- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.101
sagol canim ft3 troid hormonu en basta yuksek degilmiydimeltem aldıgın eşyalar cok güzel cnm bebişinle güzel günlerde kullan inş.. bende bugun doktora gittim ft3 hormonu die bişey varmıs o yüksek cıkmıs ama ilaca gerek yok dedı tiroidle ilgili sanırsam:44: snra da bebişe kıyafet aldm eksiklerini tamamladım kapı süsü aldım 9 tl ye düşmüş tü giyecek eksigimiz yok artık ama daha bi sürü şey alıncak liste yaptım al al bitmiyo
sagol canim ft3 troid hormonu en basta yuksek degilmiydi
yani hamilelik hormonlarini dengesini bozar ama ihmal etme dogumdan sonra bi daha baktirewet cnm ayda bir gidiyorum kontrole ama bu sefer FT4 de yüksek cıkmıs :18::18: doguma kadar görmek istemıyoruz senı didi banadogumdan snra iyi hissetmessen gel dedi bende tamam dedim hamılelikle ilgilidir dimi bu hormon :44:
yani hamilelik hormonlarini dengesini bozar ama ihmal etme dogumdan sonra bi daha baktir
selam kızlarrr..bugün bebişimin kalan son kıyafetlerinide yıkadım... çantalarımızda kurumada..yarın yerleştireceğim hayırlısıyla...ilk etapta sürmek için bepanten pişik kremini aldım,sonra diğeriyle devam edeceğim...şimdilik kimsede sorun yok sanırım :))) hepiniz öpüldünüzzz
selam kızlarrr..bugün bebişimin kalan son kıyafetlerinide yıkadım... çantalarımızda kurumada..yarın yerleştireceğim hayırlısıyla...ilk etapta sürmek için bepanten pişik kremini aldım,sonra diğeriyle devam edeceğim...şimdilik kimsede sorun yok sanırım :))) hepiniz öpüldünüzzz
canim e=bebkten 17 telye aldim chicco alma emzigi philips avent al ben keske almamis olsaydim avent alirdimtamm cnm sagol dogumdan snra bi bakıma girmem lazım zati çarpıntı falanda kesın ondan oluyodur panık atak da var ne ararsan var geçer inş... meltem bişi daha sorcamchicco tarak setini kaça aldın bende fiyat bakıyorum geçen 2 li emzık 8 liraydı chiconun ondan alcam iyi dimi fiyatı
ordakı kadında iyisi avent demişti bende bilmedigim iiçin chicco düşünmüştüm ozman avent alırım bendecanim e=bebkten 17 telye aldim chicco alma emzigi philips avent al ben keske almamis olsaydim avent alirdim
as cnm bende kıyafet alısverısını bitirdım yıkaması kaldı sadece benm subat sonunda daha var die canta hazırlamadım almadım bile :26::26:
canim e=bebkten 17 telye aldim chicco alma emzigi philips avent al ben keske almamis olsaydim avent alirdim
ordakı kadında iyisi avent demişti bende bilmedigim iiçin chicco düşünmüştüm ozman avent alırım bendesen chicco mu almıstın ki
yok be kuzum ben 2 satte utue-ledım ama oturarak yaptımOlsun canım yıkaması ütülemesi en fazla 3 gün sürer zaten :)) en oyalayıcı iş kurutmak , yaz olsa 1 saatte tamamda ,kış olunca 1 gün :))
Olsun canım yıkaması ütülemesi en fazla 3 gün sürer zaten :)) en oyalayıcı iş kurutmak , yaz olsa 1 saatte tamamda ,kış olunca 1 gün :))
kızlar ben emzik, biberon falan almadım :26:herkez ilk başta gerek yok sonra alırsın deyip duruyor ?
ben chıccodan 1 bıberon nuktan 1 emzık aldım lazım olursa sonra alırım amabence 1er tane sartkızlar ben emzik, biberon falan almadım :26:herkez ilk başta gerek yok sonra alırsın deyip duruyor ?
aynen 1 gündende fazla salonu çamasırhane yaptım ben zaten küçük odada oturuyoz bakalım bebiş olunca sıgcazmı odaya senn subatın kacında dogum bende baslasammı canta hazırlamaya acep
ben chıccodan 1 bıberon nuktan 1 emzık aldım lazım olursa sonra alırım amabence 1er tane sart
afıyet olsunnnkızlar ben cıkıyorum çay içmeye gidiyom içeriyesize hayırlı geceler
ben cam almadım bpa sız olanından aldım chıcconun14 şubat son tarih :)) bakalım önce veya sonra olursa bilemem .. sende başlarsın yılbaşından sonra Allah korusun erken olur falan ondan korkuya zaten hazırladım bende :))
haklısın 1 er tane almak lazım ne olur ne olmaz..ilk zamanda bakmıştım ama en küçük boyun cam olanını bulamamıştım sonrada vaz geçirdiler zaten.. hangisi daha iyidir cam mı diğerimi?
ben cam almadım bpa sız olanından aldım chıcconun
valla bende hala muamma o konu burda mustela ve lansınoh duydum cıldıye dr u onceden surmek ıse yaramaz dedı olunca gelırsın yazarız dedı:26:bu hafta sonu alışverişe çıkacağız eşimle listeye onlarıda ekleyeyim bari :)) bir soru daha :)) munix-m marka göğüs ucu kremi nasıl acaba yada varmı önereceğin krem ?
valla bende hala muamma o konu burda mustela ve lansınoh duydum cıldıye dr u onceden surmek ıse yaramaz dedı olunca gelırsın yazarız dedı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?