2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşaallah maşaallah ama hani eva kullanmamıssın ben mi görmedim yoksaa
bence bişey olmaz öğretmenim bi de zaten gurbette calısıosun srekli gidip geleceksın hem alısır bence

bence bişey olmaz öğretmenim bi de zaten gurbette calısıosun srekli gidip geleceksın hem alısır bence

kapı süsü yaptım şirineler vardı hazır onlara eva sungerden ek yaptım daha yapım aşamasındalar şekerlemelerde yok süngerden

hıhhh şöle cesaretli ol..başta allaha sonra kendine güven..

evet içine başka bişey koyuyolar sanırım onlar, bende yemek kursuna gitmiştim 3 ay orda öğrendim ama yinede tutmuyor
benım babam ahcıbası ama o da tarıf vermez huyudur
ben kraft aldım sımdılık sorun yok gıbı

canım arabada klıma calısacak usutmezsen bısey olmaz ama bence yıne de 1 aylık olsun

bende ihtimal vermedim ama yinede aklıma takıldı, çocuğu boşu boşuna hasta etmeyim de :26:

cnm kzıına dogumn ne zman olcak ozmana kadarda kilo alır tombiş tombiş bakması daha rahat olur işte ne güzel

doğum şubatın 23 ne inşlh...tombiş bebeğe bakmak kolay olur ama şu an resmen ben bakıma muhtacım:)))benm için çokk zor geçen bi hamilelik oldu...bol bol yattığım halde her çeşit ağrım var ama kızım için katlanıyorum...allah yardımcımız olsun..

işte şekerimiz bu üzerine aramıza heşgeldin melih yazacak amca
hadi yorum yapın bakyim içime sinsin :) begendiniz mi doğruyu söleyin ama

kızlar bişey takılıyo aklıma sizede danışmak istedim özellikle tecrübeli annelere, ben şimdi konya da doğum yapmak istiyorum doğumdan 15-20 gün sonrada dönmeyi düşünüyorum bursaya arabayla, çocuk hava değişiminden hastalanır mı? hastalanırsa bir daha zor iyileşir fln dediler kafam karıştı, burda da yapmak istemiyorum hiç doğumu, kimse yok hemde tıpta yapmam gerekiyo merkezde o da çok uzak 100km buraya gerçekten çok etkilenir mi bebek hava değişiminden bide düzelmez mi hastalanırsa??

cevap vermişsin görmemişim meltem :)
niye vermiyo yaa baban insan sinir olur, bari püf noktasını söylesin

cevap vermişsin görmemişim meltem :)
niye vermiyo yaa baban insan sinir olur, bari püf noktasını söylesin
ay gıcıktır hayatta tarııııf vermez verse de eksık verır zaten sonra da nası yaptın der bende anlatırım e sunu koymamıssın de , bende ama soylemedın derım nasıl dınlıyorsun dıye kızar:)

bı keresınde kalamar tarıfı ıstedım aynen su sekılde verdı ;
acuk soda acuk bıra accuk bıra azbürazzz seker 2-3 saat beklet unda yagda kızart , ben yaptım acı oldu yumusaklıgı falan ıyıydı ama dedım boyle boyle bırasını cok koymussundur dıyor bana cıldır yanı

off ya çok gıcık gerçekten

Bebişin gelmesne son 3hafta okulda son iki hafta bu haftayı da bitti sayabilirim artık dimi:)

Herkeze iyi seneler kızlar bebişlerimizle sağlıklı günler geçiririrz inşallahhhhh akşam arkadaşlarımızlaydık saat 3 dü eve geldik bugünde tabiki yatışşş :) karı -koca bayaa uyuduk:) bebişimizin odası içinde internetten stor güneşlik siparişimizide verdik...haftaya anca gelir heralde :)) az kaldı hayırlısıyla şubatı da atlatalım inş :)))benden özet bukadar :))

iyi akşamlar
çooooooooooooook mide ağrım oluyor gece aprıdan uyuyamıyorum doktor şurup verdi kullanıyorum ama bi faydasını görmedim sizin önerileriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…