2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar buarada aranizda sutunun yetmeyeceginden falan korkan varsa bol bol keciboynuzu pekmezi tuketsin
Keci boynuzundan bir de sutle karistirmak icin tozunu yapiyorlar. kakaoya benziyor
onu sa sabahlari bir bardak ilik sutle karistirip icin..
Sut uretimini fazlalastiriyor

kızlar dün sizlerle konuştuktan sonra ağrıyla lavobaya gittim ve afedersiniz ishal omuşumm fecii yani korktum ama sonra dedimm acaba bunlar işte iki gündür bundanmıydı ya yalancı kasılmaydı yada ishalin habercisiydi hala çözmeedimm ama bugün daha rahatımm şükür ara ara gene giriyir o kasılmalı iğne batması

Insallah herkesin istedigi tarihte gelsin bebekleri :)
benimkisi gereginden fazla olgunlasmakta oldugu icin bir anonce gelsin :)

cnım sertlesmeyı anlamaman ımkansız belırlı bır bolgeye poposunu dayıyor ve kaskatı oluyor o anda karnın ve sankı asagı dogru basınc yapıyor

aaaaaaaaaaaaa o zaman bendeki sertleşme oydu ama hep ağrısız oluyor sağ tarafıma dayıyor gibi kendini eh ben doktoruma ne diyimmmm ben ona sormuştumm bebeğin poposudur demişti bende ondan demekki ayırt edemedim yalancı kasılmayı ay çok sağoll canımm benimmmmmmmmmmm

Selam kızlar,
Geriye doğru okuyayım dedim ama çok mesaj birikmiş. Pek mesaj yazmasam da hep okumaya çalıştım bu grubu. Sağolun varolun. Şimdi hazır yazmaya karar vermişken bir soru sorayım sizlere.
İki gündür pelvis bölgemde ağrı var. Bacaklarımı açmak istemiyorum sanki. Yürürken de eskiden bacaklarımı aça aça rahat yürürken 2 gündür mankenler gibi bir adımı diğerinin çaprazında kalacak şekilde atarak yürümek istiyorum ve anca böyle yürüyünce rahat ediyorum. Nedir bu, normal bir ağrı mı?

anammmmm bu ne yawww böyle resmen karnım yırtılacak bu çocuğa birşey oluyor kızlar karnımın sol tarafı değişik bir şekil aldı panik oldum valla neden böyle oldu ki

park yatagınıza nasıl uyku setı aldınız kızlar?

meltem ben mobilya peşik içinde kullanılan yan korumaları olan uyku setinden aldım bacım 100 tl ye 2 yan bir baş koruması yorganı çarşafı 1 yastık 1 süs yastık birde alt açması var :)
şimdide dayanamayıp battaniye ile nevresim takımı aldım

Kızlar bende de yılbaşından beri kasılmalar ve sancılar devam ediyor ama düzenli değil artık geliyorlar sanırım bi de benim göbeğim baya aşağı indi, görünüşte pek bişey değişmedi gibi ama süper bi rahatlığı var. Oğlanın hareketleri azaldı ama yine de 1 saatte 10 defa falan olunca çok umursamadım. Neredeyse normal hareketlerinin çeyreği kadar hareket ediyor. Cumartesi doktor kontrolüm var onu bekliyorum artık.. Bugün 36+1 olduk bende inanılmaz bi rahatlama bi stressizlik bi huzur var evde temizlik var belki de ondandır

Ha bu arada eve temizliğe gelen yardımcı da göbeğin aşağı inmiş dedi. Kayınvalidem de geçen Cumartesi demişti de pek umursamamıştım. Ama bizimkinin doğum kanalına girdiğini hissediyorum. Ayağa kalktığım zaman çok ağır vücudum ve taşıyamıyorum. Artık bi an önce doğsa diye beklemeye başladım )

Arkadaşım 41. Haftada doğurdu yani dün ) içimde kaldı oğlum, çıkmıyor diyordu ) kendim doğurmuş gibi heyecanlarım valla )

Kasılmaları olan annişler, hepimize kolay gelsin ben o kasılma ve sancı geldiğinde kıpırdayamıyorum. Bi de ilk doktoruma ahkam kesiyordum ben doğum sırasında sancı duyacağımı düşünmüyorum diye şimdiden başladım sızlanmaya şimdi böyleyse doğumda ne olur diyorum

merhabalar herkese. geçmişe şöyle bir göz attım herkes bugn bi garip desenize :) ben de dahil olmak üzere. bugün okuldan çıktım dolmuşa binip gelene kadar nasıl bir ağrı anlatamam kasıklarımda ve belimde. aynı adet olacakmışım gibi. eve gelene kadar doğum planımı yaptım :) allahtan şimdi biraz hafifledi de rahatladım eşimde iş dolayısıyla gün içinde geziyor şu an aydında buraya geklen kadar ben nolurum bilmem

Bebek asagiya dogru indikce ortaya cikiyor o agri..
Merak edilecek bisey degilmis.

Normal tatlım leğen kemiklerin birbirinden ayrılıyor sancı da ondan oluyor. Ağrıyın yerlerine eliyle masaj yap ve kasıklarına da o biraz rahatlatır.

anammmmm bu ne yawww böyle resmen karnım yırtılacak bu çocuğa birşey oluyor kızlar karnımın sol tarafı değişik bir şekil aldı panik oldum valla neden böyle oldu ki

Kasılmalar tatlım ) bu hafta Kasım Kasım kasılıyoruz hepimiz )

Kasılmanız olduğunda karnınıza doğru derin nefes alın (al-2-3-4) (ver-2-3-4-5-6-7-8). Ama göğsünüz değil karnınız şişsin.

canımmm ben 34. haftama gircem ve aynı durum bendede var özellikle sağ ayağımın iç tarafı hep aynı yataktan kalkarkende zorluyor

o zamann bendeki ishal sancısııı ay Allahımm yaa ne yaşattı bana iki gün anladım meltemimm sayende sağ tarafımdaki şişmelerin nedenini

Ben de yılbaşında doğum planımı yaptım hatta hazırlamayı inatla ertelediğim doğum çantamı 5 dakikada eksiksiz hazırlayıvermişim ) sonra baktım ne nişan geliyor ne su, hastaneye gitmedim sancılar da düzenli değildi. Eşim panikledi hastaneye gidelim diye, dedim bu doğum sancısı değil, anneler hissedermiş ne zaman doğacağını falan ) bi rahatlık bi rahatlık

canım nerde yapacaksın dogumu bırde gecen egepolu sormustun gıdebıldınmı zıyarete

teyzemiz almış tatlımm uyku setini bize beşiktaşınn yavru kartal yuvasında büyür diye babamız beşiktaşlıda :)

belisin korumalıklı uyku setini aldım canım ben. onun park yatağı için de uygun ölçülerde olanı var. mobilyalarınki uymuyor çünkü. nette var bak istersen.

mobılya ıcın olanlarn olcusu bızım yataga olmaz :26:kenar korumalıgı da ıstemıyorum acıkcası extra yatak koyunca baya yukseldı acıkcası korumalıktan vazgectım ben dıyorumkı guzel bır yorgan ve neversım takımı mı alsam:26:
delüüüüüüüüüüüü diyorum ben sana:)

hayırlı olsunn arkadaşının oğluşu tatlımm Rabbimmbizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsinn aminnnn
aynı durumu bende ded,mm D bu yanlış alarmlı ishalde buysa sancı normal doğum neki aceppp diye DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…