- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.561
hah soyle relax ol baby:)))))))))))))Haklısın canım Allaha emanetiz hakkımızda hayırlısı neyse o olur..Dediğim gibi kendimce asla korkum yok..hatta kendime espiriyle empoze bile ettim gidicem pırt diye çıkarıcam diye :)))negatif düşünceleri atmak lazımm... daha doğrusu eşimin pinpirikliğini bastırmam lazım..:))
hah soyle relax ol baby:)))))))))))))
kocısı burdan esefle kınıyoruz gercı benımkıde oyle gecenlerde ssvd ıcın konustum ıkna olmadı rıske atamam dedı benımde cesaretımı kırdı :26:sorma canım yaa ben relax ım zaten..kociş beni bozdu,cesaret ayarlarımla oynadı :)))
evet yaaaaaaaaa herkse burda ama kayıp sagol canım bılmukabele guzel dıleklerın ıcınakşam üzeri koltukta içim geçmiş baya bi uyumuştum
şimdide uyuyamıyorum cin gibiyim
burasıda kalabalık ama herkes geçmişte sanırım
neyse ben şimdiden herkesin yeni yılını kutluyor ve ilk önce saglıklı bebişler kolay doğumlar ve sağlık mutluluk huzur diliyorum tüm annelere....
önceden sezeryan olduğun için ,riske atmak istememiştir canım..ona ayrı bir cesaret ister vallla :))) bu konuyada pozitif yönden bakıp diyorum ki ...kocişler bizi çookk seviyorlar ki, bize birşey olsun istemiyorlar :))kocısı burdan esefle kınıyoruz gercı benımkıde oyle gecenlerde ssvd ıcın konustum ıkna olmadı rıske atamam dedı benımde cesaretımı kırdı :26:
yada kolaylarına gelıyr stres yok panık yokönceden sezeryan olduğun için ,riske atmak istememiştir canım..ona ayrı bir cesaret ister vallla :))) bu konuyada pozitif yönden bakıp diyorum ki ...kocişler bizi çookk seviyorlar ki, bize birşey olsun istemiyorlar :))
evet yaaaaaaaaa herkse burda ama kayıp sagol canım bılmukabele guzel dıleklerın ıcın
kızlar bişe sorucam ve bekliyorum cevaplarınızı bende bugün başlayan bi durumm belden karnımın yanlarına giden sonra yok olan iğne batması gibi b, acı var ve ara ara giriyor yalancı doğum sancısımı bu şimdi ?
kızlar bişe sorucam ve bekliyorum cevaplarınızı bende bugün başlayan bi durumm belden karnımın yanlarına giden sonra yok olan iğne batması gibi b, acı var ve ara ara giriyor yalancı doğum sancısımı bu şimdi ?
yok canım bılmıyordum o zamancanım sen ilk doğumda korse kullandınmı
????? o esnada karnın sertlesmesı lazım dogum sancısı ıcınkızlar bişe sorucam ve bekliyorum cevaplarınızı bende bugün başlayan bi durumm belden karnımın yanlarına giden sonra yok olan iğne batması gibi b, acı var ve ara ara giriyor yalancı doğum sancısımı bu şimdi ?
senin dediğin gerçekte düşündükleri ve yaptıkları :) benim dediğim pollyanna versiyonuyada kolaylarına gelıyr stres yok panık yok
o bende de oluyor ama bazen yanlış hareket etmektenmiş gibi geliyor ani eğilip kalkmalarda özellikle oluyor... bazen de stresten oluyor... bebişim yorulmayı üzülmeyi sevmiyorr
bendede oluyo o şekilde ağrı
yalancımı doğrumu bilmem ama geldimi nefesim kesiliyo orası gerçek
neyse ben gidip uyumaya çalışıyım
kendinize cici bakın
senin dediğin gerçekte düşündükleri ve yaptıkları :) benim dediğim pollyanna versiyonu
canım çok yorulunca bana öyle oluyor ama öyle şiddetli bir ağrı değil..seninkini bilemicem çok mu ağrı yapıyor ?
yok canım bılmıyordum o zaman
????? o esnada karnın sertlesmesı lazım dogum sancısı ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?