- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.901
ya nolcaz biz...ay fenalıklar basıyo walla..senin için daha stresli olsa gerek..yani daha önceden doğum yapıp çocuğu olanlar iki kere stres oluyomuş...okuldan arkadaşlar öyle söylüyo..bi de evdeki için panik olunuyomuş...allah hepimizin yardımcısı olsun..ne diyim...böyle bi sancı geliyı geliyo toplanıyo..bi yerde duruyo..işte orası kaskatı oluyo..sonra gevşiyo..bu ne yauv...ha bi de bana geçen gittiğimde doğum kanalına girmiş demişti...o ne yaa..yoksa yoksa...annaaaammmm...
iyi geceler kızlar bebişiime şampuan ıslak mendıl bez falan aldık yıkamak için küçük şekilli süngerler vardı ama almadım nasıl olur die siz neyle yıkamayı düşünüyosunuz onlar gacur gucur yapar gibi geliyo :44::44: yoksa yumuşak lif falanmı örsek
sağlıklı zaman neyse o olsun bebısın ıcın2013 te allah herkese kalbindekini vermesi dileği ile sağlıklı huzurlu bebişli mutlu bir yıl dilerim ...
bundan bir kaç haftaya kadar ne kadar güzeldi merdivenleri inerken zorlanmıyordum uzun olmasada yürüyüşler yapabiliyordum 32 haftam bitmek üzere catı kemiklerimin ağrılarından uyuyamaz oldum kızımda maşallah cok hareketli yerinde durduğu yok umarım kar kış gelmeden doğururum maalesefki eşimde hayırsız cıktı kızımla tek başımıza bir yeni yıl geçirdik ...
bende kese var havlunun kesesı ama ben sunger de aldım , sunger olmasada ılk etapta mermersahiden agız bezı almıstım onun bırını lıf yapıcaktımben şampuan seti olarak mustelanın setini aldım 250tl ye mal oldu... sünger işini de chicco nun tam doğal olanı değil de bir alt modelini aldım.. birde bornoz setinin içinde kese çıktı.. kese dediysem havlu gibi bir şey.. onları kullancam...
evet canım bı yere toparlanıyor tas gıbı sert oluyor o esnada benım kalp atısım hızlanıyor nefesım kesılıyor yoksa dedıgın sey evet bacım kızın ben gelıyoru ann artık dıyorya nolcaz biz...ay fenalıklar basıyo walla..senin için daha stresli olsa gerek..yani daha önceden doğum yapıp çocuğu olanlar iki kere stres oluyomuş...okuldan arkadaşlar öyle söylüyo..bi de evdeki için panik olunuyomuş...allah hepimizin yardımcısı olsun..ne diyim...böyle bi sancı geliyı geliyo toplanıyo..bi yerde duruyo..işte orası kaskatı oluyo..sonra gevşiyo..bu ne yauv...ha bi de bana geçen gittiğimde doğum kanalına girmiş demişti...o ne yaa..yoksa yoksa...annaaaammmm...
ya nolcaz biz...ay fenalıklar basıyo walla..senin için daha stresli olsa gerek..yani daha önceden doğum yapıp çocuğu olanlar iki kere stres oluyomuş...okuldan arkadaşlar öyle söylüyo..bi de evdeki için panik olunuyomuş...allah hepimizin yardımcısı olsun..ne diyim...böyle bi sancı geliyı geliyo toplanıyo..bi yerde duruyo..işte orası kaskatı oluyo..sonra gevşiyo..bu ne yauv...ha bi de bana geçen gittiğimde doğum kanalına girmiş demişti...o ne yaa..yoksa yoksa...annaaaammmm...
canım benım oğlum neredeyse 10 yasında o her dk sına sahıt olmak ıstıyor eger hastaneye gelmezse affetmez benı hatta olurda suyum falan gelırse( oğlumun okulu araba ıle 20 dk mesafede babasının ısyerıne de 30 dk falan bızım ev tam ortada gıbı) babası ısten cıkıp taksıyle once okuldan onu alır sonra evden benı alır dguma gıderızewet cnm haklısın yaa evdekını düşünüyorum ben suan doguma giderken napcak oğlum diehastanede falan sezeryanda olursam içeri girerken bakarmıyım yüzüne die cok düşünüyorum ama en iyisi kardeşi doğtuktan snra gelsın dimi cocugunda psikolojisi bozulmasın orda yavrumm kasılmalar bendede cok oluyo hatta demn dakka tuttum ya dogum sancımı die ama gecti doguma hazırlık sancıları galiba ALLAHyardımcımız olsun
ben şampuan seti olarak mustelanın setini aldım 250tl ye mal oldu... sünger işini de chicco nun tam doğal olanı değil de bir alt modelini aldım.. birde bornoz setinin içinde kese çıktı.. kese dediysem havlu gibi bir şey.. onları kullancam...
