- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.121
slm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler biz hala çıkamadık bu akşamda hastanedeyiz nst de kasılmalar devam seruma başladık tekrar sonra ne olur bilemem
bol bol dua istiyorum sizden gelmesin hemen daha 4 hafta va ren az bi 37 -38 olsaydı bari
ay lütfen siz benim gibi yapmayın dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın
hele hele stresten uzak durun lütfen
anaaaaam topik ne kadar kalabalık kızlar nasılsınız
haftaları ileride olanlar heyecan durumları nasıl
Ay canım benim( Allah yardımcın olsun, ama dayanacak bebişin...
Gevens benim ishalim 11 gündür devam ediyor doğuramıyorum mu acaba) ben de okumuştum öyle olduğunu ama nst de sancı çıkmadı. Kesin bi alakası vardır yoksa topikte bu kadar insan ishal olmak için bu haftaları mı bekledi
Eki Görüntüle 593750 Eki Görüntüle 593751 bunları aldım kızlar nasıllar
oh ne güzel görcek bebişin annesini
Valla doğumlar yaklaştıkça topik kalabalıklaşıyor) her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben çok yaklaştı farkındayım çünkü hareketleri bile azaldı oğlumun
oyy ne guzeller gule gule kullannınnn
Canim, ishal dogumdan yaklasik 2 hafta once basliyormus bagirsaklari temizlemek amaci ile...
kızlar merhaba nasıl koca göbekleriniz
ben bir şey soracağım
herkes kasılmadır gidiyor
ya nasıl oluyor bu kasılma
bebeğin bir yere bir tarafını toplaması gibi mi ağrı gibi mi
ayy çok kokruyorum anlamıyorum ben bir şey
benım bazen vajinaya iğneler batıyor sanki,ince ince adet sancısı oluyor
bir de poposunu gerip göğsümün altına dayıyor taş gibi oluyor karnım
bunlar kasılma mı:18::18::18:
kızlar merhaba nasıl koca göbekleriniz
ben bir şey soracağım
herkes kasılmadır gidiyor
ya nasıl oluyor bu kasılma
bebeğin bir yere bir tarafını toplaması gibi mi ağrı gibi mi
ayy çok kokruyorum anlamıyorum ben bir şey
benım bazen vajinaya iğneler batıyor sanki,ince ince adet sancısı oluyor
bir de poposunu gerip göğsümün altına dayıyor taş gibi oluyor karnım
bunlar kasılma mı:18::18::18:
aynen cnm bende biri doğursumu acaba die heycanlanıyorum bn yazmasamda 1 sayfa bile kaçırmıyorumayyy çok heyecanlı ben de daha sık gircem artık biri doğurur da kaçırırsam diye ödüm kopuyokimse doğurmadı dimi daha bu arada
yaa psikolojimiz bile değişti valla ben 33. haftada olmama rağmen her an doğuracakmışım gibi geliyo ağrım sancım olduğundan değil ama baskı arttı vajinaya acayip ağrı yapıyo yaa
Doğrudur canım, az kaldı zaten ben hissediyorum çünkü baya aşağıda paşa hazretleriama en büyük korkum doğum yaparken de işgalimin geçmemiş olması düşünsene doktor ıkın diyo bebek çıkacağına artık ne çıkarsa )
benimde aynı anlattığın gibi oluyor korkma ama onlar kasılma galiba
Canım bebek karnının bi tarafında toplanıyor, dışardan da belli olacak şekilde, sanki poposunu dayamış gibi ellediğinde bebeği hissedebiliosun, bi de tabi bi gerilme hareket ederken acı ağrı gibi bişi oluyor.. Benim ek olarak sancım olmuyor geriliyor sadece ama akşam olduğunda yatakta dönemiyorum bile sertlikten acıdan, ılık duş alıp dinlenince geçiyor şimdilik
:18::18::18::18::18::18::18:
allahım nolur daha beklesinnn
yanı bu durumlara göre bizim sancımız mı var demek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?