- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.141
canım inan ki şu buletooth bana kelek yapmasa koycam da... denicem ama....
yok kız 7/24 ben burdayımmm:)günaydın kızlar tabii gece çok muhabbet edince sabah kalkamıyorsunuz dimiii sizi sizi :) şaka şaka biz geldik kızımla işe çalışıyoruz işte size günaydın diyelim dedik öpüyoruz hepinizi
tugba kızzzzzzzz bu gece de dogurmadın heeeeeee senın ki 2013 u beklıyor kesınbu gece uykusuzlarda bırıde ben butun gece karnım tas gıbıydı kızım ole gerdıkı gece boyunca bagıra bagıra bı hal aldım saga donsem yok sola donsem yok duz dursam hıc yok bıara sola donerken bebegımın resmen hopp obur tarafa kaydıgını hısttm tobe dedım noluyruz daha baktım fayda yok kalktım sımdı karnım yumusadı ama uykusuzluk yanıma kar kaldı
yok kız 7/24 ben burdayımmm:)
bu gece uykusuzlarda bırıde ben butun gece karnım tas gıbıydı kızım ole gerdıkı gece boyunca bagıra bagıra bı hal aldım saga donsem yok sola donsem yok duz dursam hıc yok bıara sola donerken bebegımın resmen hopp obur tarafa kaydıgını hısttm tobe dedım noluyruz daha baktım fayda yok kalktım sımdı karnım yumusadı ama uykusuzluk yanıma kar kaldı
bende cok gec uyudum erkenden de kalktım bu sabah cok sancım var sankı cıkmaya calısıyor pasam cok uzuluyorum yerı dar gelıyor resmen sıgmıyor yagörmedim bacımmmm
anammm benimkide gece saat 3 te bir hıçkırmaya başladı allahım uykudan uyandırdı beni resmen dedim ne oluyoruz yawww
tugba kızzzzzzzz bu gece de dogurmadın heeeeeee senın ki 2013 u beklıyor kesın
offf bende son 28 ama bugun sankı beklemıcek o kadar gıbı geldı ıcımde oyle bır hıs var karnımda dustu sankı asagı ıyıce
bugun korkuyorum bu oğlanın hareketlerınden hergunden farklı karnım yarım saattır saga sola yamuluyor bıtaraftan hıckırıyorbitecek kuzum bitecekkk bak kocaman olduk :) zaman nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum bile valla benim karnım hala yukarıda
Eee canım çok az zamanımız kaldı yormamaya çalış bari kendini son 2 haftanmış bol bol dinlen bari izine ayrılınca.sonrasında zor dinlenicez gibi görünüyo:44:
ahhh ahhhh sormayın başıma gelenleri buletooth yüklicem derken bilgisayarı formata göndermek zorunda kaldım... ayrıydım sizlerden... nasılsınız güzel anneler?
ben geceleri uyuyamıyorum artık... çünkü midem felaket yanıyor... içerde neler oluyor bilmiyorum.....??ama uykular haram bana şimdiden....
günaydın kızlar tabii gece çok muhabbet edince sabah kalkamıyorsunuz dimiii sizi sizi :) şaka şaka biz geldik kızımla işe çalışıyoruz işte size günaydın diyelim dedik öpüyoruz hepinizi
bugun korkuyorum bu oğlanın hareketlerınden hergunden farklı karnım yarım saattır saga sola yamuluyor bıtaraftan hıckırıyor
valla sınem cok huzursuz bugun anlamadım demınden berı konusuyorum onunla sakınlessın dıye her hareketı cok sert canım acıyorcnm bence rüzgarın keyfi yerinde o yüzden sağa sola
yamuluyor bizimkinde yamulacak yeri bile yok seninki
içerde baya yüzüyodur :) beni de her gören karnın çok
öyle büyümemiş diyolar yavrum içerde sıkışıp kalıyo galiba :)
bugun korkuyorum bu oğlanın hareketlerınden hergunden farklı karnım yarım saattır saga sola yamuluyor bıtaraftan hıckırıyor
günaydın kuzular biz geldik kızımla
cnm zaten ona dua ediyorum inşallah zamanında gelir de ben de
izne ayrıldığımda bir iki hafta evimde dinleneyim istiyorum sonra
dediğin gibi dinlenmeyi uyumayı unutcaz zaten
herkes iyi çok şükür cnm sadece bir tuğba
erken doğurabilir inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir bebişi de
ben çok şükür hala çok rahat uyuyorum geceleri sadece bi kaç defa
wc için kalkıyorum onun dışında bir sıkıntıkm yok inşallah da doğuma kadar
böyle devam eder, meleğim de geceleri benimle birlikte uyuyor galiba çünkü
hiç hareketleri beni uyandırmıyo çok uslu olacak kuzum teyzesi:)
cnm miden için ilaç kullanıyomusun peki doktora dordun mu?
günaydın cnm ben de geldim, bugün hafta sonu olunca
kimi gezmeye kimi alışverişe gidiyo kimi de birazdan benim yapacağım gibi
temizliğe sarılıyo o yüzden hafta sonları hep böyle
Günaydın yavru kuşlar
valla sınem cok huzursuz bugun anlamadım demınden berı konusuyorum onunla sakınlessın dıye her hareketı cok sert canım acıyor
yok kahvaltı yapmadım henuz , bende konusarak sakınlestırıyorum onu bası ıle legen kemıklerımı ıktırıyor hıssedıyorum oraya sert bıseyler degıyorcnm şekerli ya da kafeinli bişeyler mi yedin ki
benimkide şu anda oynuyo yanlarıma vuruyo
hafiften acı yapıyo ama bence onlar sabah olduğunun
farkında onlar da uyanıyolar içerde oynuyolar çünkü ışığı
ve karanlığı farkediyolarmış artık
son zamanlar çok zor olur demişti ablam doğruymuş demekki biraz daha sabır etmemiz lazım kuzu ne yapalımmm
hoşgeldiniz minik prensesimiz ve annesi :) bizde çalışıyoruz kızçemle kuzu ne yapalımmmm ooo ne güzel valla benim yerimede gezsin kızlar 1 de işten çıkıcam eve git çamaşır yemek ve temizlik yapacağımmm
günaydın bacım hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?