- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.121
ben ılkınde cok cektım gogus yarasından bunda cok korkuyorum :18::18::18::18::18:şimdi bir blog da okudum bende , aynen senin dr un dediği gibi hiç manası yokmuş önceden sürmeye başlamanın :44zaman kremlerin hepsi aynı kapıya çıkıyor demektir bu da :)))
aslında hamıleleıkte kullanılabılen antıbıyotık verseysı keske nasıl ıyılescen boyleHerkese selaaam.
biz geldik kızımla ama çok hasta olduk biizboğazımız çok fenaa yutkunamıyorus.sabah sabah hemen hastaneye gittik ama doktor pek ilaçta veremedi sabahtan beri kıvranıorus.bu kadar dikkat ederken hasta olmak çok can sıkıcı:2:
Günaydın kızlar, dün bursaya gittik doktora, tıptan 11.30 için randevu almıştık çünkü erken saatlerde kalmamıştı. Rahatsızlığım için aç kan vermem gerekiyodu bende düşündüm taşındım o saate kadar aç duramayacağım için özel bi hastanede tahlili yaptırır sonrada tıpa gider sonuçları gösteririm diye düşündüm, hayat hastanesine gittik kadın doğuma öncelikle, yaşlı bi doktor vardı, rahatsızlığımdan bahsettim adam hiç duymadığını söyledi, kullandığım ilacı bilemedi, hastalığın adından bile haberi yoktuo kadar tecrübeli bi insanın bilmemesi çok tuhaf geldi bana, neyse ben bakmam gerekene bakayım sen gastroentereolojiye git dedi, bebek gayet iyi hiç etkilenmemiş kaç cm ve kaç gr olduğunu sordum bu aylarda bakmıyoruz çok anlamlı değil dedi :S yinede tahmini olarak söyleyim kafana takma onları dedi, bebek 44cm 1800-1900gr civarındaymış kalp atışında suyunda plasentasında bi sıkıntı yok çok şükür. Sonra diğer uzmana gittik anlattım sıkıntıyı kan testi istedi Allahtan bu doktor biliyormuş ne olduğunu.. sonuçlarımda bi değişiklik yok düşmemiş... (hastaneyi hiç sevmedim desem doğru olur, bahar hastanesine gitmek istemiştim ama hiç randevu kalmamıştı)kan tahlili için labaratuvara gittik acayip kalabalık, o kadar çok bekledik ki tıptaki randevuya geç kaldık sonra alel acele tıpa gittik..kayıt yapan kıza izah ettim durumu 20 dk geçmişti daha, doktora söyleyim kabul ederse dedi, gitti baktı doktor çıkmış öğle tatiline dedi..1 e kadar bekleyin belki bakar dedi, sonra biz bekledik 1 e kadar doktor geldi yeni mezun bi kız çok küçük yaşı, anlattım iznikten geliyorum diye sadece sonuçlarıma baksanız yeter fln dedim, hiç umursamaz bi tavırla randevunuz geçmiş sistem kabul etmiyo yarım saaten sonrasını yapabileceğim bişey yok dedi, biraz daha ısrar ettim bulunduğum yerde gidemiyorum fln diye umrunda olmadı yaa ne biçim insanmış anlamadım altı üstü 5 dk sonuçlarıma bakıcak o kadar sinir oldum ki ağlıcaktım nerdeyse, bişeyler geveliyodu işte zamanınız geçmiş vs diye o konuşurken arkamı dönüp gittim dinlemedim bile.. sonuç olarak tıp fakültesine gidemedim ve sonuçlarımı gösteremedim, ayrıca ben gittiğimde 20 dk geçmişti ve bilgisayar sistemiyle alakalı sorun yoktu çünkü kaydım yapılmıştı hakkımı helal etmiyorum doktora 100km yol yaptım ben 5dk ayırmadı...
sonuç olarak sonuçları yine hayat hastanesindeki doktora götürmek zorunda kaldım, iki iç hastalıkları uzmanına gösterdim net bişey söyleyemedi onlarda hala havada anlayacağınız hiç bir kesinlik yok, bazı doktorlar olayı acayip abartmış durumda bazılarının haberi bile yok.. hiç bir şeye ulaşamadık o kadar yol gidip.. bende ortasını bulup şöyle yapayım diyorum..burda her hafta kan tahlili yaptırayım eğer aşırı bi yükselme olursa o zaman acil durum ilan edeyim..
bu arada bursaya gitmişken elimiz boş dönmedik tabiki :) chicco nun istediğim park yatağını ve içine işbirin gri süngerini aldık ikisine 410tl ödedi.. bi tane peluş battaniye aldık, bi kaç tanede kıyafet eksiği vardı onları aldım evimize döndük.
genelde yuyumeye baslayınca bezın ustune gıydırıyorlar bez kaymasın dıye ama ben hıc kullanmadımbiz geldik kuzular meleğimin kıyafetlerini
battaniyelerini nevresimini herşeyini ütüledim hurçlara
koydum dolaba yerleştirdim onlarla uğraşmak çok zevkliydi
ama küçük küçük çok yordu beni sürekli ayakta durmak
zor geliyo artık, bi kaç eksiğim kaldı onları da tamamlayıp
hastane çantamı da hazırlıcam, yorganı yatağı yastığı annem
yapacak, kayınvalidem de uyku seti ve bebeğe kıyafetler ayakkabı
bana gecelik almış, şimdilik bir iki patiksiz alt alcam sonra kıyafet olayını
kapatıyorum, ya ben bebeğe külot almayı düşünmüyodum çıtçıtlı
badi var ya o yüzden külot almasam olur diyordum ama alsammı acaba
karar veremedim?
