- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.641
merhabalarrr herkese. göğüsleri sızlayan bi arkadaş varmış gözüme takıldı geçmişi okurken.benimde oluyor ara sıra ama her gün değil. sanırım sütten oluyor arkadaşların dediği gibi. bu arada hepinize sağlıklı mutlu bebişlerinizle huzur dolu veeeee kolay doğumlu bir yıl diliyorum tabi kiiii kendime deeee
aaaa doğuncada mı yıkanıyor, ben bunu bilmiyordum, ben kırkı çıkınca yıkanıyor diye biliyorum tuzlu suylaaa
ben tam abartmışım sanırım bi paketi tamamıyla koydum 54 tane.
ama çok yer kaplamadı.yoksa birazını çıkarsam mı?:44:
yalnız sayı gittikçe artıyor ... 20 koy yeter canım yineden sen bilirsin..
slm kızlar cumartesi günü kontrole gittik bebeişim 1944 gr olmuş tombiş tombiş yanakları vardı dudakları burnu tombiştiaynı babaya benziyo dedi doktor eşim çok sevindi
birde bugün iş hayatımdaki son günüm çok üzgünüm bu yüzden işimi çok seviyodum ama artık bırakmam gerek evimde internet yok ama dükkana geldikçe size yazıp haber veririm hepiniz kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin inşallah hayırlısıyla sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
birde yeni yılınız kutlu olsun eşlerimizle evlatlarımızla ve sevdiklerimizle birlikte nice güzel senelere inşallah
şimdiden yazim dedim unutmadan
Canim biz bulgaristan gocmeniyiz bizde yikaniyo ilk 7 gun tuzlu suyla hatta tuzliyimda kokma lafi ordan geliyo :) meltemizmirle konustuk oda az tuz kyup yikicam demisti
bunu bilmiyordum canım, ben göbek düşene kadaryıkamayayı düşünüyorum şimdilik ama tabi o zaman nasıl olur bilmiyorum, bende eski adetleri severim, yani böyle eskiler gibi her yerini tuzlamak değilde suyuna atmayı tercih ediyorum.
Canim biz bulgaristan gocmeniyiz bizde yikaniyo ilk 7 gun tuzlu suyla hatta tuzliyimda kokma lafi ordan geliyo :) meltemizmirle konustuk oda az tuz kyup yikicam demisti
işte o benim canımm valla ben bunu bursadan aldım canım, hatta ilk gördüğümde çok hoşuma gitti, ama biraz daha dolaşayım derken bir daha başka çantaları beğenemedim, böyle ayıcıklı mayıcıklı şeyler istemedim, her zaman kullanabileceğim bir canta, o kadar gözü varki, köşelerinde, içinde, önünde arkasında, içi de oldukça geniş, bebek için yeterli bence bir sürü eşya koydum içine, yan tarafı termostatlı o bile artı benim için tavsiye ederim yani, ama ben kırmızısını aldım, çok hoş kırmızı rengi diğer renkler hakkında bilgim yok.
maşallah bebeğine canımm, artım bizim işimiz bebişlerimizz. Ne güzel bakk bundan sonra evdesin yavaş yavaş hazırlıklarını yaparsın, dinlenirsin, kendine bol bol zaman ayırırsın. sende kendine iyi bakk mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.
bende göbek düşene kadar yıkanmaması lazım diye duymuştum.ama bu tuz olayınıda merak etim.rica etsem bilenler detaylı olarak anlatabilir mi?ilk günen mi ne zaman kaç defa nasıl yıkanacak?
ya güzelim önemli olan senin ve bebeğin sağlığı..bu doğumu en sağlıklı olarak sezeryanla atlatacaksan eğer korkmamalısın..hem niye sezeryandan korkuyosun ki..uyuyacaksın..uyanacaksın veee meleğin yanında olacak...ewet cnm normal yapmazsn damamrlar patlar dedi sezeryan dan korkuyorum ben demn bi kac yazı okudum varisi olan normal dogum yapmıs paylasmıs ama bilmiyorum kafam cok karısık cnm ya baska doktoramı gitsem acaba
ya güzelim önemli olan senin ve bebeğin sağlığı..bu doğumu en sağlıklı olarak sezeryanla atlatacaksan eğer korkmamalısın..hem niye sezeryandan korkuyosun ki..uyuyacaksın..uyanacaksın veee meleğin yanında olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?