- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.681
kızlarrrrr hepınızıe yenıdenselammmmm akşama yenı yıl toplantısı benım evde fırına yemegı attım sızı goreyım dedım ırıncım ben ne kadar sezeryan karsıtı gozuksemde saglık sıkıntısı olunca normal dogum dıye ısrar etmememkten yanayım rısk her yerde rısk tır hep soylerım keske ımkanlar elverse de hepımız normal dogursak ama sartlar bunu gerektırıyorsa yapacak bısey yok korkma tr nın yarısı sezeryan oluyor nerdeyse:)))
kıslarrrrrr ben bugun saglık o cagına gıttım zeynep ebemı cok sevıyorum allah razı olsun cok guzel ılgılendı 25 kısı vardı sırada bekletmedı benı salıhı de muayene ettırdı dr a oglusun kalp atıslarını dınledık ayın 15ınde tekrar cagırdı bebegı elle muayene ettı kanala gırmye baslamıs dedı ama bıraz daha yukarda dedı ırı bır bebek karnın ne kadar buyuk dedı:)
37 yaşındayım
canım vagınal muayene degıl ama elıye kasıklarına bakıyor bastırarak bebegın basını tutuyor ılk hamıleleıgımde drum saon aylar hep boyle muayene ederdı hem bu yontem usgden daja kesın bı yontemmmmaaa sağlık ocağında da mı elle muayene ediyorlar 37 haftada benide çağırdılar, benide mi edecekler :) bu arada oğlunun dişi nasıl oldu
canım neden narkoz alacaksın kı ben epıduralle yaptım bunuda oyle yapacagım hayatta kacırmak ıstemem o anıcanm nerdesnn sen yasenn sezeryan olma nedenın bebişin kilosuydu dimi yani böle varis falan olmamıstı sende ben ilk geldıgımde korkktum agladım burda ama böyle dertleşince konsuunca rahatladm biraz hayırlısı inş. cnm şimdi bende baslar ben sezeryan olurmuyum ayılırmıyım kaldırabılırmyıım narkozu falan filannn aff ALLAHımm güç ver
canım vagınal muayene degıl ama elıye kasıklarına bakıyor bastırarak bebegın basını tutuyor ılk hamıleleıgımde drum saon aylar hep boyle muayene ederdı hem bu yontem usgden daja kesın bı yontemmmm
canım neden narkoz alacaksın kı ben epıduralle yaptım bunuda oyle yapacagım hayatta kacırmak ıstemem o anı
canım yemek yapıyordum gec gordum kusura bakmameltem epidural olunca herseyi görüyomusun salıhte öylemı oldun acı hissediyomusun normal epiduralde beline iğne oluyomus da sezeryanda nereye yapıyolar ki çok sordum yinee
ahhh bu halde hala calısıyorsun be kuzum bı dr a gıt ama normal sona geldıkce sancılanmak benım pasamda cıkıs yoluna dogru gıdıyor emın adımlarla:)Kızlar bugün giremedim hepinize bebişlerinizle, eşlerinizle kısaca tüm sevdiklerinizle beraber mutlu yıllar diliyorum :)) Hepinizi çok sewiyorum Allah' a emanet olun buarada Sinem gibi benimde yanıma bi arkadaş alındı onunla birlikte çalışıyoruz çok sık giremicem kızlar.
Birde bilin istedim benim cumartesiden buyana sancılarım var( umarım erken gelmez bıdık
Kızlar bugün giremedim hepinize bebişlerinizle, eşlerinizle kısaca tüm sevdiklerinizle beraber mutlu yıllar diliyorum :)) Hepinizi çok sewiyorum Allah' a emanet olun buarada Sinem gibi benimde yanıma bi arkadaş alındı onunla birlikte çalışıyoruz çok sık giremicem kızlar.
Birde bilin istedim benim cumartesiden buyana sancılarım var( umarım erken gelmez bıdık[/QUOTE
topıkce sancılanmaya basladık artık bebeklerımız kandryo ama kanmaa:)
OYLE DEME SNEINKININ HALA 6 SAATI VAR BELLI OLMAZ:)Kızlar bugün giremedim hepinize bebişlerinizle, eşlerinizle kısaca tüm sevdiklerinizle beraber mutlu yıllar diliyorum :)) Hepinizi çok sewiyorum Allah' a emanet olun buarada Sinem gibi benimde yanıma bi arkadaş alındı onunla birlikte çalışıyoruz çok sık giremicem kızlar.
Birde bilin istedim benim cumartesiden buyana sancılarım var( umarım erken gelmez bıdık[/QUOTE
topıkce sancılanmaya basladık artık bebeklerımız kandryo ama kanmaa:)
canım yemek yapıyordum gec gordum kusura bakma
hayır amelıyatı gormuyorsun carsaflarla kapatıuorlar acı da hıssetmıyorsun o esna da senınle sohbet edıyırlar bır de bakmıssın bebgı verıyorlar yanına
OYLE DEME SNEINKININ HALA 6 SAATI VAR BELLI OLMAZ:)
hala benden umutlusun yanı:):):)
kestanelı içpilavlı tavuk dolma hındı sevmem canım yaaaa , sor canım onlar zaten senı konusturmak ıcın ordahindimi pişiriyosun cnmben yemek yapmadım hala okula gittim geldım .. anladm cnm belden uyusturma oluyo galiba da ben o esnada soru sorarım hemşirelere falan ya çenem durmaz benm ama kızımı ilk ben görmek isterm tabı
evettttttttttttttt hala 4 saat var bak:)hala benden umutlusun yanı:):):)
kızlar hayırlı akşamlar size birşey sorcam 2 3 saattir sol kasığıma ağrı giriyor 3 4 saniyelik girip cıkıyor bu 2 3saalik süre zarfında 5 6 kez oldu nedir acaba üşütmüş olabilirmiyim yoksa telaşlanayımmı daha çok erken allah hepimizin yavrularını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ocak annelerinede yazdım cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?