- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.841
maşaallah maşaallaheşim bayagı çekti benden tövbe tövbebel rahatsızlığım olduğu için yemekleri o yapıyor kahvaltıyı o hazırlıyor bugun bezelye ve bulgur pişirdi mesela ee napalım bizde kutsal bir amaca hizmet edioruz
sen eva süngerden komisyon iste benceevet evet çok kullanışlı fiyatıda uygundu sirkeciden aldım ben
bence bişey olmaz öğretmenim bi de zaten gurbette calısıosun srekli gidip geleceksın hem alısır bencekızlar bişey takılıyo aklıma sizede danışmak istedim özellikle tecrübeli annelere, ben şimdi konya da doğum yapmak istiyorum doğumdan 15-20 gün sonrada dönmeyi düşünüyorum bursaya arabayla, çocuk hava değişiminden hastalanır mı? hastalanırsa bir daha zor iyileşir fln dediler kafam karıştı, burda da yapmak istemiyorum hiç doğumu, kimse yok hemde tıpta yapmam gerekiyo merkezde o da çok uzak 100km burayagerçekten çok etkilenir mi bebek hava değişiminden bide düzelmez mi hastalanırsa??
maşaallah maşaallahama hani eva kullanmamıssın ben mi görmedim yoksaa
bence bişey olmaz öğretmenim bi de zaten gurbette calısıosun srekli gidip geleceksın hem alısır bence
ahh cnm ya cok sagol moral o kadar iyi geliyoki rahatlıyorum Rabbmde sizleri rahatlatsn inş.. kolay dogumlarınız olsunalıstırmaya basladm cnm kendımı napim hakkımızda hayırlısı dedigin gibi keyfi yaptırıyolar onlar korkmuyo bende korkmıcam inş..
benım babam ahcıbası ama o da tarıf vermez huyudurevet içine başka bişey koyuyolar sanırım onlar, bende yemek kursuna gitmiştim 3 ay orda öğrendim ama yinede tutmuyor
ben kraft aldım sımdılık sorun yok gıbıslm annecikler naber var mı doğuran falan :) iyi mi herkes dünden beri bişi olmadı inşaallah
sizi bişicik sorcam ben bebek telsizi alcam ama kullanan var mı ne marka iyi yorumlara baktım nete cami yakınındaki evlerde falan cızırtı oluomus var mı bilgisi olan yaww tecrübeli annelerden akıl istiyorum
canım arabada klıma calısacak usutmezsen bısey olmaz ama bence yıne de 1 aylık olsunkızlar bişey takılıyo aklıma sizede danışmak istedim özellikle tecrübeli annelere, ben şimdi konya da doğum yapmak istiyorum doğumdan 15-20 gün sonrada dönmeyi düşünüyorum bursaya arabayla, çocuk hava değişiminden hastalanır mı? hastalanırsa bir daha zor iyileşir fln dediler kafam karıştı, burda da yapmak istemiyorum hiç doğumu, kimse yok hemde tıpta yapmam gerekiyo merkezde o da çok uzak 100km burayagerçekten çok etkilenir mi bebek hava değişiminden bide düzelmez mi hastalanırsa??
bende ihtimal vermedim ama yinede aklıma takıldı, çocuğu boşu boşuna hasta etmeyim de :26:maşaallah maşaallahama hani eva kullanmamıssın ben mi görmedim yoksaa
bence bişey olmaz öğretmenim bi de zaten gurbette calısıosun srekli gidip geleceksın hem alısır bence
cnm kzıına dogumn ne zman olcak ozmana kadarda kilo alır tombiş tombiş bakması daha rahat olur işte ne güzel
ben o kelebeklerı begenırım zaten esım bana gonderdıgı cıcegın uzerınde vardı hala saklarımEki Görüntüle 593208 işte şekerimiz bu üzerine aramıza heşgeldin melih yazacak amca
hadi yorum yapın bakyim içime sinsin :) begendiniz mi doğruyu söleyin ama
Eki Görüntüle 593208 işte şekerimiz bu üzerine aramıza heşgeldin melih yazacak amca
kzlar,sey srcam azck ozel amaılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:
gayet güzel bencedeEki Görüntüle 593208 işte şekerimiz bu üzerine aramıza heşgeldin melih yazacak amca
ay gıcıktır hayatta tarııııf vermez verse de eksık verır zaten sonra da nası yaptın der bende anlatırım e sunu koymamıssın de , bende ama soylemedın derım nasıl dınlıyorsun dıye kızar:)cevap vermişsin görmemişim meltem :)
niye vermiyo yaa baban insan sinir olur, bari püf noktasını söylesin
Eki Görüntüle 593208 işte şekerimiz bu üzerine aramıza heşgeldin melih yazacak amca
off ya çok gıcık gerçektenay gıcıktır hayatta tarııııf vermez verse de eksık verır zaten sonra da nası yaptın der bende anlatırım e sunu koymamıssın de , bende ama soylemedın derım nasıl dınlıyorsun dıye kızar:)
bı keresınde kalamar tarıfı ıstedım aynen su sekılde verdı ;
acuk soda acuk bıra accuk bıra azbürazzz seker 2-3 saat beklet unda yagda kızart , ben yaptım acı oldu yumusaklıgı falan ıyıydı ama dedım boyle boyle bırasını cok koymussundur dıyor banacıldır yanı
hem de ne gıcık gıcık mengenlı ıste:)off ya çok gıcık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?