- 19 Ocak 2022
- 553
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.761
Ay hadi güzel haberlerle inşallah6+1 Bugün 6+5 de gitmiş olacağım galiba inşallah duyulur bebek kücük gözüktü yolk ve kücük embrıyo dedi kalp atısı için daha erken dedi panıklemeyın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi güzel haberlerle inşallah6+1 Bugün 6+5 de gitmiş olacağım galiba inşallah duyulur bebek kücük gözüktü yolk ve kücük embrıyo dedi kalp atısı için daha erken dedi panıklemeyın![]()
Benimde acıkınca çok bulanıyor. Sanki bazı kokulara bulanmaya başladı bir de 2 gündürbenim belirtim yok gibi neredeyse sadece 2 gündür aç olunca mide bulantısı oluyor gibi![]()
Dolmuştur dolmuştur, kendini göstermek için bekliyordur şimdiBugün benimde randevum varr en son gittiğimde sadece kese gözükmüştü inşallah içi dolmuştur![]()
6.hafta oldugu gibi başladı sanki diğer günlerde acıkınca da hissetmiyordum bulantı falanBenimde acıkınca çok bulanıyor. Sanki bazı kokulara bulanmaya başladı bir de 2 gündür![]()
Bir kaç yerde haftaya girdiğin gibi bazı belirtiler başlıyor diye okumuştum ama, öyle mi oldu seninde acaba?6.hafta oldugu gibi başladı sanki diğer günlerde acıkınca da hissetmiyordum bulantı falan
bilmiyorum bakalım ilerleyecek mi belirti olmayınca da insan korkuyorBir kaç yerde haftaya girdiğin gibi bazı belirtiler başlıyor diye okumuştum ama, öyle mi oldu seninde acaba?
İnan ki bende de hiç yok. iyi bu tabi, arkadaşım çok zor hamilelik geçirmişti geçen yaz, mide bulantısından kalkamıyordu. Doktor bugün kalp atmaya başlayınca mide bulantısı olabilir dedibenim belirtim yok gibi neredeyse sadece 2 gündür aç olunca mide bulantısı oluyor gibi![]()
Elimden geleni yapıyorum. Hepimizin çok güzel geçsin hamileliğihiç korkma biliyorum biz hepimiz aynısını yaşadık ama küçük daha öyle düşün.
kesen görüldü ama bebeği görmeyi 6. haftadan sonra net görürsün, 7+1 de kesinleşir gönlünü ferah tut oldu mu![]()
Çalışınca bu şekilde çok kolay aslında kalp atımı sonrası rahatlarız onun harıcı belirti kovalamaya devam edıyoruzİnan ki bende de hiç yok. iyi bu tabi, arkadaşım çok zor hamilelik geçirmişti geçen yaz, mide bulantısından kalkamıyordu. Doktor bugün kalp atmaya başlayınca mide bulantısı olabilir dedi
Evet iş yerinde maf oluruzÇalışınca bu şekilde çok kolay aslında kalp atımı sonrası rahatlarız onun harıcı belirti kovalamaya devam edıyoruz![]()
Dikkat etmek gerekıyor benim bir kaç gün önce kahve akıntım olmadan 2 saate önce makıne ıtmıştım boşluğuma geldi kaşığıma sancı girdi o sırada ama çok önemsememiştim 2 saat sonra falan kahve akıntım geldi tesadüf mü bilmiyorum ama dikkat etmekte fayda var bende fitil kullanıyorum Salı akşamdan beriBu arada doktor 10. Haftaya kadar eşinle kardeş kardeş takılın dedi shsh. Silkelemek ağır kaldirmak uzanmak hoplamak yasak dedi. Progestan verdi.![]()
benim 6ya girdiğim gibi uyku çöktü bünyemeEvet iş yerinde maf oluruzinşallah olmaz
![]()
Ya benimde 7aylik bir bebegim var ve bende sanirim hamileyim...ben cok kotu oldum aglaya aglaya,siz nasilsiniz?Mrb Doğum tarihim 16 mart olarak görünüyor. Kızım 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Tüp bebek ile oldu şimdi de sürpriz bir gebelik hem mutluyum hem şoktayım iki bebekli inşallah güzel geçer. Haftaya doktora gitcem hayırlı sağlıklı gebelik olsun
Unutuyoruz çok belirti olmayınca da maalesef. Benim de geçen hafta pembemsi kan geldi sanki sonra kahve geldi durdu tatildeydik ya yerleşmeyd ya da zorladim muhtemelenDikkat etmek gerekıyor benim bir kaç gün önce kahve akıntım olmadan 2 saate önce makıne ıtmıştım boşluğuma geldi kaşığıma sancı girdi o sırada ama çok önemsememiştim 2 saat sonra falan kahve akıntım geldi tesadüf mü bilmiyorum ama dikkat etmekte fayda var bende fitil kullanıyorum Salı akşamdan beri
Uyku çok fena bende de, öğrenmeden önce başlamıştı uykudan anladım ben zatenbenim 6ya girdiğim gibi uyku çöktü bünyemeçalışıyorum ama nasıl çalışıyorum hiç bir fikrim yok, bayılıveriyor içim
![]()
Yaa dikkat et ama canım, boşluğuna gelmiş ilk sefer ama yapma öyle şeylerDikkat etmek gerekıyor benim bir kaç gün önce kahve akıntım olmadan 2 saate önce makıne ıtmıştım boşluğuma geldi kaşığıma sancı girdi o sırada ama çok önemsememiştim 2 saat sonra falan kahve akıntım geldi tesadüf mü bilmiyorum ama dikkat etmekte fayda var bende fitil kullanıyorum Salı akşamdan beri
Ben de gün içinde çok tatlı uyuyorum normalde hiç uyku olmazdiUyku çok fena bende de, öğrenmeden önce başlamıştı uykudan anladım ben zatendün 2 saatlik molamdan 40 dk geç kaldım
uyuyakalmışım
![]()
Gerçekten ev işi yapınca insan unutuyor artık daha dikkatlıyım en azındanYaa dikkat et ama canım, boşluğuna gelmiş ilk sefer ama yapma öyle şeyler![]()