- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.601
günaydın hanımlar kızım parti veriyo içerde sabah sabah :)
Bizimki de kıpır kıpır bu sabah) kızlar şimdi haberlerde dinledim, 24 hafta izin görüşmesini yoğun taleplerden dolayı ocağın ilk haftası görüşebilirlermiş ) ve yüksek ihtimal onaylanacakmış ) çalışanların gözü Aydın
Allahımmmm süper bir haber bu süper o zaman bizede vuruyor dimi canım
Oğlunun bütün gece dışı ağrıdı ağladı sabaha kadar sımdı de dıscımıze randevu aldık oraya gıdıyoruz
kızlar ara ara inanılmaz derecede gögüs uçlarım sızlıyor, ama hiç bir süt akıntısı falan yok, sizdede böyle bir sızlama ve nedenini bilen varmı?
Haklısın canım Allaha emanetiz hakkımızda hayırlısı neyse o olur..Dediğim gibi kendimce asla korkum yok..hatta kendime espiriyle empoze bile ettim gidicem pırt diye çıkarıcam diye :)))negatif düşünceleri atmak lazımm... daha doğrusu eşimin pinpirikliğini bastırmam lazım..:))
selammlarrrbugün sepet beşiğimizi ısmarladık çarşamba günü gelecek inşallah...birde milupa yenidoğan bezi ve primanın organik yeni doğan ıslak mendilini aldık ve çantamıza koyduk :)) haftaya da setlerimizi tamamlarız kipa ya gidip... bebişin bezlerinden hastane çantasına 5 tane koydum ama yeterlimi acaba ?
Vücudumuz süt vermeye hazırlanıyor canım doğum yaklaştı normaldir
cnm bende onu merak ediyorum 2 hafta sonra
dilekçe yazıp mı ayrılcaz acaba yoksa direk benim haftam doldu diyip mi ayrılcaz
mesela 14 ocakta iznim doluyo o da pazartesiye denk geliyo ben
pazartesi günü okula gidip mi öyle izne ayrılcam
valla 6 aylık hamileyken basladımdı günde 10 tane falan ördüm öyle kendimi yormadan canım sıkıldıkça toplam 100 tane oldu yeter sanırım aile ve okuldaki arkadaşlara dagıtıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?