ikiside ordalar canım artık doğumu nerde yaparım ne olur bilemiyorum, plan yapmadım yapınca insan haya kırıklığına uğruyor şu normal doğum mevzusu gibi.. akşına bırakırım artık nerede denk gelirse orda olucaminş. cnm ama düşüncen dogru burda lohusa halınle tek kalmaktan orda kalabalık olsun sana yardımcı olurlar canın sıkılmaz hem dinlenirsin dedigin yer kayınvalınenlermı annenlermı cnm
Eki Görüntüle 593287 ben bunu aldım canım
sağlıklı zaman neyse o olsun bebısın ıcın
bende kese var havlunun kesesı ama ben sunger de aldım , sunger olmasada ılk etapta mermersahiden agız bezı almıstım onun bırını lıf yapıcaktım
bizde bubchenın yenı dogan setını 130 tlye aldık unnadoda ındırımde
evet canım bı yere toparlanıyor tas gıbı sert oluyor o esnada benım kalp atısım hızlanıyor nefesım kesılıyor yoksa dedıgın sey evet bacım kızın ben gelıyoru ann artık dıyor
ben de salıhınde stresı var okuldan gerı kalmasınıda ıstemıyorum 15 tatılı de tam degerlendırmek ıstıyorum uf ıstıyorumda ıstıyorum
ılk hamıleleıgımde dr um bebek kanala gırdıgınde genelde 15 gun ıcınde dogum olur demıstı aklında olsun
ewet cnm haklısın yaa evdekını düşünüyorum ben suan doguma giderken napcak oğlum diehastanede falan sezeryanda olursam içeri girerken bakarmıyım yüzüne die cok düşünüyorum ama en iyisi kardeşi doğtuktan snra gelsın dimi cocugunda psikolojisi bozulmasın orda yavrumm kasılmalar bendede cok oluyo hatta demn dakka tuttum ya dogum sancımı die ama gecti doguma hazırlık sancıları galiba ALLAHyardımcımız olsun
canım benım oğlum neredeyse 10 yasında o her dk sına sahıt olmak ıstıyor eger hastaneye gelmezse affetmez benı hatta olurda suyum falan gelırse( oğlumun okulu araba ıle 20 dk mesafede babasının ısyerıne de 30 dk falan bızım ev tam ortada gıbı) babası ısten cıkıp taksıyle once okuldan onu alır sonra evden benı alır dguma gıderız
bır de basından berı hep konusmammız amelıyattan cıkınca ruzgar nasıpse ılk once abısının kucagına verılecek kapıda beklıcek kardesını , hastane cantasına da 1 pıjama onn ıcın koyucam kalmak ısterse kalsın oda benle halasıyla
ayyy cnm o an aklıma geldi duygulandım yacanım benım oğlum neredeyse 10 yasında o her dk sına sahıt olmak ıstıyor eger hastaneye gelmezse affetmez benı hatta olurda suyum falan gelırse( oğlumun okulu araba ıle 20 dk mesafede babasının ısyerıne de 30 dk falan bızım ev tam ortada gıbı) babası ısten cıkıp taksıyle once okuldan onu alır sonra evden benı alır dguma gıderız
bır de basından berı hep konusmammız amelıyattan cıkınca ruzgar nasıpse ılk once abısının kucagına verılecek kapıda beklıcek kardesını , hastane cantasına da 1 pıjama onn ıcın koyucam kalmak ısterse kalsın oda benle halasıyla
canım stres yapma yne ılk hamılelıgımde( ay ne kadar cok kullandım bu sozu) dr bebegı 36 ya kadar neyap et tut ıcınde dmıstı sonra ne zaman ıstersen dogur:)))ne diyosun meltem..geçen cuma demişti..ahan da gitti zaten beş gün..offfffffff....salih için de ben ne kadar içini ferah tut desem de biliyorum zor..ama aileniz güzel,ilgili ve bilinçli bi aile...bu senin için bi avantaj canım..illaki destek olurlar..tabi sen annesisin..senin yerini kimse tutamaz ama..allah herşeyi kararlıyor emin ol..
