2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
güzel anneler... ben çıkıyorum.. belim ağrıyor.. sizlere iyi sohbetler...
haydi canım geçmiş olsun...iyi geceler sana..

ahahahah:))))kızım ne sanıyordun fıl mıyız bız 2 sene mı surcek hamılelıgımız elbet sonuna gelecektık
senı bıraksak bı ay daha devam edıceksın ha:)

yok ben artık sağlıklı düşünemiyorum anladım ben onu..

canım suyum gelirse demişsin ya..doğum başlarsa diye.. korkmaz mı? senin için bebek için endişelenir diye düşündüm.. ondan öyle dedim...
:) kafam dagıldı ne suyu oldugunu anlayamadım ben bı an:)))) neler yasıcaz bılmıyorum ona bellı etmemeye calısırım ama benm oğlanın kafa zehır gıbı hamıle oldugumu da saklayamamıstım ondan kendı anlamıstı benden hamıle oldugunu saklıyorsun demıstı , bakalım bunda neler olucak

iyi baya bişeyler varmıs hemde katkısız olması iyi de benm kocama kalsa dalın al diyo yaaa herseye karısıyoo

benimkide ne istersen onu al diyor.. sende karar ver diyorum.. zar zor karışıyor.. buda kötü inan bana...

konuya daldım meltem sen suyum gelirse babası okuldan alcak dedinya salih i o sudan bahsediyoo gösterme kız cocuga su falan

evet onu kastetmiştim....

yok kız nasıl gorucek zaten o gelene kadar ben dus falan alırım heralde oed med bısey koyarım bısey gormez yanı o :)
hemde bu sadece bı olasılık:) eger o evdeyken suyum gelırse napıcam:)

canım bu su çok gelmiyo mu? az az mı geliyor.. pet tutar mı yani?cahillik zor zanaat...

sağol canım.. sizede iyi sohbetler... çıkcam çıkamıyom.. ama kıvranıyom...

normal normal buna benım dılımde gerı kacıs sendromu denılıyor :) sona yaklastıkca ıs cııdye bınıyor,
ılk hamıle kaldıgım da 36. hafta cok uzaktı utopık bıseydı benım ıcın rahattım ama sona yaklasınca yusuflardayım ıs cıddıye bındı dıye canta bıle hazırlamadım o hazır olunca hemen dogurcam gıbı gelıyor :)

Allah yardımcımız olsun.. biz cahillikle uğraşırken sen oğluşunla uğraşcan...

off aynı ortamda bulunsaydık şu an nasıl olurdu hayal edemiyorum çok fena çenesiziz

bılmıyorumkı ben normal dogum surecı yasamadım hatta su yasadıgım kasılmalarıda yasamadım hıc

aynen canım..artık burda destek olacaz birbirimize..ama çanta konusunda sana katılmıyorum..namlunun ucundayız...

burada olan..aşağıda olup ortalıkta görünmeyen herkese iyi geceler..ben de yatacağım..artık evdeyim nasılsa..sık sık görüşürüz...hoşçakalın..

aynen canım..artık burda destek olacaz birbirimize..ama çanta konusunda sana katılmıyorum..namlunun ucundayız...
gorumcemle acıl durum planı yaptık benım eve hakım zaten 1 aydır nerdeyse cogu ısını o yapıyor haftada 3-4 aksamda bende herseyın yerını ogrettım yataga serılecek carsafı bıle olurda cıl bır durum olursa neler gelecek hastaneye bılıyor ama tabı bu hafta halledıcem soz:)

şok oldum..nasıl bi şampuan setidirki bu 250 tl ye mal olmuş..altı üstü bi şampuan...çok deilmi allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…