2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
öyle canım bize bişey olmasında sezeryan olsun napalım, dinlen ama eğer varisse dinlenmekle geçmezde dediğin gibi artmaz en azından.. benim karaciğer enzimlerim ve kolesterolüm yüksek eğer bana zarar verecek kadar yükselirse sezeryanla çocuğu almak zorunda kalacaklar

anladım canım herkesın ayrı bir durumu var imtihan ı var Rabbim hayırlısını nasip etsn varis gecmez miş ewet dogumdan snra gecermıs bebeişin kafasıda aşşada duruyo bide kılosuda arttıkca baskı oluyomus işte oğlumda yoktu böle bişey ama hepsi aynı olmuyo işte senn ilk bebiş mi olcak

evet ne zaman ne olacağı belli olmuyor, benimde 3 hafta öncesine göre herşey süper gidiyodu, ilk bebeğim canım

evet ne zaman ne olacağı belli olmuyor, benimde 3 hafta öncesine göre herşey süper gidiyodu, ilk bebeğim canım

ayy ne güzel ilk bebeiş heyecanı baska olur benm ikinci ama yinede heyecan var tabi korkuda varr ocak annelerının dogum hikayelerını okudumda duygulandım yaa Rabbım bizede nasip etsn inş.. yavrularımızı kucagımıza almayı bizde yazarız ozman

amin canım inş bizde yazarız , tv izliyodum bi yandan bi yandan da online alışveriş sitelerini geziyorum, açmamışım bu sayfayı

kızlar ya öğretmen bi arkadaş araba için anakucağıyla banyo küveti getirmiş bugün bana, kendi kullandığını, sağolsun düşünmüş çok mutlu oldum, küveti yeni almak hiç istemiyodum çok iyi oldu plastik çevreyi kirletiyor sonuçta alıp atmak hiç içimden gelmiyordu bende başkasına veririm inş... fakat anakucağının 3 noktalı güvenlik kemeri var pek bilindik bi marka değil, güvenlik açısından nasıl olur ki? eşim kullanmayalım yenisini alalım diyor ne dersiniz?

slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı..bebeğim maşallah çok iyi..kilosu 2500 boyu 42cm..baya iri diyor doktor..eee bende tırstım doğura bilcekmiyim iriyse dedim doğurursun korkma dedi...artık doğumda görürüm doğurup doğuramadığımı:))bu arada beşiğinide aldık eşim kurdu çok tatlı yaaa..bu kız çoçuklarının her şeyimi süslü olurmuşş...rabbim hayırlısıyla doğurup içine yatırmayı nasip etsn..bu arada kaç sayfa ilerlemşsiniz gene, gözlerim şaşı görmeye başlayacak yakında....

yaaa irinciğim niye bu kadar kendini üzmüşsün...tamam seni anlıyorum normal doğum istiyormuşsun ama kısmet canından kıymetli ne olabilirki...normal tehlikeli olacaksa tabikide sezaryen olman gerek..keyfi sezaryen yaptıran o kadar çokken senn canını sıktığın şeye bak...kendini üzme hayırlısıyla kurtulda varsn sezaryen olsun....

kızlar yenıyılınız kutlu olsun şuan da kk dan bı arkadaşımla beraberız sabahlıcaz :) bebeklerden ne haber doğum yapan yok dimi biri bana anlatsııın :) hepınızın yenı yılını kutluyorum bebişlerimizin uğur getirmesi dileğiyle

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tugba ve cılemmmm hala dogurmadı benım oglanda tırtttt cıktııı o zaman gerı saymaya devammm safak 25 :)

irin aynı sorun bendede var ama ben zaten normal doğuramam ilki sezaryen.seni çok iyi anlıyorum vajinal varis çok kötü bişey benimde aynı şişti mosmor oldu damarlar çıktı ve ağrıyo sabrediyorum doktor yapacak bişey yok dedî :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…