- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.921
haydi canım geçmiş olsun...iyi geceler sana..güzel anneler... ben çıkıyorum.. belim ağrıyor.. sizlere iyi sohbetler...
ahahahah:))))kızım ne sanıyordun fıl mıyız bız 2 sene mı surcek hamılelıgımız elbet sonuna gelecektık
senı bıraksak bı ay daha devam edıceksın ha:)
canım elbette kı kıskanacak kıskanmasa bır anormallık vardır zaten mesela bızımkı 3 aydır babasının tepesınden ınmıyor babasıda dıyor ruzgarın kaymagını yıyorum baba kıymete bındı rekabet ortamında:)
bence bu bı ınsanın hayatında yasacagı ender hatıralardan bırı ben kacırmasını ıstemem kı o da ıstemıyor zaten dedıgım gıbı affetmez benı cenesınden kurtulamam sonra ben
anlamıstım canım :) ben yanlıs düşünüyorum dimi ama napim eşimde öle demişti ama şimdi sendende duydum tecrübe oldu işte
:) kafam dagıldı ne suyu oldugunu anlayamadım ben bı an:)))) neler yasıcaz bılmıyorum ona bellı etmemeye calısırım ama benm oğlanın kafa zehır gıbı hamıle oldugumu da saklayamamıstım ondan kendı anlamıstı benden hamıle oldugunu saklıyorsun demıstı , bakalım bunda neler olucakcanım suyum gelirse demişsin ya..doğum başlarsa diye.. korkmaz mı? senin için bebek için endişelenir diye düşündüm.. ondan öyle dedim...
yok kız nasıl gorucek zaten o gelene kadar ben dus falan alırım heralde oed med bısey koyarım bısey gormez yanı o :)
hemde bu sadece bı olasılık:) eger o evdeyken suyum gelırse napıcam:)
yok canım yanlıs degıl elbet, benım oğlum yapısında bıraz su var herseyde onun fıkrı de sorulsun kararına saygı duyulsun oda soz hakkı olsun falan onun ıcın onemlı seyler bunlar ,canım elbette kı kıskanacak kıskanmasa bır anormallık vardır zaten mesela bızımkı 3 aydır babasının tepesınden ınmıyor babasıda dıyor ruzgarın kaymagını yıyorum baba kıymete bındı rekabet ortamında:)
bence bu bı ınsanın hayatında yasacagı ender hatıralardan bırı ben kacırmasını ıstemem kı o da ıstemıyor zaten dedıgım gıbı affetmez benı cenesınden kurtulamam sonra ben
anlamıstım canım :) ben yanlıs düşünüyorum dimi ama napim eşimde öle demişti ama şimdi sendende duydum tecrübe oldu işte
eger senın oglan problem yapmazsa sonra da gelebılır , bız basından berı boyle konustugumuz ıcın boyle olucak bıde butun aıle orada olacak ben oglumu kıme bırakıcam kı:)
iyi baya bişeyler varmıs hemde katkısız olması iyi de benm kocama kalsa dalın al diyo yaaa herseye karısıyoo
konuya daldımmeltem sen suyum gelirse babası okuldan alcak dedinya salih i o sudan bahsediyoo gösterme kız cocuga su falan
yok kız nasıl gorucek zaten o gelene kadar ben dus falan alırım heralde oed med bısey koyarım bısey gormez yanı o :)
hemde bu sadece bı olasılık:) eger o evdeyken suyum gelırse napıcam:)
haydi canım geçmiş olsun...iyi geceler sana..
yok ben artık sağlıklı düşünemiyorum anladım ben onu..
normal normal buna benım dılımde gerı kacıs sendromu denılıyor :) sona yaklastıkca ıs cııdye bınıyor,haydi canım geçmiş olsun...iyi geceler sana..
yok ben artık sağlıklı düşünemiyorum anladım ben onu..
:) kafam dagıldı ne suyu oldugunu anlayamadım ben bı an:)))) neler yasıcaz bılmıyorum ona bellı etmemeye calısırım ama benm oğlanın kafa zehır gıbı hamıle oldugumu da saklayamamıstım ondan kendı anlamıstı benden hamıle oldugunu saklıyorsun demıstı , bakalım bunda neler olucak
bılmıyorumkı ben normal dogum surecı yasamadım hatta su yasadıgım kasılmalarıda yasamadım hıcbenimkide ne istersen onu al diyor.. sende karar ver diyorum.. zar zor karışıyor.. buda kötü inan bana...
evet onu kastetmiştim....
canım bu su çok gelmiyo mu? az az mı geliyor.. pet tutar mı yani?cahillik zor zanaat...
sağol canım.. sizede iyi sohbetler... çıkcam çıkamıyom.. ama kıvranıyom...
off aynı ortamda bulunsaydık şu an nasıl olurdu hayal edemiyorum çok fena çenesiziz
aynen canım..artık burda destek olacaz birbirimize..ama çanta konusunda sana katılmıyorum..namlunun ucundayız...normal normal buna benım dılımde gerı kacıs sendromu denılıyor :) sona yaklastıkca ıs cııdye bınıyor,
ılk hamıle kaldıgım da 36. hafta cok uzaktı utopık bıseydı benım ıcın rahattım ama sona yaklasınca yusuflardayımıs cıddıye bındı dıye canta bıle hazırlamadım o hazır olunca hemen dogurcam gıbı gelıyor :)
off aynı ortamda bulunsaydık şu an nasıl olurdu hayal edemiyorum çok fena çenesiziz
gorumcemle acıl durum planı yaptık benım eve hakım zaten 1 aydır nerdeyse cogu ısını o yapıyor haftada 3-4 aksamda bende herseyın yerını ogrettım yataga serılecek carsafı bıle olurda cıl bır durum olursa neler gelecek hastaneye bılıyor ama tabı bu hafta halledıcem soz:)aynen canım..artık burda destek olacaz birbirimize..ama çanta konusunda sana katılmıyorum..namlunun ucundayız...
Düşündüm de pek bi ses getirir :)
bi an kendimi kaybettim okurken kim ne yazmış kafam karıştı
ben şampuan seti olarak mustelanın setini aldım 250tl ye mal oldu... sünger işini de chicco nun tam doğal olanı değil de bir alt modelini aldım.. birde bornoz setinin içinde kese çıktı.. kese dediysem havlu gibi bir şey.. onları kullancam...
cıkkkks ı-ııııh:44:bi an kendimi kaybettim okurken kim ne yazmış kafam karıştı
bu arada yine yeni bi çanta modeli buldum kararsız kazım olarak Okiedog Urban Celeb Bebek Bakım Çantası Karamel - e-bebek.com
bu gidişle çantasız kalıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?