- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.261
emzik 1-2 tane almak yeterli..benim kızım almadı emziği mesela..ama bunda da aldım deneyeceğim bir daha..suluksa minicik bebeğekullanılmaz ki. verilecek şeyler de ancak çay kaşığı ile verilir. hem de rezene bebeğe verilmeyecek kendin içeceksin sütünden geçecek..bebeğe anne sütü yeterliyse ek hiçbir şey verilmeyeek her şey sütten geçecek canım
oohh iyi yapmışsın netten canlı yayın yap bizeee:))) kızlar şubata anaları olarak meltem e naapsk muhatap olmuyo bizle haydin toplaşı bi karar alalım
hahah hamam muhabbeti hakız sütün yeterse su da yok anne sütünün yüzde 80 i su zaten. su anne sütündeki bi hormonu yok ediyormuş hatta..ben 6 ay süt dışında hiçbi şey vermedim tosun gibiydi maşalah kızım. inşallah bunda da öyle olur ve hepimize bool boool emzirmek nasip olsun inşallahhhhh
ay hayırlısı olsun canım yaaa neyse ki tehlikeli dönemleri atlattık çok şükür
öykü de ada da nehir de çok güzel..
aNUUU HEYECAN yaptım bee:) geçmiş olsun buarada nasıl çıktı bu enfeksiyon bi rahatsızlığın var mıydı???
yeni gördüm yazdığını, cevapladım canım,Bende okudum bir kaç siteden ama evde cesaret edemiyorum uygulamaya. Amerika da doktorlar bir çok yöntem uyguluyormuş çocuğu döndürmek için ama biliyorsun burası türkiye öyle birşey pek zor hemen kısa yoldan risksiz ve paralı herşey. Mesaj attım sana bu arada :)
ayyy cok merak ettım ne yapıyorsunuz sızzzz:)yeni gördüm yazdığını, cevapladım canım,
bende vermeye cesaret edemedim kendim olsa hemen yaparımda aman bişey fln olur, benim bebek doğru pozisyonda olduğu halde bi tanesini yapıyorum ben :)
söylemeyiz meltem sırayyy cok merak ettım ne yapıyorsunuz sızzzz:)
ezel123 canım annemde aynı senin gibi söyledi sütünden geçecek herşey gazı olursa merak etme verilecek bişey olursa çay kaşığı ile verilir diye.valla emzik bilmiyorum ablamda alıştırma emziğe diyor,zaten ilk gün aldı aldı eğer almazsa bidaha mümkün değil almaz dedi.gereksiz gibi geliyor emzik.
canım ewet anne sutu yeterlı denıyor ama salıhte sunu yasadım benım ıcın kotu bır tecrube oldu ama
dogduktan sonra anne sutunden baska hıc bısey vermedım dr da bısey demedı ,10 gunluk falandı sarılık kontorlu ıcın dr amcaya gıttık kafasında cukurluklar vardı boyle krater gıbı dıyeyım:) dr a sordum bunlar ne dıye oda sen bu cocuga su vermıyormusun dedı bende hayır tv de sureklı bagırıyorlar anne sutu 6 ay yeter su bıle vermeyın dıyolar dedım dr amcamızda 50 lı yaslarında onlar benım kulahıma anlatsın dedı doğal suyun yerını hıcbısey tutmaz cocuk su kaybetmıs ve kafasında cokuntuler oluşmuş gunde en az 6-7 kasık kaynamıs sogumus su vereceksın emzırdıkten sonra dedı hem emzırme sonrası agzında pamukcuk olmasını engeller dedı ben su ve taze kaynattıgım sekersız ıhlamur verdım bebeklıgınde okucuk suluklar suyu sakamak adına rahat oluyro hıjeynık oluyor hemen basucunda
bi rahatsızlıgım yoktu canım hastaneye kontrol için gittim tahlil istedi tesadüf çıktı
ay aynen kan tahlili yaptırmaktan korkar oldum ben.. kolesterol tahlili istenmezmiş normalde gebelerden çünkü zaten baya yüksek olurmuş.. benden istedi doktor yüksek çıktı, iç hastalıkları uzmanı nerdeyse kolesterol diyeti veriyordu bilmediği içinyok be kuzum ilk günler vermem ben tatmin olmasın onla..kızım belki de ondan almamıştır ama meltem in dediğin gibi kaç aylıkken alışanlar oluyo
anne için kurtarıcı bişi emzik aslında ama her yerde bağımlı oluyosun ona bir de bıraktırmak memeden kesmek gibi çok sancılı oluyo
onları yaşamadık iyi ki başlamamış dedim ama bebekken de emzik çok rahatlatıcı bişi aslında
