2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canm nerdesnn sen ya senn sezeryan olma nedenın bebişin kilosuydu dimi yani böle varis falan olmamıstı sende ben ilk geldıgımde korkktum agladım burda ama böyle dertleşince konsuunca rahatladm biraz hayırlısı inş. cnm şimdi bende baslar ben sezeryan olurmuyum ayılırmıyım kaldırabılırmyıım narkozu falan filannn aff ALLAHımm güç ver

aaa sağlık ocağında da mı elle muayene ediyorlar 37 haftada benide çağırdılar, benide mi edecekler :) bu arada oğlunun dişi nasıl oldu
canım vagınal muayene degıl ama elıye kasıklarına bakıyor bastırarak bebegın basını tutuyor ılk hamıleleıgımde drum saon aylar hep boyle muayene ederdı hem bu yontem usgden daja kesın bı yontemmmm
canım neden narkoz alacaksın kı ben epıduralle yaptım bunuda oyle yapacagım hayatta kacırmak ıstemem o anı

meltem epidural olunca herseyi görüyomusun salıhte öylemı oldun acı hissediyomusun normal epiduralde beline iğne oluyomus da sezeryanda nereye yapıyolar ki çok sordum yinee

Kızlar bugün giremedim hepinize bebişlerinizle, eşlerinizle kısaca tüm sevdiklerinizle beraber mutlu yıllar diliyorum :)) Hepinizi çok sewiyorum Allah' a emanet olun buarada Sinem gibi benimde yanıma bi arkadaş alındı onunla birlikte çalışıyoruz çok sık giremicem kızlar.

Birde bilin istedim benim cumartesiden buyana sancılarım var ( umarım erken gelmez bıdık

meltem epidural olunca herseyi görüyomusun salıhte öylemı oldun acı hissediyomusun normal epiduralde beline iğne oluyomus da sezeryanda nereye yapıyolar ki çok sordum yinee
canım yemek yapıyordum gec gordum kusura bakma
hayır amelıyatı gormuyorsun carsaflarla kapatıuorlar acı da hıssetmıyorsun o esna da senınle sohbet edıyırlar bır de bakmıssın bebgı verıyorlar yanına

ahhh bu halde hala calısıyorsun be kuzum bı dr a gıt ama normal sona geldıkce sancılanmak benım pasamda cıkıs yoluna dogru gıdıyor emın adımlarla:)

Kızlar ben artık çıkıyorum, 2013 Şubat annelerinin 2013'üne girmeye az kaldı, artık ocak ayında yavaş yavaş bebişlerimize kavuşacağız, allahımm herkezin doğumunu en hayırlı şekilde yapmayı nasip etsin, sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Herkeze mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum. MUTLU YILLARRRRRRRR

Kızlar,

Ocak annelerinden doğum yapanlar bebeklerinin fotograflarını eklio.. Çok duygulandım, Darısı başımıza inşallah sağlıkla

Kızlar hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...İnş çok güzel bir yıl geçiririz büyüyen ailelerimizle...

Son düzenleme:

hindimi pişiriyosun cnm ben yemek yapmadım hala okula gittim geldım .. anladm cnm belden uyusturma oluyo galiba da ben o esnada soru sorarım hemşirelere falan ya çenem durmaz benm ama kızımı ilk ben görmek isterm tabı

slm anneleeerr :) anladıgım kadarıyla herkes iyiiii, ama yılbasından kanımca site baya boş kalmıs :) hepinize hayırlı, sağlıklı,mutluluk ve gülümseme dolu, umduğunuzdan kat kat daha güzel seneler dilerim. Allah isteyen herkese hamile kalmayı hayırlısıyla sağlıkla doğum yapmayı nasip etsn inşallaahhh... hepiciğinizi öpüyorum annecikler sağlıkla kalın

kestanelı içpilavlı tavuk dolma hındı sevmem canım yaaaa , sor canım onlar zaten senı konusturmak ıcın orda

kızlar hayırlı akşamlar size birşey sorcam 2 3 saattir sol kasığıma ağrı giriyor 3 4 saniyelik girip cıkıyor bu 2 3saalik süre zarfında 5 6 kez oldu nedir acaba üşütmüş olabilirmiyim yoksa telaşlanayımmı daha çok erken allah hepimizin yavrularını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ocak annelerinede yazdım cevap bekliyorum

cnm gecmıs olsn üşütme degildir ama sancı olabilir bendede oluyor kasıklarımda sancı ağrı kramplar falan üşütme olsa ağrır sürekli die düşünüyorum yanı bi kac sanıye girmez belki bebişin durusuyla ilgilidir kacıncı haftandasn ama gecmezse bi doktora git cnm ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…