- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.181
dımı bu ay ne yedırelım ne zaman oturtalım ayyyyyyy cok heyecanlı:) saglıkla gelsınde sıpalar:)bebeklerle uğraşmaktan vakit bulamıyolar o zaman meltem, bencede kopmayalım, asıl o zaman ihtiyacımız olacak birbirimize
merhaba kızlar..benimle aynıymış canım bebeğin 44cm 1800-1900 şişman olmasın boşver :) böylesi daha iyi
cnım netten bak babgı dodurme metotları var baya ıse yarıyormusŞişman olmasını istemedim zaten başından beri ideal olsun diyordum :) normal doğum istiyordum ama hala dönmemiş ters duruyor şansı azalıyor dedi doktor ona canım sıkıldı biraz
canım ben ılk dogumumu yuzde yuz ozel olarak yapmıstım o zaman sgk karsılamıyordu drum dogum ıcın karatas hastanesını kullandı genelde orda yapıyordu dogumları bız hastane ıcın ayrı ucret dr ıcın ayrı ucert odedıkkızlar nefes tıkanıklığı bende de çok oluyor. nabız düzensizliği bir de. normal de olsa sezaryen de olsa doğumdan acayip tırsıyorum. demirim de az çıktı.ilaç içiyorum ama. doğumda kan kaybı çok olmaz inş.kansızlık hayatımı mahvediyor çünkü.bişey sorucam aklıma gelmişken benim dr. özel muayenehanesine gidiyorum. doğumları bir hastanede yaptırıyor. kadrolu dr u değil ama o hastanenin.hastane masrafları dışında dr a ekstra doğum parası vericek miyiz acaba?bana vericez gibi geliyor eşim ne alaka diyor:) var mı bilgisi olan ki alsa ne kadar alır kiii(
ayy evet hem korku hem heyecanla bekliyorum bende o günleridımı bu ay ne yedırelım ne zaman oturtalım ayyyyyyy cok heyecanlı:) saglıkla gelsınde sıpalar:)
canım son anda bile dönenler oluyomuş dur bakalım döner belki dahaŞişman olmasını istemedim zaten başından beri ideal olsun diyordum :) normal doğum istiyordum ama hala dönmemiş ters duruyor şansı azalıyor dedi doktor ona canım sıkıldı biraz
kan yapan besinlerden tüketmeye çalış, kansızlıkta tansiyonu bozabiliyomuş, nefes darlığıda yapar zaten.. para konusuna gelince ödemen gerekir diye düşünüyorum sonuçta adam senin için özel gelecek muayenehanesi olan bi doktorun bedava yapacağını sanmamkızlar nefes tıkanıklığı bende de çok oluyor. nabız düzensizliği bir de. normal de olsa sezaryen de olsa doğumdan acayip tırsıyorum. demirim de az çıktı.ilaç içiyorum ama. doğumda kan kaybı çok olmaz inş.kansızlık hayatımı mahvediyor çünkü.bişey sorucam aklıma gelmişken benim dr. özel muayenehanesine gidiyorum. doğumları bir hastanede yaptırıyor. kadrolu dr u değil ama o hastanenin.hastane masrafları dışında dr a ekstra doğum parası vericek miyiz acaba?bana vericez gibi geliyor eşim ne alaka diyor:) var mı bilgisi olan ki alsa ne kadar alır kiii(
canım ben ılk dogumumu yuzde yuz ozel olarak yapmıstım o zaman sgk karsılamıyordu drum dogum ıcın karatas hastanesını kullandı genelde orda yapıyordu dogumları bız hastane ıcın ayrı ucret dr ıcın ayrı ucert odedık
bu dogumda hastanenın kendı druna gıdıyorum sadece 1400 tl odeyecegım dr a ayrı bı ucret vermeyecegım
kan yapan besinlerden tüketmeye çalış, kansızlıkta tansiyonu bozabiliyomuş, nefes darlığıda yapar zaten.. para konusuna gelince ödemen gerekir diye düşünüyorum sonuçta adam senin için özel gelecek muayenehanesi olan bi doktorun bedava yapacağını sanmam
canım benım bıldıgım dua okunuyor sıgıl gecsın dıyekızlar yaa elimde ve ayak tabanımda siğil var, acaba genital bölgedeki siğillerin virüsüyle aynı mıdır? yani bulaşabilir mi ki? ne yapsam da geçirsem başka yere bulaşmadanaraştırdım şimdi netten baya bi yöntem var, sizin bildiklerinizide yazar mısınız?
canım senınkı tamamen ozele gırıyor benım yahmınım 2500 ıle 3000 arası tutar toplam bı konus dr ıle1000 e kadar anlarım da yukarısı abartı geliyor bana . hastane zaten dünyanın parasını alıyor. sonuçta o dr.da hastaneye hasta ve para kazandırıyor. hastane de dr. a para verse ya hepsinii bizden alıyolar
kızlar yaaaaaa ocak annelerı baya kopmus gunde 1 sayfa anca yazı oluyor bızde oyle olmayız demıı
annemmmmmmmmmmmmmmm sen burdamıydınnnnnnnnnnn cok yalnız kaldım bugun ben burda gıttıbu hatunların hepsı bı yerebenmde dıkkatımı cektı hatta bızım sayfa sayımız onları gectı coktan ben doguruncada yazarım yaaa soncta asıl bebekler dogduktan snra ıletısım halınde olmak daha yararlı bılmedgmz seylerı ogrenrz bırbırımızden
eyyyyyyyy subat topıgının ocak anaları nerdesınız
aman hepınızın tıckerı yalancı hepınız ocakta dogurcaksınız ondan dedım:)biz geldik kızlar bugün biraz temizlik yaptım
sonra üst komşum bütün apartmanı evine davet etmişti
bi güzel tatlıları pastaları börekleri mideye indirip anca geldim :)
kız biz şubat analarını saymıyon mu yoksa sadece ocak analarını çağırmışsın
aman hepınızın tıckerı yalancı hepınız ocakta dogurcaksınız ondan dedım:)
15 gun daha dayansalar olmustur bu ıs korkmam gayrıııhe bacım valla benim içime de öyle doğuyo
ocağın sonunda gelecekmiş gibi geliyo meleğim ama
gelişimini tamamlasın tam gelmeye hazır olsun öyle gelsin inşallah.
15 gun daha dayansalar olmustur bu ıs korkmam gayrııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?