2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

o benim canım göğüslerim değilde göğüs uçlarım sızlıyor resmen, ama geçiyor sonra, göğsümün koyu halka olan yeri buruşuyor birde sonra o da geçiyor, inşallah süttendir. teşekkür ederimm yeni yıl dileklerin için. aminnnn inşallah

maşallah bebeğine canımm, artım bizim işimiz bebişlerimizz. Ne güzel bakk bundan sonra evdesin yavaş yavaş hazırlıklarını yaparsın, dinlenirsin, kendine bol bol zaman ayırırsın. sende kendine iyi bakk mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.

Canim biz bulgaristan gocmeniyiz bizde yikaniyo ilk 7 gun tuzlu suyla hatta tuzliyimda kokma lafi ordan geliyo :) meltemizmirle konustuk oda az tuz kyup yikicam demisti

bunu bilmiyordum canım, ben göbek düşene kadaryıkamayayı düşünüyorum şimdilik ama tabi o zaman nasıl olur bilmiyorum, bende eski adetleri severim, yani böyle eskiler gibi her yerini tuzlamak değilde suyuna atmayı tercih ediyorum.

Canim biz bulgaristan gocmeniyiz bizde yikaniyo ilk 7 gun tuzlu suyla hatta tuzliyimda kokma lafi ordan geliyo :) meltemizmirle konustuk oda az tuz kyup yikicam demisti

bende göbek düşene kadar yıkanmaması lazım diye duymuştum.ama bu tuz olayınıda merak etim.rica etsem bilenler detaylı olarak anlatabilir mi?ilk günen mi ne zaman kaç defa nasıl yıkanacak?

selam kızlar herkeze mutlu sağlıklı güzel yıllar diliyorum seneye bu zamanlar bebeklerimize doğum günü hazırlaıkları yapıyor oluruz inşallah ayyyyyyyyy çok heyecanlı bu arada doğum korkusu benide sarmaya başladı aklıma geldikçe kalbim çarpıyo nasıl olacak diye KORKUYORUMMMM

teşekkür ederimmmm bende gitti gidiyordan almayı düşünüüyorum inşallahh seninkiyle aynıdır

saol canım çok şükür böyle güzel bişey için ayrılıyorum evet evde kızımın cicilerini yıkayıp yerleştiricem inşallah

bende göbek düşene kadar yıkanmaması lazım diye duymuştum.ama bu tuz olayınıda merak etim.rica etsem bilenler detaylı olarak anlatabilir mi?ilk günen mi ne zaman kaç defa nasıl yıkanacak?

valla canım inan bende bilmiyorum ben kırkı çıkınca tuzlanır diye biliyorum yani eskiler öyle yapıyormuş, ama artık pek tuzlayan yok genelde suyuna katıyorlar doğduktan sonra yıkandığını bende bilmiyordum

slm kızlar bana yardım edin nolur doktordan geldım şimdi benm rahım hep şişti yani agrıyodu kocaman bişey oluyodu bende hamılelıkten baskıdan die söylemıstım doktora dün baktım mosmor olmus bide damarlar çıkmıstı bende sabah doktora gıttım baktı diger dogumun normalmıydı dedi ewet dedm bunu normal yapamazsn rahımde ödem olusmus varis var dedi morelım bozuldu kızlar korktum bebeiş iyi saglıklı sezeryanda da hep korkardım normal doguma alıstırmıstım kendımı nolcak dedim oda gecmez doguma kadar dedi dinlen ayakta kalma fazla dedi normal olursa bebiş cıkarken zorlıcagı için patlabılır damarları dedi afff ALLAHım yaa cok kötüyüm suan hiç basıma gelmemişti böle sizin bilginiz varsa yazın bana nolur kötü bi durum mu anlatınn lütfenn

canım bebek iyi..çok şükür sen de iyisin..ee dinlenmen gerekiyosa dinlenirsin..sonuçta sezeryan olmak mı seni böyle ürküttü anlamadım..sakin ve serin ol lütfen..strese girme..ben bu konuyla ilgili hiçbişey bilmiyorum..ama doktorun olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla..

ben de hepinize kucağınıza alacağınız sağlıklı bebişlerinizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu bir yıl diliyorum..herşey gönlünüzce olsun..bugünümüz dünden güzel olsun..

ewet cnm normal yapmazsn damamrlar patlar dedi sezeryan dan korkuyorum ben demn bi kac yazı okudum varisi olan normal dogum yapmıs paylasmıs ama bilmiyorum kafam cok karısık cnm ya baska doktoramı gitsem acaba

ewet cnm normal yapmazsn damamrlar patlar dedi sezeryan dan korkuyorum ben demn bi kac yazı okudum varisi olan normal dogum yapmıs paylasmıs ama bilmiyorum kafam cok karısık cnm ya baska doktoramı gitsem acaba
ya güzelim önemli olan senin ve bebeğin sağlığı..bu doğumu en sağlıklı olarak sezeryanla atlatacaksan eğer korkmamalısın..hem niye sezeryandan korkuyosun ki..uyuyacaksın..uyanacaksın veee meleğin yanında olacak...

selam annişler ve sevimli bebikleriiii nasılsınız ? geçmiş yapamadım var mı bi vukuat ? herkes iyi mi ??yeni yılınız şimdiden kutlu olsun bu yıl hepimize çok güzel olsun biz oğluş ve babişle izindeyiz ,evimizi temizledik birazdan da gesmeye gidiyoruz bi teyzoşlarımızın yeni yılını kutlayalım dedik

inş.. cnm cok sagol yaa bu durumu böyle paylasmak rahatlattı benı ya bende panık atak var ne bilim kötü kötü senaryolar yazarım hemn anestesi olucak ya uyanamazsam ya kötü bişey olursa kalbim hızlı atıyo nabız düzensizliği var ona da etkı olurmu die düşünüyorum bu yüzden korkuyorum :18: canım senın dogumun normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…