2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
olcusune bak ama bu ardaa baby jemınde emzırme sudyenı var en altta

geçmiş olsun canım, inş sağlıkla doğar bebeğin

valla canım bana hep hediye aldılar daha görmedim ne alındığını bitek ablamın aldığı uyku seti kidbo.bu arada ben kendim keten saten kullanıyorum çok memnunum sanırsam onun gibi bişeydir.görüntüsü de kullanınımı da rahat.sen bilirsin gene de.

aaaa o ne kı ay allahım catır catır sırayla dogurcaz:)

rahimde enfeksiyonmuş canım, çocuga zararlıymış dogumda ,çocuga bulaşma ihtimali varmış ,çocukta menenjit vs hastalıklara sebebiyet veriyormuş şuan antibiyotik verdi doktor pelesirin hap onu kullanıyorum çocugun durumu iyiymiş oyüzden 1-2 hafta içerisinde sezeryana alırız dedi doktor. birimiz bi dogurmaya başlarsak sırayla hepimiz dogum yapmaya başlarız çatır çatır

amin canım hepimiz saglıklı sıhhatli zamanında dogum yapmayı nasip etsin allahım

zuzumm sen ne yapıyorsun nasılsın canım çoktandır görmüyorum seni heralde internete girdigimiz saatler denk gelmiyor

cnm ben kendim yapacam çok araştırmadım ama hürriyet cad.(saray cad)de bi yer varmış bir de uzun çarşıdan saka hamamına giden yolda var ama oralar salı günü açar mı bilemiorum (

Bende okudum bir kaç siteden ama evde cesaret edemiyorum uygulamaya. Amerika da doktorlar bir çok yöntem uyguluyormuş çocuğu döndürmek için ama biliyorsun burası türkiye öyle birşey pek zor hemen kısa yoldan risksiz ve paralı herşey. Mesaj attım sana bu arada :)

guzelmış ne kadar? ben mınımalınkını 149 tl ye aldm Eki Görüntüle 591398
sonra yıne pamuklu bır takım aldım o bıraz farklı onıda 125 tlye aldım

bu şuan sitede 134 tl aynı desen saten uyku seti 216 tl
soley bilindik bi marka ama ben daha önce kullanmadım hiç
taç ınkiler nasıl acaba

canım esın ne doktoru?

bu şuan sitede 134 tl aynı desen saten uyku seti 216 tl
soley bilindik bi marka ama ben daha önce kullanmadım hiç
taç ınkiler nasıl acaba
canım benımkı mı 134 tl soleyınkı mı?

ben alırken tacınkıler ındrımdeydı 99 tl ama ben begenmedım desenını ve kumasını sonra kız bu takımı cıkartınca dayanamadım bunu aldım

emzik 1-2 tane almak yeterli..benim kızım almadı emziği mesela..ama bunda da aldım deneyeceğim bir daha..suluksa minicik bebeğekullanılmaz ki. verilecek şeyler de ancak çay kaşığı ile verilir. hem de rezene bebeğe verilmeyecek kendin içeceksin sütünden geçecek..bebeğe anne sütü yeterliyse ek hiçbir şey verilmeyeek her şey sütten geçecek canım

valla bende hastaneden canlı yayın drum bıldırırım dıye cepten de net aldım
ocak annesı olacagım kesın ya subat annelerı ıle muhattap olmyourm

oohh iyi yapmışsın netten canlı yayın yap bizeee:))) kızlar şubata anaları olarak meltem e naapsk muhatap olmuyo bizle haydin toplaşı bi karar alalım

hahah hamam muhabbeti ha kız sütün yeterse su da yok anne sütünün yüzde 80 i su zaten. su anne sütündeki bi hormonu yok ediyormuş hatta..ben 6 ay süt dışında hiçbi şey vermedim tosun gibiydi maşalah kızım. inşallah bunda da öyle olur ve hepimize bool boool emzirmek nasip olsun inşallahhhhh

slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım

ay hayırlısı olsun canım yaaa neyse ki tehlikeli dönemleri atlattık çok şükür

öykü ismini bende düşünmüştüm uzun bir süre öykü diye seslendik ama şimdi ada diyorum kızıma nehir ismini de çok beğenirim...

öykü de ada da nehir de çok güzel..

aNUUU HEYECAN yaptım bee:) geçmiş olsun buarada nasıl çıktı bu enfeksiyon bi rahatsızlığın var mıydı???

zuzumm sen ne yapıyorsun nasılsın canım çoktandır görmüyorum seni heralde internete girdigimiz saatler denk gelmiyor

cnm ne yapalım bebiş için hazırlıklar yapıyoruz
gündüzleri okuldayım akşam genelde 5ten sonra
nete girebiliyorum bazen çok yorgun olduğum için
yatıp kalıyorum sen neler yapıosun?

cnm ben kendim yapacam çok araştırmadım ama hürriyet cad.(saray cad)de bi yer varmış bir de uzun çarşıdan saka hamamına giden yolda var ama oralar salı günü açar mı bilemiorum (

inşallah açarlar cnm ya uzun çarşının oralarda bi yerlerde
var demişti bi arkadaşım da, bi de büyük antakya otelinin orada
çikolata dünyası varmış ordada yapıyolarmış, ben becerebilsem ben de yapcam
ama nasıl yapacağımı bilmediğim için en iyisi hazır alayım diyorum
çünkü mıknatıslı istiyorum.

ezel123 canım annemde aynı senin gibi söyledi sütünden geçecek herşey gazı olursa merak etme verilecek bişey olursa çay kaşığı ile verilir diye.valla emzik bilmiyorum ablamda alıştırma emziğe diyor,zaten ilk gün aldı aldı eğer almazsa bidaha mümkün değil almaz dedi.gereksiz gibi geliyor emzik.

canım ewet anne sutu yeterlı denıyor ama salıhte sunu yasadım benım ıcın kotu bır tecrube oldu ama
dogduktan sonra anne sutunden baska hıc bısey vermedım dr da bısey demedı ,10 gunluk falandı sarılık kontorlu ıcın dr amcaya gıttık kafasında cukurluklar vardı boyle krater gıbı dıyeyım:) dr a sordum bunlar ne dıye oda sen bu cocuga su vermıyormusun dedı bende hayır tv de sureklı bagırıyorlar anne sutu 6 ay yeter su bıle vermeyın dıyolar dedım dr amcamızda 50 lı yaslarında onlar benım kulahıma anlatsın dedı doğal suyun yerını hıcbısey tutmaz cocuk su kaybetmıs ve kafasında cokuntuler oluşmuş gunde en az 6-7 kasık kaynamıs sogumus su vereceksın emzırdıkten sonra dedı hem emzırme sonrası agzında pamukcuk olmasını engeller dedı ben su ve taze kaynattıgım sekersız ıhlamur verdım bebeklıgınde okucuk suluklar suyu sakamak adına rahat oluyro hıjeynık oluyor hemen basucunda

cnım arkadasın kızı 4 aylık sımdı alışmıs emzıge bell olmuyor sagı solu, suyu bende cay kasıgı ıle verdım ama basucunda saklamak ıcın cok rahat o suluklar bunlardan bahsedıyorum ama ben

doğru diyorsun canım yaa sanki bana ne ki alayım bir tane kenara koyayım herşeye yer var da minnacık sıluğa mı yer yok:). tecrübeler bize ders işte..

bende ne yapıyım canım 2 gündür hastaneyle ugraştım şimdide evde israhat ediyorum bol bol , bebişin malzemeleride hazırladım bir eksigimiz bebegin besigi kalmıştı onuda ogluşumun babannesi allah razı olsun almış dogumda getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…