2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
su an kac kılo kı???

sana da iyi seneler tatlım..ben de 37 ye kadar çalışacaktım..ama doktor müsade etmedi..iyi de oldu..üstüne de yasanın haberini aldım..sevindim walla..darısı başına..

zaman ne kadar hızlı geçiyor.... Geçen günlerde nelerden konuşuyorduk Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.

güzel haberlerle gelin canım benim çatı muayenesi yaptımı kuzu

sağol canım..çatı muayenesi yapmadı daha..

gunaydın herkeseee meltemmm sıkı tut ruzgarı az daha dayansın bende gelen gıden yok yalnz oturmak kalkmak yatmak ıskence dunden berı hıcbı durusta rahat edemedım

ahan da işte tam da böyle bişi..üç gündür bu durumdayım..

gözünzydın canım..

geçmiş olsun canım yaa..umarım herşey yoluna girer..

ha hah ahahahahhaaayyy şaka maka doğuruyoruz ayol

hakketten yaaa...sinyaller çakmaya başladı bizim melekler...

ayy canım çok sağol yaa...sana da geçmiş olsun bu arada..korkutuyo bizi minnaklar..hayırlısıyla bi doğursaydık..

haydi iyi istirahatler güzelim..doğum günü de kutlu olsun yavrunun..

:)
çilemm,tugba,cansastr,labteknıker,desıca, bunlardan 1i olmasın ama bence hıc beklemedıgımız bırı suprız yapacak gorursun arabatı gıbı sonradan 1.lıgı alacak

ama benim eşim arapppp..acaba bi alaka olabilir mi..

Korkuyorum tabii ama yine de dogumu boyle agrilar icinde gecen hergune tercih ediyorum..
belki dogum sirasinda pisman olurum bu soylediklerime ya :)
Bebek simdiden neredeyse 4 kilo ve ben Yarin 36ci haftama yeni baslayacagim

:)
çilemm,tugba,cansastr,labteknıker,desıca, bunlardan 1i olmasın ama bence hıc beklemedıgımız bırı suprız yapacak gorursun arabatı gıbı sonradan 1.lıgı alacak
kızzzz naptın aman aman olmasın, hiçbirimizin erken gelmesin. hepsi uslu uslu beklediğimiz tarihlerde gelsinler,yirim onları yirimmmmmmmmmmmmm...bu arada ikiz hamile (HAFTASI BENLE AYNI)bir arkadaşım bugün doğum yaptı. fotolarını paylamış feyste anam dedim, içimde böyle kocaman bebek mi var.ne sanıosam hala

heheheh tam konsepte uygun oldu, dr a gıttınmı sen?

Korkuyorum tabii ama yine de dogumu boyle agrilar icinde gecen hergune tercih ediyorum..

kedidir o kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar bu arada doktora gittim..kasılmalardan bahsettim..pazartesi nst.ye girmiştim tekrar istedi..bişiyler yolunda değil heralde bi daha girdim...idrar tahlilimin sonucunu ve bi de kan tahlili istedi..ne için anlamadım..öğleden sonra sonuçları görüp muayene etmek istiyor..tekrar gidecem bakalım..tırsıyorum..kadının ameliyat günleri perşembe...bugün çarşamba..yoksa tahmin ettiğim şey mi olacak..eve geldim..zaman geçmiyo yaa..

canım cok acıl bı durum yoksa 1 hafta dah abeklemek ıstıyorum de 36. yıda bıtırsın kuzum

dogum gunu kutlu olsn .....

buhaftada bukadar kıloda olması normal mı pekı

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)

kızlar hepimiz ve bebişlerimiz için kopyaladım nazar duası

aaaaamiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Canim stress yapma.. Dogum tarihi yaklastikca doktorlar daha dikkatli davraniyorlar..
Eger idrar testi falan yaptiysa tansiyonla ilgili biseyler olabilir.
Cok kafaya takarsan istemedigin basina gelir. Ne de olasa stress dogum sancilarini tetikliyormus..
Sen doktorla konusana kadar hic dusunme kotu ihtimalleri
hem varsay ki ameliyata alacak olsun erken dogum icin neden uzuleceksinki
Zaten bebegin buzamanlarda hemen hemen tamamen gelismis durumda
Kilosu da iyiyse kuveze girmesi bile gerekmez ve sen de sonun da bebegine kavusmus olursun
ve
MUTLU SON :)
darisi basima

dogum gunu kutlu olsn .....

buhaftada bukadar kıloda olması normal mı pekı

Benim doktoruma gore normal..
Seker falan cikmadi bende zaten
Sadece ortalamanin biraz ustunde olacak irsi olsa gerek dedi...
babamiz biraz iridir :)
Ona cekecek demekki
hatta benim esimin abisi 57cm dogmus ve ben bizim ufakligin sadece tahmini kilosunu bimiyorum
doktor simdiye kadar boyuna iliskin hic bilgi vermedi
Bu pozisyondan olcemem dedi
Hamileligin basindan beri yuzunu de tam olarak goremedik
tek bildigimiz kilosu ve saglikli oldugu :)

evet canım zaten ödemlerimden çok huylandı..evde tansiyon takibi yaptım..bugün bi şişe idrar götürdüm deee...kan tahlilini anlamadım..neyse..napalım..ben biraz da korkmaya başladım..çok sakindim..cesurdum..ama şimdi şaşkın ördek gibiyim..o dediğin mutlu sonu bi görebilseydik...

en önemlisi de sağlıklı olması değil mi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…