- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.141
anaammmmm:18::18::18::18::18:öyle demek oluyor galiba kuzumda beklerler beya
Doğrudur canım, az kaldı zaten ben hissediyorum çünkü baya aşağıda paşa hazretleriama en büyük korkum doğum yaparken de işgalimin geçmemiş olması düşünsene doktor ıkın diyo bebek çıkacağına artık ne çıkarsa )
ayyy çok heyecanlı ben de daha sık gircem artık biri doğurur da kaçırırsam diye ödüm kopuyokimse doğurmadı dimi daha bu arada
yaa psikolojimiz bile değişti valla ben 33. haftada olmama rağmen her an doğuracakmışım gibi geliyo ağrım sancım olduğundan değil ama baskı arttı vajinaya acayip ağrı yapıyo yaa
kızlar merhaba nasıl koca göbekleriniz
ben bir şey soracağım
herkes kasılmadır gidiyor
ya nasıl oluyor bu kasılma
bebeğin bir yere bir tarafını toplaması gibi mi ağrı gibi mi
ayy çok kokruyorum anlamıyorum ben bir şey
benım bazen vajinaya iğneler batıyor sanki,ince ince adet sancısı oluyor
bir de poposunu gerip göğsümün altına dayıyor taş gibi oluyor karnım
bunlar kasılma mı:18::18::18:
anaammmmm:18::18::18::18::18:
çok sağol cnaım cevapların için
Yok yavrum daha kimse doğurmadıayyy çok heyecanlı ben de daha sık gircem artık biri doğurur da kaçırırsam diye ödüm kopuyokimse doğurmadı dimi daha bu arada
yaa psikolojimiz bile değişti valla ben 33. haftada olmama rağmen her an doğuracakmışım gibi geliyo ağrım sancım olduğundan değil ama baskı arttı vajinaya acayip ağrı yapıyo yaa
Canım rahminin yanları yukarı doğru çekiliyor ve yanlardan içe doğru sıkışıyor. Üst kısmı da aşağı doğru basınç uyguluyor. Bu sırada bebek de rahimde sıkıştığı için göbeğin tahta gibi sertleşiyor. Popo dayamasıyla ayırt edebilmen için söyleyeyim. Sadece popoyu dayadığında aşağı doğru basınç hissetmiyorsun.kızlar merhaba nasıl koca göbekleriniz
ben bir şey soracağım
herkes kasılmadır gidiyor
ya nasıl oluyor bu kasılma
bebeğin bir yere bir tarafını toplaması gibi mi ağrı gibi mi
ayy çok kokruyorum anlamıyorum ben bir şey
benım bazen vajinaya iğneler batıyor sanki,ince ince adet sancısı oluyor
bir de poposunu gerip göğsümün altına dayıyor taş gibi oluyor karnım
bunlar kasılma mı:18::18::18:
Günde 100-150 tane fena değil zatençok fazla zaten ne yaparsan yap dökülüyo bi dönem
gökçe bende 33. haftadayım ve bende kasılmalar olmaya başladıkça korkmaya başladım.
hepberaber sertleşmeler kasılma oluyor sanırım
birde kaburgalarım acıyor.bebiş yukarılara baskı yapıyor sanırım.bikaç gündür de karnım yırtılacakmış gibi geriliyor.kakao yağı sürüyorum ama genede aşırı gergin karnım.çok zorlanıyorum.birde sancı olmadan sadece kasılma ile doğum olmaz dimi??? gerçi bazıları hç ağrı hissetmedik falan diyolar ama
rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Yok yavrum daha kimse doğurmadı)
Canım rahminin yanları yukarı doğru çekiliyor ve yanlardan içe doğru sıkışıyor. Üst kısmı da aşağı doğru basınç uyguluyor. Bu sırada bebek de rahimde sıkıştığı için göbeğin tahta gibi sertleşiyor. Popo dayamasıyla ayırt edebilmen için söyleyeyim. Sadece popoyu dayadığında aşağı doğru basınç hissetmiyorsun.
