- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.781
benımkı 24. haftadan berı bas gelıs ama bosuna ben sezeryan yapacagım ılkı sezeryan dıyekızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda
kendime engel olamadımtabii balık tutmaya gittin uykun geldi dimibenmde iş yapasım yok azcık yemek yaptım birazdan yicez işte öyle evde duruncada mayışıyo insan yaa tv nın karşısında
spor çanta da tavsiye ediyorlar aslında o da olabilirben nıke nın siyahlı yeşilli yandan asmalı çantasına baktm orijinal dedi ama 60 tl fiyatı bende çakma ama olsn zaten cook pahalı almıcam o fiyat iyi de ben pek begenmedım
kalsik kıyafet giymek zorunda olduğumu düşünürsem spor çantalar pek hoş durmayacak kullanırken, o yüzden o pahalı çantalara yöneldim zaten ama şimdi ne alıcam onuda bilmiyorumbende
İMPERTEX ANNE BEBEK ÇANTASI GittiGidiyor'da 67998870
bu çantanın mavi grisini aldım rengi hoşuma gitti.
benim bebeğim çoktan döndü normal doğum çok istiyorum ama benimki belli değil sezeryanda olabilirimkızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda
benımkı 24. haftadan berı bas gelıs ama bosuna ben sezeryan yapacagım ılkı sezeryan dıye
kzlar,sey srcam azck ozel amaılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:
hiç korkma bence vücudumuz zaten onu yapabilcek kapasitede yaratılmış, artık doktor kontrolünde de yapıldığı için daha da güvenli, inş bende normal yaparımbenim ilk bebeğim olcak Allah nasip ederse kızım dönmüş ama normal doğumdan biraz korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum:)
Doktor bi şey demedi ama annem son zamanlarda ilişkiye devam edilirse çocuk pis doğar derler, demişti:) artık ne kadar doğru bilemiyorum :)
bızde de aynı sorun var ne pısırcez dıye kocam kadınlar klubune sor bakalım dedıkendime engel olamadımneyseki uyandım şimdi yemek yapmam lazım napıcaz spor çanta da tavsiye ediyorlar aslında o da olabilir
kalsik kıyafet giymek zorunda olduğumu düşünürsem spor çantalar pek hoş durmayacak kullanırken, o yüzden o pahalı çantalara yöneldim zaten ama şimdi ne alıcam onuda bilmiyorum
ahaha süper fikir doğru, ben mercimek çorbası yapıcam sanırım ezogelinde olur, yanınada buharda brokoli yapıp yoğurt dökerim üstüne yetmez mibızde de aynı sorun var ne pısırcez dıye kocam kadınlar klubune sor bakalım dedı
bizde de salıh hasta atesı var tavuk suyuna corba yapıcam sımdı belkı yanına bısey yapmam akşamdan pıyaz patates salatası falan varahaha süper fikir doğru, ben mercimek çorbası yapıcam sanırım ezogelinde olur, yanınada buharda brokoli yapıp yoğurt dökerim üstüne yetmez misütlü tatlımda var Allah bereket versin
bızde de aynı sorun var ne pısırcez dıye kocam kadınlar klubune sor bakalım dedı
o da güzel iyi gelir, bende baktım mercimek kalmamış evdebizde de salıh hasta atesı var tavuk suyuna corba yapıcam sımdı belkı yanına bısey yapmam akşamdan pıyaz patates salatası falan var
super fıkır:)))Boşver hic uğraşma bize gelin bizde yiyelim bugün:)
hıc yemek ayırt etmem herseyı yerım brokolı hariço da güzel iyi gelir, bende baktım mercimek kalmamış evdeyayla çorbasına çevirdim, brokolinin üstünede zeytinyağı limon yaparım artık
bende yaylaya cevırdım rotayıo da güzel iyi gelir, bende baktım mercimek kalmamış evdeyayla çorbasına çevirdim, brokolinin üstünede zeytinyağı limon yaparım artık
aa ben çok severim yaa, pişmiş çiğ her türlü yerim vallasuper fıkır:)))
hıc yemek ayırt etmem herseyı yerım brokolı hariç
kızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda
ayy annemlerın ozel hayatını desıfre etmıs olucam ama annem hep sonuna kadar oldu derdı bende pıs degılımdr yanı:):)Doktor bi şey demedi ama annem son zamanlarda ilişkiye devam edilirse çocuk pis doğar derler, demişti:) artık ne kadar doğru bilemiyorum :)
aynen cnm benm bende ilk hamılelıgımde yasamadm görüntüsünü bosverama sancısı oluyo bende yatınca iyi ama ayaktayken hemn agrıyor sende sancı falan varmı :44: öyle hamarat bi kocam da yokki ben yatım o işleri yapsın bide oglum var 7 yasnda onla ilgilenmem lazm derslerı falan sabretmemız lazım eksiklerde bitmedi daha hemn alıp tammlamak istiyorum yoksa bu şekilde dolasamam dısarıda
ahaha süper fikir doğru, ben mercimek çorbası yapıcam sanırım ezogelinde olur, yanınada buharda brokoli yapıp yoğurt dökerim üstüne yetmez misütlü tatlımda var Allah bereket versin
yok yok oyle pis olmak degilbenımkıde bayadır bas asagı bende epıdural normal ıstıcem bısı olmadıgı surece
ayy annemlerın ozel hayatını desıfre etmıs olucam ama annem hep sonuna kadar oldu derdı bende pıs degılımdr yanı:):)
benımkıde bayadır bas asagı bende epıdural normal ıstıcem bısı olmadıgı surece
ayy annemlerın ozel hayatını desıfre etmıs olucam ama annem hep sonuna kadar oldu derdı bende pıs degılımdr yanı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?