2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sen aventle cıtayı ole bır yuuksege tasıdınkı begenemedım ben bunu:)
sorma yaa, eşimde sen böyle mantıksız şeyler istemezdin ne oldu sana diyor, bende hatunluk yapasım geldi taktım kafaya diyorum gülüyo hala anlayamadı neden onu istediğimi

eşin geldi mi kız balıktan, tutabilmiş mi bari :)

sorma yaa, eşimde sen böyle mantıksız şeyler istemezdin ne oldu sana diyor, bende hatunluk yapasım geldi taktım kafaya diyorum gülüyo hala anlayamadı neden onu istediğimi
:))) yap arada ıyıdır de mantıklı bıseyde yap:) valla o paraya 1 adet klasık 1 adet spor canta alınır yahuuuu

selam kizlar nasil gecti yilbasiniz? benim esim cok hastaydi hep onla ilgilendim sukur bugun daha iyi. bugun babannemiz geldi bebisimizin odasini gordu cok begendi. ben ve arkadasimda 0-1 aylik kiyafetler aldik civil bebeden hem indirim varmis. 0-3 ve 3-6 ayida chiccodan aldiricam.
yarin is basi buarada ve biz hala uyanigiz...

ya aslında soyle bı olay var sen klasık gıyındıgınde de uyumlu bı canta dedın ya , e bebekle nası oyle gıyıncen zaten :) al spor bısey rahatına bak derım ben
herhalde öyle yapıcam bu gidişle artık uymazsa da kullanıcam napıyım, benim beğendiğim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorum

herhalde öyle yapıcam bu gidişle artık uymazsa da kullanıcam napıyım, benim beğendiğim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorum
ben esımde kullansın dıye unısex bısey aldım
beautyflake guzel canım yalnız bebek kucagındayken tamamen sırrta olması zorluyor baen ben o yuzden postacı aldım

ben çıktım beraber geri geldik... ama triplerdeyim beni bırakıp gidiyosun diye... çaktırmayın. balık falan da yok, vakit öldürüyo onun yerine evde yapılcak çok iş var ama nerdeee...
iyi yaptın
şaka bi yana fazla gitme kız adamın üstüne :) bari balık olaydı, balıkçıdan alıp yapsaydınız

oyyy okudum okudum şimdi de uykum geldi iyi mi? ben sabah dönene kadar bu çanta işini çözün kızlar.soruları daa biriktirin gelince cevaplarım. iiyi çalışın bakiim Sözlüye kaldırıcam tek tek öpüldünüz kompplee topikçe
ii gecelerrr

senın kocıs bızı cok sevecek aıle butcenıze katkılarımızdan dolayı
anlatırım ben ona, bide onun istediği bişey vardı bayadır istiyo 400 liralık bi objektif, bugün onun pazarlığını yapıyo çantayı alacağına objektifi alırız diye.. bende o zaman ne çantayı alalım nede objektifi ben 25 liraya bez çantalardan alırım diyorum yalana bak

hehehehe:) sıkı pazarlık , sen konyaya gıdınce torun hevesıne ananeler babanneler cosar alırlar bence o cantayı sana , sen acele etme sımdı en sona bırak cantayı erken dogsa bıle netten 2 gunde gınderıyorlar , e sankı dogar dogmaz gezmeye mı gıdıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…