- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.821
evet içine başka bişey koyuyolar sanırım onlar, bende yemek kursuna gitmiştim 3 ay orda öğrendim ama yinede tutmuyorcıkkkkkks olmayınca olmuyor ısteee:)ama restaurantlarda yapılan kremalı mantar corbasını severım cok denedım evde olmuyor oyle
kızlarrr... hastane çantamı hazırlayayım artık.... ne koyayım tam olarak eksiksiz söyleyiverin bir zahmet.........
bir de ben şimdi kaç gecelik kaç pijama alayım.... ............. çocuğa neler koyayım...
bu arada kızlar kardeşim sezeryan olmuştu nisanda doğum yaptıdoğumdan sonra pijama giydirmişler gecelik giydirmemişler bende ona göre pijama ya ağırlık vercem birde benim pijamalarda kedi köpek figürleri var pembe tonlarında birde yazılar var sabahlığımı düz pembe giycem üstüne resim felan çekilirken olurmu sizce:26::26::26:
slm annecikler naber var mı doğuran falan :) iyi mi herkes dünden beri bişi olmadı inşaallah
sizi bişicik sorcam ben bebek telsizi alcam ama kullanan var mı ne marka iyi yorumlara baktım nete cami yakınındaki evlerde falan cızırtı oluomus var mı bilgisi olan yaww tecrübeli annelerden akıl istiyorum
kızlarrr... hastane çantamı hazırlayayım artık.... ne koyayım tam olarak eksiksiz söyleyiverin bir zahmet......... bir de ben şimdi kaç gecelik kaç pijama alayım.... ............. çocuğa neler koyayım...
nie sorun olsun yaww :) ben de bayılıorum o üstünde hayvan olan şeylere yaşlılar melek gelmez dıe kızıo ama ne biliyim cok da güzel oluyorlar yawww :) güle güle kullan sen bencefotoda da cok şirin olur
nasılsın sevtap öğretmenim var mı durumlarda bi gelişme???
ben cocuga da kendıme de 3er takım koydum herseyden nolur nolmaz dıee
slm canımyaptığım bebek şekerini gördünmü birde kapı süsü yaptım yarısı eva süngerle daha bitmedi koyucam resmini bir ara
biz geçen cuma e bebekden wewell 169 tl olan telsizden aldıkeşim kurcaladı çözmeye çalıştı çok beğendik melodisi felan var ben yatarken başucuma koymuş bana melodi dinlettiriyor du müz,k yukleyebiliorsun bir sürü özelliği var..frekans karışma özelliği yokmuş kendinden ayarlıymış bazı telsizlerde karışma cızırtı oluyormuş elle ayarlamak lazımmış..benim bildiklerim bu kadar
hani hani haniiii görmediiim :26:baska sayfaya hiç bakmadımmm kacıncı sayfadaa
yaw size dedim dedim ben hala calısıyorum ya bugun malzeme almaya gıdecektım eşim tanıdık sekerci var gel bi bakalım dedi ugrasma zaten hala calısıon dedi gittik begendık sipariş verdk biz de 1.5 tl ye kelebekli üzerinde erkek bebek biblosu var yanında beyaz güvercin bi de ugur böceği var lavantalı magnetli falan ama ben gene de evayla yapmayı düşünüorum farklı modellerde olsun dıe daha önümüzdeki hafta da calısacam son 3 haftamda evdeyım sadece yetısırse temizlikle falan yapacam yani :/
nasılsın sevtap öğretmenim var mı durumlarda bi gelişme???
