2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım maşallah bebeğine..ben benmki iri diye korkarken sennkinin maşallahı varmış..şimdi merak ettiğim sorular var cevaplarsan sevinirim..ilk doğumunmu olacak,normal mi yapacaksn,benm 3.gebeliğim çoçuklarım 3.500 kilo doğdular kızım abilerinden iri çıktı 4 kilonn üstünde doğabilir dedi doktor..bende tırsıyorum çünkü baya dikişli olmuştu öbürleri..senn doğumunu dört gözle bekleyeceğim:)))bakalım nasıl geçecek ona göre rahatlıcam bende..

merhaba kızlarrr geçmişi okuyarak geliyorum, ama netim çok yavaş, ya benim bebiş hareket etmiyor, çok çok azz. Böyle sağdan sola sürtünerek hafiften geçiyor sonra tık yok,

masallah 40bın kere ozamann bebısıne:)

bence o da öyle düşünüyo..bugün bakacak..idare edecek gibiyse haftaya bırakacak galiba..perşembeler kabusum oldu..
korkma stres yapma canım allahın ıznıyle saglıkla gelecek kızın

ılk dogumun kac kıloydu canım
benım oğlum da 4 kılonun uzerı beklıyor dr kemıkelr ırı dedı bende de seker yok ama abımız de 4 kılo uzerı dogdu genetıkmıs bu drum ben 3700 dogmusum babamız 2yada 2 bucuk kılo kayınvaldem evde dogum yapmıs 2 kızım topac gıbıydı der ama esım ıcın asırı zayıftı parmakları kıbrıt copu kadardı der hakkaten de esımın parmakları hala benden ıncedır

Canim bu benim ikinci hamileligim
Ilki kizdi. 3425 dogdu.
Kesik atildi ama ben hic fark etmedim bile.
sonradan soylemeseler bilmeyecektim
bakalim bu nasil olacak.. Ben seni mutlaka haberdar ederim..
Sen tapigi takip et yeter
Cuma gunu doktor randevum var bakalim ne diyecek :)

Canim ilk hamileligim kizdi bu erkek
Kizimin kilosu normaldi.
Benim kac kilo dogdugum bilinmiyor ama dogumdan bir yil sonraki fotograflarimda tam bir sumo gurescisiyim ama sonraki yil incelip kuculmusum bir daha da hic kilolu olmadim
Ilk hamileligimde max 13 kilo aldim toplamda
yani max 62.5 kiloydum dogum yaptigimda
Bu sefer simdiden 24 kilodan fazla aldim

masallah 40bın kere ozamann bebısıne:)

Tesekkurler canim..
hepimizin bebislerine masallah :)
hos bebege degil onun babasina masallah
Ben 24 kilo aldiysam o 30 kilo almistir :)
sistikce sisiyor
bir de bana kiziyor senin yuzunden diye :)
anam agzi durmuyorki
Bi de saglikli biseyler yaptigimda yemiyor, begenmiyor.. Yagli etli seyler istiyor...
Ama dedim
bebek gelsin. 3 hafta sonra ailemin yanina Turkiye ye gidelim ozaman bitti bu yemek aliskanligi
sebze yemege baslayacak, margarini unutacak ve benimle spor yapacak

benım esımde oyle nerde fastfood onu yıyor oglunu da kendıne benzettı ahdım var ruzgar ben ne yersenm onu yocek karısamıcaksın dıyorum , maşallah bebişine annesı ıyı baktı demek ki

benim o zaman daha erkenn yaa başlaması için zaten sanırım kasılma mı değilmi hala çözemedimm

iyisin inşallah tatlımmmm zamanında gelsinn kuzucuğunn aminnnnn ama meltemimm ben hala daha anlamadımm şu yalancı kasılmayı dakka tut en anlaşılır yanı o ama bende ki yalancı kasılmamıydı anlamıyorum sertleşmeyide çözemiyorummm

Benim son bir aydir hergun sert karnim.. Inmiyor...
Yorgunluktan olabiliyormus..
En son kontrolde yine sertti ve bebek inebilecegi kadar inmis asagiya ama rahim duvari 5cm di ve acilma daha yoktu
bakalim cuma gunu ne diyecek
cok meraktayim bende

cnım sertlesmeyı anlamaman ımkansız belırlı bır bolgeye poposunu dayıyor ve kaskatı oluyor o anda karnın ve sankı asagı dogru basınc yapıyor

benım esımde oyle nerde fastfood onu yıyor oglunu da kendıne benzettı ahdım var ruzgar ben ne yersenm onu yocek karısamıcaksın dıyorum , maşallah bebişine annesı ıyı baktı demek ki

Aynen.. ayni tartisma bizim evde de var...
mesela bizimkisi her tur peynirden nefret eder...
elini bile suremez, kokusunu aldigi odadan kacar, mumkunse eline bir poset gecirip buldugu peynirleri cope atar..
ben de onun kavgasini ettim.. Bebim bebsim herseyden yiyecek..
Belli bir yastan sonra kendisi ben istemem derse ozaman cok ustune gitmem tabii..
Boyle os bir tartisma yuzunden 2 gun konusmadi benimle :)

hehehe :) evet ii baktim
2 gunde 2 kilo mandalina yiyorum sadece meyve olarak dusun :)
sonrada geceleri refluden agliyorum
Sandikla aliyoruz mandalinayi o nedenle

Benim son bir aydir hergun sert karnim.. Inmiyor...
Yorgunluktan olabiliyormus..
En son kontrolde yine sertti ve bebek inebilecegi kadar inmis asagiya ama rahim duvari 5cm di ve acilma daha yoktu
bakalim cuma gunu ne diyecek
cok meraktayim bende

vaktinde gelsinn meleklerimiz aminnn
bende bi taraf şişip sertleşiyor tatlımm ben sanırım doğurunca yalancı gerçek kasılma ayırt edicemm
ama gerçekten az kaldı yaaa doğurmamıza banada normal doğum için şubat 10 u gibi bekle dedi ama ben ocak sonu iin tetikteyimmm :)

hehehe :) evet ii baktim
2 gunde 2 kilo mandalina yiyorum sadece meyve olarak dusun :)
sonrada geceleri refluden agliyorum
Sandikla aliyoruz mandalinayi o nedenle

bende sen gibi mandalinasız duramıyorumm evli değilkende çok yerdim avuç içlerim ayak tabanım turuncu olmuştu :)) annemler bu ne hal diyordu hamile kalınca yine sardımmm aşkım mandalinaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…