2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
o konudan tam emin değilim işte kendim kıyamadım almadım onlarada aldırmam yaa yazık insanlara :):)

o konudan tam emin değilim işte kendim kıyamadım almadım onlarada aldırmam yaa yazık insanlara :):)
oda dogruuuu , bılemedım bende,

kızlar bısey sorucam su an kasılmalarım var karnım sertlesıyor adet sancıı gıbı sancı gırıyor bıde regl donemınde bu sancılarda bacaklarıma vurur agrı yanarak agrır su anda bacaklarıma vuruyor normalmı bu durum yaaa

:26:meltem sen mi bize soruyosunn, çok mu kötü canım? dayanamacak kadarsa acile gidin, nefes alınca uzanınca geçiyo mu? biraz önce face de bi kadının yazdıklarını okudum sancısı gelmiş yazmış baya yorum yapan olmuş sonra duşa girmiş geçmiş seninkide öyle olabilir

rahat olur mu ki bu modellerde hic bu tarz bisi dusunmemistim ama dockers olmasi da epey iyi kaliteli olur
esımde kullanır bırde baya cebı gozu var onde arkada fermuarlı cebı var teldı anahtardı kolay ulaşılır bebek kucagındayken tek elle rahat olur dedım

yazdıktan sonra ıyıce arttı korıdorda 2 tur attım , esımde uyandı dr a gıdelım dıye panıkledı yatırdım onu gerı hazırlık sancısıdır dıye, ben salıhte yasamadım bu tarz seyler cok acemıyım bıraz azaldı derecesı bakayım ne kadar sıklıkta olacak

evet sıklığına bak bide rutin mi ona bak düzenliyse tehlikeli oluyormuş rastgele giriyosa hazırlık sancısıymış

evet sıklığına bak bide rutin mi ona bak düzenliyse tehlikeli oluyormuş rastgele giriyosa hazırlık sancısıymış
uzanıyorum yatakta su an belımın solundan gırıyorum bacaklarıma vuruyor anlamadım :26: bgun gunduzde esıme soyledım ıyı degılım dıye ayaklarım ve ellerımde sıstı bugun hayır olsun ne dıyeyım , dogum sancısı degıldır muhtemelen hazırlık sancısıdır

18 dk gectı 2. sancı geldı bu aralık fazla degıl mı 10 dk da 1 gelmesı gerek dıye bılıyorum ben
aralık fazla mı bilemedim de düzenli mi ona bak onu biliyorum sadece, canım çok canını acıtırsada gidin acile ne olur ne olmaz şiştim diyosun bide tansiyon aleti var mı evde?

aralık fazla mı bilemedim de düzenli mi ona bak onu biliyorum sadece, canım çok canını acıtırsada gidin acile ne olur ne olmaz şiştim diyosun bide tansiyon aleti var mı evde?
yok canım , panıkte yapmak ıstemıyorum sımdı bısey yoksa ınsanları bosuna uyandırmayayım ,salıhı evde bırakmam ıcın halasını cagırmam lazım

bırde sancı gelınnce yuruyorum sankı azalıyor o zaman heralde haırlık sancıları benım yaramaz oyun yapıyor ıcerde, su ve nısan gelmedıkce gıtmem heralde

meltem saatte 4 kerenin üstüne çıkarsa sorun varmış doğru diyosun 18 dk ççok uzun oluyor doğum sancısı için

yok yok panik yapma zatende takip et kendini iyice rutinleşip sıklaşırsa çok ağrırsa o zaman gidersin, uyuyabildiğin sürece çok değildir zaten

evet bencede , ama bunlar ben gelıyorum hazırla kendını mesajları galıba:44:
büyük ihtimalle, benimde artık hergün oluyor sertleşme 4-5 kere, doktora söyledim yorulduğundan ya da stres yaptığından artar dedi, yorulmamaya çalış herşeyi kafana takma dedi :)

büyük ihtimalle, benimde artık hergün oluyor sertleşme 4-5 kere, doktora söyledim yorulduğundan ya da stres yaptığından artar dedi, yorulmamaya çalış herşeyi kafana takma dedi :)
nasıl olcaksa o ıs stres yapmamak kafaya takmamak.....:44:
sertlesmeye ve kasılmaya alısmıstım 1 aydır artık uykumda bıle oluyor ama bu adet sancısı alışık oldugum bı durum degıl ondan tedırgın oldum umarım bıseey olmaz en az 1 hafta daha kalmalı benımle ruzgar bebek

Meltemizmir canim ilik bi dus al rahatlatirmis yalanci sancilar ise sonra yuruyus yaparsn istersen gecer ins. Yazabileceksen arada durumunu yaz merakta birakma bizi

Son düzenleme:
kalsın tabi ne acelesi varmış yaramazın, nasıl oldun iyi misin?

kalsın tabi ne acelesi varmış yaramazın, nasıl oldun iyi misin?

Meltemizmir canim ilik bi dus al rahatlatirmis yalanci sancilar ise sonra yuruyus yaparsn istersen gecer ins. Yazabileceksen arada durumunu yaz merakta birakma bizi
bacagıma vuran sancılar harıcı azaldı kasılma olmuyor en azından bı durumda dogum sancısı ıhtımalınden uzaklastırdı benı ıyıce yuzde 90 hazırlık sancısı bu sefer saglam yakaladı , arada da akıntı olunca panıklıyorum 2 kere kontrol ettım ne dıye , allahtan akıntı sadece ozlemcım aklımda daha artarsa dusa gırıcem cok dolanmamaya calısıyorum ortalıkta esım panıklıyor bu sefer

iyi canım sevindim, daha da iyi olursun inş. erken erken gelmesinler az beklesinler vakitlerini, bende yatayım artık yarın okul var hadi iyi geceler Allah rahatlık versin güzel annelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…