2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
neden olmasin sonra da işime yarar göbek atar zayıflarım inşallah :)
kesınlıkleee
guzel ısım canın ıstedıgınde alp de dersın

slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım

slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım
AAAAAAAA NEDEN ?

bizde isim bulamadık hala :) sarımsakli yoğurt yedim tansiyonum düştü içmeden sarhoş oldum :)
benıde hemen uyutor yaaa tansıyonumu dusuruyor benımde

ya kızlar bişey sorcam markafoniye bakıyordum baybjem yataklarını gördüm 60tl fiyatı uygun geldi ama yatak visco sünger diyor acaba bu visco dedikleri yatak mı ki süngeri görünce itti beni ya,acaba bütün viscolar böylemi?

ben aldım dun ebebekten 56.80 dı galıba tam sunger de degıl degısık bısey ama fena degıl yanı park yataga alacagın ıcın cok yuksek olmaması lazım

akademiyi bilmiyorum cnm 2 arkadaşım var
ikisi de mozaike gidiyo ben de zaten hiç oradaki hastanelere
gitmediğim için nasıl olduklarını bilmiyorum
ben kırıkhanda oturuyorum cnm

ben öykü ismini de düşünmüştüm cnm, öykü, nehir, nisa aklıma gelen isimlerdi ama
bi türlü bi karar veremedim herkes de bişey söyleyince daha çok aklım karıştı
kocam bana bırakıyo zaten ama ben karar veremedimki
senin bebişinin de ismi güzelmiş cnm

Selam herkese :) bu aralar kısa süreli bakıp çıkıyorum, pek okuyamiyorum ama gündemden haberdar oluyorum :) dogumu yaklasanlara allah kolaylık versin. Bir an once ben de doğum yapayım ıstiyorum ama benim iki ayım var daha. O yüzden Konuşulanlar uzak geliyo bana:) sırt ve kaburga ağrılarım arttı iyice. Hmileliğin sıkıntıları kendini hissettirmeyee basladi... Dun civile gittik. Bi kac parça bi şey aldık.resimlerini yukliycem birazdan.

Son düzenleme:
ben aldım dun ebebekten 56.80 dı galıba tam sunger de degıl degısık bısey ama fena degıl yanı park yataga alacagın ıcın cok yuksek olmaması lazım

o zamansa aldım gitti markada iyi geldi,bide yanına emzirme sütyeni alayım oda var orda bebfox da kruvaze olanlardan:) ohhh bugün kredi kkartının ırzına geçtim valla:))))bu arada Zuzumm teşekkür ederim sen de artık ver kararını ama ben dediğim gibi elif ada ismini beğendim sıcak geliyor söylerken:)

amin canım hepimiz için, canım aslında bu pozisyon değişimi için ingilizce bi site var, eşin doktordu sanırım senin yanlış hatırlamıyorsam? ingilizcesi olan biri var mı evde? orda baya bi yöntem var çocuğu döndürmek için ben cesaret edip paylaşamadım sen sorduğunda, yanlış bişey yaptırmaktan korktuğum için.. eğer istersen o sitenin linkini vereyim, ama dikkatli ol nolur

öykü ismini bende düşünmüştüm uzun bir süre öykü diye seslendik ama şimdi ada diyorum kızıma nehir ismini de çok beğenirim...

mrb kızlar umarım herkesler iyidir geçmiş yapamadım.
nevresim tk aldınız coğunuz heralde, bugün bi sitede soleyin pamuk saten nevresim tk larını gördüm kullanan varmı daha önce? fiyatı uygun geldi bi de indirimim var alayım iyiyse cevaplarınızı bekliyorum kampanya bitmeden :)

olcusune bak ama bu ardaa baby jemınde emzırme sudyenı var en altta

baktım canım,aldım bileeeee:) bebefoxunki daha bi afilli geldi kruvaze falan olunca onu aldım:) içimde yağ kalmadı sabah ayır şimdi ayrı parayı savurunca ohhhhhh:)))) ama sana kötü olmuş be canım ben deöyle daha da indirimlsini görünce uyuz oluyorum..

öykü ismini bende düşünmüştüm uzun bir süre öykü diye seslendik ama şimdi ada diyorum kızıma nehir ismini de çok beğenirim...

hepsi güzel kibar isimler hepsini bende tek tek düşündüm hatta
deli gibi evin içinde öykü kızım, ada kızım, nehir kızım die bütün aklımdan
geçen isimleri seslendim hangisi daha güzel gelecek kulağıma die
ama hala karar veremedim ama salı gününe kadar bi karar vermem lazım
artık çünkü bebek şekerlerine bakmaya gitcem
cnm bu arada salı günü antakyaya alışverişe gitcem oradan bakmayı düşünüyorum
bebek şekerlerine senin bildiğin yerler var mı?

b grubu beta hem stereptococcus 100,000 diye enfeksiyon çıktı ,doktor riske atmamak için haftaya cumartesi doktor gidip dogum yapacagım günü belirleyecegiz

cnm çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir

canım kendı yatagın ıcınmmı?

ay hemde nasıl sınır oldum varya:)))) bende bebefoxun suddyenden aldım dun markafonıde 2 tane 1 de atlet aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…