2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de aldım ama haftaya çıkarsa direk bırakırım ne yorcam kendimi. acaba tekrar rapor mu çıkarttırmak gerekir çalışamaz diye yoksa direk müdüre ben izne ayrılcam diyip dilekçe falan mı yazcaz??

cnm bende onu merak ediyorum 2 hafta sonra
dilekçe yazıp mı ayrılcaz acaba yoksa direk benim haftam doldu diyip mi ayrılcaz
mesela 14 ocakta iznim doluyo o da pazartesiye denk geliyo ben
pazartesi günü okula gidip mi öyle izne ayrılcam

neyse kuzular yarın okul var ben bi ütü yapıp yatayım
bide yarın giremeyebilirm şimdiden hepinizin yeni yılı
kutlu olsun yeni yılda hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza
alalım inşallah, burdada o muhteşem güzel doğum hikayelerimizi yazalım
hepinizi bebişlerinizi öpüyorum...

bazı yerlerde kullanmayın diyolar ben karar veremedim yaa

ben dr sormayı düşünüyorum cnm oğlumun dogumundan bi kac gün snra ben sarmıstım göbegimi ama korse giymemiştim kaynanamla beraberdım ozman o bez gibi bişeyle sarmıstı ama korse daha sıkı oldugu için hemn olurmu bilmiyorum bende kararsızım:26:

amin cnm inş.. yorma kendını fazla iyi geceler

bazı yerlerde kullanmayın diyolar ben karar veremedim yaa

kızlar korseyle ilgili yazdıklarınızı tek tek alıntı yapamadım ama kendi düşüncemi yazıyım ben

benim almak istediğim tam olarak korse değilde kol dilek incinmesi olduğunda kullandığımız sargı bezleri vardır hani daha yumuşak
o tarz bişey ayarlamayı düşünüyorum ben
yani hem toparlasın hemde çok rahatsızlık vermesin

sezeryan yada normal doğum bi kaç gün beklemek gerekiyo sanırım korse kullanmak için tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

a101 dekinede bakmakta fayda var fiyatıda uygunmuş

kızlar ben haftaya dr.a gidince sorar bu korse olayını sizede yazarımm.bu arada herkese şimdiden iyi yıllar özel bir yılbaşı bizim için meleklerimiz içimizdeykenn çok mutlu huzurlu sağlıklı olun ,öyle kalın veeeee koca bi yılımızz içimizdekileri kucağımıza alıp sağlıkla devam ederizzzzzz :)))))))inş...

aferınnn yokla benı her gunnnn:):):)yok kızım ben subatta dogurcam topıgımıze sadık kalcam
tamam sana guvenıyorum:)

İstersen alıp göndereyim canım sana)
cok sagolasın canım markafonıden 2 sudyen 1 atlet aldım beklıyorum
kızlar zuzummm aslında yanlış bırsey soylemıyor , bazen cevap yazıyoruz soruyu soranın cevabı gorup gormedıgını bıle anlamıyoruz havada kalıyor cevabımız en azından okudugunuza daır bır belırtı bırakın yorum yazmanıza gerek yok cevaba bır begenı bıle yeter:)
meltemın kardeşi yemege geldi acaba meltem ve rüzgar ne yiyo şimdik benm hep karnım acıkıyo yaaa
tarhana corbası spagettı kofte ama ben az yedım acıktım az once cıss bısey yedım

aybukeahmet ve cansastr sıze mesaj atıyorum sımdı plesaaaase mesaj kutularınızı kontorl edın

selammlarrr bugün sepet beşiğimizi ısmarladık çarşamba günü gelecek inşallah...birde milupa yenidoğan bezi ve primanın organik yeni doğan ıslak mendilini aldık ve çantamıza koyduk :)) haftaya da setlerimizi tamamlarız kipa ya gidip... bebişin bezlerinden hastane çantasına 5 tane koydum ama yeterlimi acaba ?

çok güzel olmuş emeğine sağlık bende yapabilseydim keşke el emeği gibisi varmı
birde çikolatanı hazır aldın sanırım hazırsa nereden kaça aldın ?

yetmez canım 15 tane al sen yanına

korse kullanımı için ilk gebeliğim sezeryan olduğundan doktor kullanma demişti şimdi de sezeryan olacak ama tekrar sorayım hatırlatmanız iyi oldu bugün düğün vardı resimlerde kendimi görünce şok oldum ya nası şişmişim bu kilolar nasıl gidecek sıkıntısı sardı şimdiden doğumada Kayınvalidem tutturmuş gelecek rizede kendisi işyok gezmekğe bahane olur diyo birde torun sevgisi nerdeeee kadında dedim mevlüde gelirsin 40 ına daha nasıl gelme denir çekinirim ya ben kayınvalideden ne işi var hastanede birde hiç bir işte yapmaz işi bırak evdeki kızımla bile ilgilenmez inatlaşır offf offf

oyle olacak vallaaaaaaaaaaa:)

yaaa meltemcim ( karı-koca biz bu normal doğum korkusunu nasıl atacaz üstümüzden ? doğumdan asla korkmuyorum tabii... ya bir problem olursa korkusu var ikimizdede... böyle şeyleri sölemek istemiyorum ama birisi doğum anında bayılmış ve bebek oksijensiz kalmış :26:şimdi bizide bir korku sardı ..offff bende daraldım..bu korku sadece bizde mi var acaba ?

canım bak ben hep sunu soylerım adı ustunde nırmal dogum allah bızı tamamen bıu konuyla ılgılı donanımlı olarak yaratmıs boyle bır rısk evde tek basına dogursan bıle cok az , olacagı varsa olur burda pek yazmak ıstemezdım arkadaslar korkmasınlar ama sezeryanın da rısklerı buyuk akından tanıdıgım bırı amelıyat sırasında bagırsagına denk gelen nester yuzunden aylarca hastanede de yattı demem o kı rısk her zaman her yerde ve her sekılde rısktır ben pzoıtıf dusunceden yanayım olumsuz dusunceler olumsuz olayları cagırır tevekkel ol ve normal dogumun guzellıklerını yasamay acalı derım ben

Haklısın canım Allaha emanetiz hakkımızda hayırlısı neyse o olur..Dediğim gibi kendimce asla korkum yok..hatta kendime espiriyle empoze bile ettim gidicem pırt diye çıkarıcam diye :)))negatif düşünceleri atmak lazımm... daha doğrusu eşimin pinpirikliğini bastırmam lazım..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…