2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynen öyle olacak canım inanıyorum :)))biz korkmuyoruz bu kocişlere noluyor acaba dediğin gibi bizide etkiliyorlar bu sefer..

canım çok az beş tane bir gün bile yetmez gibi geliyor bana

sayıyı arttırdım canım 15 e çıkardım :))) akşam meltem de yetmez 15 koy dedi.. okadar yeter heralde :))

ahhh canım yaaa sinirlenme desemde nafile biliyorum, ben olsam bende sinirlenirdim çünki eminim. Ama işte herkez aynı olmuyor, bazı erkekler inadına herşeyi kafasına takar, bazıları da inadına geniş olur, ama erkekler bizler kadar sabırlı olamıyorlar, dokuz ay uzun bir süre belki o da kendince biraz sıkılmıştır, tabi sıkılmasını doğru bulmuyorum yanlış anlama, ama işte diyorum ya herkezin huyu suyu farklı. Merak etme doğumdan sonra düzelecektir, bence surat asmak yerine duygularını paylaşmalısın, ne hissettiğini söylemelisin ve gerisini ona bırakmalısın. En iyi çözüm önerim bu

canım ben bunu aldım çokta hoşuma gidiyor ELİTE TERMOSLU ANNE BEBEK ÇANTASI ŞIK TASARIM GittiGidiyor'da 31453727 ama ben bunun kırmızısını aldım.

gel seninle şu sayıyı 20 - 25 yapalım az olmasın çok olsun. :) yanında bulunsun. aynen canım kocişler iyice panik oldular, birşey olduğunda bebeğe zarar vermedin demi diye soruyor :) alem bazennn yani

merhabalarrr herkese. göğüsleri sızlayan bi arkadaş varmış gözüme takıldı geçmişi okurken.benimde oluyor ara sıra ama her gün değil. sanırım sütten oluyor arkadaşların dediği gibi. bu arada hepinize sağlıklı mutlu bebişlerinizle huzur dolu veeeee kolay doğumlu bir yıl diliyorum tabi kiiii kendime deeee

gel seninle şu sayıyı 20 - 25 yapalım az olmasın çok olsun. :) yanında bulunsun. aynen canım kocişler iyice panik oldular, birşey olduğunda bebeğe zarar vermedin demi diye soruyor :) alem bazennn yani

Komple paketi koyalım düz hesap olsun yok canım 15-20 arası idealdir bence :)) kocişler bizi şaşırtmakta sınır tanımıyor zaten maşallahları var:)))

canım bencede az ben görümcemle hazırladım, 20 tane koydu mesela

Ben yarım paket koydum 40 tane galiba:26:

ben tam abartmışım sanırım bi paketi tamamıyla koydum 54 tane.
ama çok yer kaplamadı.yoksa birazını çıkarsam mı?:44:

doğumla ilgili yazıyı okudum eşime . Dinledi dinledi bitince de , doğumu çok zahmetli birşey gibi anlatmışlar yaa dedi. Şoklardayım sinirim bozuldu ne sanıyorsa artık

:):) ay canımseninsinirin bozulmuş mesajının okuyunca benimde gülesim geldi, alem bu erkekler, varyaa bizimtaşıdığmızın yarısını taşıyamazlar, ama lafları yerinde yani, yok canım ne var bunda yaparımmm tabilerr. erkekliğe sürdürmüyorlar işte

allahım ne guzel bır dogumm bızede bolesı nasıp olur ınsallah
Oğlunun bütün gece dışı ağrıdı ağladı sabaha kadar sımdı de dıscımıze randevu aldık oraya gıdıyoruz

gecmıs olsn canmm dıs agrısı cok fena

ohhh yenı yıla dınc gırecen hadı suslen de gel barıı

Ben yarım paket koydum 40 tane galiba:26:

okadar koyuluomu ya gecmıste bunun muhabbetı yapılmıstı bırı 5 tane koydum yazmsıtı meltem 5 az 15 koy yazmıstıda ben dalga gecıo sandıydım:dokadar yapacaklarmı yandıkkk valla

slm kızlar cumartesi günü kontrole gittik bebeişim 1944 gr olmuş tombiş tombiş yanakları vardı dudakları burnu tombişti aynı babaya benziyo dedi doktor eşim çok sevindi
birde bugün iş hayatımdaki son günüm çok üzgünüm bu yüzden işimi çok seviyodum ama artık bırakmam gerek evimde internet yok ama dükkana geldikçe size yazıp haber veririm hepiniz kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin inşallah hayırlısıyla sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
birde yeni yılınız kutlu olsun eşlerimizle evlatlarımızla ve sevdiklerimizle birlikte nice güzel senelere inşallah
şimdiden yazim dedim unutmadan

bugn doktora gıttım geldım doguramıcam ben heralde benım kız ıcerde ohh keydı yernde gecen hafta bı kandrmaca yaptı snra ne gelen var ne gden doktor 14 ocaga randevu verdı ogune kadar dogum olmazsa ogun gorusrz dedı nstdede bısı cıkmadı zatenn 27 ocaga gerı sayıma devam buarada dun gece ruyamda zuzum gordum sozde 31 aralıkta dogurmus bızde topıkte konusuoruz topıgımızın ılk bebegı falan dıe:)

bende bu çantayı alan varmı diye merak ediyordum, tavsiye edermisiniz, kumaşı nasıl, boyutu yeterli mii?

işte o benim canımm valla ben bunu bursadan aldım canım, hatta ilk gördüğümde çok hoşuma gitti, ama biraz daha dolaşayım derken bir daha başka çantaları beğenemedim, böyle ayıcıklı mayıcıklı şeyler istemedim, her zaman kullanabileceğim bir canta, o kadar gözü varki, köşelerinde, içinde, önünde arkasında, içi de oldukça geniş, bebek için yeterli bence bir sürü eşya koydum içine, yan tarafı termostatlı o bile artı benim için tavsiye ederim yani, ama ben kırmızısını aldım, çok hoş kırmızı rengi diğer renkler hakkında bilgim yok.

bırde bugun doktor bı ultrason resmı verdı aylaaaar snra tek bebege benzer halı buna sevndm cocugumun dosdgru ultrason resmı yok dıe uzuluodum yuklımde atım sıze buarada herkesın yenı yılı da kutlu olsunnnnn 2013 bebeklerımız bızlere ugur getrsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…