- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.061
Benim doktoruma gore normal..
Seker falan cikmadi bende zaten
Sadece ortalamanin biraz ustunde olacak irsi olsa gerek dedi...
babamiz biraz iridir :)
Ona cekecek demekki
hatta benim esimin abisi 57cm dogmus ve ben bizim ufakligin sadece tahmini kilosunu bimiyorum
doktor simdiye kadar boyuna iliskin hic bilgi vermedi
Bu pozisyondan olcemem dedi
Hamileligin basindan beri yuzunu de tam olarak goremedik
tek bildigimiz kilosu ve saglikli oldugu :)
rabbım nazına uzun uzun saglıklı ve mutlu bır omur nasıp etsın ınşallah ve derin kızına da tabi:)
korkma stres yapma canım allahın ıznıyle saglıkla gelecek kızınbence o da öyle düşünüyo..bugün bakacak..idare edecek gibiyse haftaya bırakacak galiba..perşembeler kabusum oldu..
ılk dogumun kac kıloydu canımBenim doktoruma gore normal..
Seker falan cikmadi bende zaten
Sadece ortalamanin biraz ustunde olacak irsi olsa gerek dedi...
babamiz biraz iridir :)
Ona cekecek demekki
hatta benim esimin abisi 57cm dogmus ve ben bizim ufakligin sadece tahmini kilosunu bimiyorum
doktor simdiye kadar boyuna iliskin hic bilgi vermedi
Bu pozisyondan olcemem dedi
Hamileligin basindan beri yuzunu de tam olarak goremedik
tek bildigimiz kilosu ve saglikli oldugu :)
kzlar,sey srcam azck ozel amaılıskı ıcn doktorlarnz ne dıo bana 36.haftaya adar dmıstı:26:
canım maşallah bebeğine..ben benmki iri diye korkarken sennkinin maşallahı varmış..şimdi merak ettiğim sorular var cevaplarsan sevinirim..ilk doğumunmu olacak,normal mi yapacaksn,benm 3.gebeliğim çoçuklarım 3.500 kilo doğdular kızım abilerinden iri çıktı 4 kilonn üstünde doğabilir dedi doktor..bende tırsıyorum çünkü baya dikişli olmuştu öbürleri..senn doğumunu dört gözle bekleyeceğim:)))bakalım nasıl geçecek ona göre rahatlıcam bende..
kızlar doğumunuz nasıl gözükuyo bebişleriniz döndümü sezeyan mı normal mı yapacaksınız epidural normal doğum nasıl yapan var mı aranızda
korkma stres yapma canım allahın ıznıyle saglıkla gelecek kızın
ılk dogumun kac kıloydu canım
benım oğlum da 4 kılonun uzerı beklıyor dr kemıkelr ırı dedı bende de seker yok ama abımız de 4 kılo uzerı dogdu genetıkmıs bu drum ben 3700 dogmusum babamız 2yada 2 bucuk kılo kayınvaldem evde dogum yapmıs 2 kızım topac gıbıydı der ama esım ıcın asırı zayıftı parmakları kıbrıt copu kadardı der hakkaten de esımın parmakları hala benden ıncedır
masallah 40bın kere ozamann bebısıne:)
Tesekkurler canim..
hepimizin bebislerine masallah :)
hos bebege degil onun babasina masallah
Ben 24 kilo aldiysam o 30 kilo almistir :)
sistikce sisiyor
bir de bana kiziyor senin yuzunden diye :)
anam agzi durmuyorki
Bi de saglikli biseyler yaptigimda yemiyor, begenmiyor.. Yagli etli seyler istiyor...
Ama dedim
bebek gelsin. 3 hafta sonra ailemin yanina Turkiye ye gidelim ozaman bitti bu yemek aliskanligi
sebze yemege baslayacak, margarini unutacak ve benimle spor yapacak
benım esımde oyle nerde fastfood onu yıyor oglunu da kendıne benzettı ahdım var ruzgar ben ne yersenm onu yocek karısamıcaksın dıyorum , maşallah bebişine annesı ıyı baktı demek kiCanim ilk hamileligim kizdi bu erkek
Kizimin kilosu normaldi.
