- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.361
canım hamileyken önerilmiyor lazer epilasyon, arkadaşlarım gidiyor ama gebelikten birkaç ay önce bırakmayı düşünüyor.
bende gidiyodum 6. seansımdı mecburen bırakıcam bende ışınlar zarar verir diye korkuyorum en iyisi sonra devam etmek
sladi ye duyurulur kalp atısı duyulduuuuu
maşallah canım, böyle güzel haberler duyalım hep inşlh..
Cnm nasılsın ?lekeler ne alemde azaldımı benim yarın doktor kontrolum var cok heyecanlıyım :) hem bizimmm kızımız olcakkkk dimi Melis:)
kızlar karnınız kaşınıyor mu:)))
canım lekelenme bir gün oldu geçti çok şükür ama bu ikinci lekelenmem olduğu için çok korktum hep yattım(
doktor kontolünün sonuçlarını burdan yazarsan sevinirim.
inşlh canım kızımız olacakDD ama annelerini biraz korkutuyorlar malesef...
İnşallah cnm hayırlısıyla ...tmm yazarim cnm saat 13.00te randevum benim lekeler bitti yogun akıntım basladı bakalım ne diyecek hafif koku var gibi hissettim ama hassasiyetten de olabilir muhtemelen alttan muayene eder
kaşınmıyo ama sanırsam ben şişkoyum göbeğim katlanıyo:)
slm kızlar..
nasılsınız nasıl bebişler göbüşler...
ben bıraz takığım buaralar:26:bende de daha ne bı bulantı ne bı tıksıntı...kalp atışını bı an once almak ıstıyorum ama randevum salıya..
gunler gecmıyo kızlar ya..kafama takıorum hep.oğlumda 9ay kustum 9 ay bulandı içim parfum sıgara tıksındım bunda tık yok normalmı onuda bılmıorum..
göğüslerim şişmişti ama sankı onlarında acısı gecti.sankı acımıyolar gecen haftaki gibi..napsam bılemedım yaaa..
gebelık testı alsam aksı bı durum varsa test negatıfmı pozıtıfmı gosterır acaba...
bugun gıtsem dedım dr a ama eşimle salı gunu ızınlıyız oda gelmek ıstıyo halıyle..ay benım gıbı olan varmı aranızda...
oğlumdan oncekı bebişim içimde olduydu ne bı kanama ne bişi hiç bi belırtı olmadıydı hep o gelıo aklıma içim urperıo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?