- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.161
yok kahvaltı yapmadım henuz , bende konusarak sakınlestırıyorum onu bası ıle legen kemıklerımı ıktırıyor hıssedıyorum oraya sert bıseyler degıyor
haklısın ben gıdıyorum kahvaltıya hemen donucem kaybolmayınfıstığım ben buldum nedenini acıkmış o
ne yapsın ağlayamadığı için sana vurarak gösteriyo tepkisini
neden bu kadar beklettin çocuğu hemen kahvaltı et sakinleşecek bak:)
haklısın ben gıdıyorum kahvaltıya hemen donucem kaybolmayın
tugba kızzzzzzzz bu gece de dogurmadın heeeeeee senın ki 2013 u beklıyor kesın
ayy bılmıom meltem ama dun gece yasadgm acıdan snra cık artık bıle dedım yanı karnım gobek delıgım bıara patlıcak sandım esım bıle dıo bıara bızım kız karnından cıkcak sandım bade hanımı 31 aralık 00.01de beklyruz :)
hoşbulduk canım ne olsun son iş günüm süslendim püslendim işe geldim veda partisi yapacağımgünaydın bacım hoşgeldin nasılsın
rabbim hayırlı saatte hayırlı vakitte gelmelerini nasip eylesin kız dün akşam vardı bir sorun o zaman benimkide gece 3 te beni bi uyandırdı hanımefendi bir hıçkırık bir hıçkırık sorma
benimle aynıymış canım bebeğin 44cm 1800-1900 şişman olmasın boşver :) böylesi daha iyidoktordan geldik şimdi 33+0 da 1800 gr 45 cm olmuş meltem teyzesi. sanırım biraz zayıf bizim bebek ne dersiniz ? Yeşil renkte akıntı için de fitil verdi bakalım kullanacağız
yedık geldık bıleeeeeeee:)afiyet olsun size kuzummm
hahaha oda ıyı 23.59 olmasın dıkkat et :)ayy bılmıom meltem ama dun gece yasadgm acıdan snra cık artık bıle dedım yanı karnım gobek delıgım bıara patlıcak sandım esım bıle dıo bıara bızım kız karnından cıkcak sandım bade hanımı 31 aralık 00.01de beklyruz :)
benımkıde cok hıckırıyor bu ara uzuluyorum oyle olunca bısey de yapamıyorsun gercı cıgerlerı ıcın ıyı bıswy hıckırması amarabbim hayırlı saatte hayırlı vakitte gelmelerini nasip eylesin kız dün akşam vardı bir sorun o zaman benimkide gece 3 te beni bi uyandırdı hanımefendi bir hıçkırık bir hıçkırık sorma
ohhh sefan olsun kız cepten ınternet al barı ben dun avea dan 500mb 3 ay 7.5 tl ye aldım aylıkhoşbulduk canım ne olsun son iş günüm süslendim püslendim işe geldim veda partisi yapacağım
cıkolata ye sende annesı bızde yaparız oyun grubu ama az kısıyız galıba kac kıı varkı ızmırdengünaydıınnnnn
kızıma hamileyken forum arkıdeşlerimizden izmirli olanlarla görüşmüştük..sonradan kafamızın uyduklarıyla bebeler doğunca oyun grubu gibi bişi kurduk.
