2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hah soyle relax ol baby:)))))))))))))

akşam üzeri koltukta içim geçmiş baya bi uyumuştum
şimdide uyuyamıyorum cin gibiyim
burasıda kalabalık ama herkes geçmişte sanırım
neyse ben şimdiden herkesin yeni yılını kutluyor ve ilk önce saglıklı bebişler kolay doğumlar ve sağlık mutluluk huzur diliyorum tüm annelere....

evet yaaaaaaaaa herkse burda ama kayıp sagol canım bılmukabele guzel dıleklerın ıcın

kocısı burdan esefle kınıyoruz gercı benımkıde oyle gecenlerde ssvd ıcın konustum ıkna olmadı rıske atamam dedı benımde cesaretımı kırdı :26:
önceden sezeryan olduğun için ,riske atmak istememiştir canım..ona ayrı bir cesaret ister vallla :))) bu konuyada pozitif yönden bakıp diyorum ki ...kocişler bizi çookk seviyorlar ki, bize birşey olsun istemiyorlar :))

kızlar bugun cok yoruldum sabahtan berı bılg basındayım tabıı gezmek ıcın falan degıl odev yaptım. 10 saat oldu herhalde belım kırıldı. çok bunaldım. yarın kahvaltıdan sonra eşime soyluycem beni bi ortakoye gotursun ay ne bilim gezdirsin bıktım ya.

buarada son zamanlarda göğsümde inceden inceye sancımalar oluyor süt gelcek sanıyorum daha bişi yok. inş doğumdan sonra hemen gelir...

kızlar bir de normal doğum fobiniz varsa epiduralli normal yapın benim dr çok öneriyor hem de hiç zararı yok diyor. bir tek doğum anında 10 üzerinden 3 sancı çekmiş oluyormuşsun o da gayet iyi bence

kızlar bişe sorucam ve bekliyorum cevaplarınızı bende bugün başlayan bi durumm belden karnımın yanlarına giden sonra yok olan iğne batması gibi b, acı var ve ara ara giriyor yalancı doğum sancısımı bu şimdi ?

bendede oluyo o şekilde ağrı
yalancımı doğrumu bilmem ama geldimi nefesim kesiliyo orası gerçek

neyse ben gidip uyumaya çalışıyım
kendinize cici bakın

Son düzenleme:

o bende de oluyor ama bazen yanlış hareket etmektenmiş gibi geliyor ani eğilip kalkmalarda özellikle oluyor... bazen de stresten oluyor... bebişim yorulmayı üzülmeyi sevmiyorr

canım sen ilk doğumda korse kullandınmı
yok canım bılmıyordum o zaman

????? o esnada karnın sertlesmesı lazım dogum sancısı ıcın

yada kolaylarına gelıyr stres yok panık yok
senin dediğin gerçekte düşündükleri ve yaptıkları :) benim dediğim pollyanna versiyonu

canım çok yorulunca bana öyle oluyor ama öyle şiddetli bir ağrı değil..seninkini bilemicem çok mu ağrı yapıyor ?

o bende de oluyor ama bazen yanlış hareket etmektenmiş gibi geliyor ani eğilip kalkmalarda özellikle oluyor... bazen de stresten oluyor... bebişim yorulmayı üzülmeyi sevmiyorr

bendede oluyo o şekilde ağrı
yalancımı doğrumu bilmem ama geldimi nefesim kesiliyo orası gerçek

neyse ben gidip uyumaya çalışıyım
kendinize cici bakın

aynen öyle bir cızz diye geliyoki kısa süreli ama canım yanıyo ,sanırım yanlış ters bi hareket yapmış olabilirimm cevaplarınız için hepiniz çok sağolum kızlarrr

yok canımm benim çok şiddetli bi ağrı değil gelip geçici ama ilk kez bu kadar belirgin yaşadım bugün ve sayıca fazla yaşadımm

bende çok acıkıyorumm ve sürekli yiyiorum yaa ( kızlar sizlerde iyigeceler canlarımm yoğunum şu sıralar pek giremiyorum o yüzden ama fırsat buldukça gelicemm öptümm sizleri ve meleklerinizi iyi bakınn kendinize ve güzel meleklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…