Benim kac kilo dogdugum bilinmiyor ama dogumdan bir yil sonraki fotograflarimda tam bir sumo gurescisiyim ama sonraki yil incelip kuculmusum bir daha da hic kilolu olmadim
Ilk hamileligimde max 13 kilo aldim toplamda
yani max 62.5 kiloydum dogum yaptigimda
Bu sefer simdiden 24 kilodan fazla aldim
benim o zaman daha erkenn yaa başlaması için zaten sanırım kasılma mı değilmi hala çözemedimmwalla güzelim ben 36.haftadaym..daha yeni başladı...
zaten cuma gittiğimde ödemlerle ilgili tahlil falan isterken doktor bana.'korkma doğsa da yaşar artık' dedi.nası yani dedim...dedik..dedin..dediler..ne diyolar..dediidedied...deliriyorum galiba...
oda dogruuuu , bılemedım bende,
kızlar bısey sorucam su an kasılmalarım var karnım sertlesıyor adet sancıı gıbı sancı gırıyor bıde regl donemınde bu sancılarda bacaklarıma vurur agrı yanarak agrır su anda bacaklarıma vuruyor normalmı bu durum yaaa
canım bir sıkıntı yok doktorum hiç bişi demedi ama biz cesaret edemiyoruz.
benim o zaman daha erkenn yaa başlaması için zaten sanırım kasılma mı değilmi hala çözemedimm
iyisin inşallah tatlımmmm zamanında gelsinn kuzucuğunn aminnnnn ama meltemimm ben hala daha anlamadımm şu yalancı kasılmayı dakka tut en anlaşılır yanı o ama bende ki yalancı kasılmamıydı anlamıyorum sertleşmeyide çözemiyorummm
cnım sertlesmeyı anlamaman ımkansız belırlı bır bolgeye poposunu dayıyor ve kaskatı oluyor o anda karnın ve sankı asagı dogru basınc yapıyorbenim o zaman daha erkenn yaa başlaması için zaten sanırım kasılma mı değilmi hala çözemedimm
iyisin inşallah tatlımmmm zamanında gelsinn kuzucuğunn aminnnnn ama meltemimm ben hala daha anlamadımm şu yalancı kasılmayı dakka tut en anlaşılır yanı o ama bende ki yalancı kasılmamıydı anlamıyorum sertleşmeyide çözemiyorummm
benım esımde oyle nerde fastfood onu yıyor oglunu da kendıne benzettı ahdım var ruzgar ben ne yersenm onu yocek karısamıcaksın dıyorum , maşallah bebişine annesı ıyı baktı demek ki
benım esımde oyle nerde fastfood onu yıyor oglunu da kendıne benzettı ahdım var ruzgar ben ne yersenm onu yocek karısamıcaksın dıyorum , maşallah bebişine annesı ıyı baktı demek ki
Benim son bir aydir hergun sert karnim.. Inmiyor...
Yorgunluktan olabiliyormus..
En son kontrolde yine sertti ve bebek inebilecegi kadar inmis asagiya ama rahim duvari 5cm di ve acilma daha yoktu
bakalim cuma gunu ne diyecek
cok meraktayim bende
ooo masallahhhhehehe :) evet ii baktim
2 gunde 2 kilo mandalina yiyorum sadece meyve olarak dusun :)
sonrada geceleri refluden agliyorum
Sandikla aliyoruz mandalinayi o nedenle
hehehe :) evet ii baktim
2 gunde 2 kilo mandalina yiyorum sadece meyve olarak dusun :)
sonrada geceleri refluden agliyorum
Sandikla aliyoruz mandalinayi o nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?