- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.541
ben de aldım ama haftaya çıkarsa direk bırakırım ne yorcam kendimi. acaba tekrar rapor mu çıkarttırmak gerekir çalışamaz diye yoksa direk müdüre ben izne ayrılcam diyip dilekçe falan mı yazcaz??
bazı yerlerde kullanmayın diyolar ben karar veremedim yaa
neyse kuzular yarın okul var ben bi ütü yapıp yatayım
bide yarın giremeyebilirm şimdiden hepinizin yeni yılı
kutlu olsunyeni yılda hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza
alalım inşallah, burdada o muhteşem güzel doğum hikayelerimizi yazalım
hepinizi bebişlerinizi öpüyorum...
bazı yerlerde kullanmayın diyolar ben karar veremedim yaa
tamam sana guvenıyorum:)aferınnn yokla benı her gunnnn:):):)yok kızım ben subatta dogurcam topıgımıze sadık kalcam
cok sagolasın canım markafonıden 2 sudyen 1 atlet aldım beklıyorumİstersen alıp göndereyim canım sana)
kızlar zuzummm aslında yanlış bırsey soylemıyor , bazen cevap yazıyoruz soruyu soranın cevabı gorup gormedıgını bıle anlamıyoruz havada kalıyor cevabımız en azından okudugunuza daır bır belırtı bırakın yorum yazmanıza gerek yok cevaba bır begenı bıle yeter:)ayyyy bende çok sevindim kuzular ben de haberlerde gördüm tuza de
yazmıştı ben de yok demiştim ama ocağın ilk haftası görüşülecek diyolar bakalım
inşallah ben 2 hafta sonra ayrılacaktım izne inşallah bize de geçerli olur da bebişlerimizi
erkenden bırakıp işe gitmeyiz bir de raporla flan uğraşmayız
bir de yine çenemi tutamıcam ama kızıyorum işte söylemek istiyorum bi arkadaş
gelmiş yazmış buraya bi soru sormuş, takip ediyorum ama yazamıyorum demiş
tabi ben baktım başka topiklere yazıyorlar sadece sorunları olduğunda gelip soruyolar
tabiki sorabilirler burası kimsenin yeri değil ama siz ne güzel cevap vermişsiniz
hanımefendiler cevaplarını alınca bi teşekkür etme zahmetinde bile bulunmuyolar
ben de böyle insanlara hiç cvp yazmak istemiyorum
tarhana corbası spagettı kofte ama ben az yedım acıktım az once cıss bısey yedımmeltemın kardeşi yemege geldi acaba meltem ve rüzgar ne yiyo şimdikbenm hep karnım acıkıyo yaaa
Kızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarımEki Görüntüle 591882 Eki Görüntüle 591883 Eki Görüntüle 591884 Eki Görüntüle 591885
Birde mevlitte bebek kurabiyeleri yapıcam normalde siparişle yapıyordum eskiden, kendi bebegime yapmasam ayıp olur büyüyünce sormaz mı ama
yetmez canım 15 tane al sen yanınaselammlarrrbugün sepet beşiğimizi ısmarladık çarşamba günü gelecek inşallah...birde milupa yenidoğan bezi ve primanın organik yeni doğan ıslak mendilini aldık ve çantamıza koyduk :)) haftaya da setlerimizi tamamlarız kipa ya gidip... bebişin bezlerinden hastane çantasına 5 tane koydum ama yeterlimi acaba ?
yetmez canım 15 tane al sen yanına
yanı ozellıler ılk gun cok mıcacaklar:))))))))95 zaten az gelmişti bana :))) dediğin gibi 15 daha iyi olacak..sağoll...
desene 9 ayın birikimini 1 günde pırtlatacaklaryanı ozellıler ılk gun cok mıcacaklar:))))))))9
oyle olacak vallaaaaaaaaaaa:)desene 9 ayın birikimini 1 günde pırtlatacaklaramann iyi olsunlarda :)))
oyle olacak vallaaaaaaaaaaa:)
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
bende haberlerde izledim çokkk sevindimmmmmmm
canım bak ben hep sunu soylerım adı ustunde nırmal dogum allah bızı tamamen bıu konuyla ılgılı donanımlı olarak yaratmıs boyle bır rısk evde tek basına dogursan bıle cok az , olacagı varsa olur burda pek yazmak ıstemezdım arkadaslar korkmasınlar ama sezeryanın da rısklerı buyuk akından tanıdıgım bırı amelıyat sırasında bagırsagına denk gelen nester yuzunden aylarca hastanede de yattı demem o kı rısk her zaman her yerde ve her sekılde rısktır ben pzoıtıf dusunceden yanayım olumsuz dusunceler olumsuz olayları cagırır tevekkel ol ve normal dogumun guzellıklerını yasamay acalı derım benyaaa meltemcim( karı-koca biz bu normal doğum korkusunu nasıl atacaz üstümüzden ? doğumdan asla korkmuyorum tabii... ya bir problem olursa korkusu var ikimizdede... böyle şeyleri sölemek istemiyorum ama birisi doğum anında bayılmış ve bebek oksijensiz kalmış :26:şimdi bizide bir korku sardı ..offff bende daraldım..bu korku sadece bizde mi var acaba ?
canım bak ben hep sunu soylerım adı ustunde nırmal dogum allah bızı tamamen bıu konuyla ılgılı donanımlı olarak yaratmıs boyle bır rısk evde tek basına dogursan bıle cok az , olacagı varsa olur burda pek yazmak ıstemezdım arkadaslar korkmasınlar ama sezeryanın da rısklerı buyuk akından tanıdıgım bırı amelıyat sırasında bagırsagına denk gelen nester yuzunden aylarca hastanede de yattı demem o kı rısk her zaman her yerde ve her sekılde rısktır ben pzoıtıf dusunceden yanayım olumsuz dusunceler olumsuz olayları cagırır tevekkel ol ve normal dogumun guzellıklerını yasamay acalı derım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?