- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.001
valla o kadar cok kadın degıstırdım kı mukkemmelı aramıyorum artık camı kapıyo sılsın halı koltuk ceksın onlarla ugrasmayayım bana yeter begenmeıdgım yerın ustunden gecerım sonucta dıp kose temızlık yapmıyorum kabası gıtsın evın, en guzelını yapmıssın aylık anlasma ıle bende lohusalık surecınde her hafta yarım gun alsam mı dıyorum pazartesı gelsın supurge tutsun tız alsın sılsın yeter her hafta cam sılmeye gere yok, aklımda su an bu fıkır var bakalımevet canım..idrar kaçağından şüphelendi...ona kalsa yatırıp gözlem altına alacaktı..ama biz bilinçli hastalarmışız da..evde yaparmışız da..tansiyon takibi de yaptım..şükür yükselmedi hiç..bakalım..eşimi bekliyorum gidecez...
benim yardımcım her hafta gelir..zaten evi otel gibi kullanıyoruz..çocuk falan da olmayınca dağılmıyor..pek de kirlenmiyor..aylık veriyorum parasını..onun da benim de kafam rahat..ama dört dörtlük mü orası tartışılır..
valla o kadar cok kadın degıstırdım kı mukkemmelı aramıyorum artık camı kapıyo sılsın halı koltuk ceksın onlarla ugrasmayayım bana yeter begenmeıdgım yerın ustunden gecerım sonucta dıp kose temızlık yapmıyorum kabası gıtsın evın, en guzelını yapmıssın aylık anlasma ıle bende lohusalık surecınde her hafta yarım gun alsam mı dıyorum pazartesı gelsın supurge tutsun tız alsın sılsın yeter her hafta cam sılmeye gere yok, aklımda su an bu fıkır var bakalım
ınsallah tahlıllerın de tansıyonun gıbı guzel cıkar bu arada senın sezeryana 15 gun kaldı galaıba bıttmı alısverıs hazırlık falan
günaydın kızlar herkese iyi seneler herkes çok iyi maşallah sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş allahın izniyle alcaz sıpaları kucağımıza izne ayrılmaya çalışıyorum bende ama ayrılamadım bi türlü bu haftayı bitirip iki hafta daha çalışçamgeçermi geçersede nasıl geçer allah bilir bu arada çalışanlar için izin 6 aya çıkıyor kısmetse yasalaşçakmış büyük ihtimal bize de piyango vurmuş olcak
her hafta rahat oluyo..hem kadına-hem sana..bi de sürekli alınca indirim de yapıyolar..çünkü onun da işine geliyo..herhafta garanti iş sonuçta..bi de gelen kişinin gerçekten işe ihtiyacı olması lazım ki işini iyi yapsın..ama nerdeee hepsi tok satıcı..bence kesinlikle düşün..hayatın düzene girer walla..
benim bir iki eksik dışında hazırlıklar tamam..bebişin eşyaları makinada şimdi..meltem şaka maka ben beklemeye geçtim..
ben çıktım..doktora gitmece..iyihaberlerle gelmece inşallah..
haklısın valla daha ekonomık olur 100 tl ye gelıyor beım kadın zam yapacakmıs yılbasındaher hafta rahat oluyo..hem kadına-hem sana..bi de sürekli alınca indirim de yapıyolar..çünkü onun da işine geliyo..herhafta garanti iş sonuçta..bi de gelen kişinin gerçekten işe ihtiyacı olması lazım ki işini iyi yapsın..ama nerdeee hepsi tok satıcı..bence kesinlikle düşün..hayatın düzene girer walla..
benim bir iki eksik dışında hazırlıklar tamam..bebişin eşyaları makinada şimdi..meltem şaka maka ben beklemeye geçtim..
kız nerdesın sen topıc sahıbıgünaydın kızlar herkese iyi seneler herkes çok iyi maşallah sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş allahın izniyle alcaz sıpaları kucağımıza izne ayrılmaya çalışıyorum bende ama ayrılamadım bi türlü bu haftayı bitirip iki hafta daha çalışçamgeçermi geçersede nasıl geçer allah bilir bu arada çalışanlar için izin 6 aya çıkıyor kısmetse yasalaşçakmış büyük ihtimal bize de piyango vurmuş olcak
hayılı haberlerını beklıyoruz canımben çıktım..doktora gitmece..iyihaberlerle gelmece inşallah..
günaydın kızlar bugün işe hiç gelmek istemedim tatilden sonra zor geliyo valla ya bir an önce şu doğum iznime ayrılsam da yatsam
gunaydın herkeseee meltemmm sıkı tut ruzgarı az daha dayansın bende gelen gıden yok yalnz oturmak kalkmak yatmak ıskence dunden berı hıcbı durusta rahat edemedım
aynen cnm çok şiştim gidip gelmek zor geliyo ocağı raporla felan bi şekilde kapatçam kısmetsegünaydın canım sanada güzel seneler kız 35. haftadamı çıkıyorsun sen izine inş. bizede vurur 6 ay yasası
buralardayım gelip bakıyorum size arada kontrol ediyorumhaklısın valla daha ekonomık olur 100 tl ye gelıyor beım kadın zam yapacakmıs yılbasında
kız nerdesın sen topıc sahıbıaz kalmıs sabret
hayılı haberlerını beklıyoruz canım
ufff kıyamam yaaa az evvel bır sancı dalgası daha yakaladı benı allahtan bu sfeer kısa surdu bu ayıda boyle gecırecegız anlaşıldıgunaydın herkeseee meltemmm sıkı tut ruzgarı az daha dayansın bende gelen gıden yok yalnz oturmak kalkmak yatmak ıskence dunden berı hıcbı durusta rahat edemedım
ufff kıyamam yaaa az evvel bır sancı dalgası daha yakaladı benı allahtan bu sfeer kısa surdu bu ayıda boyle gecırecegız anlaşıldı
sende yokmu sancı mancı kız senın kı ıcerde pek rahat galıbaa:) ıkramlar nası guzelse gıkı cıkmıyor:)ay çok heycanlı
var var olmazmı:) elimden geleni yapıyorum teyzesi et süt yumurtasende yokmu sancı mancı kız senın kı ıcerde pek rahat galıbaa:) ıkramlar nası guzelse gıkı cıkmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?