2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
brokolıyı buharda nasıl psıırıosun canm ben hep suda haslıodum ama buharda pısırmek vıtamını acısından daha saglıklıymıs
evet canım öyleymiş bende ondan buharda pişiriyorum zaten, aslında buharda pişirmek için aparat satılıyor ama ucuzlarına küflenir diye güvenemedim kaliteli olanlarda çok pahalı geldi açıkcası o yüzden kendi stilimde yapıyorum :) tencerenin dibine 3-4 parmak su koyuyorum kaynatıyorum onu, sonra çelik süzgeçlerden varya pirinç fln yıkamak için büyük olanlardan onu tencerenin ağzına koyuyorum içinede brokoli, havuç koyuyorum, sonrada kapakla kapatıyorum tam kapanmıyo ama zararı olmuyo çok kısa bi sürede oluyo hemen, haşlarsanda su kaynadıktan sonra atılacakmış çok bekletmeden alınacakmış aklında olsun.. üstüne garnitür dökünce de şahane oluyor salata gibi..

ayyyyyyyy sıze afıyet olsunnnn recep ıvedıgın dedıgı gıbı agac gıbı kımıl kımıl bı sebze:)

sagol canımm anladım bole yapım bundan snra

ayyyyyyyy sıze afıyet olsunnnn recep ıvedıgın dedıgı gıbı agac gıbı kımıl kımıl bı sebze:)
benim dediğim gibi buharda pişir, üzerine yarım kavanoz garnitür dök, zeytinyağı limon ve hardal sosu yap üstüne dök, sonra yorumunu alayım, salataların babası olur oohh mis ama hardal hamileyken iyi değilmiş hardal dökemiyorum çok severim yoksa salata da

merhabalarannemden döndümmgittiğim de içime sinmedi bir bel ağrım tuttuuune bir yere gittim ne bir insan gördüm geri geldikk

merhabalarannemden döndümmgittiğim de içime sinmedi bir bel ağrım tuttuuune bir yere gittim ne bir insan gördüm geri geldikk
hoşgeldin :) annede olsa insanın kendi evi gibisi yok yaa ben bunu bilir bunu söylerim

hoşgeldin :) annede olsa insanın kendi evi gibisi yok yaa ben bunu bilir bunu söylerim

hoşbuldum canım saol...
evet anne evine ilk yıllarda can atardım gitmek için yeni ayrılmışım ordan alışkanlık var tabiama sonradan sonradan alışıyor insan evinin rahatlığınaama her ayrılışmda ağlıyorum annemlerden bugun olduğu gibi annemde ağladı tabi ağlaşarak ayrıldıkkayınpederimde nie ağlıyorsun cehenneme mi gidiyorsun diyor banaeşimde dedi anne işte kolay olmuyor ayrılmak

Son düzenleme:
:) kesinlikle katılıyorum ben ağlamam gerçi ama olsun
aman bakma sen ona eşin yeter

bide benim huyum ağlarım arabaya binince boğaz köprüsünü geçip eve gelene kadar eşimle konuşmamadamın bana ne yaptığı varsa
komikmişsin gerçekten, duygusallaşıyosun demekki elde değil işte

İyi seneleeeeeeerrrrrrr!!!:119::119::119:
Bu yil hepimize bebeklerimizi getirsin insallah sag salim, sihhatle! Amiiinnnnn

cuma gunu kontrolum var nst ye bağlanmaktan korkuyorum nasıl yatıcam ya belimdenbide usgsırt üstü yatmak çok zor benim için acaba oturarak bakarlarmı bileniniz varmı

Bu arada hamilelik cizelgemde leylek iyice yaklasmis yuvamiza cok az kalmis bebegimizin gelmesine.

Ahh ahhh, ne hayal ederdim baslarda bu halini gormeyi. Allaha şükür, sabrettik vardik.

cıkkkkkks olmayınca olmuyor ısteee:)ama restaurantlarda yapılan kremalı mantar corbasını severım cok denedım evde olmuyor oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…