- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.881
kızlar bişey takılıyo aklıma sizede danışmak istedim özellikle tecrübeli annelere, ben şimdi konya da doğum yapmak istiyorum doğumdan 15-20 gün sonrada dönmeyi düşünüyorum bursaya arabayla, çocuk hava değişiminden hastalanır mı? hastalanırsa bir daha zor iyileşir fln dediler kafam karıştı, burda da yapmak istemiyorum hiç doğumu, kimse yok hemde tıpta yapmam gerekiyo merkezde o da çok uzak 100km burayagerçekten çok etkilenir mi bebek hava değişiminden bide düzelmez mi hastalanırsa??
öncelikle geç kalmış olsamda yeni yıldan tüm dilekleriniz gerçek olsun insallah...Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..(ben yaşadım ya..)bizlerin bebişleri de sağlıkla gelsinler insallah....
evet canım cok uzuldum sahılde buldgu tasları kuyumuya goturuyormus altın dıye
ay öyle mi ben de çok üzüldüm yazık olmuş çocuğuaa..öyle mi diyor kağan kocatepe...ama çok yoruluyordum artık yaa.. okuldan gelince yemek yicek halim olmuyordu
ama şöyle bir şey var izin çıkmazsa 2-3 hafta ücretsiz izin alacağım ki onu alamayacak olsam ufak bebişimi bırakıp gitmek yerine önden çalışırdım daha iyi..
canım ben ilk kızımda 24 haftadan itibare yattım çok aşağıda diye bırak 32yi
belli olmuyor bu işler hiç sağlıkla gelsinler de gerisi hallolacak bir şekil ama umarım çıkar şu yasaa
kızlar yatağımda uzandım okuyorum yazdıklarınız bi yandanda şu acı veren batmalar geliyor habire
içim rahatladı biraz yoksa kendimi sorumlu hissederdim, memlekete gidincede kalabalık bi ortam olacak ama olsun ben rahatsız olmam, burda böyle mahzun mahzun olacağına kalabalık olsun daha iyi, birde dediğim gibi tıpta doğum yapmam gerekiyor kendi evimden de uzak olucam yakın olsa hadi neyse yanıma gelenlerde rezil olacak oralarda tanıdık yok kalacak yer yok,Bence nerde doğum yapınca huzurlu olucaksan orda yap, dikkat edersen de bebeğe bişi olmaz. Benim bi arkadaşım daha geçenlerde amerikada doğum yapıp 10 günlük bebekle türkiyeye geri döndü kaç saat yol vs hiçbişi olmadı
canımcım artık sona yaklastık ve her an olabılır dogumlar dun gece bende uyurken sancılandım kasılmalara uyandım baya acayıp sesler cıkarttım esımde panık oldunasılsınız bakalım..doğuran olmamış..geçmişi okudum da..bazı arkadaşlarda sancı olmuş..işte o sancılardan bende de 2 gündür var..dün 3-4 saat süren ve arası 6.dakikaya inen sancılarım kasılmalarım oldu..kayınvalidemlerdeydik..çok kalabalıktık..herkes panik halindeydi..ben acayip korktum..doğuracam sandım..sürekli daha değil diyip durdum..çok şükür hefifledi ve sonunda geçti..bugün de hiç iyi değilim..sürekli kasıklarım taş gibi ve ağrıyo..yarın doktora gideceğim ve o da nasılsa normal diyecek..hayırlısı artık..ben artık iyice tırstım kızlar..çantamı hazırladım..bebeğinki de yarın hazır olur...yaaa ben annemi istiyorum amaaa...
ayyy izlememiştim.. yazık ya...
amin her şeyin başı sağlık...yasa çıkacak gibi duruyor.. öğretmenler için her şey zorlaştı.. en azından bu konuda kıyak geçsinler... sabilerimize yazık....
canım sola dönük yat...ve nefes al ver aynı tempoda.. çabucak geçer insallah..
nasılsınız bakalım..doğuran olmamış..geçmişi okudum da..bazı arkadaşlarda sancı olmuş..işte o sancılardan bende de 2 gündür var..dün 3-4 saat süren ve arası 6.dakikaya inen sancılarım kasılmalarım oldu..kayınvalidemlerdeydik..çok kalabalıktık..herkes panik halindeydi..ben acayip korktum..doğuracam sandım..sürekli daha değil diyip durdum..çok şükür hefifledi ve sonunda geçti..bugün de hiç iyi değilim..sürekli kasıklarım taş gibi ve ağrıyo..yarın doktora gideceğim ve o da nasılsa normal diyecek..hayırlısı artık..ben artık iyice tırstım kızlar..çantamı hazırladım..bebeğinki de yarın hazır olur...yaaa ben annemi istiyorum amaaa...
