2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar Ben pazar gununden beri anlam veremedigim sirttan baslayip karnima dogru igne batmalariyla ugrasiyirum canim cok yaniyor bazen ard arda geliyor Bu aci Batman bazende 45 dk yada saatte bir uzaniyorum su anca ama cok stress yaptimmm

Bebişin gelmesne son 3hafta okulda son iki hafta bu haftayı da bitti sayabilirim artık dimi:)
say say

Kizlar Ben pazar gununden beri anlam veremedigim sirttan baslayip karnima dogru igne batmalariyla ugrasiyirum canim cok yaniyor bazen ard arda geliyor Bu aci Batman bazende 45 dk yada saatte bir uzaniyorum su anca ama cok stress yaptimmm
dun bırınde daha vardı canım ama kımdı hatırlayamadım:26:

geçmiş olsun canım, çok ani hareketler yapınca benimde kasıklarımdan karnıma doğru iğne gibi batıyor bazen, ama durup dururken çok sık oluyorsa doktoruna bi söyle belki kontrol fln yapar rahmini

Meltemcimm canim cok yaniyor ( iki gun oncede yazmistim ama iki gun once basladiginda pek onemsemedim iki gundur devam ediyor ve ates basiyor beni o igne batmalari gelince

aralık annelerı 41 kere bebişlerinin resımlerını koymuslarhepsı bırbırınden guzel bıran bızım topıgı hayal ettım yaaa

canım ihmal etme doktora git soğuk algınlığı gibi dursada ne olur ne olmaz

geçmiş olsun canım, çok ani hareketler yapınca benimde kasıklarımdan karnıma doğru iğne gibi batıyor bazen, ama durup dururken çok sık oluyorsa doktoruna bi söyle belki kontrol fln yapar rahmini

ah canım kıyamam yarın gıt bı dr a

yarın dediğiniz gibi kızlar aile hekimine yada doktoruma gidiyimm zamanında gelinn güzel meleklerimiz ne olurr Allahımm

kızlaaar kaldığım yerden 5 sayfa falan okudum ama 2 günde çoook ilerlemişsiniz gerisi mümkün değil

umarım herkes iyidir

öncelikle yeni yılımız kutlu olsun miniklerimiz sağlıkla kollarımıza gelsin ve çok mutlu olacağımız bir yıl olsun inşallahhh

biz babaannemizdeydik..anca geldik eve güzel de geçti..korkunç kaşınıyorum artık dayanamıyorum bazen tek sıkıntım bu..

yarın tam 34 haftalık oluyoruz veeee izne ayrılmaya karar verdikk

zaten 37ye kadar çalışmayı düşünmüyordum şimdi bile çok yoruluyorum okul sonrası bir de ablamız var tabi malum..
35e kadar çalışayım 3 hafta sonrasına ekletirim rapor falan alır seminere kadar kalan birkaç haftayı da ücretsiz alırım diyordum

e yeni yasa dedikoduları çok fazla artık sanki çıkar gibi

yasa çıkarsa boşuna çalışmış oluyoruz direk 32 de ayrılsak da olurdu durumu olacak..o yüzden yarın doktora gidip yazımı alacağım ve izne ayrılacağım evdeyiz artıkk

ıyı yapmıssın kagan kocatepe de uzman tvde kullanın ıznınızı bebegın ıhtıyacı var dıyordu

ya bu arada hberlerde duydum arda kural akıl hastanesıne yatmıs cok uzuldum ben asıktım 18 lı yaslarda o cocuga yafff

bız kurduktan 1 hafta snra falan gıtmıstı butun cekmeceler kapaklar acık durdu hatta ondan snra temızledık

ben bugün bir posta sildim.. ama bugün farkettim ki.. yatağın bir yerini yanlış yapmışlar.. parasının tamamını da verdik.. insallah ilgilenirler bebişimin odasıyla....

süpersiniz valla ezel de sende..ben mecbur kalıp ayrıldım izne.. 24 ay işi olursa en azından rapor işim azalır.. yoksa yırtamıcam hiç bir yönden...

merhaba canım... hani şu leanordo ya benzeyen de mi? ayyy üzüldüm bak şimdi....

ezel ben de ayın 16sında ayrılıcam 37de oluyorum o zaman. ama bişey sorucam size ne zaman belli olur ki acaba bu 24 hafta olayı. öncesinde çalıştık boşuna bari kesnleşse de raporla uğraşmak zorunda kalmasak. seminerlerle birlikte uzun zaman oluyor çünkü

dinlenmen güzel olacak canım.. yasa çıkacak gibi duruyor...insallah bizleri ve bebişlerimizi mağdur etmezler...

ay öyle mi ben de çok üzüldüm yazık olmuş çocuğuaa..öyle mi diyor kağan kocatepe...ama çok yoruluyordum artık yaa.. okuldan gelince yemek yicek halim olmuyordu
ama şöyle bir şey var izin çıkmazsa 2-3 hafta ücretsiz izin alacağım ki onu alamayacak olsam ufak bebişimi bırakıp gitmek yerine önden çalışırdım daha iyi..

canım ben ilk kızımda 24 haftadan itibare yattım çok aşağıda diye bırak 32yi
belli olmuyor bu işler hiç sağlıkla gelsinler de gerisi hallolacak bir şekil ama umarım çıkar şu yasaa

evet canım bebegın dogudan sonra anneye ıhtıyacı oldugu kadar anne karnında da dınlenmeye ıhtıyacı var annelere 32 haftada ızne ayrılın tavsıyesı verıyorum dıyor
gercı ben yarın 36 ya gırıyorum calısıyor olsam nasıl dyaanırdım bılmıyorum hayat cok zorlastı benım ııcn artık

öncelikle geç kalmış olsamda yeni yıldan tüm dilekleriniz gerçek olsun insallah...Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..(ben yaşadım ya..)bizlerin bebişleri de sağlıkla gelsinler insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…