2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ben kaçar,bi ağırlık çöktü üstüme azcık uzanıp tv seyredecem ben bilmem eşim bilir:) öpüyoruz oğluşumla sizi ebbişlere ve de kendinize iyi bakın byebyesssss:)))

bi rahatsızlıgım yoktu canım hastaneye kontrol için gittim tahlil istedi tesadüf çıktı

yeni gördüm yazdığını, cevapladım canım,
bende vermeye cesaret edemedim kendim olsa hemen yaparımda aman bişey fln olur, benim bebek doğru pozisyonda olduğu halde bi tanesini yapıyorum ben :)

yok be kuzum ilk günler vermem ben tatmin olmasın onla..kızım belki de ondan almamıştır ama meltem in dediğin gibi kaç aylıkken alışanlar oluyo
anne için kurtarıcı bişi emzik aslında ama her yerde bağımlı oluyosun ona bir de bıraktırmak memeden kesmek gibi çok sancılı oluyo
onları yaşamadık iyi ki başlamamış dedim ama bebekken de emzik çok rahatlatıcı bişi aslında

işt her çocuk farklı bi tecrübe diye ondan diyorlar demek ki meltemcim.. benim kızım maşallah sarılık bile olmadıydı..abimin çocukları falan da hiç sorun yaşamadılar bu yüzden
bebişe göre yol yöntem çizeriz biz de naapalım:)

bi rahatsızlıgım yoktu canım hastaneye kontrol için gittim tahlil istedi tesadüf çıktı

hay Allah yaa biz yaptırmıyoruz tahlil falan artık inanın aklına kırt düşüyorlar
gerçi ben sezaryan falan olacam ama menenjit falan diyorsun normal düşünenler son dakika bile tahlil yaptırmalı o zaman yaa

ay aynen kan tahlili yaptırmaktan korkar oldum ben.. kolesterol tahlili istenmezmiş normalde gebelerden çünkü zaten baya yüksek olurmuş.. benden istedi doktor yüksek çıktı, iç hastalıkları uzmanı nerdeyse kolesterol diyeti veriyordu bilmediği için

kesınlıkle tecrubelı anne dıye bısey yok aslında ben sankı ılk defa yasıcak gıbı streslıyom

evet canım normal dogum düşünenler tahlil yaptırırlarsa iyi olur ,ben sezeryan olacagım canım,enfeksiyon erken doguma sebebiyette veriyor aniden normal dogum olursa bebege zaralıymış oyüzden şuan antibiyotik kullanıyorum hayırlısı bakalım

Veriliyor canım hastane senden doktor parasını almıyor verdig hizmetin parasını alır,sen doktoruna ayrı ücret ödersin ama bu sekilde pahalıya geliyor en iyi hastanenin kendi doktoru,ozaman paket fiyat veriyorsun bende bu yüzden doktorumu değiştirdim gerçi benimki profdu dogum icin istediği fiyatı bile sormadım ozel hastanede dogum icin en guzel ozel saglik sigortası kafan rahat oluyor

antakya otelinin ordaki açar muhtemelenı ben orda bebek şekeri yaptıklarını bilmiordm. uzun çarşnın ordakinde güzel modeller var... ordan mutlaka birşey beğenrsin

zeysımaaaaaaa bak bu ssvd grubunda semra hoca var dogumla ılgılı kaygılarını ve sıkıntını yaz ıstersen ama muhakkak tagle semra hanımı kı atlamasın

slm kızlar bi saattr geçmişi okuyorum nasılsınız görüşmeyelı bebişler napıyo benmki tepiniyo içerde bugun cok streslıydı markette bi kadınla tartıstım yaa kendıme engel olamadım bu aralar sinirlerım bozuldu evdede stresliyim biraz yansıyo işte bebişede zarar :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…