- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.401
benımkısı yaklaşık 2 haftadır kaşınıyo hafıf hafıf
kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun bende çok merak ediyorum hayırlısıyla duysak sağlıklı olduğunu görsek inşallah az kaldı rabbim korusun bebişlerimizi Nazar
birde kızlar sizlere biraz sorum olcak nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz?
benim sürekli sağ kasığım ağrıyor böyle ağrısı olan varmı hatta sağ tarafıma yatmıyorum bile ama bişey olmasın diye
birde ayıp olmazsa ilişkiye devam eden varmıdr bize devam dedi ama ben hiçççç istemiyorum bebiş oldu işim bitti galiba
bu arada ben listede varmıyım acaba
yaklaşık 8 hafta oldu bebeğime ama bulantım hala yok doktora gidip soran var mı acaba bu durum normal mi?
bende dediğin gibi su içmeye çalışıyorum normalde günde 1 bardak sudan fazla içmezdim ama şimdi elimde şişeyle dolaşıyorum süt ve yoğurt yemeye çalışıyorum
bendede hiç bulantı baş dönmesi çok şükür yok olmamasıda gayet normalmiş kişiden kişiye göre değişirmiş her ay kendimi dinler hamilelik belirtisimi acaba diye kurardım ama hiçbir belirti olmadı sadece sağ kasığım ağrıyor hatta annemede sordum nasıl geçti hamileliğin diye onda da olmamış bulantı aşerme falan belki anneden kıza geçiyordur bilemem ama kafana takma canım herkeste aynı belirtiler olması şart deiğlmişş
inşlh öyledir canım ama artık hissetmek istiyorum bebeğimi :))
takma kafana ohıssettırır kendını zamanı geldiğinde bendede hıc mıde bulantısı basdonmesı hıc bısı yoktu yenı basladı sadece mıdem bırazboş kalsın bulanıyor o yuzden sureklı kraker elımde dolasıyorum bı turlu doyuramıyorum bu bebısı ben:)
inşlh öyledir canım ama artık hissetmek istiyorum bebeğimi :))
yaklaşık 8 hafta oldu bebeğime ama bulantım hala yok doktora gidip soran var mı acaba bu durum normal mi?
Cnm merhaba doktordan geldim cok sukur bebisim iyi oylece yatiyodu kuzucuk:)kalp atislarini dinledim güm güm :)aklıma takılan herseyi not etmistim cikardim kagidi hepsini sordum ve tabi en basta mide bulantimin hic olmadigini soyledim maşallah dedi kimseye söyleme nazar değmesin dedi :)her hamilede olacak diye bir sey yok zaten olacak diye birseyde yok dedi saglıklı gebeliklerde abartıya kacmamak kaydıyla herseyi yiyebilir ve yapabilirsin dedi mantar enfeksiyonum nedeniyle havuz deniz yasak dedi gecince gidebilirsin dedi ucaga binebilirsin seyahat edebilirsin dedi kısacası hamileligin tadını cıkarabilirsin dedi
Cnm merhaba doktordan geldim cok sukur bebisim iyi oylece yatiyodu kuzucuk:)kalp atislarini dinledim güm güm :)aklıma takılan herseyi not etmistim cikardim kagidi hepsini sordum ve tabi en basta mide bulantimin hic olmadigini soyledim maşallah dedi kimseye söyleme nazar değmesin dedi :)her hamilede olacak diye bir sey yok zaten olacak diye birseyde yok dedi saglıklı gebeliklerde abartıya kacmamak kaydıyla herseyi yiyebilir ve yapabilirsin dedi mantar enfeksiyonum nedeniyle havuz deniz yasak dedi gecince gidebilirsin dedi ucaga binebilirsin seyahat edebilirsin dedi kısacası hamileligin tadını cıkarabilirsin dedi
aynen canım bende hissetmek istiyorum göbişim nasıl olcak merak ediyorum herşeyi sabırsızlıkla bekliyorum
şimdi pek farkında değilim sanki o yüzden insan farkedip hissetmek istiyor
inşallah sağlıkla o günleride yaşıyacağız teker teker aman sağlıklı olsunlar güzel güzel gelişip büyüsünler inşallah
ayy bende onu mrkl ediyordum,doktora sormayı unutmuşum. denize girebilirmiyizzz ? izmirde yaşayıpta denize girmemek olmazki(
canım deniz meselesini kendi doktorundan öğrensen iyi olur,eğer düşük tehliken ve enfeksiyonun yoksa girebilirsin..
Darısı senin başına cnm insallah sadece tek birsey kafama takıldı oda eve geldikten sonra farkettim ilk ultrason kagidinda 9 subat yaziyo simdiki 17 subat benim sat 8 mayis 3 /5 gun bi farklilik oldu ultrasonda 6 +6 ciktim yani 7 hafta benim hesabima gore 7+ 4oh maşallah, tadını çıkar bakalım.çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına..
teşekkür ederim verdiğin bilgi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?