2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bebeklerle uğraşmaktan vakit bulamıyolar o zaman meltem, bencede kopmayalım, asıl o zaman ihtiyacımız olacak birbirimize

merhaba kızlar..benimle aynıymış canım bebeğin 44cm 1800-1900 şişman olmasın boşver :) böylesi daha iyi

Şişman olmasını istemedim zaten başından beri ideal olsun diyordum :) normal doğum istiyordum ama hala dönmemiş ters duruyor şansı azalıyor dedi doktor ona canım sıkıldı biraz

kızlar nefes tıkanıklığı bende de çok oluyor. nabız düzensizliği bir de. normal de olsa sezaryen de olsa doğumdan acayip tırsıyorum. demirim de az çıktı.ilaç içiyorum ama. doğumda kan kaybı çok olmaz inş.kansızlık hayatımı mahvediyor çünkü.bişey sorucam aklıma gelmişken benim dr. özel muayenehanesine gidiyorum. doğumları bir hastanede yaptırıyor. kadrolu dr u değil ama o hastanenin.hastane masrafları dışında dr a ekstra doğum parası vericek miyiz acaba?bana vericez gibi geliyor eşim ne alaka diyor:) var mı bilgisi olan ki alsa ne kadar alır kiii(

canım ben ılk dogumumu yuzde yuz ozel olarak yapmıstım o zaman sgk karsılamıyordu drum dogum ıcın karatas hastanesını kullandı genelde orda yapıyordu dogumları bız hastane ıcın ayrı ucret dr ıcın ayrı ucert odedık
bu dogumda hastanenın kendı druna gıdıyorum sadece 1400 tl odeyecegım dr a ayrı bı ucret vermeyecegım

dımı bu ay ne yedırelım ne zaman oturtalım ayyyyyyy cok heyecanlı:) saglıkla gelsınde sıpalar:)
ayy evet hem korku hem heyecanla bekliyorum bende o günleri
Şişman olmasını istemedim zaten başından beri ideal olsun diyordum :) normal doğum istiyordum ama hala dönmemiş ters duruyor şansı azalıyor dedi doktor ona canım sıkıldı biraz
canım son anda bile dönenler oluyomuş dur bakalım döner belki daha
bende hep normal doğum istiyordum şu rahatsızlığım çıkmasaydı ebeye söyledim zaten normal dağumu isteyen çok az onlarda hep sezeryan olmak zorunda kalıyolar dedi

kan yapan besinlerden tüketmeye çalış, kansızlıkta tansiyonu bozabiliyomuş, nefes darlığıda yapar zaten.. para konusuna gelince ödemen gerekir diye düşünüyorum sonuçta adam senin için özel gelecek muayenehanesi olan bi doktorun bedava yapacağını sanmam

Son düzenleme:
kızlar yaa elimde ve ayak tabanımda siğil var, acaba genital bölgedeki siğillerin virüsüyle aynı mıdır? yani bulaşabilir mi ki? ne yapsam da geçirsem başka yere bulaşmadan araştırdım şimdi netten baya bi yöntem var, sizin bildiklerinizide yazar mısınız?

1000 e kadar anlarım da yukarısı abartı geliyor bana . hastane zaten dünyanın parasını alıyor. sonuçta o dr.da hastaneye hasta ve para kazandırıyor. hastane de dr. a para verse ya hepsinii bizden alıyolar

dün muayenemiz vardı.dr da özel olduğu için dışardan bi hastanede yaptırıyor.sezeryan için paket fiyat yani dr parası dahil 3300 dedi.bana çok geldi.
tabi yeni yılda artabilir dedi:)
yani paket olanlarda ayrı dr parası almıyorlar.

canım benım bıldıgım dua okunuyor sıgıl gecsın dıye

1000 e kadar anlarım da yukarısı abartı geliyor bana . hastane zaten dünyanın parasını alıyor. sonuçta o dr.da hastaneye hasta ve para kazandırıyor. hastane de dr. a para verse ya hepsinii bizden alıyolar
canım senınkı tamamen ozele gırıyor benım yahmınım 2500 ıle 3000 arası tutar toplam bı konus dr ıle

kızlar yaaaaaa ocak annelerı baya kopmus gunde 1 sayfa anca yazı oluyor bızde oyle olmayız demıı

benmde dıkkatımı cektı hatta bızım sayfa sayımız onları gectı coktan ben doguruncada yazarım yaaa soncta asıl bebekler dogduktan snra ıletısım halınde olmak daha yararlı bılmedgmz seylerı ogrenrz bırbırımızden

annemmmmmmmmmmmmmmm sen burdamıydınnnnnnnnnnn cok yalnız kaldım bugun ben burda gıttıbu hatunların hepsı bı yere

biz geldik kızlar bugün biraz temizlik yaptım
sonra üst komşum bütün apartmanı evine davet etmişti
bi güzel tatlıları pastaları börekleri mideye indirip anca geldim :)

eyyyyyyyy subat topıgının ocak anaları nerdesınız

kız biz şubat analarını saymıyon mu yoksa sadece ocak analarını çağırmışsın

aman hepınızın tıckerı yalancı hepınız ocakta dogurcaksınız ondan dedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…