- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.941
bi an kendimi kaybettim okurken kim ne yazmış kafam karıştı
bu arada yine yeni bi çanta modeli buldum kararsız kazım olarak Okiedog Urban Celeb Bebek Bakım Çantası Karamel - e-bebek.com
bu gidişle çantasız kalıcam sanırım
sen aventle cıtayı ole bır yuuksege tasıdınkı begenemedım ben bunu:)bi an kendimi kaybettim okurken kim ne yazmış kafam karıştı
bu arada yine yeni bi çanta modeli buldum kararsız kazım olarak Okiedog Urban Celeb Bebek Bakım Çantası Karamel - e-bebek.com
bu gidişle çantasız kalıcam sanırım
cıkkkks ı-ııııh:44:
ne yapacauk yaGüzel ama omuzdan askılı pek kullanışlı olmaz sanırım bebekle
sen aventle cıtayı ole bır yuuksege tasıdınkı begenemedım ben bunu:)
ya aslında soyle bı olay var sen klasık gıyındıgınde de uyumlu bı canta dedın ya , e bebekle nası oyle gıyıncen zaten :) al spor bısey rahatına bak derım benne yapacauk ya
:))) yap arada ıyıdır de mantıklı bıseyde yap:) valla o paraya 1 adet klasık 1 adet spor canta alınır yahuuuusorma yaa, eşimde sen böyle mantıksız şeyler istemezdin ne oldu sana diyor, bende hatunluk yapasım geldi taktım kafaya diyorum gülüyo hala anlayamadı neden onu istediğimi
herhalde öyle yapıcam bu gidişle artık uymazsa da kullanıcam napıyım, benim beğendiğim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorumya aslında soyle bı olay var sen klasık gıyındıgınde de uyumlu bı canta dedın ya , e bebekle nası oyle gıyıncen zaten :) al spor bısey rahatına bak derım ben
sorma yaa, eşimde sen böyle mantıksız şeyler istemezdin ne oldu sana diyor, bende hatunluk yapasım geldi taktım kafaya diyorum gülüyo hala anlayamadı neden onu istediğimi
eşin geldi mi kız balıktan, tutabilmiş mi bari :)
Bizde anlayamadık topikce :) çok pahalı gerçekten
:))) yap arada ıyıdır de mantıklı bıseyde yap:) valla o paraya 1 adet klasık 1 adet spor canta alınır yahuuuu
ben esımde kullansın dıye unısex bısey aldımherhalde öyle yapıcam bu gidişle artık uymazsa da kullanıcam napıyım, benim beğendiğim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorum
iyi yaptınben çıktım beraber geri geldik... ama triplerdeyim beni bırakıp gidiyosun diye... çaktırmayın.balık falan da yok, vakit öldürüyo onun yerine evde yapılcak çok iş var ama nerdeee...
senın kocıs bızı cok sevecek aıle butcenıze katkılarımızdan dolayı
ama güzeldi yaa
hala ordayım ben bile anlamadım
tamam tamam almıyorum
senın kocıs bızı cok sevecek aıle butcenıze katkılarımızdan dolayı
ben esımde kullansın dıye unısex bısey aldım
beautyflake guzel canım yalnız bebek kucagındayken tamamen sırrta olması zorluyor baen ben o yuzden postacı aldım
hehehehe:) sıkı pazarlık , sen konyaya gıdınce torun hevesıne ananeler babanneler cosar alırlar bence o cantayı sana , sen acele etme sımdı en sona bırak cantayı erken dogsa bıle netten 2 gunde gınderıyorlar , e sankı dogar dogmaz gezmeye mı gıdıcezanlatırım ben ona, bide onun istediği bişey vardı bayadır istiyo 400 liralık bi objektif, bugün onun pazarlığını yapıyo çantayı alacağına objektifi alırız diye.. bende o zaman ne çantayı alalım nede objektifi ben 25 liraya bez çantalardan alırım diyorum yalana bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?