- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.701
kestanelı içpilavlı tavuk dolma hındı sevmem canım yaaaa , sor canım onlar zaten senı konusturmak ıcın orda
evettttttttttttttt hala 4 saat var bak:)
way be menüye bakgeliyorum bende sen iyi yapıyosun hamiş hamiş ben ayakta durunca hemn sancı giriyo ama mecbur yemek yapıyoz acıkıyoz işte ama doktorn dediginden snra yormıcam kendımı fazla zeytın peynır ekmek çay yeter
benım bı aba var tanıdıgım butık cafe ev yemeklerı yapıyor butun mezelerı ve boreklerı ona sıparıs ettım sadece tavugu ben yaptım yorulmadım o yuzdenkestanelı içpilavlı tavuk dolma hındı sevmem canım yaaaa , sor canım onlar zaten senı konusturmak ıcın orda
way be menüye bakgeliyorum bende sen iyi yapıyosun hamiş hamiş ben ayakta durunca hemn sancı giriyo ama mecbur yemek yapıyoz acıkıyoz işte ama doktorn dediginden snra yormıcam kendımı fazla zeytın peynır ekmek çay yeter
iyi fikirmiş bencede yemek yapmayı seviyorum ama sonrasnda ağrılarıda var tabi tavugun içine ne koydunbenım bı aba var tanıdıgım butık cafe ev yemeklerı yapıyor butun mezelerı ve boreklerı ona sıparıs ettım sadece tavugu ben yaptım yorulmadım o yuzden
kızlar hayırlı akşamlar size birşey sorcam 2 3 saattir sol kasığıma ağrı giriyor 3 4 saniyelik girip cıkıyor bu 2 3saalik süre zarfında 5 6 kez oldu nedir acaba üşütmüş olabilirmiyim yoksa telaşlanayımmı daha çok erken allah hepimizin yavrularını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ocak annelerinede yazdım cevap bekliyorum
kestane cıger sam fıstık lııc pılav canımiyi fikirmiş bencede yemek yapmayı seviyorum ama sonrasnda ağrılarıda var tabi tavugun içine ne koydun
geçmiş olsun canım bebeğin sağlıklı olsunda artık sezeryana üzülecek durumda olamıyoruz malasef, bende hep normal istiyodum ama sezeryan olma ihtimalim var, söz konusu sağlık olunca diyecek bişey yok, senin sağlığında önemli bebeğe sen bakacaksın sonuçta..slm kızlar bana yardım edin nolur doktordan geldım şimdi benm rahım hep şişti yani agrıyodu kocaman bişey oluyodu bende hamılelıkten baskıdan die söylemıstım doktora dün baktım mosmor olmus bide damarlar çıkmıstı bende sabah doktora gıttım baktı diger dogumun normalmıydı dedi ewet dedm bunu normal yapamazsn rahımde ödem olusmus varis var dedimorelım bozuldu kızlar korktum bebeiş iyi saglıklı sezeryanda da hep korkardım normal doguma alıstırmıstım kendımı nolcak dedim oda gecmez doguma kadar dedi dinlen ayakta kalma fazla dedi normal olursa bebiş cıkarken zorlıcagı için patlabılır damarları dedi afff ALLAHım yaa cok kötüyüm suan hiç basıma gelmemişti böle sizin bilginiz varsa yazın bana nolur kötü bi durum mu anlatınn lütfenn
Evet tatlım bizi etkiliyormuş haberlerde söyledi. Hatta doğum yapmış olanları bile etkileyecekmişAllahımmmm süper bir haber bu süper o zaman bizede vuruyor dimi canım
Benim doktor 16 haftaya kadar izin vermiyor ama ben yine de bekledim bugüne kadarCanım Dr uzun verdı mı boyaya
Herkes için ( çalışabilir raporu olan ya da olmayan) geçerliymiş. Bebeğin doğumundan sonraki 24. Hafta işe başlanacakmış haberlerde duyduğumdan anladığım buişte canım merak konusu o doğum sonrası 16 hafta olacağı yazıyor, o zaman 5 hafta aktarınca 16 + 5 olarak mı yararlanacağız, yoksa hiç doğum iznini aktarmaya başlamayan hamileler için mi geçerli orası belli değil
merhaba kızlar :)geçmiş olsun canım bebeğin sağlıklı olsunda artık sezeryana üzülecek durumda olamıyoruz malasef, bende hep normal istiyodum ama sezeryan olma ihtimalim var, söz konusu sağlık olunca diyecek bişey yok, senin sağlığında önemli bebeğe sen bakacaksın sonuçta..
Bu arada benim de bugün sancılarım var. Sık geliyo ama düzensiz. Saatte 7-8 ağrı oluyo. Kasılmayla birlikte. Ama bebişim de hareketli kasılma olmadığı zamanlarda. Yine de çantayı bagaja atıp mı çıksam bu akşam acaba?
kasıktamı oluyo cnm sancıların bide nereye gitcen bakım bu aksam
anammmmmmmmmmmmmm herkescıkler burdaaaa gebışlerrrrrrrrr yılbası bızım neyımızeeeeeeeee:)
Kasığımda ve belimde ağrı var canım. Ama hiç doğuracağımı hissetmiyorum su veya nişan da yok) akşam tunalıda sokakta olcaz ) şaraplarla sokak partisi ) ben de vişne suyu içerim artık )
senn misafirlern gelmedımı hala 2,5 saat kaldı bize yansımıyo cnm yenı yıl falan her aksam nasılsa bu aksamda öyle
bendekıler mısafır sayılmaz gorumcem ve kayınvalıdem var ondan no problemmmm:)Sen evde misafirler varken nette mi takılıyorsun) burda parti varmış 12de onu bekliyoruz )
sen yenı yıla mı sayıyon bedeyemı:)yenı yıla son 2.5 saat
kız dikkat et göbişineşarap görünümlü vişne suyu yani fazla yorma bebişi ayakta durma sancında varmıs cantayı at bagaja ozman ne olur ne olmaz dogurrsan yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?