- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.521
kızlar çokyoğun olduğum ve halaizne ayrılamadığım için çok takılamıyorum forumda ama merak ediyorum herkesiyidir umarım bizde de heyecan dorukta artık 3.5 haftamız kaldı:)
Kızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarımEki Görüntüle 591882 Eki Görüntüle 591883 Eki Görüntüle 591884 Eki Görüntüle 591885
Birde mevlitte bebek kurabiyeleri yapıcam normalde siparişle yapıyordum eskiden, kendi bebegime yapmasam ayıp olur büyüyünce sormaz mı ama
valla ben pek güvenemiyorum bu 24 hafta olayına o bakımdan 37.haftama kadar allahım izin verirse çalışacam,o da tam 25 ocağa denk geliyor okul kapanıyor ben izne ayrılıyorum.umarım çıkar beni utandırır:)
bu konuya direk dalmak istiyorum..17 yada 24 ocakta sezeryan olacağım.bende heyecandan daha çok korku duygusu hakim...bebekle ilgili korkular yaşıyorum..ameliyatmış,acıymış umurumda değil..sadece sağlıklı bir bebek kucağıma almak istiyorum..iyiyiz cnm suan doguran falan yok forumdasize cok az kalmıs yaaa ne güzel ocagın kacına geliyo cnm normal mi olcak ya bide az zaman kalınca nasıl bi duygu oluyo anlatırmısın
Canım ben kırtasiyeden aldım tanesi 15 krş a mıknatısladım örgülerin arkalarını hepkız sen bunları nasıl yaptın maşaALLAH hamiş hamiş üşenmemişte yaaharika olmuslar yeleklerı nasıl örüyosun ya minnacık şeyler bende bukadar becerikli degilim ama belki bebeiş şekerlerinin süslerini ben yaparım tül alıp sarıyosun kolay yanı de bişi sorcam sen bilirsin mıknatıslı istiyorum ama o yuvarlak dolaba yapısan mıknatıs nerde satılır acep
çook güzel cnm ellerine sağlıkKızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarımEki Görüntüle 591882 Eki Görüntüle 591883 Eki Görüntüle 591884 Eki Görüntüle 591885
Birde mevlitte bebek kurabiyeleri yapıcam normalde siparişle yapıyordum eskiden, kendi bebegime yapmasam ayıp olur büyüyünce sormaz mı ama
canım yaa anladım, yaptıklarının karşılığını mutlaka alırsın o konuda hiç şüphen olmasın
ya banyo ürünlerinde dün konuştuğum satıcı kadın bana bübchen önerdi en iyisi o istersen netten içeriğini falan araştır dedi.zaten ben de ya bübchen ya da sebamed alacam daha almadım bezi içinde küçük bir prima alacam bakacam alerji falan yapmazsa ona devam edecem.
valla ben pek güvenemiyorum bu 24 hafta olayına o bakımdan 37.haftama kadar allahım izin verirse çalışacam,o da tam 25 ocağa denk geliyor okul kapanıyor ben izne ayrılıyorum.umarım çıkar beni utandırır:)
Canım ben kırtasiyeden aldım tanesi 15 krş a mıknatısladım örgülerin arkalarını hep
Valla en güzeli silikon tabancası onla yaptım ben, zaten her kadının bi silikon tabancası olmalı her derde deva bimilyoncular var hani yoksa ordan ya da kırtasiyeden al 5tl bi tabanca çok işine yarıyor insanınhımm yeleklerde mıknatıslı yani nasıl yapıstrdın bende tülden yaparsam hangı yapıstırıcıdan alim fiyatta çok iyiymiş en ucuz alısverıs mıknatıs alısverısı olcak galiba
benim de umudum yoktu cnm ama bugün haberlerde ve internet sitelerinde
çıkınca biraz umutlandım zaten onlar bu izni çıkartmasalar ben yine raporla flan
yaza denk getirmeye çalışacaktım ama çıkartırlarsa rahat olur bizi raporla
uğraştırmazlar minicik bebeklerimizi daha 2 aylıkken nasıl bırakıp gidelim
ben de çalışabilir raporumu aldım zaten yasa çıksa bile 37. haftama kadar çalışcam.