ben cocuga da kendıme de 3er takım koydum herseyden nolur nolmaz dıee
şu altı ay yasası daha önce çıkmadı ki sende kaçıranlardansın, iznimizin bi kısmı tatile denk gelecek sanırım boşa gidecek..hani hani haniiii görmediiim :26:baska sayfaya hiç bakmadımmm kacıncı sayfadaa
yaw size dedim dedim ben hala calısıyorum ya bugun malzeme almaya gıdecektım eşim tanıdık sekerci var gel bi bakalım dedi ugrasma zaten hala calısıon dedi gittik begendık sipariş verdk biz de 1.5 tl ye kelebekli üzerinde erkek bebek biblosu var yanında beyaz güvercin bi de ugur böceği var lavantalı magnetli falan ama ben gene de evayla yapmayı düşünüorum farklı modellerde olsun dıe daha önümüzdeki hafta da calısacam son 3 haftamda evdeyım sadece yetısırse temizlikle falan yapacam yani :/
yaw ona kalırsan cebinde para varken de namaz olmaz tüm paralarda insan resmi var yanisaten anneme ilk söylediğimde namaz kılınmaz demişti40 gun saten kılamıcam bakalım giyerim hastanede millet kendi derdinden benim üstüme başıma mı bakacak sanki
yaw benm eşim haftada bi havuza gıdıo arabaya koyamayız ya o evde değilken doğum olursa ben cantayı alıp kendım gıdecem :):):)yazık yaw bu adamlar da olmasa kim ceker bu kahrıbenim hastane çantası arabadaama içinden değiştireceklerim var eşim artık getir götür yapacak ve çıldırıacak
ama cok kullanıuslı değil mi gercekten :) bu eva bulasıcı bugun sekercıdeki adam da lohusa tacları vardı üstüne isimleri ahsap harflerden yapıomus amca eva dıe bişi var bak ondan daha kolay olur dıe adama da asıladm :):) neymiş yaw o bi deneyim ben de dedi atölyedeki adam davayy vayyy hocanın dediğini yapta giittiği yoldan gitmemi ne derler ya sende o hesapyok yok şaka diorum senden eva sünger neymiş öğrendim kardeşlerimede öğrettim kaçıncı sayfada bir bakayım yazarım şimdi
yaw ona kalırsan cebinde para varken de namaz olmaz tüm paralarda insan resmi var yani
yaw benm eşim haftada bi havuza gıdıo arabaya koyamayız ya o evde değilken doğum olursa ben cantayı alıp kendım gıdecem :):):)yazık yaw bu adamlar da olmasa kim ceker bu kahrı
ama cok kullanıuslı değil mi gercekten :) bu eva bulasıcı bugun sekercıdeki adam da lohusa tacları vardı üstüne isimleri ahsap harflerden yapıomus amca eva dıe bişi var bak ondan daha kolay olur dıe adama da asıladm :):) neymiş yaw o bi deneyim ben de dedi atölyedeki adam da
üzülme öğretmenim sen hayırlısıyla hersey olacagına varacaktır hak var hayır var bu meclise kalırsak ohoooooooo kendı işleri olsaydı beş dakkada beşiktastı ama el elin eşeğini türkü cagırarak der annem aynen o hesapçok teşekkürler iyiyim demek isterdim ama yine de allaha şükür diyelim.. sen nasılsın???? gelişme yok hala eşimi bekliyorum yasa çıkmasını ama olmuyor... yasa çıkmazsa 112 günümüz kaldı.... yılbaşım yalnız her şeyim yalnız... çocuğumun eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum... 2 pijama takımı alayım kendime o zaman ... gecelik alsam mı bilemedim yok yaa yeter herlde 2 pijama... arkADAŞIM 1 hastane çıkışı aldı ben de onun içinde neler var bakıp evdekilerden kendim bir tane daha hazırlıcam ayrıca bir tane daha almıcam büyük olasılıkla.... arabadan da vazgeçtim... sonra alırım havalar düzelsin de.....
evet öğretmenim maalesef kar falan yağmayınca ben de gidiyorum artık napıyımşu altı ay yasası daha önce çıkmadı ki sende kaçıranlardansın, iznimizin bi kısmı tatile denk gelecek sanırım boşa gidecek..
sayfa 3388 de resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?