2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selammm,para harcadım geldim bi rahatladım bi rahatladım:) arkadaşlarıma kırmızı yılbaşı donları aldım,kırmızı anne bakım çantası aldım,oğlumun yatağına alez aldım tırnak makası aldım aldım da aldım yani:)))))).daha yatağını,küvetini almadım ama taşıması zoruma gitti...öyle yane şimdide oturuyorum..

Zil takmak ışık tutmak gibi yöntemler denenebilir de belin altına yastık koyup kalçayı yükseltin demişler ama bebek için sıkıntı olabilir mi onu bilemiyorum oksijen gitmez falan diye korkuyorum
sal bı tane shakıra kemerı ama cıddıyım bak gun ıcınde takılı kalsın kalcanda sureklı sıngır sıngır ıse yarar belkı
ohhhhhhhhh sefan olsun

bence kızın beklemıcek senın dınlenmenı sen 8 ay onu yordun o senın dınlenmenı mı dusuncek çokkk beklersın:)

ama ben onu hiç yormadım ki o beni şu anda yoruyo
zaten kız çocukları erken gelir diyolar bakalım ne olacak
heyecanla bekliyorum, ya ben hala isim bulamadım ağlıcam artık

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim umarım kimse doğurmamıştr bu arada ben bi geçmiş yapıp geliorm...

slm cnm iyiyiz sen nasılsın? geçen gün arkadaşlarıma sordum onlar
antakyada mozaik hastanesine gidiyolarmış sen de mi oraya
gidiyosun?

kızlar yaaaaaa ocak annelerı baya kopmus gunde 1 sayfa anca yazı oluyor bızde oyle olmayız demıı

ilk günler hemen gele gidenden hem bebek hiç fırsat vermeyeceği için hem de uykusuzluktan pek giremeyiz ama sonra normale döner bence..ocak annelerinin de tam o dönemleri zaten..telden girer bakarım artık ben hiç olmadı:)

bizim prof komşu üniversitede ben yapıvereyim doğumunu demeseydi ben hastaneye 1500 doktoruma 3000 lira verecektik canım.. doktor hastanenin doktoru değil çünkü dışarda muayenesi..muhakkak sor çok tuzlu oluyor öyle çünkü

eyyyyyyyy subat topıgının ocak anaları nerdesınız

hişşşşşş gruplaşma yapmayalım lütfen:)))

oohh güle güle kullan iyi yapmışsın. biz de yarın iyi dökeceğiz paraları..anakucağı eşime sırt çantası bana telefon derken iyi bir gireceğiz içeri...küvet kova şampuan takımı kaldı benim de almadığım bir tek. onları da almak lazım bir süre içinde..

benim kuzumun adı derin ama elvin i de beğeniyorum ben caNIM

benim kuzumun adı derin ama elvin i de beğeniyorum ben caNIM

offf herkes bulduğum isimlere bi kulp takıyo bugün bütün apartman
toplandık onlar da güya fikir veriyo ama anlamlı olsun diyen var dine uygun olsun
diyen var ben de dedim "elif ada" nasıl elif dine uygun oluyo, biri dediki senin
hangi ismi söylediğin önemli, çevremdekilere sormak istemiyorum artık
ama yine dayanamıyorum soruyorum

bugün alışveriş yaptığım mağazanıj sahibesi bana banyo bakım ürünleri için bübchen çok iyi dedi,sonra emzik almayı düşünmüyorum ama almanda fayda var dedi onada chicco nun kauçuk olanından al dedi.küçük suluk al dedi gazı falan olursa rezene çayı yapar onla verirsin dedi.dedi de dedi yan:)

valla bende hastaneden canlı yayın drum bıldırırım dıye cepten de net aldım
ocak annesı olacagım kesın ya subat annelerı ıle muhattap olmyourm

herkese sorma millete ne sen söylerken hangi isim sana güzel geliyorsa onu seç herkese sordun mu fikir veren lüzumsuz konuşan çok olur canını sıkarlar canım.elif ada güzel bir isim:)

dogru soylemıs canım bende alıcam o mınık suluklardan ıhlamur ve su ıcın rahat oluyor emzık bende 1 tane alnması taraftarıyım
meltemmmmm kız ocak analarına ne olmuş çok merak ettim
neden tartışmışlar kiii????
kazen bı arkadaslarının dogumunu ve beebgın resmını paylasmıs kazenın de arkadasıymıs galıba ıste ocak annelerı bolunmus erkek gırmemelı falan dıye hamam muhabbetı gıgbı:)

Allah hayırlısını versin ama çok istiyorum normal doğumu herkes normalden korkar ben sezaryenden.. Senin de normal doğumun risk oluşturduğunu duyduğumda üzülmüştüm hep normal istiyorum diyordun ya .. Hayırlısi bekleyip göreceğiz ..

herkese sorma millete ne sen söylerken hangi isim sana güzel geliyorsa onu seç herkese sordun mu fikir veren lüzumsuz konuşan çok olur canını sıkarlar canım.elif ada güzel bir isim:)

güzel mi :) ya sanki kendi çocuklarının ismi çok güzel gibi
bide bana akıl veriyolar bitanesinin çocuğunun ismi "şamil cihat"
yani kötülemiyorum ama mesela şamil ismi de bana göre bi bebek için
çok ağır geliyo ben kimseye bişey demiyorum ama,
ben artık bebek şekeri yaptırcam bir isim bulmam lazım

anam ne boş muhabbetler burası kadınlar kulübü tamam ama
isteyen herkes bakabiliyo zaten sanki onlar erkek girmesin diyince
engel mi olmuş oluyolar :)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cnm daha önce de bi ara sölemiştim elma nane ve limonu kaynatıp iç çok ii gelio

cnm ben akademiye gidiorum bi ara mozaiki de düşünmüştüm ama orası ,belik yeni açılmasıyla alakalı,daha temiz ve düzenli geldi bana... sen hangi ilçedesin.
bu arada kızlar birisi kordon dolanmasından dolayı sezeryan yapacaını sölemiş kim hatrlamıorm. etkilemek istemem ama ben yıllar yıllar önce kordon dolanması ile üstelik terste dönmüşken normal doğabilmişsem o kadar sorun olacağını sanmam..

evet canım gayet güzel valla,eğer fikir olsun dersen öykü,rengin bunlarda benim yakınlarım koydu kızlara yakışıyor.bende kocam çok kararsız kaldı isimde bende en son Alptuğ dedim arkasından da şekerlerini sipariş verdim çenesini kapattım:).olmadı bende bi emzik alayım herkesin bi bildiği vardır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…