bu konuya direk dalmak istiyorum..17 yada 24 ocakta sezeryan olacağım.bende heyecandan daha çok korku duygusu hakim...bebekle ilgili korkular yaşıyorum..ameliyatmış,acıymış umurumda değil..sadece sağlıklı bir bebek kucağıma almak istiyorum..
perşembe ebesi doktoru bi ton parmaklandım zaten öksürdükçe malum yerler acıyordu cumartesiye anca geçti. O an korktum ben dogumda nasıl dayanıcam diye. Bide kasma ama kendini demezler mi canım acıyo nasıl kasmıycaksamya ben halen doğum yapacak psikolojisinde değilim sanki hep içerde kalacakmış gibi:))) umarım sağlıkla gelir sezeryan olacağım için sadece bi garip duygu var içimde kesecekler ya ondan..
perşembe ebesi doktoru bi ton parmaklandım zaten öksürdükçe malum yerler acıyordu cumartesiye anca geçti. O an korktum ben dogumda nasıl dayanıcam diye. Bide kasma ama kendini demezler mi canım acıyo nasıl kasmıycaksam
perşembe ebesi doktoru bi ton parmaklandım zaten öksürdükçe malum yerler acıyordu cumartesiye anca geçti. O an korktum ben dogumda nasıl dayanıcam diye. Bide kasma ama kendini demezler mi canım acıyo nasıl kasmıycaksam
yok canım tam çıkıyordum yaa ne o ellemeler falan ya benide mi elleyecekler valla sağlık ocağında falan ellemeye kalkarsa ebe dr yeterince bakıyor size gerek derim benim 14 ocakta çağırdı sağlık ocağı acaba dediğin gibi bişey mi yapacak valla kabul etmem dr yeter yanee...
Yok canım perşembe okulda elime kocaman bi şişlik geldi alaturka wc de bebegin kafası gibi aynı agrım sancım yoktu ama tırstım ufaktan sordum arkadaslara onlar da hemen doktora git diyince izin alıp gittim. Onun için önce ebe baktı doktor ameliyattaydı soktu elini bebegin kafasının yerini falan tespit etti. Bi sorun yok ama sen yinede doktora gçrün dedi doktor gelince bide o muayene etti aynı şekil o eline gelen mesanendir dedi. Rahatladı içim ama yani bir günden fazla biraz acı çektim öksürdükçe. O yüzden korktum bebek cıkınca kaç gün acıycak acep diye ama bebekten gözümüz görmez inşallahyok canım tam çıkıyordum yaa ne o ellemeler falan ya benide mi elleyecekler valla sağlık ocağında falan ellemeye kalkarsa ebe dr yeterince bakıyor size gerek derim benim 14 ocakta çağırdı sağlık ocağı acaba dediğin gibi bişey mi yapacak valla kabul etmem dr yeter yanee...
benim de umudum yoktu cnm ama bugün haberlerde ve internet sitelerinde
çıkınca biraz umutlandım zaten onlar bu izni çıkartmasalar ben yine raporla flan
yaza denk getirmeye çalışacaktım ama çıkartırlarsa rahat olur bizi raporla
uğraştırmazlar minicik bebeklerimizi daha 2 aylıkken nasıl bırakıp gidelim
ben de çalışabilir raporumu aldım zaten yasa çıksa bile 37. haftama kadar çalışcam.
çalışabilir raporu aldıktan sonrada izne ayrılabiliyoruz kızlar o konuda sıkıntı yok, bende 32. hafta raporumu aldım ama bi sıkıntı çıkarsa hemen iznimi başlatabiliyorum..ben de aldım ama haftaya çıkarsa direk bırakırım ne yorcam kendimi. acaba tekrar rapor mu çıkarttırmak gerekir çalışamaz diye yoksa direk müdüre ben izne ayrılcam diyip dilekçe falan mı yazcaz??
kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?