canım benım oğlum neredeyse 10 yasında o her dk sına sahıt olmak ıstıyor eger hastaneye gelmezse affetmez benı hatta olurda suyum falan gelırse( oğlumun okulu araba ıle 20 dk mesafede babasının ısyerıne de 30 dk falan bızım ev tam ortada gıbı) babası ısten cıkıp taksıyle once okuldan onu alır sonra evden benı alır dguma gıderız
kız 250 tl ye ne aldınchicconun süngerini bide keseyi kullancaksn anladm cnm benmde kese gibi olandan var oğlumundu sert olmassa onu kullanırım olmadı yumusak bi lif ördürürüm anneme
peki kızlar bu kasılmalar kaçıncı haftada başlarki bende 34. haftama giricem zamanımıki
canım stres yapma yne ılk hamılelıgımde( ay ne kadar cok kullandım bu sozu) dr bebegı 36 ya kadar neyap et tut ıcınde dmıstı sonra ne zaman ıstersen dogur:)))
destek olurlar allah var benden guzel ılgılenırler, bende en az hasarla cıkmak ısıtyorum salıh ıcın bu surecten allaha emanetız bu konuda.....
canım elbette kı kıskanacak kıskanmasa bır anormallık vardır zaten mesela bızımkı 3 aydır babasının tepesınden ınmıyor babasıda dıyor ruzgarın kaymagını yıyorum baba kıymete bındı rekabet ortamında:)ayyy cnm o an aklıma geldi duygulandım yabenım oglumda gelmk isterde ben tereddütteyım eşimde snra gelsın diyo ama o anlara şahit olmasıda güzel bişey neyse sen önce dogurcan ya anlatırsın bana gelmesinde sorun olmassa benmkide gelir benmki 7 yasında bazen kıskandıgını belli ediyo ama bakalım dogunca inş.. cok kıskanmaz
anlamıstım canım :)amin canım.. hepimizin....
tam da yukarda bunu demek istemiştim..
suyu derken?canım suyunu görmese daha iyi olmaz mı sence...? yani etkilenir gibime geliyor...
sayıyorum..
1. konak oluşumunu önleyen şampuan
2. şampuan
3.pişik kremi
4. vucüt yağı
5. losyon
6.temizleme sıvısı
7. göğüs ucu kremi
bunlar var herhalde...
canım suyunu görmese daha iyi olmaz mı sence...? yani etkilenir gibime geliyor...
sayıyorum..
1. konak oluşumunu önleyen şampuan
2. şampuan
3.pişik kremi
4. vucüt yağı
5. losyon
6.temizleme sıvısı
7. göğüs ucu kremi
bunlar var herhalde...
ahahahah:))))walla güzelim ben 36.haftadaym..daha yeni başladı...
zaten cuma gittiğimde ödemlerle ilgili tahlil falan isterken doktor bana.'korkma doğsa da yaşar artık' dedi.nası yani dedim...dedik..dedin..dediler..ne diyolar..dediidedied...deliriyorum galiba...
canım elbette kı kıskanacak kıskanmasa bır anormallık vardır zaten mesela bızımkı 3 aydır babasının tepesınden ınmıyor babasıda dıyor ruzgarın kaymagını yıyorum baba kıymete bındı rekabet ortamında:)
bence bu bı ınsanın hayatında yasacagı ender hatıralardan bırı ben kacırmasını ıstemem kı o da ıstemıyor zaten dedıgım gıbı affetmez benı cenesınden kurtulamam sonra ben
anlamıstım canım :)
suyu derken?
yok kız nasıl gorucek zaten o gelene kadar ben dus falan alırım heralde oed med bısey koyarım bısey gormez yanı o :)konuya daldımmeltem sen suyum gelirse babası okuldan alcak dedinya salih i o sudan bahsediyoo gösterme kız cocuga su falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?