2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cıkkkkkks olmayınca olmuyor ısteee:)ama restaurantlarda yapılan kremalı mantar corbasını severım cok denedım evde olmuyor oyle
evet içine başka bişey koyuyolar sanırım onlar, bende yemek kursuna gitmiştim 3 ay orda öğrendim ama yinede tutmuyor

kızlarrr... hastane çantamı hazırlayayım artık.... ne koyayım tam olarak eksiksiz söyleyiverin bir zahmet.........

bir de ben şimdi kaç gecelik kaç pijama alayım.... ............. çocuğa neler koyayım...

bu arada kızlar kardeşim sezeryan olmuştu nisanda doğum yaptı doğumdan sonra pijama giydirmişler gecelik giydirmemişler bende ona göre pijama ya ağırlık vercembirde benim pijamalarda kedi köpek figürleri var pembe tonlarında birde yazılar var sabahlığımı düz pembe giycem üstüne resim felan çekilirkenolurmu sizce:26::26::26:

slm annecikler naber var mı doğuran falan :) iyi mi herkes dünden beri bişi olmadı inşaallah
sizi bişicik sorcam ben bebek telsizi alcam ama kullanan var mı ne marka iyi yorumlara baktım nete cami yakınındaki evlerde falan cızırtı oluomus var mı bilgisi olan yaww tecrübeli annelerden akıl istiyorum

nie sorun olsun yaww :) ben de bayılıorum o üstünde hayvan olan şeylere yaşlılar melek gelmez dıe kızıo ama ne biliyim cok da güzel oluyorlar yawww :) güle güle kullan sen bence fotoda da cok şirin olur

slm canımyaptığım bebek şekerini gördünmübirde kapı süsü yaptım yarısı eva süngerle daha bitmedi koyucam resmini bir ara

biz geçen cuma e bebekden wewell 169 tl olan telsizden aldık eşim kurcaladı çözmeye çalıştı çok beğendik melodisi felan varben yatarken başucuma koymuş bana melodi dinlettiriyor dumüz,k yukleyebiliorsun bir sürü özelliği var..frekans karışma özelliği yokmuş kendinden ayarlıymışbazı telsizlerde karışma cızırtı oluyormuş elle ayarlamak lazımmış..benim bildiklerim bu kadar

kızlarrr... hastane çantamı hazırlayayım artık.... ne koyayım tam olarak eksiksiz söyleyiverin bir zahmet......... bir de ben şimdi kaç gecelik kaç pijama alayım.... ............. çocuğa neler koyayım...

nasılsın sevtap öğretmenim var mı durumlarda bi gelişme???
ben cocuga da kendıme de 3er takım koydum herseyden nolur nolmaz dıee

nie sorun olsun yaww :) ben de bayılıorum o üstünde hayvan olan şeylere yaşlılar melek gelmez dıe kızıo ama ne biliyim cok da güzel oluyorlar yawww :) güle güle kullan sen bence fotoda da cok şirin olur

saten anneme ilk söylediğimde namaz kılınmaz demişti40 gun saten kılamıcam bakalım giyerim hastanede millet kendi derdinden benim üstüme başıma mı bakacak sanki

hani hani haniiii görmediiim :26:baska sayfaya hiç bakmadımmm kacıncı sayfadaa
yaw size dedim dedim ben hala calısıyorum ya bugun malzeme almaya gıdecektım eşim tanıdık sekerci var gel bi bakalım dedi ugrasma zaten hala calısıon dedi gittik begendık sipariş verdk biz de 1.5 tl ye kelebekli üzerinde erkek bebek biblosu var yanında beyaz güvercin bi de ugur böceği var lavantalı magnetli falan ama ben gene de evayla yapmayı düşünüorum farklı modellerde olsun dıe daha önümüzdeki hafta da calısacam son 3 haftamda evdeyım sadece yetısırse temizlikle falan yapacam yani :/

vayy vayyy hocanın dediğini yapta giittiği yoldan gitmemi ne derler ya sende o hesapyok yok şaka diorum senden eva sünger neymiş öğrendim kardeşlerimede öğrettim kaçıncı sayfada bir bakayım yazarım şimdi

nasılsın sevtap öğretmenim var mı durumlarda bi gelişme???
ben cocuga da kendıme de 3er takım koydum herseyden nolur nolmaz dıee

