- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.301
2.si bence güzel bebekli olan yanı ben alsaydm onu alırdım da digeri biberon yazıyo ama tam biberon degil gibi gibikızlar iyi akşamlar..Umarım hepiniz iyisinizdir..Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Bebek şekeri olayını atlamaşım ben..bu halimlede Eminönü yollarını aşındırmak istemiyorum yorulduğumda sancılanıyorum:18: Bu yüzden gittigidiyordan bebek şekerlerine baktım iki model arasında kaldım fikir verebilir misiniz acaba
BİBERONLU BİBLO KUTU BEBEK ŞEKERİ + KARGO GittiGidiyor'da 69777141
DUA EDEN BEBEK BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 69777111
ben kutulu olan dıyorum dıgerınden cok gordum cunkukızlar iyi akşamlar..Umarım hepiniz iyisinizdir..Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Bebek şekeri olayını atlamaşım ben..bu halimlede Eminönü yollarını aşındırmak istemiyorum yorulduğumda sancılanıyorum:18: Bu yüzden gittigidiyordan bebek şekerlerine baktım iki model arasında kaldım fikir verebilir misiniz acaba
kızlar iyi akşamlar..Umarım hepiniz iyisinizdir..Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Bebek şekeri olayını atlamaşım ben..bu halimlede Eminönü yollarını aşındırmak istemiyorum yorulduğumda sancılanıyorum:18: Bu yüzden gittigidiyordan bebek şekerlerine baktım iki model arasında kaldım fikir verebilir misiniz acaba
slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım
hepsi güzel kibar isimler hepsini bende tek tek düşündüm hatta
deli gibi evin içinde öykü kızım, ada kızım, nehir kızım die bütün aklımdan
geçen isimleri seslendim hangisi daha güzel gelecek kulağıma die
ama hala karar veremedim ama salı gününe kadar bi karar vermem lazım
artık çünkü bebek şekerlerine bakmaya gitcem
cnm bu arada salı günü antakyaya alışverişe gitcem oradan bakmayı düşünüyorum
bebek şekerlerine senin bildiğin yerler var mı?
cnm çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
sagol canımmakıneyo actım oğlusun montu vardı onu cıkardım esımle elde sıktık makıneyı bıdaha kurdum belkı mont agır gelmsıtır
Sevindim yaaa akşam akşam uğraşman içimi acıttı gıcık oldum o makineyede =)))
berrak nerde acep göremedım iki gündür :44::44: dogum mu yaptı ki
elını cabuk tut kızzz:)bebek sekerı ıcın malzeme sıparısı vermstım dun bugun pat dıe geldıı bu kargolar da pek hızlandı canmm karnın sertlesmesı kafama cok takılır oldu bugunde oleydım uffff cok rahatsz olyrum bu durumdan lohusa serbetı ıcınde tepsı ve bardak suslıcem bıtırım benmkılerınde resımlerını atıcam
2.si bence güzel bebekli olan yanı ben alsaydm onu alırdım da digeri biberon yazıyo ama tam biberon degil gibi gibi
İkiside çok güzel ağır dursun dersen biberonluyu al derim ben diğeride kibar zarif =)
bende bu yüzden ikilemde kaldım canım biblolu çok var gibi:26:ben kutulu olan dıyorum dıgerınden cok gordum cunku
ah ah benm ikinci dogum güya bende senn gibiyim işte benmde eller terler hemn sıcak ateş basar doğuma giderken öle olmasa bari inş.. :18::18:
buldummmm 7 kere Meryem Suresiymiş saol elviiin o an aklımdan çıkmamalı bu dua =)))
ufff zaten yıne sıkmazsa koyarım sepete sabah kayınvalıdemde tekrar yıkarım asarım pazartesıde gıder toplarımsagol canımmakıneyo actım oğlusun montu vardı onu cıkardım esımle elde sıktık makıneyı bıdaha kurdum belkı mont agır gelmsıtır
Sevindim yaaa akşam akşam uğraşman içimi acıttı gıcık oldum o makineyede =)))
ewt işte o doğuma yakın pede zeytin yağı sürüp koymak doğumda hem yırtık olmasını engelliyormuş hemde rahim ağznı yumuşatıyomuş sanırsam
irin ilkinde nasıl doğum yaptın ya sen en azından ne nasıl ocak biliyosun tecrübelerin var ya ben böleee ay o ne ay bu neee yok belim ağrıyo bu bişemi demek vesvese vesvese üüüüü =))))
ufff zaten yıne sıkmazsa koyarım sepete sabah kayınvalıdemde tekrar yıkarım asarım pazartesıde gıder toplarım
asma ya suratını aciliyeti olan bişe yoksa sıkma canını aynı binada olduğun birine rica etsen ne olcak yaaa?
yok kız ne dogumu onun ole bır durumu yoktukı
bızım apartmandakıler nemruttur 9 senedır oturuyorum kımseye ne gıtmıslıgım var nede gelmıslıklerı kımse kımseye mecbr olamsa selam bıle vermez kayınvalıdem yakın zaten aynı sokaktayı esım gotururu sabahasma ya suratını aciliyeti olan bişe yoksa sıkma canını aynı binada olduğun birine rica etsen ne olcak yaaa?
oyle deme zeytın yagını ebeler cok kullanırmıs dogumda eskıden epızyo gerekmeden dogum yaparmıs hamıleler sımdı dopal dogum falan yaz google a yardımcı ebeler doulalar yanı zeytınaygı masajı yapıyor perıne bolgesınePed niye koycaz anacım =)))) bide doğuma giderken zeytinyağı öggg ama duayı ezberlemeye çalışcam yaaa.
yaptım işte bende bilmiyomm19 yasındaydım ozman bide tecrübesizlik var ama sancı geliyo ben yinede hast. gitmiyorum nasıl bi cesaretse artık şimdi olsa hemn giderım bi yerım agrısa bişeymı oldu diyorum yaşlanmakta iyi degil yaa evhamlı oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?