- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.241
olcusune bak ama bu ardaa baby jemınde emzırme sudyenı var en altta
geçmiş olsun canım, inş sağlıkla doğar bebeğin
mrb kızlar umarım herkesler iyidir geçmiş yapamadım.
nevresim tk aldınız coğunuz heralde, bugün bi sitede soleyin pamuk saten nevresim tk larını gördüm kullanan varmı daha önce? fiyatı uygun geldi bi de indirimim var alayım iyiyse cevaplarınızı bekliyorum kampanya bitmeden :)
aaaa o ne kıay allahım catır catır sırayla dogurcaz:)
hepsi güzel kibar isimler hepsini bende tek tek düşündüm hatta
deli gibi evin içinde öykü kızım, ada kızım, nehir kızım die bütün aklımdan
geçen isimleri seslendim hangisi daha güzel gelecek kulağıma die
ama hala karar veremedim ama salı gününe kadar bi karar vermem lazım
artık çünkü bebek şekerlerine bakmaya gitcem
cnm bu arada salı günü antakyaya alışverişe gitcem oradan bakmayı düşünüyorum
bebek şekerlerine senin bildiğin yerler var mı?
cnm çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
guzelmış ne kadar? ben mınımalınkını 149 tl ye aldmkendi yatağımda olabilir cekyat üstü için de olabilir şimdilik netleşmedi cnm
almayı düşündüğüm takımın resmini de ekliyimEki Görüntüle 591397
amin canım hepimiz için, canım aslında bu pozisyon değişimi için ingilizce bi site var, eşin doktordu sanırım senin yanlış hatırlamıyorsam? ingilizcesi olan biri var mı evde? orda baya bi yöntem var çocuğu döndürmek için ben cesaret edip paylaşamadım sen sorduğunda, yanlış bişey yaptırmaktan korktuğum için.. eğer istersen o sitenin linkini vereyim, ama dikkatli ol nolur
guzelmış ne kadar? ben mınımalınkını 149 tl ye aldm Eki Görüntüle 591398
sonra yıne pamuklu bır takım aldım o bıraz farklı onıda 125 tlye aldım
canım esın ne doktoru?Bende okudum bir kaç siteden ama evde cesaret edemiyorum uygulamaya. Amerika da doktorlar bir çok yöntem uyguluyormuş çocuğu döndürmek için ama biliyorsun burası türkiye öyle birşey pek zor hemen kısa yoldan risksiz ve paralı herşey. Mesaj attım sana bu arada :)
canım benımkı mı 134 tl soleyınkı mı?bu şuan sitede 134 tl aynı desen saten uyku seti 216 tl
soley bilindik bi marka ama ben daha önce kullanmadım hiç
taç ınkiler nasıl acaba
bu şuan sitede 134 tl aynı desen saten uyku seti 216 tl
soley bilindik bi marka ama ben daha önce kullanmadım hiç
taç ınkiler nasıl acaba
bugün alışveriş yaptığım mağazanıj sahibesi bana banyo bakım ürünleri için bübchen çok iyi dedi,sonra emzik almayı düşünmüyorum ama almanda fayda var dedi onada chicco nun kauçuk olanından al dedi.küçük suluk al dedi gazı falan olursa rezene çayı yapar onla verirsin dedi.dedi de dedi yan:)
valla bende hastaneden canlı yayın drum bıldırırım dıye cepten de net aldım
ocak annesı olacagım kesın ya subat annelerı ıle muhattap olmyourm
dogru soylemıs canım bende alıcam o mınık suluklardan ıhlamur ve su ıcın rahat oluyor emzık bende 1 tane alnması taraftarıyım
kazen bı arkadaslarının dogumunu ve beebgın resmını paylasmıs kazenın de arkadasıymıs galıba ıste ocak annelerı bolunmus erkek gırmemelı falan dıye hamam muhabbetı gıgbı:)
slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım
öykü ismini bende düşünmüştüm uzun bir süre öykü diye seslendik ama şimdi ada diyorum kızıma nehir ismini de çok beğenirim...