6 yıl olacak hala devam ediyoruz bugün de günümüz varr...tabi bebeler oldu koca sıpa artık:)))
ben de geceleri kaşıntım olmasa rahat uyuyorum kaşınırsam çok gıcık oluyo
tuvalete 1-2 defa kalkarsam kalkıyorum anca
benim kuzum da dünden beri ağır hareket ediyo biraz hareketlensin artık lütfenn
bebek şekeri kartlarımız hazırrr:)) eşim işyerinde grafik tasarımcılarla birlikte yapıvermiş sözünü de ben yazdım içime sindi:)
matbaaya bastırdık mı tamamdır:)
aslında 5 subat aynı sayılırızMeltem aynı seyler banada oluyo bende bazen doğacak diyorum ama tabi senin BDT benden önde belkide doğar rüzgarayy çok heyecanlı:18:
maşallah kuzuna saglıklı olsunda boyu ıyı amadoktordan geldik şimdi 33+0 da 1800 gr 45 cm olmuş meltem teyzesi. sanırım biraz zayıf bizim bebek ne dersiniz ? Yeşil renkte akıntı için de fitil verdi bakalım kullanacağız
sağol canım bende canımı sıktım baya bi o gün, şimdi düşününce muayene etseydi bile ne kadar ilgilenecekti ki zaten, başından savacaktı büyük ihtimalle..onun havasını alırlar cnm merk etme yenı ya şimdi öyle takılsın kafasına göre cok sinirlendım okuyuncageçmiş olsn
sende benim durumuma düşmüşsün canım, doktorların bilmediği bi derdin varsa yandın herkes başından savmak için bahane arıyor, ben fenciyim ben bile biliyorum değişken kan grubunu, sürekli farklı sonuç çıkıyor bildiğim kadarıyla, son anda da yaptırabilirsen yine yaptır istersen.. bu doktorların herşeyi okulda öğrendiğini zannedip kendilerini geliştirmemelerine deli oluyorum ve bu durum özelde de var devlette, sonra bişeyi araştırıp kendimiz öğrenincede cahil muamelesi görüyoruz, azarlayıp yolluyolar kafanızı yormayın deyip..işinin ehli doktorlara denk getirsin Rabbim hepimiziCanım çok iyi anlıyorum seni bende sabahtan ogle 3 e kadar hastanelerdeydim o oraya gönderiyo öbürü buraya. Benim kan grubumun rh si geç sonuç veriyor + mı - mi bi kesinlik saglanamıyor. EEE dogumdada belki kan falan vermek gerekir diye ögrenmek istiyorum alt kan gruplarıma bakılması lazım. Vay anam o doktora gidiyorum alt kan grubuda neymis diyo bi kadın doguma git diyo, kadın doguma gidiyorum bizim isimiz degil dahileye ye diyo ordan oraya kosturdum. En sonunda tahlilimi yaptırdım. 3de sonucları almaya gittim ne göreyim normal kan testi yapılmıs alt gruplarıma bakılmamıs bileÇILDIRACAKTIM. Madem bakamıyonuz ne beni oyalıyonuz. Kızılaya gittik neyseki kabul ettiler kanım istanbula gönderilecek orada bakılacak alt gruplarıma ama ordada onaylaması gereken müdür yoktu. Biz sizi ararıza döndü olay şimdi bi kaza geçirsem bişey olsa kan grubum belli degil gümbürtüye gidicem. Neyse sen sabır ALLAHIM
bi ara tartıştı ya onlar o yüzden olabilir belki, ordakiler artık eskilerin hiç girmediğini söylüyorlardı, bide bazı ayların topiklerinde yeni başlık açıyolar doğumdan sonrası için öyle bişey yapmışlardır belkikızlar yaaaaaa ocak annelerı baya kopmus gunde 1 sayfa anca yazı oluyor bızde oyle olmayız demıı
kalp atısı gıbı rıtmık oluyorselam herkese,çarşıya çıkacaktım azcık geçmiş okuyunca kaldım pc başında:) ya bişey sorcam bebişin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz?
yok canım kopmus onlar bellı ınş. bız kopmayızbi ara tartıştı ya onlar o yüzden olabilir belki, ordakiler artık eskilerin hiç girmediğini söylüyorlardı, bide bazı ayların topiklerinde yeni başlık açıyolar doğumdan sonrası için öyle bişey yapmışlardır belki
kalp atısı gıbı rıtmık oluyor
yok canım kopmus onlar bellı ınş. bız kopmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?