniz
ben de hala eski külotlarımı giyiyorum bir iki tanesinin sadece lastiği
sıktığı gerisini hala çok rahat giyiyorum düşük bel olduğu için
ama doğum için o koca donlardan almam lazım yoksa o hasta bezleri
benimkilerin içine sığmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?