2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sakın ol noldukııı

cnm büyük bişey degil aslında nie öle oldu hala düşünüyorum yada ben nie böleyım diyorum kasada sorun oldu biraz eşim kadına söledi bizim geçiceğimizi kadnda laf söyleyınce bende hemn atladım tabı nie öle dedın falan fılan derken tartısma cıktı işte adam halletsn işini dimi nie müdahale ediyosun kı bu halımle bide kendıme kızıyorum bazen ama elımde degil işte :26::26: rüzgar napıyo cnm gecmişte okudumda iyi hissetmiyorum demişsin hala aynımı baskı yapıyomu

yapıyo canım her hareketı acı vermeye basladı artık

sıkma canını bosver o kadında vıcdan azabı ceksın hamıle bırını uzdugu ıcın

Tamamen hormonlar irin =] bende olmadık şeylere takıyorum kendime kızıyorum...

cnm bende senn gibi herseyden korkuyorum kansızlık bendede var nabız düznsızlıgın neden oluyomus sordunmu benmde düzensız ama hızlı atıyo bazen de carpıntı gibi hissediyorum

hormoon dimi ya ah şu hormonlar ınsanı nasıl degistiyo yaa bi dogursaydık hayırlısıyla son aylarda gecmıyo sankıı gün sayıyorum azalmıyo gibi

Doğum deme bana doğum deme elllerim terliyo ya nasıl doğurcaksam ben =)))) daha var aklıma getirmemeye çalışıyorum bana inat kızım tekmeleyince tamam biliyorum ordasın diyorum =))) ayyyyyy ayyyyy

yapıyo canım her hareketı acı vermeye basladı artık

sıkma canını bosver o kadında vıcdan azabı ceksın hamıle bırını uzdugu ıcın

bnmkide hep aşşaları zorluyo cnm ama bazen de taa mideme vuruyo gece kaburgama bişiler giriyo artık eliimi kolumu bilmiyorum bide tam midemın oralarda yanma oluyo içi yanıyo sankı saga sola dogru da oluyo eskıler saçlanıyo dermiş ama herkeste oluyodur sanırsam

Doğum deme bana doğum deme elllerim terliyo ya nasıl doğurcaksam ben =)))) daha var aklıma getirmemeye çalışıyorum bana inat kızım tekmeleyince tamam biliyorum ordasın diyorum =))) ayyyyyy ayyyyy

ah ah benm ikinci dogum güya bende senn gibiyim işte benmde eller terler hemn sıcak ateş basar doğuma giderken öle olmasa bari inş.. :18::18:

Ya kıyamammm kendini zorlamaaaaa komşuda sıktırsan filan bana getir ben sıkim yaaaaa çokmu çamaşır var? ama sen sıkmaaaa kendini zorllama yaaa
sagol canım makıneyo actım oğlusun montu vardı onu cıkardım esımle elde sıktık makıneyı bıdaha kurdum belkı mont agır gelmsıtır
ay benımkının yukarda hıc ısı yok abısı hep kaburgalarıma vururdu ruzgar hep asagıda ve yanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…