2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bizimki de kıpır kıpır bu sabah ) kızlar şimdi haberlerde dinledim, 24 hafta izin görüşmesini yoğun taleplerden dolayı ocağın ilk haftası görüşebilirlermiş) ve yüksek ihtimal onaylanacakmış ) çalışanların gözü Aydın

Allahımmmm süper bir haber bu süper o zaman bizede vuruyor dimi canım

slm güzel anneler ve tatlı bebişleri hepimizin yeni yılımız
sağlıklı ve güzel mutlu huzurlu bebeklerimizle sevgi dolu geçer inşallah hepinizi öpüyorum
bu arada herkes iyidir umarım geçmiş yapamadım ((

kızlar ara ara inanılmaz derecede gögüs uçlarım sızlıyor, ama hiç bir süt akıntısı falan yok, sizdede böyle bir sızlama ve nedenini bilen varmı?

canım yalnız değilsin aynışey benim eşimdede var, yani her an bişi olacakmış gibi panik içinde, doğal olarak bu benide etkiliyor. Aslında ne kadar olumsuz düşünürsek o kadar olumsuzlukları üzerimize çekiyoruzki. Allah herkeze sorunsuz doğumlar versin, herşey güzel olacak, bu zamana kadar geldik, öyle düşünelim, her zaman risk var, bu sadece doğumla ilgili değil. Sağ salim doğurup sonradan sorun yaşayanlar var aslında. Hayatımızın her alanı risklerle dolu. Dua edelim ve olabildiğince pozitif düşünelim, zaten doğum bir başlasın herşey arka arkaya gelecek, olacak bitecek, bir bakmışız bebişlerimiz yanımızdaaaa

canım çok az beş tane bir gün bile yetmez gibi geliyor bana

canımn iznin dolunca doktora yeniden gidiyorsun sana rapor veriyor ayrıldığına dair, eğer iznin dolmadan ayrılmak istiyorsanda yine aynı şey doktor rapor veriyor, 32.haftada çalışabilir aporu kağıtlarımızda öyle yazıyor doktorumda dedi, dolunca gel yazı vereceğim onu kurumuna vereceksin dedi.

valla 6 aylık hamileyken basladımdı günde 10 tane falan ördüm öyle kendimi yormadan canım sıkıldıkça toplam 100 tane oldu yeter sanırım aile ve okuldaki arkadaşlara dagıtıcam zaten

canım harika olmuş vallaaa dışardan alsan bu kadar güzel olamazdı. ellerine sağlıkk, tebrik ederim seni

geçmişi okuyordum bir baktım birtek ben varımm, hep ben yazıyorummm :) kendi kendime konuşur gibi, neyse olsun her zaman giremiyorum girmişken yazabildiklerimi yazayım bariiii, herkez nerdeki acabaaaa, bugün grev vardı benimmi haberim yok. :)

Yavrular, canlar ,ciğerler
hepimize yavrularımızla mutlu, sağlıklı, sıcacık bir yıl dilerim.YENİ YILINIZ KUTLU VE DE MUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…