- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.761
kzlar,sey srcam azck ozel amaılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:
kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
kıız sen burda mısın daha maşallah maşallahhhben de merak ediyodum nerdesin diye. valla özel bi durum yoksa kanama ağrı enfeksiyon gibi son haftalara kadar sorun yok diyolar ama biz bıraktık eşim tedirgin oluyomuşşş
ocak bitince bende böyle olurum heralde artık
bebek çantasına bi türlü karar veremedim yaa philips aventin çok güzel bi çantası var ama 300 lira civarında hergün bakıp bakıp kapatıyorum o kadar para verilir mi ki
kendime bi bahane arıyorum ama bulamadım
kzlar,sey srcam azck ozel amaılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:
kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
Cok kaliteli görünüyor ama cok pahalı benimkide buna benziyor kaliteli ve sık ama bu kadar pahalı degil Lullaby abant çantası portbebeyle takm bı bak istersen arternatif olurPhilips Avent Seyahat Çantası-Siyah (SCD149/60) bu canım çok çekici görünmüyor aslında ama acayip kalite duruyor tam benlik
bugn doktora gıttım geldım doguramıcam ben heralde benım kız ıcerde ohh keydı yernde gecen hafta bı kandrmaca yaptı snra ne gelen var ne gden doktor 14 ocaga randevu verdı ogune kadar dogum olmazsa ogun gorusrz dedı nstdede bısı cıkmadı zatenn 27 ocaga gerı sayıma devam buarada dun gece ruyamda zuzum gordum sozde 31 aralıkta dogurmus bızde topıkte konusuoruz topıgımızın ılk bebegı falan dıe:)
canım yaa hava güzeldi az gitseydin bari yanına üşüyünce geri gelirdin :) bizde çıktık ama baya üşüdüm bende evde bayat ekmekler vardı onları attık martılara :) sonra hemen kaçtık aydoda bişeyler içip eve geldik çok durmadıkofff benimki de balığa gitti beni almadan, arabayı da bırakmış sıkılırsan gel diye... sen balık tut ben de tepende bekliimelimi tutup da bi gezdir diyorum haftalardır hiç oralı değil
benim yerime de gezinn
banada pahalı geliyor zatensanırım bende ocak bitince öyle olacağım:18:
canım sen bilirsin ama bana biraz pahalı geldi çantanın fiyatı.
şimdi bunada baktım canım buda güzel görünüyor biaz inceleyim bakalım :) sağolCok kaliteli görünüyor ama cok pahalı benimkide buna benziyor kaliteli ve sık ama bu kadar pahalı degil Lullaby abant çantası portbebeyle takm bı bak istersen arternatif olur
Lullaby Anne Bebek Çantaları ABANT Anne Bebek Çanta Modelleri
İlk cocuğum sezeryan olduğu için canım.ben ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamadım bilmiyorumki geçermi gecmezmi?ama geçmezse psikolojim bozulur çünkü görüntü korkunç
çook uykum geldi uyumamak için kendimi zor tutuyorumşimdi uyusam gece uyumam kesin sonra sabah uyanması işkence olur, yazılı sorusu hazırlamam lazım birde çok işim var hiç yapasım yok
eger fızıksel olarak yapabılıyorsan sorun olmaz marıfer yapabılmektekzlar,sey srcam azck ozel amaılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:
canım yaa hava güzeldi az gitseydin bari yanına üşüyünce geri gelirdin :) bizde çıktık ama baya üşüdüm bende evde bayat ekmekler vardı onları attık martılara :) sonra hemen kaçtık aydoda bişeyler içip eve geldik çok durmadıkbanada pahalı geliyor zatenama ısrarla hoşuma gidiyor, büyük ihtimalle almam kıyamamşimdi bunada baktım canım buda güzel görünüyor biaz inceleyim bakalım :) sağol
canım yaa hava güzeldi az gitseydin bari yanına üşüyünce geri gelirdin :) bizde çıktık ama baya üşüdüm bende evde bayat ekmekler vardı onları attık martılara :) sonra hemen kaçtık aydoda bişeyler içip eve geldik çok durmadıkbanada pahalı geliyor zatenama ısrarla hoşuma gidiyor, büyük ihtimalle almam kıyamamşimdi bunada baktım canım buda güzel görünüyor biaz inceleyim bakalım :) sağol
afıyettt olsun ne guzel hazır yemek akşama:) ıstıkarlı ebeveynler:)seda-ecrin cnm benim bildiğim kadarıyla
bi sıkıntı yoksa son haftalar kadar devam edebilir ben doktora sormadım
bizde bi sıkıntı olmadığı için henüz kepenkleri kapatmadık ama sormaya da çekiniyorum yineden
bu arada bu akşam da anneme yemeğe davetliyiz kızlar oraya
gitcez ben hazırlanmaya başlayayım hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?