- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.721
öyle canım bize bişey olmasında sezeryan olsun napalım, dinlen ama eğer varisse dinlenmekle geçmezde dediğin gibi artmaz en azından.. benim karaciğer enzimlerim ve kolesterolüm yüksek eğer bana zarar verecek kadar yükselirse sezeryanla çocuğu almak zorunda kalacaklarsagol arkadasım korktum üzüldüm ama yapcak bişey yok hayırlısı neyse o olsun dedigin gibi saglık dinlenmeye dikkat edicem artık fazla ayakta kalmıcam ama mümkün degil ki hep yatmaksenn neden sezeryan olma ihtimalın var cnm :44:
öyle canım bize bişey olmasında sezeryan olsun napalım, dinlen ama eğer varisse dinlenmekle geçmezde dediğin gibi artmaz en azından.. benim karaciğer enzimlerim ve kolesterolüm yüksek eğer bana zarar verecek kadar yükselirse sezeryanla çocuğu almak zorunda kalacaklar
evet ne zaman ne olacağı belli olmuyor, benimde 3 hafta öncesine göre herşey süper gidiyodu, ilk bebeğim canımanladım canım herkesın ayrı bir durumu var imtihan ı var Rabbim hayırlısını nasip etsn varis gecmez miş ewet dogumdan snra gecermıs bebeişin kafasıda aşşada duruyo bide kılosuda arttıkca baskı oluyomus işte oğlumda yoktu böle bişey ama hepsi aynı olmuyo işte senn ilk bebiş mi olcak
evet ne zaman ne olacağı belli olmuyor, benimde 3 hafta öncesine göre herşey süper gidiyodu, ilk bebeğim canım
sen yenı yıla mı sayıyon bedeyemı:)
bosverrrrrrrr kızzzzzzzzz 1 ocak olsun bariii ıkın sen:)badenın gelcegı yok 2013 e barı sayım 2 saat ıcınde sancı gelcek de ıkıncam da cok zorrr:)
amin canım inş bizde yazarız , tv izliyodum bi yandan bi yandan da online alışveriş sitelerini geziyorum, açmamışım bu sayfayıayy ne güzel ilk bebeiş heyecanı baska olur benm ikinci ama yinede heyecan var tabi korkuda varrocak annelerının dogum hikayelerını okudumda duygulandım yaa Rabbım bizede nasip etsn inş.. yavrularımızı kucagımıza almayı bizde yazarız ozman
slm kızlar bana yardım edin nolur doktordan geldım şimdi benm rahım hep şişti yani agrıyodu kocaman bişey oluyodu bende hamılelıkten baskıdan die söylemıstım doktora dün baktım mosmor olmus bide damarlar çıkmıstı bende sabah doktora gıttım baktı diger dogumun normalmıydı dedi ewet dedm bunu normal yapamazsn rahımde ödem olusmus varis var dedimorelım bozuldu kızlar korktum bebeiş iyi saglıklı sezeryanda da hep korkardım normal doguma alıstırmıstım kendımı nolcak dedim oda gecmez doguma kadar dedi dinlen ayakta kalma fazla dedi normal olursa bebiş cıkarken zorlıcagı için patlabılır damarları dedi afff ALLAHım yaa cok kötüyüm suan hiç basıma gelmemişti böle sizin bilginiz varsa yazın bana nolur kötü bi durum mu anlatınn lütfenn
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tugba ve cılemmmm hala dogurmadı benım oglanda tırtttt cıktııı o zaman gerı saymaya devammm safak 25 :)
meltemmmm ya psıkolojımı bozdunnn doguramıommm:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?