- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.981
ıyı geceler canımiyi canım sevindim, daha da iyi olursun inş. erken erken gelmesinler az beklesinler vakitlerini, bende yatayım artık yarın okul var hadi iyi geceler Allah rahatlık versin güzel annelere :)
ıyıyım canım azalarak bıttı sancılar amaılk defa bu kadar korktum ve tamam dedım doguruyorum :) bugun canta ısını halledıcem kafaya koydumcanım iyi misin ya merak ettim birşey olsa yazardın herhalde birşey yoktur inşallah
ıyıym canım aksam panıklettı benı pasa :)nerelerdesın sen?Günaydın kızlar ve sabırsız bebişlermeltem iyimisin tatlım?
ıyıym canım aksam panıklettı benı pasa :)nerelerdesın sen?
günaydınnn
biz bugün de iş başı yaptık işte son 2 günümüz bakalım hayırlısı
kahvaltı ve geçmiş yapıp geliyoruz oğluşlaa
adını gorunce dedım tamam clemmm dogurdu:) neysekı hala bızımlesın tuhba da doguramadı hala firemız yok bu haftayı da atlatalım ne zaman ısterlerse gelsın bebıslerGünaydın herkesee,
Meltem geçmiş olsun canım, artık yalancı sancılarımız başladı, az kaldı diye seviniyorum bi yandan ama bi yandan da farketmeden doğuruvericem diye de korkuyorum :))
Benim son günlerde sancı diil de kasılmam çok fazla oluyo, duşa girince de rahatlıyorum, doktorum 2 haftaya doğum olur demişti, cuma günü 2 hafta doluyor, allahtan aklı başına geldi benimkinin, pıstı duruyor içerde
ıyıym canım aksam panıklettı benı pasa :)nerelerdesın sen?
ayyy senin adına nasıl sevindimanlatamam. benim de 25 ocak sanırım son günüm, az kaldı
tuttum kendımı senı beklıyorummeltemmm daha gelemedim oralara noldu iyi misin ? dur kız doğurma daha bende tık yok bak aynı anda doğurucazzzzzz .
sorma valla canım devlet biliyo valla 37. haftadayım bi hafta daha çalış deseler kılımı kıpırdatamazdım sanırım darısı başınaaa . yaa bu arada şu doğum iznine bişeyler olmuş 24 hafta olmuş falan diyolar bizi de vurdumu ki acepp ?
Günaydın herkesee,
Meltem geçmiş olsun canım, artık yalancı sancılarımız başladı, az kaldı diye seviniyorum bi yandan ama bi yandan da farketmeden doğuruvericem diye de korkuyorum :))
Benim son günlerde sancı diil de kasılmam çok fazla oluyo, duşa girince de rahatlıyorum, doktorum 2 haftaya doğum olur demişti, cuma günü 2 hafta doluyor, allahtan aklı başına geldi benimkinin, pıstı duruyor içerde
meltemmm daha gelemedim oralara noldu iyi misin ? dur kız doğurma daha bende tık yok bak aynı anda doğurucazzzzzz .
sorma valla canım devlet biliyo valla 37. haftadayım bi hafta daha çalış deseler kılımı kıpırdatamazdım sanırım darısı başınaaa . yaa bu arada şu doğum iznine bişeyler olmuş 24 hafta olmuş falan diyolar bizi de vurdumu ki acepp ?
kızlaar az kaldı sabredin... maşallah topiğimize n kadar düzenli sorunsuz geçiyo çok şüküradını gorunce dedım tamam clemmm dogurdu:) neysekı hala bızımlesın tuhba da doguramadı hala firemız yok bu haftayı da atlatalım ne zaman ısterlerse gelsın bebısler
ıyıyım canım azalarak bıttı sancılar amaılk defa bu kadar korktum ve tamam dedım doguruyorum :) bugun canta ısını halledıcem kafaya koydum
tuttum kendımı senı beklıyorum
yA ZATEN BU RUZGAR PASA EVDE YAPIYO HASTANEYE GIDINCE NST DE TIRRRT CIKIYO OYNAMIYOR BILE
AKŞAM GITSEYDIM DRA BISEY CIKMAZDI YINE:d
ufff ben ıstesemde yıkayamam makınem bozuldu gıcık sey bugun servıs cagıracagımbekle bekle bak ben daha çamaşır bile yıkamadım amma tembelim di mi ya da çok rahat
çocuk ilgi çekmeye çalışıyo napsın garibim
delüüükızlaar az kaldı sabredin... maşallah topiğimize n kadar düzenli sorunsuz geçiyo çok şükürufak tefek sorunlar oldu ama erken doğum riski var dediklerimiz bile bu haftaya gelebildi. bol bol nazar boncuğu koyimm de doğuran benden bilir walla
naptınn fıstık yaa..alla alla....bak şimdi kendimi gördüm sende..yılbaşı gecesi ben öyledim..hay allah..iyi olmana sevindim güzelim..
zaten senınle bdt mız cok yakın demekkı bu haftaya has bı durum buhepinize günaydın arkadaşlar..güya iznim başladı..evde temizlik var ve birazdan hastaneye gideceğim..dün bütün gün idrar topladım..şişeye biriktirdim..iğrençti...böööüühh..şu halimle bi de bunla uğraştım..neyse umarım bişi çıkmaz..
ufff ben ıstesemde yıkayamam makınem bozuldu gıcık sey bugun servıs cagıracagım
delüüü
zaten senınle bdt mız cok yakın demekkı bu haftaya has bı durum buınsallah ıdrarda bısey cıkmaz preeklemsiden suphelenıyor dr galıba proteın kacagı? valla bende 10 gun ıdare edeyım sonra kadın gelsın dıyorum sımdı alsam dogum ıcın tekrar almam gerekcek 15 20 gunde 2 kere bu adam benı bosar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?