çok teşekkürler iyiyim demek isterdim ama yine de allaha şükür diyelim.. sen nasılsın???? gelişme yok hala eşimi bekliyorum yasa çıkmasını ama olmuyor... yasa çıkmazsa 112 günümüz kaldı.... yılbaşım yalnız her şeyim yalnız... çocuğumun eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum... 2 pijama takımı alayım kendime o zaman ... gecelik alsam mı bilemedim yok yaa yeter herlde 2 pijama... arkADAŞIM 1 hastane çıkışı aldı ben de onun içinde neler var bakıp evdekilerden kendim bir tane daha hazırlıcam ayrıca bir tane daha almıcam büyük olasılıkla.... arabadan da vazgeçtim... sonra alırım havalar düzelsin de.....

şu altı ay yasası daha önce çıkmadı ki sende kaçıranlardansın, iznimizin bi kısmı tatile denk gelecek sanırım boşa gidecek..

saten anneme ilk söylediğimde namaz kılınmaz demişti40 gun saten kılamıcam bakalım giyerim hastanede millet kendi derdinden benim üstüme başıma mı bakacak sanki
yaw ona kalırsan cebinde para varken de namaz olmaz tüm paralarda insan resmi var yani
benim hastane çantası arabadaama içinden değiştireceklerim var eşim artık getir götür yapacak ve çıldırıacak
yaw benm eşim haftada bi havuza gıdıo arabaya koyamayız ya o evde değilken doğum olursa ben cantayı alıp kendım gıdecem :):):)yazık yaw bu adamlar da olmasa kim ceker bu kahrı
ama cok kullanıuslı değil mi gercekten :) bu eva bulasıcı bugun sekercıdeki adam da lohusa tacları vardı üstüne isimleri ahsap harflerden yapıomus amca eva dıe bişi var bak ondan daha kolay olur dıe adama da asıladm :):) neymiş yaw o bi deneyim ben de dedi atölyedeki adam da

eşim bayagı çekti benden tövbe tövbebel rahatsızlığım olduğu için yemekleri o yapıyor kahvaltıyı o hazırlıyorbugun bezelye ve bulgur pişirdi meselaee napalım bizde kutsal bir amaca hizmet edioruz

sen eva süngerden komisyon iste benceevet evet çok kullanışlı fiyatıda uygundu sirkeciden aldım ben

kızlar bişey takılıyo aklıma sizede danışmak istedim özellikle tecrübeli annelere, ben şimdi konya da doğum yapmak istiyorum doğumdan 15-20 gün sonrada dönmeyi düşünüyorum bursaya arabayla, çocuk hava değişiminden hastalanır mı? hastalanırsa bir daha zor iyileşir fln dediler kafam karıştı, burda da yapmak istemiyorum hiç doğumu, kimse yok hemde tıpta yapmam gerekiyo merkezde o da çok uzak 100km buraya gerçekten çok etkilenir mi bebek hava değişiminden bide düzelmez mi hastalanırsa??

slm hanımlar ben hala eşyaları yıkamadm çantamıda hazırlamadm tembellik çöktü

üzülme öğretmenim sen hayırlısıyla hersey olacagına varacaktır hak var hayır var bu meclise kalırsak ohoooooooo kendı işleri olsaydı beş dakkada beşiktastı ama el elin eşeğini türkü cagırarak der annem aynen o hesap hastane cıkısı paketinde 10 parca cıktı benm iç zıbın alt -üst parcası,eldiveni,sapkası,dış tulumu,külotu, atleti,kundagı öle seyler vardı ben iki paket aldım ama bebek büyük olursa dıe pişman ooldum yanına bi takım da büyük kıyafet koydum çorap koydum dısarı cıkarken gıydırmek için battaniye tulum koydum annem belki ememez mini biberon koy dedi ondan koydum ıslak mendil kendime diş macunu diş fırcası pijama şampuan falan koydum belki banyo yaparım fıe öle işte
şu altı ay yasası daha önce çıkmadı ki sende kaçıranlardansın, iznimizin bi kısmı tatile denk gelecek sanırım boşa gidecek..
evet öğretmenim maalesef kar falan yağmayınca ben de gidiyorum artık napıyım önce cıksaydı yasa ben de ayrılacaktım izne ama maalesef...
sayfa 3388 de resimleri

eveeeett o kutulardan gördm ben bugun sekercide cok hosuma gitti ellerine saglık çoook güzel olmuslaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…