ben ılkınde cok cektım gogus yarasından bunda cok korkuyorum :18::18::18::18::18:
Herkese selaaam.
biz geldik kızımla ama çok hasta olduk biizboğazımız çok fenaa yutkunamıyorus.sabah sabah hemen hastaneye gittik ama doktor pek ilaçta veremedi sabahtan beri kıvranıorus.bu kadar dikkat ederken hasta olmak çok can sıkıcı:2:
aslında hamıleleıkte kullanılabılen antıbıyotık verseysı keske nasıl ıyılescen boyle
genelde yuyumeye baslayınca bezın ustune gıydırıyorlar bez kaymasın dıye ama ben hıc kullanmadım
yapmaaaabende korkuyorum valla normaldede hassastır zaten..en ufak soğukda bile sızım sızım sızlardı..birde yara olursaaaaa :)yok düşünemiyorumm:)
Geçmiş olsun canımm ...ilaç yoksa ıhlamur ve meyva ya yükleneceksin artık
Faranjit olmuşum şu an veremem dediminoset vitamin ve de okyanus suyu verdi şimdilik pazartesi tekrar gidicem iyileşmemiş olursam öle vericekmiş.bütün günü uyuyarak geçirdim nerdeyse yaa göz kapaklarımı taşıyamıyorum
sen koysan da ebe gıydırmezkı bosuna koymacnm ben şeyden dolayı alayım diyorum hani sormuştum ya
ilk doğduğunda neler giydiriliyo die sen dedin zıbın, alt üst takım
eldiven şapka battaniye, öyle düşününce popoyu sadece
takımın altı kapatacak yani o ilk doğduğunda bezin üstüne giydirmeye
bir de külot olsa iyi olur gibi geldi belki kullanırım 3 tane külot alayım
ne olur ne olmaz, fazlanın zararı olmaz dimi ama :)
sen koysan da ebe gıydırmezkı bosuna koyma
bendekı kucuk boy cok kucuk geldı 1 buyugune koyacagım beno zaman ben en iyisi beni doğurtacak ebeyle
konuşayım :) sonra yavrumun minicik kıyafetleri
orda burda kaybolmasın, boş yere de fazladan çamaşır
götürmeyeyim, acaba küçük boy bi valiz birde bebek çantası
yeterli olur mu ki hastane için?
cnm geçmiş olsun benim de geçenlerde çok fena oldu boğazım
hatta öksürmekten ne uyuyabiliyordum ne de ders
anlatabiliyodum doktora gittim o da boğazımda enfeksiyon
olduğunu ayrıca faranjit olduğumu söyledi zaten faranjit yakında
kitaplara öğretmen hastalığı olarak geçecek:) çok fazla ilaç yazamam
hamilesin ama hamilelere sakıncalı olmayan bi antibiyotik yazcam dedi
adını tam hatırlamıyorum largopen gibi bişeydi neyseki sonrasında düzeldim
yani hiç ilaç kullanmamak da olmuyo işte..
bendekı kucuk boy cok kucuk geldı 1 buyugune koyacagım ben
Sağol canım ya banada söledi çok fazla ilaç yazamam ama daha kötü olursan eğer mecbur yazıcam dedi.ben bi süre önce 2 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kulağımda sorun oldu ve enfeksiyon kapmışım üstüste kullanmama pek yanaşmadı haklı olarak riskleri göze almak gerek diyo.pastil verdi boğazım için iyi geldi gibi yarın inşallah dah aiyi olucam.sizin işinizde çok zor bağıra bağıra konuşmaktan perişan oluyosunuz :) rabbim yardımcınız olsun.benim amcamla yengem öğretmendi ölee alışmışlardıki bağırarak konuşmaya emekli oldular hala bağırarak konuşuyolar dışardan dinleyen biri olsa kavga var zanneder
bitane el çantası var çok küçük değil ama
pijamasını terliğini bebeğin kıyafetlerini bezlerini
düşününce yeterli olmayabilir orta boy tekerlekli
bi valizim de var onu da deneyebilirim, şimdiden başlamak
en iyisi en azından deneye deneye anlamış olurum son ana kalmaz
bu telaş.
evet cnm ya git gide daha çok bunun ağırlığını
hissediyorum, çocuklar duysun die mecburen biraz sesli
konuşuyorum ve artık nefesim yetmiyo cümle arasında susup
bi nefes alıyorum sonra tekrar devam ediyorum, tahtaya yazı
yazarken de çok yoruluyorum kolumu indiriyorum dinlendiriyorum
sonra tekrar yazmaya devam ediyorum, eskiden hiç oturmazdım sınıfın
içinde dolaşıp dururdum ama şimdi iki bişey yazıyorum hemen fırsat bulunca
oturuyorum neyse ki 2 haftam kaldı sonra izine ayrılcam inşallah
iple çekiyorum resmen :)
uykusuzluktan ölüyorum herkese iyi geceler
ben kaçtım...[/QUOTE
sizede iyi geceleeerrrtatlı tatlı rüyalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?