- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.741
slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı..bebeğim maşallah çok iyi..kilosu 2500 boyu 42cm..baya iri diyor doktor..eee bende tırstım doğura bilcekmiyim iriyse dedim doğurursun korkma dedi...artık doğumda görürüm doğurup doğuramadığımı:))bu arada beşiğinide aldık eşim kurdu çok tatlı yaaa..bu kız çoçuklarının her şeyimi süslü olurmuşş...rabbim hayırlısıyla doğurup içine yatırmayı nasip etsn..bu arada kaç sayfa ilerlemşsiniz gene, gözlerim şaşı görmeye başlayacak yakında....
:26::26: yapcak bişey yok dimi suan bile sancı giriyor içten sabretcez artık az kaldı senn varis olmasada sezeryanmı olucaktı ki neden :44: varis hamilelikten snra geçer dimi cnmirin aynı sorun bendede var ama ben zaten normal doğuramam ilki sezaryen.seni çok iyi anlıyorum vajinal varis çok kötü bişey benimde aynı şişti mosmor oldu damarlar çıktı ve ağrıyo sabrediyorum doktor yapacak bişey yok dedî :26:
yaaa irinciğim niye bu kadar kendini üzmüşsün...tamam seni anlıyorum normal doğum istiyormuşsun ama kısmet canından kıymetli ne olabilirki...normal tehlikeli olacaksa tabikide sezaryen olman gerek..keyfi sezaryen yaptıran o kadar çokken senn canını sıktığın şeye bak...kendini üzme hayırlısıyla kurtulda varsn sezaryen olsun....
uffffffff basagrısı fenaaaaaabırde ben basladım stres yapmayaaa
ocak ayı resmen gelince sanırım işin ciddileştiğini anladık biraz:) herşey olacağına varır aslında ama gelde kendine anlat bu durumuuffffffff basagrısı fenaaaaaabırde ben basladım stres yapmayaaa
heralde gun ıcınde ara ara kalbım baslıyor atmaya nabzım yukselıyor:)meltemmm neden stres yapıyosun canım günler az kaldı diye miii?? baş ağrısı bende de var bugün ya çok uyudum ilk kez ondan sanırım
bende ılk defa dun akşam ayakşarım sıstı bugun ıyı amakızlarrrr çok şişim bugün ya ellerimi kapatamıyorum nerdeyse parmaklarımın şişliğinden sona yaklaştıkça iyice zorlaşıyor sanırım artık.. tekrardan mutlu yıllar hepinizee.
evettttttttttt heran hersey olabılır artık):ocak ayı resmen gelince sanırım işin ciddileştiğini anladık biraz:) herşey olacağına varır aslında ama gelde kendine anlat bu durumu
ocak bitince bende böyle olurum heralde artıkheralde gun ıcınde ara ara kalbım baslıyor atmaya nabzım yukselıyor:)
bende ılk defa dun akşam ayakşarım sıstı bugun ıyı ama
evettttttttttt heran hersey olabılır artık):
olursun valla , bende hala canta yok cantaya konulacaklar ortada gezıyor valla,ocak bitince bende böyle olurum heralde artık
bebek çantasına bi türlü karar veremedim yaa philips aventin çok güzel bi çantası var ama 300 lira civarında hergün bakıp bakıp kapatıyorum o kadar para verilir mi ki
kendime bi bahane arıyorum ama bulamadım
evet söylemiştin aklımda bu da var, hem eşimde kullanabilir ama diğerine o kadar takıldım ki anlatamam sana, bir an önce başka bi çanta almam lazım yoksa gidip 300 lira bayılacam diğerineolursun valla , bende hala canta yok cantaya konulacaklar ortada gezıyor valla,
gorumcem dockerstan almıs bana ben cok begendım yandan asmalı ıcı baya kullanıslı 98710
:26::26: yapcak bişey yok dimi suan bile sancı giriyor içten sabretcez artık az kaldı senn varis olmasada sezeryanmı olucaktı ki neden :44: varis hamilelikten snra geçer dimi cnm
merak ettım lınkını atsana bakayımevet söylemiştin aklımda bu da var, hem eşimde kullanabilir ama diğerine o kadar takıldım ki anlatamam sana, bir an önce başka bi çanta almam lazım yoksa gidip 300 lira bayılacam diğerine
Philips Avent Seyahat Çantası-Siyah (SCD149/60) bu canım çok çekici görünmüyor aslında ama acayip kalite duruyor tam benlikmerak ettım lınkını atsana bakayım
yok bence cok guzel ve kalıte ama 300 tl be kuzum gunah o paraya bı canta ıcınPhilips Avent Seyahat Çantası-Siyah (SCD149/60) bu canım çok çekici görünmüyor aslında ama acayip kalite duruyor tam benlik
ama çok güzel yaa offfyok bence cok guzel ve kalıte ama 300 tl be kuzum gunah o paraya bı canta ıcın
ama çok güzel yaa offf
neyse eşim dışarı çıkmıştı şimdi aramış hava çok güzel giyin seni almaya geliyorum diye hadi kaçtım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?