rahimde enfeksiyonmuş canım, çocuga zararlıymış dogumda ,çocuga bulaşma ihtimali varmış ,çocukta menenjit vs hastalıklara sebebiyet veriyormuş şuan antibiyotik verdi doktor pelesirin hap onu kullanıyorum çocugun durumu iyiymiş oyüzden 1-2 hafta içerisinde sezeryana alırız dedi doktor. birimiz bi dogurmaya başlarsak sırayla hepimiz dogum yapmaya başlarız çatır çatır
zuzumm sen ne yapıyorsun nasılsın canım çoktandır görmüyorum seni heralde internete girdigimiz saatler denk gelmiyor
cnm ben kendim yapacam çok araştırmadım ama hürriyet cad.(saray cad)de bi yer varmış bir de uzun çarşıdan saka hamamına giden yolda var ama oralar salı günü açar mı bilemiorum(
canım ewet anne sutu yeterlı denıyor ama salıhte sunu yasadım benım ıcın kotu bır tecrube oldu amaemzik 1-2 tane almak yeterli..benim kızım almadı emziği mesela..ama bunda da aldım deneyeceğim bir daha..suluksa minicik bebeğekullanılmaz ki. verilecek şeyler de ancak çay kaşığı ile verilir. hem de rezene bebeğe verilmeyecek kendin içeceksin sütünden geçecek..bebeğe anne sütü yeterliyse ek hiçbir şey verilmeyeek her şey sütten geçecek canım
oohh iyi yapmışsın netten canlı yayın yap bizeee:))) kızlar şubata anaları olarak meltem e naapsk muhatap olmuyo bizle haydin toplaşı bi karar alalım
hahah hamam muhabbeti hakız sütün yeterse su da yok anne sütünün yüzde 80 i su zaten. su anne sütündeki bi hormonu yok ediyormuş hatta..ben 6 ay süt dışında hiçbi şey vermedim tosun gibiydi maşalah kızım. inşallah bunda da öyle olur ve hepimize bool boool emzirmek nasip olsun inşallahhhhh
ay hayırlısı olsun canım yaaa neyse ki tehlikeli dönemleri atlattık çok şükür
öykü de ada da nehir de çok güzel..
aNUUU HEYECAN yaptım bee:) geçmiş olsun buarada nasıl çıktı bu enfeksiyon bi rahatsızlığın var mıydı???
cnım arkadasın kızı 4 aylık sımdı alışmıs emzıge bell olmuyor sagı solu, suyu bende cay kasıgı ıle verdım ama basucunda saklamak ıcın cok rahat o suluklarezel123 canım annemde aynı senin gibi söyledi sütünden geçecek herşey gazı olursa merak etme verilecek bişey olursa çay kaşığı ile verilir diye.valla emzik bilmiyorum ablamda alıştırma emziğe diyor,zaten ilk gün aldı aldı eğer almazsa bidaha mümkün değil almaz dedi.gereksiz gibi geliyor emzik.
cnım arkadasın kızı 4 aylık sımdı alışmıs emzıge bell olmuyor sagı solu, suyu bende cay kasıgı ıle verdım ama basucunda saklamak ıcın cok rahat o suluklarEki Görüntüle 591410 bunlardan bahsedıyorum ama ben
estagfurullah canım elın altında olması olmamasından daha ıyı o telaş arasında evzane yada market aramak zorunda kalmassınızdoğru diyorsun canım yaa sanki bana ne ki alayım bir tane kenara koyayım herşeye yer var da minnacık sıluğa mı yer yok:). tecrübeler bize ders işte..
cnm ne yapalım bebiş için hazırlıklar yapıyoruz
gündüzleri okuldayım akşam genelde 5ten sonra
nete girebiliyorum bazen çok yorgun olduğum için
yatıp kalıyorum sen neler yapıosun?
inşallah açarlar cnm ya uzun çarşının oralarda bi yerlerde
var demişti bi arkadaşım da, bi de büyük antakya otelinin orada
çikolata dünyası varmış ordada yapıyolarmış, ben becerebilsem ben de yapcam
ama nasıl yapacağımı bilmediğim için en iyisi hazır alayım diyorum
çünkü mıknatıslı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?