- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.221
kesınlıkleeeneden olmasin sonra da işime yarar göbek atar zayıflarım inşallah :)
guzel ısım canın ıstedıgınde alp de dersınevet canım gayet güzel valla,eğer fikir olsun dersen öykü,rengin bunlarda benim yakınlarım koydu kızlara yakışıyor.bende kocam çok kararsız kaldı isimde bende en son alptuğ dedim arkasından da şekerlerini sipariş verdim çenesini kapattım:).olmadı bende bi emzik alayım herkesin bi bildiği vardır:))
AAAAAAAA NEDEN ?slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım
benıde hemen uyutor yaaa tansıyonumu dusuruyor benımdebizde isim bulamadık hala :) sarımsakli yoğurt yedim tansiyonum düştü içmeden sarhoş oldum :)
ben aldım dun ebebekten 56.80 dı galıba tam sunger de degıl degısık bısey ama fena degıl yanı park yataga alacagın ıcın cok yuksek olmaması lazımya kızlar bişey sorcam markafoniye bakıyordum baybjem yataklarını gördüm 60tl fiyatı uygun geldi ama yatak visco sünger diyor acaba bu visco dedikleri yatak mı ki süngeri görünce itti beni ya,acaba bütün viscolar böylemi?
çok geçmiş olsun cnm daha önce de bi ara sölemiştim elma nane ve limonu kaynatıp iç çok ii gelio
cnm ben akademiye gidiorum bi ara mozaiki de düşünmüştüm ama orası ,belik yeni açılmasıyla alakalı,daha temiz ve düzenli geldi bana... sen hangi ilçedesin.
bu arada kızlar birisi kordon dolanmasından dolayı sezeryan yapacaını sölemiş kim hatrlamıorm. etkilemek istemem ama ben yıllar yıllar önce kordon dolanması ile üstelik terste dönmüşken normal doğabilmişsem o kadar sorun olacağını sanmam..
evet canım gayet güzel valla,eğer fikir olsun dersen öykü,rengin bunlarda benim yakınlarım koydu kızlara yakışıyor.bende kocam çok kararsız kaldı isimde bende en son Alptuğ dedim arkasından da şekerlerini sipariş verdim çenesini kapattım:).olmadı bende bi emzik alayım herkesin bi bildiği vardır:))
offf herkes bulduğum isimlere bi kulp takıyo bugün bütün apartman
toplandık onlar da güya fikir veriyo ama anlamlı olsun diyen var dine uygun olsun
diyen var ben de dedim "elif ada" nasıl elif dine uygun oluyo, biri dediki senin
hangi ismi söylediğin önemli, çevremdekilere sormak istemiyorum artık
ama yine danamıyorum soruyorum Zuzumm anne bebeğine hangi ismi koyarsa hangi isimle seslenirse o olur. Bence Sen kendi içine sinecek bi isim bul. Kimseye sorma
ben aldım dun ebebekten 56.80 dı galıba tam sunger de degıl degısık bısey ama fena degıl yanı park yataga alacagın ıcın cok yuksek olmaması lazım
amin canım hepimiz için, canım aslında bu pozisyon değişimi için ingilizce bi site var, eşin doktordu sanırım senin yanlış hatırlamıyorsam? ingilizcesi olan biri var mı evde? orda baya bi yöntem var çocuğu döndürmek için ben cesaret edip paylaşamadım sen sorduğunda, yanlış bişey yaptırmaktan korktuğum için.. eğer istersen o sitenin linkini vereyim, ama dikkatli ol nolurAllah hayırlısını versin ama çok istiyorum normal doğumu herkes normalden korkar ben sezaryenden.. Senin de normal doğumun risk oluşturduğunu duyduğumda üzülmüştüm hep normal istiyorum diyordun ya .. Hayırlısi bekleyip göreceğiz ..
akademiyi bilmiyorum cnm 2 arkadaşım var
ikisi de mozaike gidiyo ben de zaten hiç oradaki hastanelere
gitmediğim için nasıl olduklarını bilmiyorum
ben kırıkhanda oturuyorum cnm
ben öykü ismini de düşünmüştüm cnm, öykü, nehir, nisa aklıma gelen isimlerdi ama
bi türlü bi karar veremedim herkes de bişey söyleyince daha çok aklım karıştı
kocam bana bırakıyo zaten ama ben karar veremedimki
senin bebişinin de ismi güzelmiş cnm
AAAAAAAA NEDEN ?
benıde hemen uyutor yaaa tansıyonumu dusuruyor benımde
aaaa o ne kıb grubu beta hem stereptococcus 100,000 diye enfeksiyon çıktı ,doktor riske atmamak için haftaya cumartesi doktor gidip dogum yapacagım günü belirleyecegiz
geçmiş olsun canım, inş sağlıkla doğar bebeğinb grubu beta hem stereptococcus 100,000 diye enfeksiyon çıktı ,doktor riske atmamak için haftaya cumartesi doktor gidip dogum yapacagım günü belirleyecegiz
olcusune bak ama bu ardaa baby jemınde emzırme sudyenı var en altta
öykü ismini bende düşünmüştüm uzun bir süre öykü diye seslendik ama şimdi ada diyorum kızıma nehir ismini de çok beğenirim...
b grubu beta hem stereptococcus 100,000 diye enfeksiyon çıktı ,doktor riske atmamak için haftaya cumartesi doktor gidip dogum yapacagım günü belirleyecegiz
canım kendı yatagın ıcınmmı?mrb kızlar umarım herkesler iyidir geçmiş yapamadım.
nevresim tk aldınız coğunuz heralde, bugün bi sitede soleyin pamuk saten nevresim tk larını gördüm kullanan varmı daha önce? fiyatı uygun geldi bi de indirimim var alayım iyiyse cevaplarınızı bekliyorum kampanya bitmeden :)
ay hemde nasıl sınır oldum varya:)))) bende bebefoxun suddyenden aldım dun markafonıde 2 tane 1 de atlet aldımbaktım canım,aldım bileeeee:) bebefoxunki daha bi afilli geldi kruvaze falan olunca onu aldım:) içimde yağ kalmadı sabah ayır şimdi ayrı parayı savurunca ohhhhhh:)))) ama sana kötü olmuş be canım ben deöyle daha da indirimlsini görünce uyuz oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?