- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.101
canım nerde yapacaksın dogumu bırde gecen egepolu sormustun gıdebıldınmı zıyarete
mobılya ıcın olanlarn olcusu bızım yataga olmaz :26:kenar korumalıgı da ıstemıyorum acıkcası extra yatak koyunca baya yukseldı acıkcası korumalıktan vazgectım ben dıyorumkı guzel bır yorgan ve neversım takımı mı alsam:26:
delüüüüüüüüüüüü diyorum ben sana:)
o zamann bendeki ishal sancısıııay Allahımm yaa ne yaşattı bana iki gün anladım meltemimm sayende sağ tarafımdaki şişmelerin nedenini
en iyisi oyle yapmak galıbameltemimm bencede park yatak içinn en mantıklısı dediğinn yan korumalık gerekmez çünkü nevresim ve yoranı olsa kafi
hayırlı olsunn arkadaşının oğluşu tatlımm Rabbimmbizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsinn aminnnn
aynı durumu bende ded,mmD bu yanlış alarmlı ishalde buysa sancı normal doğum neki aceppp diye DD
Bebek asagiya dogru indikce ortaya cikiyor o agri..
Merak edilecek bisey degilmis.
Normal tatlım leğen kemiklerin birbirinden ayrılıyor sancı da ondan oluyor. Ağrıyın yerlerine eliyle masaj yap ve kasıklarına da o biraz rahatlatır.
Kasılmalar tatlım) bu hafta Kasım Kasım kasılıyoruz hepimiz )
Kasılmanız olduğunda karnınıza doğru derin nefes alın (al-2-3-4) (ver-2-3-4-5-6-7-8). Ama göğsünüz değil karnınız şişsin.
canımmm ben 34. haftama gircem ve aynı durum bendede var özellikle sağ ayağımın iç tarafı hep aynı yataktan kalkarkende zorluyor
en iyisi oyle yapmak galıba
İshal sancısını ayırt edersin tatlım normal sancıdan. Ben ikisini de yaşadım ne yazık ki. İshal sancısına uykumdan uyanıyordum ama bu sancılar pek uykuma dokunmuyoray şaka maka haftaya başlarız doğurmaya )
Sağolun kızlar, korktum birden erken doğum falan olmasın diye. ne çanta hazır ne ben:18:
İyisi mi çantayı hazırlayayım ben. Belki uyarıyordur bebiş beni.
Doktor kontrolümüz pazartesi olacak, o güne kadar alışırım inşallah bu ağrılara.
ya evett canımm yaa naca yeni idrak ettimm oayları benndediğinn gibi bitanemm uykumdan sancıyla kalkıyodummmm ama dün gece anladımmmm :))) lavoba merasiminde :))) ay evet yaaaa az kaldııı melkelerimizin gelmesine hele bizden önde olan sizlerinn ayyy teyzesininn melekleri yoldaa geliyolarrr :) maşallahh onlaraaaa
Adamın biri ishal olmuş doktora gitmiş. Doktor da yanlışlıkla reçeteye antidepresan yazmış. Adam 15 gün sonra kontrole gitmiş, doktor sormuş ishalin nasıl diye, adam da devam ediyor ama artık kafama takmıyorum demiş
Yani diyeceğim o ki alışılmıyor o ağrıya sadece bi süre sonra önemsemiyorsun
anammmmm bu ne yawww böyle resmen karnım yırtılacak bu çocuğa birşey oluyor kızlar karnımın sol tarafı değişik bir şekil aldı panik oldum valla neden böyle oldu ki
slm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler biz hala çıkamadık bu akşamda hastanedeyiz nst de kasılmalar devam seruma başladık tekrar sonra ne olur bilemem
bol bol dua istiyorum sizden gelmesin hemen daha 4 hafta va ren az bi 37 -38 olsaydı bari
ay lütfen siz benim gibi yapmayın dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın
hele hele stresten uzak durun lütfen
saçını boyattınmı bende beyaz çok var 3 ayımdan sonra bn 2 ayda bir boyatıyorum daha önce ayda bir boyatıyodum her ay çıkıyo yaaaaGünaydın şişkolardün inanamayacağım bi geceydi, sadece 1 kere çiş için kalktım geri kalanı deliksiz uyku ) dün sabahtan beri ayaktaydım gezdim tozdum onun yorgunluğuyla bu kadar uyudum sanırım )
Kızlar yeni yılınız sizin eşinizin ve bebişlerinizin kutlu olsun
Bu akşam bişey yapmayacaktık ama arkadaşlar aradı dışarı çıkalım diye şimdi de ne giycem paniği başladı( sanırım Tayt-tunik ikilisiyle takılcam )
Bi de bugün kuaföre gidip saçımı boyatıcam, en azından 3 renkli halinden kurtulayım dedim, doğuma gitmeden de bi boya daha ve işte renk oturur. Ama hangi renge boyatsam karar veremedim
slm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler biz hala çıkamadık bu akşamda hastanedeyiz nst de kasılmalar devam seruma başladık tekrar sonra ne olur bilemem
bol bol dua istiyorum sizden gelmesin hemen daha 4 hafta va ren az bi 37 -38 olsaydı bari
saçını boyattınmı bende beyaz çok var 3 ayımdan sonra bn 2 ayda bir boyatıyorum daha önce ayda bir boyatıyodum her ay çıkıyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?