2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm kzıına dogumn ne zman olcak ozmana kadarda kilo alır tombiş tombiş bakması daha rahat olur işte ne güzel

:26::26: yapcak bişey yok dimi suan bile sancı giriyor içten sabretcez artık az kaldı senn varis olmasada sezeryanmı olucaktı ki neden :44: varis hamilelikten snra geçer dimi cnm

ahh cnm ya cok sagol moral o kadar iyi geliyoki rahatlıyorum Rabbmde sizleri rahatlatsn inş.. kolay dogumlarınız olsun alıstırmaya basladm cnm kendımı napim hakkımızda hayırlısı dedigin gibi keyfi yaptırıyolar onlar korkmuyo bende korkmıcam inş..

kızlarrrr çok şişim bugün ya ellerimi kapatamıyorum nerdeyse parmaklarımın şişliğinden sona yaklaştıkça iyice zorlaşıyor sanırım artık.. tekrardan mutlu yıllar hepinizee.

uffffffff basagrısı fenaaaaaa bırde ben basladım stres yapmayaaa
ocak ayı resmen gelince sanırım işin ciddileştiğini anladık biraz:) herşey olacağına varır aslında ama gelde kendine anlat bu durumu

Son düzenleme:
meltemmm neden stres yapıyosun canım günler az kaldı diye miii?? baş ağrısı bende de var bugün ya çok uyudum ilk kez ondan sanırım
heralde gun ıcınde ara ara kalbım baslıyor atmaya nabzım yukselıyor:)

kızlarrrr çok şişim bugün ya ellerimi kapatamıyorum nerdeyse parmaklarımın şişliğinden sona yaklaştıkça iyice zorlaşıyor sanırım artık.. tekrardan mutlu yıllar hepinizee.
bende ılk defa dun akşam ayakşarım sıstı bugun ıyı ama

ocak ayı resmen gelince sanırım işin ciddileştiğini anladık biraz:) herşey olacağına varır aslında ama gelde kendine anlat bu durumu
evettttttttttt heran hersey olabılır artık):

heralde gun ıcınde ara ara kalbım baslıyor atmaya nabzım yukselıyor:)

bende ılk defa dun akşam ayakşarım sıstı bugun ıyı ama

evettttttttttt heran hersey olabılır artık):
ocak bitince bende böyle olurum heralde artık
bebek çantasına bi türlü karar veremedim yaa philips aventin çok güzel bi çantası var ama 300 lira civarında hergün bakıp bakıp kapatıyorum o kadar para verilir mi ki
kendime bi bahane arıyorum ama bulamadım

olursun valla , bende hala canta yok cantaya konulacaklar ortada gezıyor valla,
gorumcem dockerstan almıs bana ben cok begendım yandan asmalı ıcı baya kullanıslı 98710

olursun valla , bende hala canta yok cantaya konulacaklar ortada gezıyor valla,
gorumcem dockerstan almıs bana ben cok begendım yandan asmalı ıcı baya kullanıslı 98710
evet söylemiştin aklımda bu da var, hem eşimde kullanabilir ama diğerine o kadar takıldım ki anlatamam sana, bir an önce başka bi çanta almam lazım yoksa gidip 300 lira bayılacam diğerine

:26::26: yapcak bişey yok dimi suan bile sancı giriyor içten sabretcez artık az kaldı senn varis olmasada sezeryanmı olucaktı ki neden :44: varis hamilelikten snra geçer dimi cnm

İlk cocuğum sezeryan olduğu için canım.ben ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamadım bilmiyorumki geçermi gecmezmi?ama geçmezse psikolojim bozulur çünkü görüntü korkunç

yok bence cok guzel ve kalıte ama 300 tl be kuzum gunah o paraya bı canta ıcın
ama çok güzel yaa offf
neyse eşim dışarı çıkmıştı şimdi aramış hava çok güzel giyin seni almaya geliyorum diye hadi kaçtım ben :)

kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce

ama çok güzel yaa offf
neyse eşim dışarı çıkmıştı şimdi aramış hava çok güzel giyin seni almaya geliyorum diye hadi kaçtım ben :)

offf benimki de balığa gitti beni almadan, arabayı da bırakmış sıkılırsan gel diye... sen balık tut ben de tepende bekliim elimi tutup da bi gezdir diyorum haftalardır hiç oralı değil
benim yerime de gezinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…