2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

merhaba canım..şimdilik herkes iyi..senin de yeni yılın kutlu olsun canım..iyi tatiller..

bak güzelim..seni daha da rahatlatayım..ben 36 yaşında daha önce 7 gebelik geçirmiş,sigara içen,defalarca narkoz alan bi kadınım..(anestezi sigara içenler için kötü bişey)eğer bişeyler yolunda gitmeyecekse gitmez zaten..sen duanı et..allaha sığın..başka yapacak bişeyin yok..bazı şeyler bizim kontrolümüzün dışında gelişiyor malesef..korkularının mutluluğa dönüşür inşallah..anlayacağın benim de mecburiyetten sezeryan olacak..ama ben buna kötü bişi olarak bakmadım hiç..hakkımda bu hayırlıymış dedim...zaten böyle demeseydim şimdiye kadar bu çektiklerimle yaşayamazdım..inançlı olmak gerek..

haklsıın cnm cok sagol hayırlısı hangısıyse onu nasip etsn Rabbm inş..iyiki burdasınız siz ALLAH razı olsun sizlerden senın dogum ne zman olucak

canım benim ilk defa böyle birşey duyuyorum, ama bebek iyi sen iyiysen neden üzüldün bu kadar, hamilelik herkezde farklı tepkiler gösteriyor, sezeryansa sezeryan bunda kötü birşey yokki. Bebeğin ve senin için hangi doğum şekli iyi olacaksa o olsun, bunun bir önemi yok. bebeğin iyiki doktorun sana birşey dememiş, dinlenmeni tavsiye etmiş, kötü bir durum olsaydı ona göre müdahale ederdi, bence bu kadar üzülecek bir durum yok.

ewet cnm normal yapmazsn damamrlar patlar dedi sezeryan dan korkuyorum ben demn bi kac yazı okudum varisi olan normal dogum yapmıs paylasmıs ama bilmiyorum kafam cok karısık cnm ya baska doktoramı gitsem acaba

ya canım benim netten neden okuyorsunki, eğer doktoruna güvenmiyorsan tabikide başka doktora gitmelisin, ama ben netten çok fazla araştırmaya karşıyım sağlık sorunlarını, nette kimse başıma iyi birşey geldi diye yazmıyor, herkez yaşadığı en olumsuz şeyleri yazıyor, bu da doğal olarak insanı etkiliyor, bence doktoruna güvenmiyorsan başka doktora git. sezeryandanda korkma o kadar çok insan sezeryan oluyor vs. bunları düşün.

ewet cnm doktor sadece normal olmaz dedi yanı baya sancı da oluyo vajinada mosmor zaten birinci dogum normaldı bende hep öyle düşünmüştüm ama nasip kısmet hersey düşündüğümüz gibi olmuyo fazla ayakta kalmıcam bakalım dinlenince gecmezse bile artmaz en azındaninş.. tesekkür ederm cnm düşüncelern için

geçmiş olsun canım...

haklısın cnm doktorumu seviyorum iyi bi bayan hiç muayene olmamıstım bugune kadar ama özel sezeryan yapmak için bahane üretiyolar falan die hep söylentı olmustur ama sonucta benm şikayetım oldugu için gittim durup durrken sezeryan demediki böyle düşünüyorum bende bakalım hayırlısı olsn inş.. senin sezeryanmı dogumun

sagol berrakcmm nasılsın geldınmı annenden

biraz daha iyiyim yarın sabah dönüoruz fazla kalmıyoruzhem cuma gunu kontrolum var doktorda...o nst ye nasıl bağlancam bilmiorum sedyeye yatma bana şimdi çok ağır geliyor belim yuzundenacaba oturarak bağlanmaz mı ki bu nst

belin ağrıyo dimi hala hayırlısıyla dogum yapsak geçicek bunların hepsi inş.. bide kendıme anlatabilsem bunları sende ayakta fazla dinlen ben öyle yapcam artık sen normal mi yapcan dogumu

belin ağrıyo dimi hala hayırlısıyla dogum yapsak geçicek bunların hepsi inş.. bide kendıme anlatabilsem bunları sende ayakta fazla dinlen ben öyle yapcam artık sen normal mi yapcan dogumu

o kadar da dikkat ediorum ya yine yakalıyor işteeşimde kızıyor dikkat etmiyorsun dieben sezeryan olucam yaştan dolayı

uzun bır aradan snra herkese merhaba bir süredir giremiyorum nete eşim iş için yurt dışındaydı bende annemde kaldım bu arada. Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım oldukça birikmiş çünkü:)) bu vesile ile herkesin yeni yılını kutlarım yeni yılda herkes sağlıkla bebeklerine kavusur bu yıl isteyen herkese bebek gülücükleri nasip olur inşallah.

kızlarrrrr hepınızıe yenıdenselammmmm akşama yenı yıl toplantısı benım evde fırına yemegı attım sızı goreyım dedım ırıncım ben ne kadar sezeryan karsıtı gozuksemde saglık sıkıntısı olunca normal dogum dıye ısrar etmememkten yanayım rısk her yerde rısk tır hep soylerım keske ımkanlar elverse de hepımız normal dogursak ama sartlar bunu gerektırıyorsa yapacak bısey yok korkma tr nın yarısı sezeryan oluyor nerdeyse:)))

kıslarrrrrr ben bugun saglık o cagına gıttım zeynep ebemı cok sevıyorum allah razı olsun cok guzel ılgılendı 25 kısı vardı sırada bekletmedı benı salıhı de muayene ettırdı dr a oglusun kalp atıslarını dınledık ayın 15ınde tekrar cagırdı bebegı elle muayene ettı kanala gırmye baslamıs dedı ama bıraz daha yukarda dedı ırı bır bebek karnın ne kadar buyuk dedı:)

canım sonuçta senin şikayetin olduğu için doktorun sana böyle bir öneride bulunmuş, doktorunu dinle ve bol bol dinlenmelisin. Benim daha belli değil canım bebk hala dönmemiş, eğer dönmezse yani böyle devam ederse sezeryan olacağım. Ama ben korkmuyorum benim ve bebeğim için hangisi daha iyi ise o olsun, bazen bazı şeylerde diretmemek lazım, oluruna bırakmak lazım. Çok direttiğimiz şeyler bizim için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. O yüzden herşeyi oluruna bırak, hangisi hayırlısı ise o olsun, burada önemli olan şuan senin ve bebeğinin iyi olması.

dıkkat bebek varı ızledım bugun agla agla bı hal oldumm ben bebegıme kavusmak ıstyrum o anı yasamak ıstyrum artık yaaaaa

aaa sağlık ocağında da mı elle muayene ediyorlar 37 haftada benide çağırdılar, benide mi edecekler :) bu arada oğlunun dişi nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…