2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla o kadar cok kadın degıstırdım kı mukkemmelı aramıyorum artık camı kapıyo sılsın halı koltuk ceksın onlarla ugrasmayayım bana yeter begenmeıdgım yerın ustunden gecerım sonucta dıp kose temızlık yapmıyorum kabası gıtsın evın, en guzelını yapmıssın aylık anlasma ıle bende lohusalık surecınde her hafta yarım gun alsam mı dıyorum pazartesı gelsın supurge tutsun tız alsın sılsın yeter her hafta cam sılmeye gere yok, aklımda su an bu fıkır var bakalım
ınsallah tahlıllerın de tansıyonun gıbı guzel cıkar bu arada senın sezeryana 15 gun kaldı galaıba bıttmı alısverıs hazırlık falan

her hafta rahat oluyo..hem kadına-hem sana..bi de sürekli alınca indirim de yapıyolar..çünkü onun da işine geliyo..herhafta garanti iş sonuçta..bi de gelen kişinin gerçekten işe ihtiyacı olması lazım ki işini iyi yapsın..ama nerdeee hepsi tok satıcı..bence kesinlikle düşün..hayatın düzene girer walla..

benim bir iki eksik dışında hazırlıklar tamam..bebişin eşyaları makinada şimdi..meltem şaka maka ben beklemeye geçtim..

günaydın kızlar herkese iyi seneler herkes çok iyi maşallah sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş allahın izniyle alcaz sıpaları kucağımıza izne ayrılmaya çalışıyorum bende ama ayrılamadım bi türlü bu haftayı bitirip iki hafta daha çalışçam geçermi geçersede nasıl geçer allah bilir bu arada çalışanlar için izin 6 aya çıkıyor kısmetse yasalaşçakmış büyük ihtimal bize de piyango vurmuş olcak

günaydın canım sanada güzel seneler kız 35. haftadamı çıkıyorsun sen izine inş. bizede vurur 6 ay yasası

zaman ne kadar hızlı geçiyor.... Geçen günlerde nelerden konuşuyorduk Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.

haklısın valla daha ekonomık olur 100 tl ye gelıyor beım kadın zam yapacakmıs yılbasında

kız nerdesın sen topıc sahıbı az kalmıs sabret

ben çıktım..doktora gitmece..iyihaberlerle gelmece inşallah..
hayılı haberlerını beklıyoruz canım

gunaydın herkeseee meltemmm sıkı tut ruzgarı az daha dayansın bende gelen gıden yok yalnz oturmak kalkmak yatmak ıskence dunden berı hıcbı durusta rahat edemedım

günaydın canım sanada güzel seneler kız 35. haftadamı çıkıyorsun sen izine inş. bizede vurur 6 ay yasası
aynen cnm çok şiştim gidip gelmek zor geliyo ocağı raporla felan bi şekilde kapatçam kısmetse

haklısın valla daha ekonomık olur 100 tl ye gelıyor beım kadın zam yapacakmıs yılbasında

kız nerdesın sen topıc sahıbı az kalmıs sabret

hayılı haberlerını beklıyoruz canım
buralardayım gelip bakıyorum size arada kontrol ediyorum

gunaydın herkeseee meltemmm sıkı tut ruzgarı az daha dayansın bende gelen gıden yok yalnz oturmak kalkmak yatmak ıskence dunden berı hıcbı durusta rahat edemedım
ufff kıyamam yaaa az evvel bır sancı dalgası daha yakaladı benı allahtan bu sfeer kısa surdu bu ayıda boyle gecırecegız anlaşıldı

günaydın kızlar,
eşim şehir dışından döndü çok şükür, annem ile babam da geldi, dünyalara benim oldu.cmt günü kontrole gittik.minik kızım 2300 gr, 45 cm olmuş teyzeleri.iri bir bebek değil ama şükür herşey yolunda.nst ye de bağlandım, bir sorun yokmuş. dr ocak sonu gibi alırız dedi bir aksilik olmazsa.
söylediğiniz kasılmalardan sancılardan bende de oluyor.burda okudukça demek ki normal süreç diye rahatlıyorum.çünkü doktoruma ne sorsam;su gelmediyse, kan gelmediyse, düzenli sancı yoksa bana bişey sorma demeye getiriyor. adama bişey sormaya korkuyorum artık,bozup atıyor insanı. neyse az kaldı.

slm kızlar umarım herkes iyidir
pek bahsedip sizi strese sokmak istemedim ama benim gibiler için tecrübe olsun diye yazmadan edemedim
biz yeni yılı hastanede karşıladık kızçe bize yeni yıl hediyesi vermeye kalktı bizde ikna ettik bize en güzel hediye senin zamanında gelmendir diye neyse öğleden önceki nstm iyi çıkarsa taburcu olacağız
aman kızlar kendinize çok dikkat edin sakın benim gibi yapmayın ben hiç hamile gibi davranmadım hareketlerime hiç dikkat etmedim uzandım eğildim kalktım temizlik yaptım hiç dinlenmedim işin garibide hiç ağırlaşmadım ha bu arada herşeyi stres yapmaktan sinir olmaktanda geri kalmadım taki 2-3 gün önceye kadar karnım şişti ağırlaştım hep gazım var dedim karnım taş gibiydi neyse 2-3 gün böyle sürüdü ona rağmen yürüdüm hareketlerimi hiç kısıtlamadım
sonra yılbaşı günü ikide bir idrarım var gibi hissetmeye başladım yürümek işkence gibi gelmeye başladı idrarımı tutmak için kasıklarımı sıkarak yürümeye çalıştım vs sonra eşim ikna etti acile geldik bana kalsa geçer gazdan oluyo yada bebek aşağıya indi ondan diye düşünüyordum
acilde idrar tahlili yaptılar temiz çıktı sonra servise nst ye çıktık meğerse nstde kasılmalarım 80 lerde 100 lerdeydi ama bende ağrı yoktu hissetmiyordum sadece idrarım var gibi geliyordu
biraz daha geç kalsaydık doğum başlayacakmış kızçe 2013 ün ilk bebeklerinden olacaktı nerdeyse allahtan açıklığım olmıştı suyum nişanım falan gelmemişti oradan yırtım kasılmalarımı durdurmak için serum takıldı bu sabah çıkardılar ağızdan ilaca geçildi işte nstm de iyi çıkarsa eve gideceğiz ilaçlarla oyalayabildiğimiz kadar oyalayacağız hanım efendiyi gelmesin die
benden bukadar şimdilik iyiyiz anlatmak kolay oluyoda yaşarken çok kötü o yüzden sizden ricam dikkat edin kendinize hiç yormayın üzülmeyin ve sakın stres yapmayın nst de normalde 15-20 lerde olan kasılmalar sinirlenince 80 lere kadar çıkıyor artık szi düşünün bende şimdilik bu kadar bi gelişme olursa yazarım hepinize sağlıklı günler Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli vede ZAMANINDA kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…