2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canım çok geçmiş olsun, biliyorum sadece hastanede kalmak bile insanın moralini bozuyo ama sen üzülmemeye çalış, artık büyüdü bizim bebekler doğsalar da bi sorun olmayacak en azından böyle düşünüp rahatlat kendini.. Bu yeni nesil bebekler de ne meraklı doğmaya, benimki 32. haftadan beri uğraşıyo da tutuyorum :)

anaaaaam topik ne kadar kalabalık kızlar nasılsınız

haftaları ileride olanlar heyecan durumları nasıl

Valla doğumlar yaklaştıkça topik kalabalıklaşıyor ) her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben çok yaklaştı farkındayım çünkü hareketleri bile azaldı oğlumun

Canim, ishal dogumdan yaklasik 2 hafta once basliyormus bagirsaklari temizlemek amaci ile...

oh ne güzel görcek bebişin annesini

Kuaför dedi ki şimdi ne güzel dimi saçların hiç dökülmüyor ) aynen dedim sen bi de doğumdan sonra gör diye şampuan satmaya çalıştı manyak herif ) 1 litre şampuana 95 tl verecekmişim )
Bu arada doktor 3 hafta sonra doğum falan derse tekrar bi dip boya yaptırcam ne olur ne olmaz

Valla doğumlar yaklaştıkça topik kalabalıklaşıyor ) her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben çok yaklaştı farkındayım çünkü hareketleri bile azaldı oğlumun

ayyy çok heyecanlı ben de daha sık gircem artık biri doğurur da kaçırırsam diye ödüm kopuyo kimse doğurmadı dimi daha bu arada

yaa psikolojimiz bile değişti valla ben 33. haftada olmama rağmen her an doğuracakmışım gibi geliyo ağrım sancım olduğundan değil ama baskı arttı vajinaya acayip ağrı yapıyo yaa

kızlar merhaba nasıl koca göbekleriniz
ben bir şey soracağım
herkes kasılmadır gidiyor
ya nasıl oluyor bu kasılma
bebeğin bir yere bir tarafını toplaması gibi mi ağrı gibi mi
ayy çok kokruyorum anlamıyorum ben bir şey
benım bazen vajinaya iğneler batıyor sanki,ince ince adet sancısı oluyor
bir de poposunu gerip göğsümün altına dayıyor taş gibi oluyor karnım
bunlar kasılma mı:18::18::18:

Canim, ishal dogumdan yaklasik 2 hafta once basliyormus bagirsaklari temizlemek amaci ile...

Doğrudur canım, az kaldı zaten ben hissediyorum çünkü baya aşağıda paşa hazretleri ama en büyük korkum doğum yaparken de işgalimin geçmemiş olması düşünsene doktor ıkın diyo bebek çıkacağına artık ne çıkarsa )

benimde aynı anlattığın gibi oluyor korkma ama onlar kasılma galiba

Canım bebek karnının bi tarafında toplanıyor, dışardan da belli olacak şekilde, sanki poposunu dayamış gibi ellediğinde bebeği hissedebiliosun, bi de tabi bi gerilme hareket ederken acı ağrı gibi bişi oluyor.. Benim ek olarak sancım olmuyor geriliyor sadece ama akşam olduğunda yatakta dönemiyorum bile sertlikten acıdan, ılık duş alıp dinlenince geçiyor şimdilik

aynen cnm bende biri doğursumu acaba die heycanlanıyorum bn yazmasamda 1 sayfa bile kaçırmıyorum

kız bende öyleyim beya bide siyahmı koyu yeşilmi öyle tuhaf bi renk valla işten eve gider gitmez hemen kendimi wc atıyorum zor yetişiyorum yatana kadar 2-3 posta gene sabah uyanır uyanmaz gene anlamadım bacım

evet aynen dediğin gibi sağ göğsümün altına topluyor popo varmış orda doktor dedi
orda sipsivri bir yer oluşuyor
ve gerilirken hissediyorum seviyorum okşuyorum bir süre sonra dağılıyor
Alahım nolur acele etmesinler
daha var vakitleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…