Günde 100-150 tane fena değil zaten
kızlar bu bahsettiğiniz ishal salgın gibi bişey olmasın? ben daha 33. haftadayım ama bende de var eşimde de var çoğu kişiden de duyuyorum bunu...çok da panik yapmayın bence relaxxxx
Aynen aynen sanki ayakkabı boyası yetmişim de onu yapıyormuşum gibi. Silince peçetede de ayakkabı boyası hissi veriyorkız bende öyleyim beya bide siyahmı koyu yeşilmi öyle tuhaf bi renk valla işten eve gider gitmez hemen kendimi wc atıyorum zor yetişiyorum yatana kadar 2-3 posta gene sabah uyanır uyanmaz gene anlamadım bacım
Canım bunlar yalancı sancılar. Alıştırma yapıyor bebek doğum için:18::18::18::18::18::18::18:
allahım nolur daha beklesinnn
yanı bu durumlara göre bizim sancımız mı var demek:26:
Benim doktor korktu zaten, doğuma kadar geçirmen gerek diyorDoktorun sansina artik :)
hehehehe
Aman ishal olmasan bile ne yazikki okadar inlemeyle birlikte biseylerin kacma ihtimali herzaman var :)
Doktorlar aliskinlar bu duruma :)
Canım o kasılmaların da dakikasını tut, ağrı olmasa bile düzenli kasılmalar varsa doktorunu ararsın. Önemli olan sıklığından ziyade kaç dakikada geldiğigökçe bende 33. haftadayım ve bende kasılmalar olmaya başladıkça korkmaya başladım.
birde kaburgalarım acıyor.bebiş yukarılara baskı yapıyor sanırım.bikaç gündür de karnım yırtılacakmış gibi geriliyor.kakao yağı sürüyorum ama genede aşırı gergin karnım.çok zorlanıyorum.birde sancı olmadan sadece kasılma ile doğum olmaz dimi??? gerçi bazıları hç ağrı hissetmedik falan diyolar ama
Ay canım benim( Allah yardımcın olsun, ama dayanacak bebişin...
Gevens benim ishalim 11 gündür devam ediyor doğuramıyorum mu acaba) ben de okumuştum öyle olduğunu ama nst de sancı çıkmadı. Kesin bi alakası vardır yoksa topikte bu kadar insan ishal olmak için bu haftaları mı bekledi
Eki Görüntüle 593750 Eki Görüntüle 593751 bunları aldım kızlar nasıllar
Canim ishalin farkli farkli nedenleri var tabii
Ama dogumun yaklastiginin habercilerinden biri arasinda da ishal yer alir son ayin icerisindeysen
Mesela bura bir akdas vardi ishalden cok ceken. Hastanede her tur teshis yapildigi halde bir neden bulamamislar mikrobik falan..
valla benim ishal de devam yazıyı okuyunca tırsmadım değil :18:
çok güzelll güle güle kullansın prensessss
gökçe bende 33. haftadayım ve bende kasılmalar olmaya başladıkça korkmaya başladım.
Canim ishalin farkli farkli nedenleri var tabii
Ama dogumun yaklastiginin habercilerinden biri arasinda da ishal yer alir son ayin icerisindeysen
Mesela bura bir akdas vardi ishalden cok ceken. Hastanede her tur teshis yapildigi halde bir neden bulamamislar mikrobik falan..
ya kızlar şu ishal muhabbetini kapatalım mı artık yeter:44:o kaburga ağrıları bende de var canım baş aşağı da dönmedi benim sıpa daha...napıyo içerde ne dayıyo bilmiyorum ama artık tekmeleri sağdan sola dönüşleri bile canımı yakmaya başladı zıplıyorum bazen
ya o da olabilir tabii ki ona itirazım yok zaten ama benim demek istediğim herkeste bi panik havası oluşmuş da ben de ishalim ben de mi doğurcam gibilerinden,o yüzden dedim her ishal olan doğuracak diye bişey yok sonuçta
ya kızlar şu ishal muhabbetini kapatalım mı artık yeter:44:
e nediyim o zaman mokun saolsun heheolmaz illa yazıcam
e nediyim o zaman mokun saolsun hehe
senin nasıl gidiyor pofikçi? bizim haftalar yakın,bu hatunların çoğu 37 de baksana...
burası zaten ikinci ocak topiği gibi hepsi ocak annesi. çakma şubatlı bunlarbu arada ben 8 şubatta doğurucam kızlar doktorum bi aksilik olmazsa 8 şubat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?