işt her çocuk farklı bi tecrübe diye ondan diyorlar demek ki meltemcim.. benim kızım maşallah sarılık bile olmadıydı..abimin çocukları falan da hiç sorun yaşamadılar bu yüzden
bebişe göre yol yöntem çizeriz biz de naapalım:)
hay Allah yaa biz yaptırmıyoruz tahlil falan artık inanın aklına kırt düşüyorlar
gerçi ben sezaryan falan olacam ama menenjit falan diyorsun normal düşünenler son dakika bile tahlil yaptırmalı o zaman yaa
kesınlıkle tecrubelı anne dıye bısey yok aslında ben sankı ılk defa yasıcak gıbı streslıyomyok be kuzum ilk günler vermem ben tatmin olmasın onla..kızım belki de ondan almamıştır ama meltem in dediğin gibi kaç aylıkken alışanlar oluyo
anne için kurtarıcı bişi emzik aslında ama her yerde bağımlı oluyosun ona bir de bıraktırmak memeden kesmek gibi çok sancılı oluyo
onları yaşamadık iyi ki başlamamış dedim ama bebekken de emzik çok rahatlatıcı bişi aslında
işt her çocuk farklı bi tecrübe diye ondan diyorlar demek ki meltemcim.. benim kızım maşallah sarılık bile olmadıydı..abimin çocukları falan da hiç sorun yaşamadılar bu yüzden
hay Allah yaa biz yaptırmıyoruz tahlil falan artık inanın aklına kırt düşüyorlar
gerçi ben sezaryan falan olacam ama menenjit falan diyorsun normal düşünenler son dakika bile tahlil yaptırmalı o zaman yaa
canım bebeğin tam ters mi duruyor? Birth Movement: Using the Rebozo, Selendang, or Sling in the Hospital Setting - YouTube şöyle bi video var ama yaparsanızda dikkatli olun,bebeği ters duranlar için değil bu,zaten dönmüş olup en uygun pozisyonu alabilmesi için..slm hanımlar bebeği nasıl çeviriyoruz banada söyleyin ya lütfen lütfen lütfen
yok be kuzum ilk günler vermem ben tatmin olmasın onla..kızım belki de ondan almamıştır ama meltem in dediğin gibi kaç aylıkken alışanlar oluyo
Veriliyor canım hastane senden doktor parasını almıyor verdig hizmetin parasını alır,sen doktoruna ayrı ücret ödersin ama bu sekilde pahalıya geliyor en iyi hastanenin kendi doktoru,ozaman paket fiyat veriyorsun bende bu yüzden doktorumu değiştirdim gerçi benimki profdu dogum icin istediği fiyatı bile sormadım ozel hastanede dogum icin en guzel ozel saglik sigortası kafan rahat oluyorkızlar nefes tıkanıklığı bende de çok oluyor. nabız düzensizliği bir de. normal de olsa sezaryen de olsa doğumdan acayip tırsıyorum. demirim de az çıktı.ilaç içiyorum ama. doğumda kan kaybı çok olmaz inş.kansızlık hayatımı mahvediyor çünkü.bişey sorucam aklıma gelmişken benim dr. özel muayenehanesine gidiyorum. doğumları bir hastanede yaptırıyor. kadrolu dr u değil ama o hastanenin.hastane masrafları dışında dr a ekstra doğum parası vericek miyiz acaba?bana vericez gibi geliyor eşim ne alaka diyor:) var mı bilgisi olan ki alsa ne kadar alır kiii(
canım esın ne doktoru?
cnm ne yapalım bebiş için hazırlıklar yapıyoruz
gündüzleri okuldayım akşam genelde 5ten sonra
nete girebiliyorum bazen çok yorgun olduğum için
yatıp kalıyorum sen neler yapıosun?
inşallah açarlar cnm ya uzun çarşının oralarda bi yerlerde
var demişti bi arkadaşım da, bi de büyük antakya otelinin orada
çikolata dünyası varmış ordada yapıyolarmış, ben becerebilsem ben de yapcam
ama nasıl yapacağımı bilmediğim için en iyisi hazır alayım diyorum
çünkü mıknatıslı istiyorum.
canım bebeğin tam ters mi duruyor? Birth Movement: Using the Rebozo, Selendang, or Sling in the Hospital Setting - YouTube şöyle bi video var ama yaparsanızda dikkatli olun,bebeği ters duranlar için değil bu,zaten dönmüş olup en uygun pozisyonu alabilmesi için..
uf yaaaa gece gece camasır makınesı ıle ugrasıyorum sıkmaya gecmıyor yaaaaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?