2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
çok geçmiş olsun, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin. anlattığın iyi oldu, ben de hiç dikkat etmiyorum hareketlerime.inşallah nst de temiz çıkar,geçmiş olsun tekrar

var var olmazmı:) elimden geleni yapıyorum teyzesi et süt yumurta ama öyle diz çöktürecek bi sancım olmadı çok şükür
aman olmasın diyelim

ufff benımkıde normaldır modunda bende soramıyorum
canım ya cok gecmıs olsun ınsala vaktınde gelır kızcen yaaaa artık bızım topıgın dogumları akşam sabah baslayacak demek ki, hayırlısıyla 36 yı gecen gelebılır kapımız acık ama 36 dan kucukler sıralarını bekleısnler dımı yaaaa

ayy hadi inşallah.
bende dört gözle bekliyorum bu yasayı

bununla geçmiş olsun RAbbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
benim kasık ağrılarım oluyor
demekki ihmal etmemek lazımmış

kızlar geçmiş olsun
yavaş yavaş kıpraşmaya başladı minikler
Allah vakti zamanında doğurmayı nasip etsin hepimize

gecmıs olsn canm temızlık yapıodum bıraktım valla:)tırstım bı an

anammm doğuruyoz valla :18:

gelmiş geçmiş olsun canım dikkat et valla yaa inşallah bişey çıkmaz da çıkarsınız evinize

hadi gözün aydınnn

cansast merhaba..24 saatlik idrar biriktiriyosun sanırım..benimde başıma geldi..dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçmüştüm 27.haftada yüksek çıktı(makinedenmiş)..doktorumda riskli gebelik uzmanı..hemen protein baktır dedi..normal idrarda bişey çıkmadı.mikroproteinde az bi yükseklik çıktı ve 24 saat biriktirdim ondada sınırın üstünde çıktı.çok korktum tabii..ama gebelikte belirli bi seviyeye kadar protein çıkabiliyomuş..doktorumla konuşunca e sen hamilesin o kadar çıkar zaten dedi..gerçi senin haftan iyi benim için çok erkendi o yüzden korkmuştuk..diyeceğim eğer yükseklik çıksa bile panik yapma..tuzu sıfıra indirmek bile ödemi rahatlatıyo..

selam kızlarrr

biz bugün tam 34 haftalık oldukkk

doktordan geldik doğum öncesi iznimi almış bulunuyorum darısı almayanlara olsunnn

ve bugün ilk gözağrımın doğum günü 5 yıl bitti daha dün doğmuş gibi.. en yakınım dostum her şeyim benim o..Allah sıkıntısını acısını göstermesin inşallahh

öpüyorum herkesi kreşte doğum günümüz var ona gideceğim birazdannn

akşam kaşıntıdan hiç uyuyamadım ağladım resmen her yerim çıldırmış gibi kaşınıyor bu arada ve gece özellkle artıyor
doktor ağızdan ilaç verdi bir de
umarım bir faydası olur yoksa kafayı yiyecemm

rabbım nazına uzun uzun saglıklı ve mutlu bır omur nasıp etsın ınşallah ve derin kızına da tabi:)

içime doğuyo önümüzdeki hafta doğuran olacak

Lutfen o Ben olayimmmmm.......
Annem zaten tutturmus sen 5 kg cocugu nasil doguracaksin olmaz magdem orada sezeryan yapmiyorlat atla ucaga gel burada biz yaptirtalim diye :))
deli edecek beni... :)

Ne kadar titiz subat annnelri burada.. Ben hic dusunmuyorum camasiri, evin halini... Tek odaklanabildigim sey bebisimin artik gelmesi...

sen nası doğuurucan kı 5 kilo çocuğu
korkmuyomusun

sen kendini yabana mı atıyosun
ama bana dr erken dogum falan demedıkı bu saydıkalrım tescıllı olanlar:)

5 kg mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…