2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kzlar,sey srcam azck ozel ama ılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:

kıız sen burda mısın daha maşallah maşallahhh ben de merak ediyodum nerdesin diye. valla özel bi durum yoksa kanama ağrı enfeksiyon gibi son haftalara kadar sorun yok diyolar ama biz bıraktık eşim tedirgin oluyomuşşş

ben de yorulup ayaklarımı üsütünce oluyo o kasıktaki ağrı. ama aniden giren bi ağrı yok doktoruna sor istersen ama düzenli bişey yoksa normal dicek muhtemelen

burdayımm tatlmm pc arızalı gıresı zor oluyo ondan sık gremıorum.hmm anladmm

sanırım bende ocak bitince öyle olacağım:18:
canım sen bilirsin ama bana biraz pahalı geldi çantanın fiyatı.

kzlar,sey srcam azck ozel ama ılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:

doktora sormadım ama ara verdık zaten bısı olmazsa bıle yapmak zor kocamman bır engel varken cok zor..

canm o agrılar oluyo duzenlı gelırse dogum sancısıdır

slm fıstıklar biz geldik herkesin tekrardan yeni yılı kutlu
olsun bu yıl bize sağlıklı bebişlerimizi getirsin inşallah,
biz de dün eğlendik, bugün de bebişim için son eksiklerimizi
aldık, cicişler topiğine ekledim, çok şükür 1-2 eksik dışında
herşey bitti çok mutluyum :)
ben bi geçmiş okuyup geleyim baya bi sayfa birikmiş.

aaaa cnm hayırdır inşallah kız yoksa en son ben mi doğurcam
ama çatlarım geç doğurursam :) neyse en azından 31 aralığı atlattk:)

offf benimki de balığa gitti beni almadan, arabayı da bırakmış sıkılırsan gel diye... sen balık tut ben de tepende bekliim elimi tutup da bi gezdir diyorum haftalardır hiç oralı değil
benim yerime de gezinn
canım yaa hava güzeldi az gitseydin bari yanına üşüyünce geri gelirdin :) bizde çıktık ama baya üşüdüm bende evde bayat ekmekler vardı onları attık martılara :) sonra hemen kaçtık aydoda bişeyler içip eve geldik çok durmadık
sanırım bende ocak bitince öyle olacağım:18:
canım sen bilirsin ama bana biraz pahalı geldi çantanın fiyatı.
banada pahalı geliyor zaten ama ısrarla hoşuma gidiyor, büyük ihtimalle almam kıyamam şimdi bunada baktım canım buda güzel görünüyor biaz inceleyim bakalım :) sağol

çook uykum geldi uyumamak için kendimi zor tutuyorum şimdi uyusam gece uyumam kesin sonra sabah uyanması işkence olur, yazılı sorusu hazırlamam lazım birde çok işim var hiç yapasım yok

Son düzenleme:
İlk cocuğum sezeryan olduğu için canım.ben ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamadım bilmiyorumki geçermi gecmezmi?ama geçmezse psikolojim bozulur çünkü görüntü korkunç

aynen cnm benm bende ilk hamılelıgımde yasamadm görüntüsünü bosver ama sancısı oluyo bende yatınca iyi ama ayaktayken hemn agrıyor sende sancı falan varmı :44: öyle hamarat bi kocam da yokki ben yatım o işleri yapsın bide oglum var 7 yasnda onla ilgilenmem lazm derslerı falan sabretmemız lazım eksiklerde bitmedi daha hemn alıp tammlamak istiyorum yoksa bu şekilde dolasamam dısarıda

çook uykum geldi uyumamak için kendimi zor tutuyorum şimdi uyusam gece uyumam kesin sonra sabah uyanması işkence olur, yazılı sorusu hazırlamam lazım birde çok işim var hiç yapasım yok

tabii balık tutmaya gittin uykun geldi dimi benmde iş yapasım yok azcık yemek yaptım birazdan yicez işte öyle evde duruncada mayışıyo insan yaa tv nın karşısında

ben nıke nın siyahlı yeşilli yandan asmalı çantasına baktm orijinal dedi ama 60 tl fiyatı bende çakma ama olsn zaten cook pahalı almıcam o fiyat iyi de ben pek begenmedım

bende

İMPERTEX ANNE BEBEK ÇANTASI GittiGidiyor'da 67998870
bu çantanın mavi grisini aldım rengi hoşuma gitti.

seda-ecrin cnm benim bildiğim kadarıyla
bi sıkıntı yoksa son haftalar kadar devam edebilir ben doktora sormadım
bizde bi sıkıntı olmadığı için henüz kepenkleri kapatmadık ama sormaya da çekiniyorum yineden

bu arada bu akşam da anneme yemeğe davetliyiz kızlar oraya
gitcez ben hazırlanmaya başlayayım hepinizi öptüm.

afıyettt olsun ne guzel hazır yemek akşama:) ıstıkarlı ebeveynler:)

kızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…