2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tabii balık tutmaya gittin uykun geldi dimi benmde iş yapasım yok azcık yemek yaptım birazdan yicez işte öyle evde duruncada mayışıyo insan yaa tv nın karşısında
kendime engel olamadım neyseki uyandım şimdi yemek yapmam lazım napıcaz
ben nıke nın siyahlı yeşilli yandan asmalı çantasına baktm orijinal dedi ama 60 tl fiyatı bende çakma ama olsn zaten cook pahalı almıcam o fiyat iyi de ben pek begenmedım
spor çanta da tavsiye ediyorlar aslında o da olabilir
bende

İMPERTEX ANNE BEBEK ÇANTASI GittiGidiyor'da 67998870
bu çantanın mavi grisini aldım rengi hoşuma gitti.
kalsik kıyafet giymek zorunda olduğumu düşünürsem spor çantalar pek hoş durmayacak kullanırken, o yüzden o pahalı çantalara yöneldim zaten ama şimdi ne alıcam onuda bilmiyorum

kızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda
benim bebeğim çoktan döndü normal doğum çok istiyorum ama benimki belli değil sezeryanda olabilirim

Son düzenleme:
benim ilk bebeğim olcak Allah nasip ederse kızım dönmüş ama normal doğumdan biraz korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum:)
hiç korkma bence vücudumuz zaten onu yapabilcek kapasitede yaratılmış, artık doktor kontrolünde de yapıldığı için daha da güvenli, inş bende normal yaparım

Son düzenleme:
bızde de aynı sorun var ne pısırcez dıye kocam kadınlar klubune sor bakalım dedı

bızde de aynı sorun var ne pısırcez dıye kocam kadınlar klubune sor bakalım dedı
ahaha süper fikir doğru, ben mercimek çorbası yapıcam sanırım ezogelinde olur, yanınada buharda brokoli yapıp yoğurt dökerim üstüne yetmez mi sütlü tatlımda var Allah bereket versin

ahaha süper fikir doğru, ben mercimek çorbası yapıcam sanırım ezogelinde olur, yanınada buharda brokoli yapıp yoğurt dökerim üstüne yetmez mi sütlü tatlımda var Allah bereket versin
bizde de salıh hasta atesı var tavuk suyuna corba yapıcam sımdı belkı yanına bısey yapmam akşamdan pıyaz patates salatası falan var

bizde de salıh hasta atesı var tavuk suyuna corba yapıcam sımdı belkı yanına bısey yapmam akşamdan pıyaz patates salatası falan var
o da güzel iyi gelir, bende baktım mercimek kalmamış evde yayla çorbasına çevirdim, brokolinin üstünede zeytinyağı limon yaparım artık

kızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda

benımkıde bayadır bas asagı bende epıdural normal ıstıcem bısı olmadıgı surece

Doktor bi şey demedi ama annem son zamanlarda ilişkiye devam edilirse çocuk pis doğar derler, demişti:) artık ne kadar doğru bilemiyorum :)
ayy annemlerın ozel hayatını desıfre etmıs olucam ama annem hep sonuna kadar oldu derdı bende pıs degılımdr yanı:):)

Sancı olmazmı gece yatıyorum sabah orası uyuşuyo sanırım adım atamıyorum çok fena bişey yaaa offff

Son düzenleme:

brokolıyı buharda nasıl psıırıosun canm ben hep suda haslıodum ama buharda pısırmek vıtamını acısından daha saglıklıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…