Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Merhaba, doktordan çıktım şimdi. 5+6'yım. Kalp atışını duyamadık ama kalbinin yanıp sönmesini gördüm, ışık gibi 🥹 daha çok küçük haftaya duyabiliriz dedi doktorum. Bebeğimin boyu 2 milimmiş. Her şey yolunda görünüyor, ama sesini duymamak tabi endişe veriyor 🥹
Kaç mmdi kese? Ben 5+5de gittim bebeği göremedik küçük daha kese dedi😢 7+1e verdi randevumu

Merhaba, doktordan çıktım şimdi. 5+6'yım. Kalp atışını duyamadık ama kalbinin yanıp sönmesini gördüm, ışık gibi 🥹 daha çok küçük haftaya duyabiliriz dedi doktorum. Bebeğimin boyu 2 milimmiş. Her şey yolunda görünüyor, ama sesini duymamak tabi endişe veriyor 🥹
kendini hiç rahatsız hissetme, ben ilk yeni oluşuyor dediğinde 6+0 da az az duydum sonra 7+2 de gittim tam duymaya o sebeple hiç telaş yok :KK54:

Kaç mmdi kese? Ben 5+5de gittim bebeği göremedik küçük daha kese dedi😢 7+1e verdi randevumu
10 Temmuz'da kese 8 mm'ydi. Bugüm kese boyu söylemedi. Bebeğin boyunu söyledi o da 2 milimmiş. 7+1'de gitmeniz iyi olur aslında, kalp atışını da duyarsınız rahat edersiniz. Sabırsızlanıyoruz, erken gidiyoruz aslında. Beklesek 🥹 Çok zor tabi ben de çok zorlanıyorum

10 Temmuz'da kese 8 mm'ydi. Bugüm kese boyu söylemedi. Bebeğin boyunu söyledi o da 2 milimmiş. 7+1'de gitmeniz iyi olur aslında, kalp atışını da duyarsınız rahat edersiniz. Sabırsızlanıyoruz, erken gidiyoruz aslında. Beklesek 🥹 Çok zor tabi ben de çok zorlanıyorum
benim de aynı 5+5 de duyulmadı bir hafta sonra gel dedi salıya tekrardan randevu aldık bakalım. ister istemez hepimiz telaşlanıyoruz :anneadayı: :KK200:

Evet ama bir sürü belirsizlik var. Şu 1.trimesterı sağ salim atlatsak. Rahatlarız bence🙏😂

hiç korkma biliyorum biz hepimiz aynısını yaşadık ama küçük daha öyle düşün.
kesen görüldü ama bebeği görmeyi 6. haftadan sonra net görürsün, 7+1 de kesinleşir gönlünü ferah tut oldu mu :KK200:

Back
X