nasılsınız bakalım..doğuran olmamış..geçmişi okudum da..bazı arkadaşlarda sancı olmuş..işte o sancılardan bende de 2 gündür var..dün 3-4 saat süren ve arası 6.dakikaya inen sancılarım kasılmalarım oldu..kayınvalidemlerdeydik..çok kalabalıktık..herkes panik halindeydi..ben acayip korktum..doğuracam sandım..sürekli daha değil diyip durdum..çok şükür hefifledi ve sonunda geçti..bugün de hiç iyi değilim..sürekli kasıklarım taş gibi ve ağrıyo..yarın doktora gideceğim ve o da nasılsa normal diyecek..hayırlısı artık..ben artık iyice tırstım kızlar..çantamı hazırladım..bebeğinki de yarın hazır olur...yaaa ben annemi istiyorum amaaa...
içim rahatladı biraz yoksa kendimi sorumlu hissederdim, memlekete gidincede kalabalık bi ortam olacak ama olsun ben rahatsız olmam, burda böyle mahzun mahzun olacağına kalabalık olsun daha iyi, birde dediğim gibi tıpta doğum yapmam gerekiyor kendi evimden de uzak olucam yakın olsa hadi neyse yanıma gelenlerde rezil olacak oralarda tanıdık yok kalacak yer yok,
acil bi durum olsa nasıl yetiştirecekler beni o kadar yola, memlekette merkezde olucam daha iyi olur diye düşünüyorum inş yüzümüzü kara çıkarmaz Allah..
iyi geceler kızlar bebişiime şampuan ıslak mendıl bez falan aldık yıkamak için küçük şekilli süngerler vardı ama almadım nasıl olur die siz neyle yıkamayı düşünüyosunuz onlar gacur gucur yapar gibi geliyo :44::44: yoksa yumuşak lif falanmı örsek
canımcım artık sona yaklastık ve her an olabılır dogumlar dun gece bende uyurken sancılandım kasılmalara uyandım baya acayıp sesler cıkarttım esımde panık oldubenımde tospişim kanala gırme hazırlıklarında asagıya ınmıs baya saglık ocagındakı ebem tam asagıda degıl ama elımle hıssedıyorum dedı ben de ıyıce tırsmaya basladım
iyi geceler kızlar bebişiime şampuan ıslak mendıl bez falan aldık yıkamak için küçük şekilli süngerler vardı ama almadım nasıl olur die siz neyle yıkamayı düşünüyosunuz onlar gacur gucur yapar gibi geliyo :44::44: yoksa yumuşak lif falanmı örsek
2013 te allah herkese kalbindekini vermesi dileği ile sağlıklı huzurlu bebişli mutlu bir yıl dilerim ...
bundan bir kaç haftaya kadar ne kadar güzeldi merdivenleri inerken zorlanmıyordum uzun olmasada yürüyüşler yapabiliyordum 32 haftam bitmek üzere catı kemiklerimin ağrılarından uyuyamaz oldum kızımda maşallah cok hareketli yerinde durduğu yok umarım kar kış gelmeden doğururum maalesefki eşimde hayırsız cıktı kızımla tek başımıza bir yeni yıl geçirdik ...
2013 te allah herkese kalbindekini vermesi dileği ile sağlıklı huzurlu bebişli mutlu bir yıl dilerim ...
bundan bir kaç haftaya kadar ne kadar güzeldi merdivenleri inerken zorlanmıyordum uzun olmasada yürüyüşler yapabiliyordum 32 haftam bitmek üzere catı kemiklerimin ağrılarından uyuyamaz oldum kızımda maşallah cok hareketli yerinde durduğu yok umarım kar kış gelmeden doğururum maalesefki eşimde hayırsız cıktı kızımla tek başımıza bir yeni yıl geçirdik ...
canım sağlıkla en hayırlı zamnda gelsin bebişin.. valla ben anlamıyom.. var mı ağrım yok mu diye.. sanki ara ara oluyor.. ama bunlar ne anlamıyom.. nst de çekilmedi hiç.. benim dr çektirmiyormuş pek.. zaten muaynanesine gidiyorum...valla esas ben beklediğimden önce doğurursam.. onu bile anlamıcam nerdeyse...
44canımm çok geçmiş olsun bende sen gibiyim uzandım şimdi ama ben çözemedim hala tabi kasılmamı değilmi sırtan gelip karnıma doğru iğne batmaları yaşıyorum iki gündür inşalllah geçer bitanemm ve hepimizin melekleri vaktinde gelir inşallah aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?