2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
2.si bence güzel bebekli olan yanı ben alsaydm onu alırdım da digeri biberon yazıyo ama tam biberon degil gibi gibi

ben kutulu olan dıyorum dıgerınden cok gordum cunku

İkiside çok güzel ağır dursun dersen biberonluyu al derim ben diğeride kibar zarif =)

slm kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, herkezden önce ben dogum yapacagım galiba,doktor 2 haftaya kadar doguma alırız dedi hayırlısı bakalım

hayrlısıyla sglıkla gelsın de erken gec farketmez hadı bakalımmm

ıclerınde oyku bence ya aslına bakarsan ısım koyana kadar hep zorlanıoruz ama alsıtıktan snra adı fadıme de olsa onemı kalmıo sonucta canımız parcamız

bebek sekerı ıcın malzeme sıparısı vermstım dun bugun pat dıe geldıı bu kargolar da pek hızlandı canmm karnın sertlesmesı kafama cok takılır oldu bugunde oleydım uffff cok rahatsz olyrum bu durumdan lohusa serbetı ıcınde tepsı ve bardak suslıcem bıtırım benmkılerınde resımlerını atıcam

elını cabuk tut kızzz:)

ah ah benm ikinci dogum güya bende senn gibiyim işte benmde eller terler hemn sıcak ateş basar doğuma giderken öle olmasa bari inş.. :18::18:

irin ilkinde nasıl doğum yaptın ya sen en azından ne nasıl ocak biliyosun tecrübelerin var ya ben böleee ay o ne ay bu neee yok belim ağrıyo bu bişemi demek vesvese vesvese üüüüü =))))

irin ilkinde nasıl doğum yaptın ya sen en azından ne nasıl ocak biliyosun tecrübelerin var ya ben böleee ay o ne ay bu neee yok belim ağrıyo bu bişemi demek vesvese vesvese üüüüü =))))

yaptım işte bende bilmiyomm 19 yasındaydım ozman bide tecrübesizlik var ama sancı geliyo ben yinede hast. gitmiyorum nasıl bi cesaretse artık şimdi olsa hemn giderım bi yerım agrısa bişeymı oldu diyorum yaşlanmakta iyi degil yaa evhamlı oluyosun

19 muuu hemen oldumu beee normal doğummuydu anlatsana meraklandım akşam akşam aklıma soktun nedim sanaaaa nedim, bende varya dr. gitmicem de bir eşim var allahımmm biyerim agrısa hemen gitcez uyuzzzz benim dr. alerjim varyaaa insan 28 yıldır hiç dr. gitmiyince allaha şükür ciddi bir sağlık sorunum olmadı hiç korkunç geliyolar yaa bana =))) bildiğin çocuk gibiyim yaaaa dr götürüyo diye ağlıcam bölee =)) bide ben anne olcam ya ya =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…