- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.081
vaktinde gelsinn meleklerimiz aminnn
bende bi taraf şişip sertleşiyor tatlımm ben sanırım doğurunca yalancı gerçek kasılma ayırt edicemm
ama gerçekten az kaldı yaaa doğurmamıza banada normal doğum için şubat 10 u gibi bekle dedi ama ben ocak sonu iin tetikteyimmm :)
cnım sertlesmeyı anlamaman ımkansız belırlı bır bolgeye poposunu dayıyor ve kaskatı oluyor o anda karnın ve sankı asagı dogru basınc yapıyor
Insallah herkesin istedigi tarihte gelsin bebekleri :)
benimkisi gereginden fazla olgunlasmakta oldugu icin bir anonce gelsin :)
park yatagınıza nasıl uyku setı aldınız kızlar?
Selam kızlar,
Geriye doğru okuyayım dedim ama çok mesaj birikmiş. Pek mesaj yazmasam da hep okumaya çalıştım bu grubu. Sağolun varolun. Şimdi hazır yazmaya karar vermişken bir soru sorayım sizlere.
İki gündür pelvis bölgemde ağrı var. Bacaklarımı açmak istemiyorum sanki. Yürürken de eskiden bacaklarımı aça aça rahat yürürken 2 gündür mankenler gibi bir adımı diğerinin çaprazında kalacak şekilde atarak yürümek istiyorum ve anca böyle yürüyünce rahat ediyorum. Nedir bu, normal bir ağrı mı?
Selam kızlar,
Geriye doğru okuyayım dedim ama çok mesaj birikmiş. Pek mesaj yazmasam da hep okumaya çalıştım bu grubu. Sağolun varolun. Şimdi hazır yazmaya karar vermişken bir soru sorayım sizlere.
İki gündür pelvis bölgemde ağrı var. Bacaklarımı açmak istemiyorum sanki. Yürürken de eskiden bacaklarımı aça aça rahat yürürken 2 gündür mankenler gibi bir adımı diğerinin çaprazında kalacak şekilde atarak yürümek istiyorum ve anca böyle yürüyünce rahat ediyorum. Nedir bu, normal bir ağrı mı?
anammmmm bu ne yawww böyle resmen karnım yırtılacak bu çocuğa birşey oluyor kızlar karnımın sol tarafı değişik bir şekil aldı panik oldum valla neden böyle oldu ki
Selam kızlar,
merhabalar herkese. geçmişe şöyle bir göz attım herkes bugn bi garip desenize :) ben de dahil olmak üzere. bugün okuldan çıktım dolmuşa binip gelene kadar nasıl bir ağrı anlatamam kasıklarımda ve belimde. aynı adet olacakmışım gibi. eve gelene kadar doğum planımı yaptım :) allahtan şimdi biraz hafifledi de rahatladım eşimde iş dolayısıyla gün içinde geziyor şu an aydında buraya geklen kadar ben nolurum bilmem
meltem ben mobilya peşik içinde kullanılan yan korumaları olan uyku setinden aldım bacım 100 tl ye 2 yan bir baş koruması yorganı çarşafı 1 yastık 1 süs yastık birde alt açması var :)
şimdide dayanamayıp battaniye ile nevresim takımı aldım
canım nerde yapacaksın dogumu bırde gecen egepolu sormustun gıdebıldınmı zıyaretemerhabalar herkese. geçmişe şöyle bir göz attım herkes bugn bi garip desenize :) ben de dahil olmak üzere. bugün okuldan çıktım dolmuşa binip gelene kadar nasıl bir ağrı anlatamam kasıklarımda ve belimde. aynı adet olacakmışım gibi. eve gelene kadar doğum planımı yaptım :) allahtan şimdi biraz hafifledi de rahatladım eşimde iş dolayısıyla gün içinde geziyor şu an aydında buraya geklen kadar ben nolurum bilmem
teyzemiz almış tatlımm uyku setini bize beşiktaşınn yavru kartal yuvasında büyür diyebabamız beşiktaşlıda :)
belisin korumalıklı uyku setini aldım canım ben. onun park yatağı için de uygun ölçülerde olanı var. mobilyalarınki uymuyor çünkü. nette var bak istersen.
delüüüüüüüüüüüü diyorum ben sana:)Kızlar bende de yılbaşından beri kasılmalar ve sancılar devam ediyor ama düzenli değilartık geliyorlar sanırım bi de benim göbeğim baya aşağı indi, görünüşte pek bişey değişmedi gibi ama süper bi rahatlığı var. Oğlanın hareketleri azaldı ama yine de 1 saatte 10 defa falan olunca çok umursamadım. Neredeyse normal hareketlerinin çeyreği kadar hareket ediyor. Cumartesi doktor kontrolüm var onu bekliyorum artık.. Bugün 36+1 olduk bende inanılmaz bi rahatlama bi stressizlik bi huzur var evde temizlik var belki de ondandır
Ha bu arada eve temizliğe gelen yardımcı da göbeğin aşağı inmiş dedi. Kayınvalidem de geçen Cumartesi demişti de pek umursamamıştım. Ama bizimkinin doğum kanalına girdiğini hissediyorum. Ayağa kalktığım zaman çok ağır vücudum ve taşıyamıyorum. Artık bi an önce doğsa diye beklemeye başladım)
Arkadaşım 41. Haftada doğurdu yani dün) içimde kaldı oğlum, çıkmıyor diyordu ) kendim doğurmuş gibi heyecanlarım valla )
Kasılmaları olan annişler, hepimize kolay gelsin ben o kasılma ve sancı geldiğinde kıpırdayamıyorum. Bi de ilk doktoruma ahkam kesiyordum ben doğum sırasında sancı duyacağımı düşünmüyorum diyeşimdiden başladım sızlanmaya şimdi böyleyse doğumda ne olur diyorum
hayırlı olsunn arkadaşının oğluşu tatlımm Rabbimmbizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsinn aminnnnKızlar bende de yılbaşından beri kasılmalar ve sancılar devam ediyor ama düzenli değilartık geliyorlar sanırım bi de benim göbeğim baya aşağı indi, görünüşte pek bişey değişmedi gibi ama süper bi rahatlığı var. Oğlanın hareketleri azaldı ama yine de 1 saatte 10 defa falan olunca çok umursamadım. Neredeyse normal hareketlerinin çeyreği kadar hareket ediyor. Cumartesi doktor kontrolüm var onu bekliyorum artık.. Bugün 36+1 olduk bende inanılmaz bi rahatlama bi stressizlik bi huzur var evde temizlik var belki de ondandır
Ha bu arada eve temizliğe gelen yardımcı da göbeğin aşağı inmiş dedi. Kayınvalidem de geçen Cumartesi demişti de pek umursamamıştım. Ama bizimkinin doğum kanalına girdiğini hissediyorum. Ayağa kalktığım zaman çok ağır vücudum ve taşıyamıyorum. Artık bi an önce doğsa diye beklemeye başladım)
Arkadaşım 41. Haftada doğurdu yani dün) içimde kaldı oğlum, çıkmıyor diyordu ) kendim doğurmuş gibi heyecanlarım valla )
Kasılmaları olan annişler, hepimize kolay gelsin ben o kasılma ve sancı geldiğinde kıpırdayamıyorum. Bi de ilk doktoruma ahkam kesiyordum ben doğum sırasında sancı duyacağımı düşünmüyorum diyeşimdiden başladım sızlanmaya şimdi böyleyse doğumda ne olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?