2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canım aynı şey gecen gece banada oldu geçti.sancı olması için düzenli ve uzun sürmesi gerekiyomuş ama tabi herkez farklıdır

kızlar cevaplar için saol hala var ama çok sık değil bakalım allah yardım etsin eşim gececi bugün ben ve kızım yanlızıs allahtan eşimin ailesi yakın inşşşşşşşş bir sorun çıkmaz ha bu arada adetime göre 33.4 günlük ama bir hafta geride baştan beri gec döllenme sanırım

merhaba kızlar :) geçmiş olsun canım bebeğin sağlıklı olsunda artık sezeryana üzülecek durumda olamıyoruz malasef, bende hep normal istiyodum ama sezeryan olma ihtimalim var, söz konusu sağlık olunca diyecek bişey yok, senin sağlığında önemli bebeğe sen bakacaksın sonuçta..

Allahımmmm süper bir haber bu süper o zaman bizede vuruyor dimi canım
Evet tatlım bizi etkiliyormuş haberlerde söyledi. Hatta doğum yapmış olanları bile etkileyecekmiş

Canım Dr uzun verdı mı boyaya
Benim doktor 16 haftaya kadar izin vermiyor ama ben yine de bekledim bugüne kadar )

Herkes için ( çalışabilir raporu olan ya da olmayan) geçerliymiş. Bebeğin doğumundan sonraki 24. Hafta işe başlanacakmış haberlerde duyduğumdan anladığım bu

Bu arada benim de bugün sancılarım var. Sık geliyo ama düzensiz. Saatte 7-8 ağrı oluyo. Kasılmayla birlikte. Ama bebişim de hareketli kasılma olmadığı zamanlarda. Yine de çantayı bagaja atıp mı çıksam bu akşam acaba?

sagol arkadasım korktum üzüldüm ama yapcak bişey yok hayırlısı neyse o olsun dedigin gibi saglık dinlenmeye dikkat edicem artık fazla ayakta kalmıcam ama mümkün degil ki hep yatmak senn neden sezeryan olma ihtimalın var cnm :44:

kasıktamı oluyo cnm sancıların bide nereye gitcen bakım bu aksam

kasıktamı oluyo cnm sancıların bide nereye gitcen bakım bu aksam

Kasığımda ve belimde ağrı var canım. Ama hiç doğuracağımı hissetmiyorum su veya nişan da yok ) akşam tunalıda sokakta olcaz ) şaraplarla sokak partisi ) ben de vişne suyu içerim artık )

Kasığımda ve belimde ağrı var canım. Ama hiç doğuracağımı hissetmiyorum su veya nişan da yok ) akşam tunalıda sokakta olcaz ) şaraplarla sokak partisi ) ben de vişne suyu içerim artık )

kız dikkat et göbişine şarap görünümlü vişne suyu yani fazla yorma bebişi ayakta durma sancında varmıs cantayı at bagaja ozman ne olur ne olmaz dogurrsan yaz

senn misafirlern gelmedımı hala 2,5 saat kaldı bize yansımıyo cnm yenı yıl falan her aksam nasılsa bu aksamda öyle

Sen evde misafirler varken nette mi takılıyorsun ) burda parti varmış 12de onu bekliyoruz )
bendekıler mısafır sayılmaz gorumcem ve kayınvalıdem var ondan no problemmmm:)

kız dikkat et göbişine şarap görünümlü vişne suyu yani fazla yorma bebişi ayakta durma sancında varmıs cantayı at bagaja ozman ne olur ne olmaz dogurrsan yaz

Tenhada takılırız artık ) o zaman ben bi popumu kaldırıp çantayı hazırlayayım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…